|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
3.7.2009 12:27:10   
Anonimen
Miklaromček verjetno te bodo spremljal da ti bodo dal ustrezna zdravila al pa kakšno dieto za pritisk,glede cerklaže je pa tko da si največ notr 4 dni se mi zdi,verjamem da ti je pa hudo sam poglej po drugi strani bosta pa vsaj ti in tvoja pikica ok in to je najbolj važnouser posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 1051
3.7.2009 12:27:36   
Kliki
O boga res se mi smiliš. Ja pritisk pa ponavadi uravnavajo s tabletam ne vem pa kako je pri nosečnicah.

SREČNO

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
3.7.2009 12:33:34   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

Miklaromček verjetno te bodo spremljal da ti bodo dal ustrezna zdravila al pa kakšno dieto za pritisk,glede cerklaže je pa tko da si največ notr 4 dni se mi zdi,verjamem da ti je pa hudo sam poglej po drugi strani bosta pa vsaj ti in tvoja pikica ok in to je najbolj važnouser posted image

ne  vem bom videla kaj mi bojo sploh delali, ja za cerklažo pa mi je danes rekel da največ pet dni. sam ne vem kak sem danes imela povišan pritisk,, k ga do zdaj še nikoli nisem imela, tudi pri prejšnjem pregledu ne. sicer mi ga je merila trikrat, in tretjič je že bil nižji, kot prvič in drugič, mogoče to kaj od straha

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
3.7.2009 12:36:05   
Kliki
Ja pritisk je povezan s strahom. Mogoče pa bo ob sprejemu OK in ti bodo samo crklažo naredili in te čez pet dni poslali domov.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
3.7.2009 12:39:30   
Anonimen
potem če si ga imela pa sam danes te bodo potem pa en dan v bolnici spremljal da bodo videli kakšen pritisk imaš da preverijo tko da ne skrbi,mislim da se je G hotel samo prepričati da ti ne bo hudega tko da skrbi probi odgnati stran pa bouser posted image glede cerklaže je pa tko da nekatere gredo že po 3 dneh domov če je vse ok tko da misli na najboljeuser posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1055
3.7.2009 12:39:44   
trinity22
miklarom vse bo okuser posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
3.7.2009 12:39:58   
miklarom
upam, bomo videli, sam kaj ko me bo pa v ponedeljek spet strahuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
3.7.2009 12:41:47   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

grrrrr, sem dobila error user posted image  

sva bila na kontroli teže danes, ima 6430 g, velik je pa 59,5 cm user posted image  zredil se je 2830 g od najnižje teže, zrasel pa 8 cm user posted image  rad papa!

jutri pa na morjeeeeee user posted image user posted image user posted image  hvala žiži za rezervacijo!

iiii ledenkica tvoj pikec pa res rad papa... je prehitel mojo princesko, ki je kar nekaj starejša od njegauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
3.7.2009 12:42:15   
miklarom
upam da res, hvala za objemčke

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
3.7.2009 12:50:36   
Kliki
Misli pozitivno in bo vse OK. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
3.7.2009 14:08:46   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

ti, miška, a se dobiva na kkem kofetu, ko boš v lj?user posted image

Pridi danes ob 17h v Kongo.

Drgač pa naslednjič grem v LJ z mojim dragim. In on ni glih narejen za kofetkanje.

user posted image user posted image user posted image
Pikola no miši - moj je čist ist. (če še ne veš)  user posted image user posted image user posted image
miklarom - sprosti se in misli pozitivno. Ker če s eboš sekirala bo pritisk ponorel .. Lepo na easy, ok? user posted image
gigi & ajsi  - uživajta!
larilu - to mi deeeelaaaj! Kakšen cuker! user posted image user posted image

trinity - kaj lepega nam še povej o svoji lepotički!
Nataša - le daj - komaj čakam! user posted image user posted image user posted image
vita - ku-ku... si kje tu?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
4.7.2009 10:03:03   
~Biba~
Dobro jutro, želim vam lep vikend! user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
4.7.2009 10:40:05   
Anonimen
Jutro pupe... JST HOČEM KLIMO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Tuki notr je tok vroče, da nevem kako bom pol še z otrokom zdržala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   GROZA!!!!!! user posted image

Sicer pa meni tale inzulin čist nič ne pomaga... Cukri so enaki kot so bli pred jemanjem inzulina... Pod 8 mi sploh ne pade user posted image Mah bo že... Bolj se bom sekirala, slabše bo.... Še višje cukre bom mela user posted image

Kako ste pa ve kaj? Kaj boste danes kaj počele? Midva bova danes pripravila posteljico, včeraj sem oprala posteljnino, danes pa jo bom namontirala, ko bo postelja stala user posted image user posted image   Sicer pa sem bla včeraj na pregledu v P in imam menda zmehčano porcijo, MV pa dolg kar 42mm user posted image Je Pušenjak reku, da je dolg k ponedeljek brez denarja user posted image user posted image user posted image Zgleda da se nam naš pojeb še nima namena kmalu pridružit... Ampak ima pa v 33t1d kar 2133g user posted image   To je pa kar dosti a ne? user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 1063
4.7.2009 11:17:44   
Kliki
Živa25 potem pa pridi k meni v stanovanje k ni v največji vročini nad 23stopin.
Ja težki ste pa kar fino za te  tedne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
4.7.2009 11:45:16   
Anonimen
Ja sej vem ja user posted image user posted image user posted image   Jst kr pogrešam najina prejšnja stanovanja... V prvem sva imela non-stop enako temperaturo in sva se tudi poleti pokrivala z kovtrom, no v Borovnici pa ni bilo dosti slabše... Sej tukaj je tudi samo zjutraj sonček (do 12h) ampak danes sem zgleda malo prepozno spusila rolete in je vročina notri udarla user posted image Mah sej bo... Ventilator že pridno razpihava in je kar dobro opravil svoje delo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Težki smo pa kar ja... No sicer Pušenjak ni nič komentiral, da bi bilo preveč, ker itak merijo samo približno ampak kak teden prehitevamo, po meritvah, ki jih pokaže UZ user posted image   No pa sej bo.... Ko bo cuker v normali, bo tudi mali nehal tok pridobivat na teži user posted image user posted image user posted image   Jutri bom dozo že povišala, ker zgleda ne bo dovolj 6E user posted image user posted image

Kako ste vi? Zdej, če me spomin ne vara, si sama? Je šel tvoj na službeno pot? Kateri krog sploh tečete že?

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1065
4.7.2009 11:57:48   
Kliki
Ja sama sem. Komaj že čakam da se moj vrne ker mi je že kar dolg cajt brez nega. Tečeva pa 9krog po laparo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
4.7.2009 12:01:14   
Anonimen
ujoj... Sej bo... Sprosti se predvsem, pa se bo hitro prijelo... Vem pa tudi sama, kako težko to je user posted image

Kdaj pa pride tvoj nazaj? Kaj lepega počneš danes?

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1067
4.7.2009 12:11:49   
Kliki
Moj pride jutri zvečer.
Zdej grem k mamici na kosilo potem pa v službo.
Tako da bo tale sobota šla boj mimi mene.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
4.7.2009 13:50:13   
Anonimen
jaz sm pa dans čist fertik k so me ponoč krči napadel po obeh nogah in to tok da me je mogu moj ob 3 zjutri masirat,absurd,čedalji več takih znakov mam da bo tamala zdržala sam še en teden k vsaj tko je bilo pr tamalmuuser posted image

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1069
4.7.2009 23:02:48   
sonček33
Drage moje punce!

Smo dopustnikovali.

Jazzz ... pričakala me je čudovita novička! Bodite srečni, radi se imejte, crkljajte se. Čuvajta ga!

Mikalrom - pogumno in pozitivno

ŽIva a vam na dajo klime, barabe

Se - počujte?

Erin, kako je Tilen?

Miška dej povej dej povej... a si ok? Imena?

larilu - kaj ti to limašuser posted image   Pa itak držim pesti da si še mal 2v1

Polaris - pa vi?

Sonček85 - madona, kaj pa vi jeste?

Ajsi - kako lep je...las pa za k frizerju

Spps kako larisa in marcel? Ti deklica pomaga? Ga obožuje?

Murkica, oktavija, beyba, biba - kako ste?

Žižek mis ju.

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 4.7.2009 23:04:05 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
4.7.2009 23:08:33   
sonček33
Erin pozno, a iz srca - vse naj naj

Murkica - vidim, da si pridna, da delaš in delaš...le ne preteraj se, a prov? ČE boš utrujena, počivaj. Kar se tiče pa unga dodatka, pa itak žalostno, kako je poskrbljeno za mlade družinice.Sramota.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
5.7.2009 10:18:20   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Še čist frišna novička ...

Jazzzi sporoča:

IMAMO BORISA. Tehtam 3450 in velik sem 52 cm.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke mami to pa je lepa novička pred spanjemuser posted image user posted image user posted image user posted image pa si ga le dočakala user posted image user posted image user posted image

bravo!!! jazzika zdaj se pa pridno cartajte in uživajte v vsakem skupnem trenutku.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
5.7.2009 10:21:11   
Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: živa25
Murki to preverjajo pri vsaki nosečnici.
da ja? mene je dala na test glukoze šele, ko sem imela slab urin, sicer pa me ne bi.

eh, pri meni v prvi nosečnosti sploh niso preverjali. posledica: mala je tehtala 4200g.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
5.7.2009 10:26:14   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

upam, bomo videli, sam kaj ko me bo pa v ponedeljek spet strahuser posted image

miklarom, boš vidla, da bo vse ok. pritisk pa je tak. tolko čakam v čakalnici, da ga mam nazadnje idealnega. 110/70, doma pa tolko da ne padam skupi. 90/55.
tebi se je mogoče pač malce dvignil in te bodo dan ali dva spremljali. meni so ga zaradi prenizkega.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
5.7.2009 16:23:25   
sonček85
erin ,ledenka ,ja re je močen ,prst že full močno stisne in ko ga tko malo za rokice primeš se že hoče kr postavit user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......