Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 2.7.2009 11:35:31
|
|
|
|
Netta
|
rebeca, flower - aha torej tudi pri vas...ok potem! saj ne...sem nekako upala da bo to obdobje še malo počakalo, hja nima sreče. sicer pa kar se vzgoje tiče (postavljanje meja in podobno) sva midva to začela takoj ko je postala mobilna...tudi pri banalnosti...čeprav sva sedaj že opazila, da sva bila pri določenih stvareh premalo dosledna in je že težje...sicer pa ana razume že skoraj vse kar ji rečem: npr. sedaj treniramo da lončka ne sme po končanju pitja vreči na tla, ampak da ga odloži na polico ali mizo...pa hrane ji tudi ne pustim metati po tleh... sva pa že čisto od začetka vztajala da mora pustiti omare na miru in jih sedaj nič ne odpira (hvalabogu, ker nimam stvari kam spravit, notri je pa kar nekaj takih zadev, ki so nevarne zanjo) kaja pa kaj ve učite svoje male??
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2009 11:38:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 2.7.2009 11:45:32
|
|
|
|
netki
|
trma.....ja tud pri nas je....se recimo tilen in žiga igrata in pol žiga kaj uzame tilnu ker je pač njegovo in se tilen začne dret in mene gleda kaj bom naredila...pa tud če mu kej uzamem kar ne sme imet al pa da ga dam stran od tam kjer ne sme bit....joj se dere k jesihar ampak to tko na silo
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 2.7.2009 11:47:39
|
|
|
|
Netta
|
mirjam - VW touran user posted image user posted image user posted image podrobnosti prosim!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2009 11:52:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2009 11:54:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 2.7.2009 11:56:09
|
|
|
|
Netta
|
mirjam, sem šele zdaj vidla, da si spremenila nick....kak pa to, da so ti posti ostali, mislim št.? hmmm, nimam pojma
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2009 11:56:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 2.7.2009 11:57:58
|
|
|
|
netki
|
evo mal slikic od danes no ta je od prejšnjega tedna in eden od muckov je zdaj naš nov družinski član žiga na kolesu no tole je pa zakon za oba
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 2.7.2009 11:58:36
|
|
|
|
Netta
|
rebeca - ja preusmeritev pozornosti je res ena super zadeva...to tudi pri nas najbolj učinkuje nick - pisala sem mail moderatorju in povedala kakšno ime želim in naslednji dan sem dobila novo geslo in sedaj mam takole...zakaj in kako, pa ne vem
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 2.7.2009 12:00:55
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: netki trma.....ja tud pri nas je....se recimo tilen in žiga igrata in pol žiga kaj uzame tilnu ker je pač njegovo in se tilen začne dret in mene gleda kaj bom naredila...pa tud če mu kej uzamem kar ne sme imet al pa da ga dam stran od tam kjer ne sme bit....joj se dere k jesihar ampak to tko na silo in kaj narediš? jaz se ne vtikam v njuno igro, glede igračk se sama zmenita.....se bi pa, če bi videla, da je šlo predaleč, da je kateri do katerega "napadalen". najbrž je pa pri tebi drugače, ker je eden starejši in mu lažje dopoveš, pri nas sta oba enaka in če razume, razumeta oba al pa nihče. ja zdej če je res žiga kriv potem njemu lepo razložim naj mu malo posodi igrače in mu jih bo potem vrnil.....če pa je kriv tilen pa njemu povem da ni prav tako, pa če me razume ali ne....tilna okregam predvsem zato da žiga vidi da vedno ni on kriv da se nebi počutil odrinjenega....se pa pol žigatu fajn zdi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2009 12:14:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 2.7.2009 12:16:47
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Sem šla iskat naš račun iz bolnišnice, pa da vidite kak smo bli mi dragi, vse skupaj je stalo 7.064,01 €. po moje smo rekorderji. Ajd, 5 tednov bolnišnice, od tega inkubator 14 dni x2. najemnina je draga, kaj češ
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 2.7.2009 12:17:55
|
|
|
|
neboglasnica
|
Mirjam, tudi jaz bi spalaaaa... Me veseli, da se dobro počutiš. Netki: kjut fotke!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 2.7.2009 12:18:45
|
|
|
|
neboglasnica
|
rovar_ka: sta se našvicali na sprehodu?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 2.7.2009 12:18:46
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam** avto - rabim nasvet...midva se zanimava za nakup večjega avtomobila...gledala sva opel zafiro, pa citroen xsaro piccasso, pa ford s-max, tourana itd...v glavnem družinski...pozna katera kaj od tega?? od teh naštetih, bi jaz S-Maxa. Meni je ful dober, sem ga nekaj časa nazaj gledala tudi sama, sprobala...krasen... samo nam ne pride v poštev, da imamo dva velika. Iščemo nekaj manjšega, za v trgovino, za letanje sem in tja na kratke ture, brez otrok. moja sestra ga ima, so ful zadovoljni, predvsem ji je všeč to, da sta otroka zadaj dokaj narazen in se ne morta cufat in si nagajat
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 2.7.2009 12:25:45
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica rovar_ka: sta se našvicali na sprehodu? pa daj, vroče je blo za znoret! Sma misle it v trgovino (300m od doma) in nato na kavo (50 m od doma), pa sem do kafetarije že bla čist paf in sma najprej na kavo v senco zavile Zdaj pa tak v spodnjih gatah hodima po bajti. Če hočeš ven, morš it pred deveto, ker potem je res prevroče. Popoldne pa je prevroče, če greš ven pred peto, a po peti pa je že vse črno in se vlije kot iz škafa ĐIZS ej
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 2.7.2009 12:27:22
|
|
|
|
Majuska
|
Halo halo, nam je prej net dol padel, ampak najbrž noben ni opazil, da manjkam ... se oproščam da je zajtrk izpadel, odkupila se bom z zdravo malico Mi smo imeli nadvse pestro noč ... se začuda spravim prej v posteljo kot običajno, pa najprej zaspat nisem mogla ... ob 4h se je Aleksander odločil, da on ne bi več spal, je dragi najprej flaško zrihtal, je vse polokal. Ene pol urice je mali počival (ni glih spal), nakar se je odločil in pomolil nosek iz posteljice, češ, meni se ne da spat. Ugotovim, da dragega ni v postelji in da slišim tuš (zaradi kože se večkrat tušira tudi ponoči!) in si prinesem Aleksandra na posteljo, mali se je tako celo uro premetaval po postelji, se postavljal na noge, tleskal po mamici in sploh je imel cel žur ... meni se je že kar kegljajo. Ob 6h dragi ugotovi, da itak ne more spati, je oblekel naspidiranega Aleksandra in ga peljal na sprehod. Ohhh, končno sama ... najprej spet nisem mogla zaspati ... potlej me je zmanjkalo za dobri 2 uri. No ko sem jaz vstala, je šel dragi počivat, je ne-spanje prišlo za njim ... se pravi, današnji plan je, da gremo do dohtarja, da mož dobi kremice, potlej pa šoping in morda še kak sprehod, če nas kaka ploha ne ujame. Jao kak začetek dneva ...
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2009 12:29:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 2.7.2009 12:29:13
|
|
|
|
rovar_ka
|
Mirjam - WB Lepo trenirate Ano..Tisto odlaganje flaške pa to.. Se mi zdi, da precej podcenjujemo otroke (govorim za sebe), sposobni so že marsikaj, tak da sem včasih prav presenečena, kaj vse razumejo/znajo naredit/...
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 2.7.2009 12:33:09
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower rovar_ka se nista z levinjo dobile danes? ne, ji je Teja nagajala zjutraj s spanjem, pa sta še mogle it nekaj v službo zrihtat, pa sma se zmenle da prestavimo. Je misla še liju prit, pa je ostala brez avta danes.
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 2.7.2009 12:36:15
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška jutro!!jst sem v SG, sem peljala psičko v varstvo preden grem na dopust...v hotelu je ne dovolijo, domači bodo pa tud veseli mal družbe čestitke vsem slavljenčkom aleksandru za postavljanje na noge ko sem prebrala od lejle Miran sem se spomnila na eno luštno resnično zgodbico... Je bil en dve in pol leti star fantek mirran, ki ga je gospod vprašal kako mu je ime...in on reče: miLan gospod: a milan si? miran: ne, miLan gospod: ja sej, milan miran: že čist objokan in jezen - NE milan sem! Hehe, HD si me spomnila na eno resnično zgodbo ... ko sem bila še majhna, so pri enih družinskih prijateljih imeli sina Jureta, ki je bil nekaj mlajši od mene. In še ni znal izgovoriti svojega imena, seveda. Smo bili enkrat poleti skupaj in ga naša mati stalno kliče Jurček. Mali pa naenkrat ves užaljen reče "teta Nuša, jest nisem Lulček, ampak Lule!"
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 2.7.2009 12:37:03
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Aja, če katera daje preko Mercator foto finiša razvijati, sedaj imajo akcijo! evo glih danes gremo rihtat ... nas nategujejo s temi slikami že več kot 1 teden
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 2.7.2009 12:37:55
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki evo mal slikic od danes no ta je od prejšnjega tedna in eden od muckov je zdaj naš nov družinski član Netki, mi imamo tudi ta kompletek ... ful luštne slikice!
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 2.7.2009 12:49:35
|
|
|
|
neboglasnica
|
Evo naju, štrom nazaj... Zdaj me bo pa mali slekel, ker bi on tolkel po tipkovnici. Sem prej malicala in sem se kar skrila pred njim, ker je pojedel dva banani, pa je vseeno hotel še.. Požeruh mali! Kako je vroče, ampak za hribom je že vse črno.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?