|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
1.7.2009 17:42:31   
tassika
Ne ne tebe sem mislila k si rekla da te ni nič poklicalauser posted image . No sem klicala pa se ne javi, bo že poklicala nazaj ko bo imel ačas.

Jaz pa pečem mladi krompirček pa mesni sir bo zravenuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
1.7.2009 18:05:02   
malaMravljica
Soncek, hehe.. ne mravljice se bodo jutri odklopile od neta, telefonov, ..  in sle proti jugu. Zvecer enkrat greva, se takoooo veselim. Kufri so ze spakirani, pa je tolk fajn, sem zadnjic pol stvari dol pustila, ker imam pralni stroj in je :-))

Tassika, kaj pa je mesni sir user posted image

Jaz sem popoldan pocivala, pa najprej zaspala na enem kaucu, pol se pa na drugega prelozila. Sedaj sem pa sam se roze zalila, kufr naredila in se kaj za jest bom pol naredila. Moj je sel pa na tenis, da bo imel lepo postavco user posted image  Jaz pa se razmisljam, ce cem it v bazen plavat, al bom od jutri naprej cist zares plavala na Gardi.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
1.7.2009 19:17:55   
Anonimen
Evo meeeeeeeeee user posted image
Ni blo UZ-ja. Šele v 31t ga imam. Sam mal pogovora in kritik na račun moje kilaže. Sm šla od 26.5. do danes, 4 kg goruser posted image . Vse skupaj 7 kg in je kr obkrožu in me skritiziru in rekel naj se mal zamislim. Prv grozn sm se počutila. Pa sploh se mi ne vidi tolk.. Ni mi jasno in sm žalostna. user posted image

MM, blazinaaaaaaaaaaa je pri meniiiiiiiiiiiiiiii......, voziček tudi. Ja, uživala bom, bom, bom... končno komaj čakam, da se vležem na njo.... TOk si zlata, tok te mam rada.. user posted image Podatke zdej mam in danes poskusim sprovest zadevo, ma ja komplicirajo mal. Poslala sm ti pa čist eno malenkost, ne pričakuj paketa kot je moooj user posted image . Malenkost po malenkost pa bo... user posted image
Pol ti pa pošljem kako lupinco bi mela in košaro, pa če kej zbrskaš tolk bolš. user posted image

Grem zdej si samo gres narest.. user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 1.7.2009 19:18:53 >

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2353
1.7.2009 19:35:04   
malaMravljica
ma Rizkoo, skoda da ni bilo slikce, zaradi tega si res lahko mal zalostna, za kg pa ha ha ha, ma kaj se gre, ne poslusaj takih izjav no. Poglej v kaksno tabelo kolk naj bi se povprecno zredila do sedaj. Saj vem, se pocutis bedno, men je tudi enkrat reku, ker on ima prvo kilazo od takrat, ko 3 tedne skup nisem nic jedla, pol ko so se slabosti normalizirale sem sla pa s kili spet na svojo tezo in pol je on milslil, da sem se v enem mesecu tolk gor zredila, pa je mal zavil z ocmi. Sem pa se sedaj na +5 od zacetne teze. Ti si tudi cist ok, madona saj dete pa tud raste, pa plodovnica, pa vec krvi imas, halooo no. Jeeee... vazicka z blazino. ej, ko bos dala prevleko prat jo mal cudno dol dobis, gor pa pol rabis prav mal spretnosti user posted image  sam gre, saj bos vidla. hehe... pa tvoj bo danes spal ob tebi kot kak klop, da bo se on mal do te blazine prisel, bos vidla user posted image  

jaz grem pa po solatko, bo to, pa se en krompircek s kislo smetano bom naredila. njamiiiiiiii.... jutri dopoldne imam pa zobozdravnika, pa pol ker bom ze v tem mestu od nas proti jugu in tja se mi nikoli ne da hodit s shoping, bom pa jutri sla se v Zaro na otroski oddelek pogledat. pa pol se mal na zenski oddelek user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
1.7.2009 23:01:36   
MAŠKA
Rižkoo meni se pa tvoja kilaža res ne zdi problematična. jaz sem se v zadnjih dveh mesecih prve nosečnosti zredila le 1 kg, prej pa 12. Pa mi G ni nikoli komplicirala. Če boš kile v naprej nabirala tako kot sem jih jaz, jih več kot 4 do konca sigurno ne boš dobila. Je pa drug problem, če ti slučajno zastaja voda in če zatekaš, tukaj pa itak kaj dosti ne moreš naredit.

Kakšnega vozička pa si dobila, a boš kaj slikce gor dala?

Punce jaz pa imam jutri eno zelo odgovorno delo. Moram spečt dve torti, da jih bo dragi nesel v službo za rojstni dan. Držite pestke, da uspejo!

Vidim, da že vse spite, lahko nočko vam želim!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
2.7.2009 8:18:31   
mariee
Rižkoo veš kaj, ti si ful lepa nosečka in sploh nimaš odvečnih oblog. Jaz se na tvojem mestu ne bi nič sekirala. Važno, da se dobro počutiš.
Kakšen je voziček? Blazina?

Maška ooo kako si pridna, kar dve torticiuser posted image user posted image user posted image  veš da bosta ratali!

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
2.7.2009 8:32:00   
tassika
Jutro, jaz sem se pa tudi spet zredila, tko da rižko ne sekiraj se, jaz imam 4kg več v dobrih 7t, od prejšnje teže 3kg več, ker sem vmes malo shujšala, pa sem jih tudi že poslušala, da ne smem jest sladkarij, pa jih sploh ne ker mi ne dišijo, sem se pa zredila v obraz, malo v rit in ful v trebuh, se mi zdi da samo še trebuh vidim in popek se mi je ful povečal in ratal plitek tko da sem na dobri poti da se kmalu izboči, ne vem kaj bo potem z mojo luknjico od uhančka.

Jaz pa komaj čakam razprodaje, ker mi počai zmanjkuje oblek, kupila bi si še kakšno daljšo tuniko in pajkice da nisem preveč vakumirana, ker mi je popoldne fajn vroče. 

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
2.7.2009 8:40:52   
mariee
Tassika jaz bi tudi pajkice. Daj povej prosim, če jih boš kje vidla. Jaz sem že zadnjič gledala, pa nikjer nisem našla.

Jaz sem se pa zredila od začetka za ene 5kg. Sam se mi sploh ne zdi, da bi me zalilo in se sploh ne mislim sekirat, pa se mi zdi, da sploh ne pojem toliko user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
2.7.2009 8:51:35   
tassika
Ma jaz pojem ogromno skos nekaj meljem, sej jaz se tudi nisem, samo v trebuh tko mi kr vn štrli user posted image , drugje sem enaka, sam modrc moram pa it zamenjat mi je končno ratalo pridt na B sem ful ponosnauser posted image

Bom šla mal v zaro pa h&m če imajo kaj, drugi teden ko sem sama v službi in bom mela čas letat okoli, pa malo v namo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
2.7.2009 8:57:23   
maj2009
Ojla punce! no od dons naprej bom pa bl pridna in bom z vami klepetala.
učer sm bla zadnji dan v službi!!!zdej pa douge počitnice!
sm prebrala, da klepetate glede teže...no jst sm se do zdej zredila tam 7-8kg pa mislm, da se mi ne pozna kej velik, samo noge imam pa fullll strijaste, klub temu da se skos mažm, ja nimaš kej nek se more poznat da bomo mel pupiko. men glede kg ni g. nč težila. zdej mam pregled komi 5.8. in mi bo delala tud uz ker sva se tko odločila in ga je treba plačat. sam sva prec rekla da ga bova ker na 3d4d nisva šla bova pa še tko zadnjič vidla najino pikico kako je z njo.je pa 60e za plačat.
no jst mam zdej 14. kri za dat ker sm rh- in 16. morm it p inekcijo. to je vse kar se tiče pregledov. počutm se kr ok, razn tega da sm spet začela ponoč hodt na wc, zgleda da že prtiska dol na mehur.  dons bom mal pospravla, likala pol greva pa zvečer v izolo do nedelje. upam da se bom lahko že kej namočila v morju, sj pravjo da ima 23 stopinj.

pozdravček!

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
2.7.2009 9:01:12   
malaMravljica
joj punce, ko vas berem imam kar slabo vest, tako ste pridne in nic kaj sladkarij. Jaz pa user posted image  zjutraj najprej 3 rollen princen piskote - kupujem kar ponaredek v Aldiju, so cenejsi in se mi zdi, da se mal vecji. Pa nutela tko gre pri meni. Drugo se se uspet kontrolirat, no ta teden bo pa zjutraj spet dvojni brios.
Tassika, kaj tebi tudi postaja popek plitek. A ves, moj je obcasno se kar nekje notri, sam naceloma pa ze cist plitek, sam vprasanje casa kdaj se bo vn obrnil user posted image user posted image user posted image  men je pa to tko grdo. Pol pa nam mogla vec oprijetih majck nosit. Kaj se da kaj naredit, da ne pride vn????

Jaz imam zobarja sele ob 13.30 sem mal pomesala.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
2.7.2009 9:07:24   
tassika
Nič se ne da nardit MM tko je pri večini sicer pa lahko vseeno oblečeš oprijeto majčko vsaj ne bodo falili da si noseča, mene tukaj v LJ pa na vlaku tko čudno gledajo sploh mladina in si mislijo kaka bajsa da sem in pol še oprijeto majčko, saj res zgleda k da sem se ful zredila, ni še čist nosečniški trebuščekuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2362
2.7.2009 9:16:29   
malaMravljica
he he Tassika, to pa je tolazba, si me pa nasmejala. JAz ga za vsak slucaj kar mal notr porivam, pa ne vem ce kaj pomaga.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
2.7.2009 9:17:07   
tassika
jaz tudi, ko se mažem, zdaj se tudi jaz 2x na dan, zjutraj in zvečer

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2364
2.7.2009 9:26:15   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

A ves, moj je obcasno se kar nekje notri, sam naceloma pa ze cist plitek, sam vprasanje casa kdaj se bo vn obrnil user posted image user posted image user posted image  men je pa to tko grdo. Pol pa nam mogla vec oprijetih majck nosit. Kaj se da kaj naredit, da ne pride vn????

Ni nujno, da se bo obrnil ven. Pri meni se ni, je bilo vse do poroda čisto ravno. Se ga čez oprijeto majčko sploh ni videlo!user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.

Neposredna povezava do sporočila: 2365
2.7.2009 10:04:34   
mariee
mM ko si napisala, da si ga ti trikrat na dan mažeš, sem jaz si ga jaz tudi začela mazat zjutrej in zvečeruser posted image user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
2.7.2009 10:15:02   
tassika
Madonca smo pridne, se samo še mažemo, jaz imam še ritual ležanja v postelji in čakam kdaj brca, a se ve ful pogovarjate, jaz sploh ne vem kaj bi se, pa jo zjutraj pozdravim ko se zbudim in zvečer povem, da mora lepo rasti in grem spat, kaj več pa res ne vem kaj bi se še pogovarjala.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
2.7.2009 10:17:11   
malaMravljica
o Maska, da bi bilo tudi pri meni in pri Tassiki tako. Pol pa imam se mal upanja. Pa saj sem ze v 27 tednu, ceprav sedaj bo trebuh sele zares rasti zacel. No, cene bom pac na drugacen stil majck sla, umrla ne bom zaradi tega.

Mariee, pridna. A imas Weledo? Men je pa g zadnjic prav rekel, da se vidi, da je moj trebuscek negovan, sem bila cist ponosna nase tist moment.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
2.7.2009 10:20:45   
tassika
MM jaz jo imam in imam tudi karitejevo maslo tko da zvečer se z maslom, zjutraj z oljem in tudi umivam se z dovinim oljem in zaenkrat kaže vse ok imam pa ful suho kožo na rokah in tudi če se namažem ostane enako.

Kdaj naj bi največ pridobival na teži v 2 ali 3 tromesečju?

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2369
2.7.2009 10:33:53   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Ne ne tebe sem mislila k si rekla da te ni nič poklicalauser posted image . No sem klicala pa se ne javi, bo že poklicala nazaj ko bo imel ačas.

Jaz pa pečem mladi krompirček pa mesni sir bo zravenuser posted image
aha jaz sem misla uno gospo k nam je dala rižkoo mail
Pilotina mi je pa PISALA VČERAJ NAZAJ IN JE REKLA DA STA Z DRAGIM ŠLA MALO NAOKOLI ,DA SE JE RAZVAJALA IN PRAV JE TAKO

PILOTINCA MISSAMO TE

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
2.7.2009 10:33:55   
sonček85
mm:evo sem šla v DM pogledat za pleničke in sicer tko je
48kom=9,95€
80kom=14,99€
108 kom =19,59€
res grozne cene

Jaz kar kupujem njihove babylove in so več kot super,niti 1x nam še ni prek kakec šel pa se je že pokakal tudi do križa na veliko pa ni šlo.Res so super pa še drage niso tko

Seveda pa uživajte na dopustu in misli kaj na nas ,jaz bom pa na vas ko gremo avgusta user posted image user posted image user posted image
maška.držim pesti da tortice ratajo user posted image user posted image
rižkoo :kam si pa šla to h G da ti je to rkel,a nisi bila pri najini.Meni se tudi ne zdi ta kilaža pretirana ,ma kaj se pa gre.VAžno je da se dobro počutiš ,kaj pa če ti vodo zastaja pa imaš zato več kg na vagi
maj:lepo da boš več kklepetala z nami -jupiuser posted image Kako se počutiš sedaj  k si že na počitnicah,pa dopust,pa porodniška user posted image user posted image user posted image
popek:mm ni nujno da se ti bo ven obrnil meni se ni je bil ves čas lepo notri user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2371
2.7.2009 11:35:59   
sonček85
evo obljubljeno slikco z Jezerauser posted image user posted image user posted image hejla vsem skupuser posted image aj 

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
2.7.2009 11:46:58   
mariee
OOOOOO Aleks, joj kako je luštkan!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
2.7.2009 12:22:28   
maj2009
ja sonček, jst se počutm prou fajn, ker mal me je pa že trebuščk motu k sm previjala otroke pa sklanjanje,...

tvoj aleks je pa res luškan,sm ti kr fouš k se že tkole na izlete pelš pa veselo vozičkašuser posted image user posted image .

aja moj popek je tud zaenkrat še notr obrnjenuser posted image

zdele sm si pa kosmiče nardila, k sm bla kr lačna, sm zjutri sam en jogurt pojedla pa 2breskvi.

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
2.7.2009 12:30:16   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image  

Ojla Aleks, mamico pozdravi, če jo kaj vidiš!user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?