Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 1.7.2009 22:16:10
|
|
|
|
AAA
|
čer, sem se prišla malo pohvalit, da je bil Anej tudi tretji dan priden. Pa da še malo pofirbcam, če je kaj novega. Pri nas smo trenutno brez vode, tako da tuš odpade, samo postelja vabi.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.7.2009 22:32:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 1.7.2009 22:42:29
|
|
|
|
Majuska
|
Sem čisto pozabila povedat, da je bil včeraj zadnji dan moje porodniške. Od danes sem pa na dopustu ... A sem že povedala, da naš fant kobaca? Prej se je tudi ob naši mizici postavil na noge in sem samo zazijala, kako hitro je to naredil
|
|
[Brisano sporočilo] 1.7.2009 22:47:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 1.7.2009 23:03:03
|
|
|
|
metuljcek321
|
Heeej, pupe! Na hitrico: Žurka v šoli je uspela maksimalno - častilo nas je 5 mamic & smo imeli pravo gostijo. Potem smo popokale otročiče in jo mahnile v bližnjo picerijo na en konkreten čvek. Od doma sva šli ob 9.00, prišli pa ob 13.30. Mala je bila glavna zvezda, dogajalo ji je sto na uro, se je pogovarjala, smejala, cvilila, migotala, ... čisti užitek, res! Na mini počitnicah je sestrična - jupi!!!! Da nama ni preveč dolgčas po atiju/možeku Končala s prevodom 9-strani dolgega seminarja za prijateljico. Tema je bila zelo zanimiva: analiza dela Vrt naslade nizozemskega slikarja Hieronymusa Boscha: KLIKNI Kako ste ve? Na brznino sem preletela: za vse napredke, lepe novice, ... za bolančke, trpeče zaradi nespanja, zobkov, ...
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 1.7.2009 23:06:03
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka neboglasnica, tukaj http://www.ringaraja.net/zakljucek-nagradne-igre-hipp_1866.html , naše nagrajenke! No, jaz nisem dobila nič, je pa zadela moja skoraj soimenjakinja - le, da ima namesto črke "t" v priimku "d" -- gre pa za moj dekliški priimek. Na FB sva frendici --- ji moram čestitat ... se mi zdi SKORAJ tako, kot bi zadela jaz ... žal pa skoraj še nikol ni zajca ujel - he, he. Umpa, uživajte morske radosti!
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 1.7.2009 23:22:03
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka neboglasnica, tukaj http://www.ringaraja.net/zakljucek-nagradne-igre-hipp_1866.html , naše nagrajenke! No, jaz nisem dobila nič, je pa zadela moja skoraj soimenjakinja - le, da ima namesto črke "t" v priimku "d" -- gre pa za moj dekliški priimek. Na FB sva frendici --- ji moram čestitat ... se mi zdi SKORAJ tako, kot bi zadela jaz ... žal pa skoraj še nikol ni zajca ujel - he, he. Umpa, uživajte morske radosti! ta nagrajenka je tudi meni v oči padla nič, danes grem malo prej v posteljo ... se pozna, da nisem v formi
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 2.7.2009 7:04:04
|
|
|
|
metuljcek321
|
Morning, ladies! Raise & shine ....
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 2.7.2009 7:09:09
|
|
|
|
metuljcek321
|
Da se boste lažje prebudile: Novica dneva: v ZOO-ju se da nabaviti polletno karto za ceno 3 vstopnic (tj 18€): KLIKNI Na linku sicer piše, da že od 1. 6. dalje, a frendica mi je glih včearj razlagala, da jo je kupila sredi junija & plačala letno ceno - 30€ ... hm ... no, zdaj je najbrž zihr polletna v igri ... anyone interested?
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 2.7.2009 7:24:05
|
|
|
|
metuljcek321
|
Obiranje jagod je blagodejno IN zdravilno ... pa saj to julijke že vemo, a ne? Samo, da malce osvežimo spomin: KLIKNI
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2009 7:49:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 2.7.2009 8:02:06
|
|
|
|
neboglasnica
|
Tian (Glugluglu) in Miran (lejla696) vse najboljše pobiča!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 2.7.2009 8:08:52
|
|
|
|
neboglasnica
|
kako je pa soprano, da dol padeš... Sva s sprehoda, sem bila že spet pod tušem.. Le zakaj bi potem človek likal majice??? BZ.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2009 8:20:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 2.7.2009 8:20:44
|
|
|
|
ilatic
|
Dobro jutro punce! Da se malo pofočkam. Evo pa se je začel ta naš julij a? Kako je hitro minilo. Jaz še vedno brez službe. Sem doma, pospravljam itd. Tarik je priden, včeraj je že naredil tri mišje korakce. Počasi pa vas bo dohitel. Drugače vidim, da nekatere že pridno delate. Lepo! populis si ti dobila službo? Verjetno vas je že veliko tudi na dopustu? Mi verjetno ne gremo nikamor, razen kakšnih vikendov. Je recesija porkaflek! Lepo vas pozdravlajm in vsem julijčkam in ostalim škratkom želim VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2009 8:57:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 2.7.2009 9:09:56
|
|
|
|
rovar_ka
|
jutro in nasvidenje, ker greva ven - v trgovino in na kavo. bye bye
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2009 9:39:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 2.7.2009 9:44:35
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Moj predragi gleda Bellinijev ali čigav že, film. Jaz ga pa kar ne morem, mi je prežalosten. Zato pa jem jogurt s sladkorjem. Hrana iz mladosti, njami... mmmmm, njamiiiiiiiiii... mljask mljask... kolk je meni to dobro, ampak še čisto na začetku, ko še cukr med zobmi malo škrta... mljask...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 2.7.2009 9:45:02
|
|
|
|
Inigo
|
oj hruška - kakamo še vedno trdo. včasih vsak dan, včasih na 3 dni. nima neke redne prebave. ga pa vsaka sprememba prehrane zmede in pol se pozna tut na kakcu. zdaj je bil kar malo problem, ko je šel v varstvo in je drugačna košta.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2009 9:45:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2009 9:46:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008; 13. del 2.7.2009 9:47:32
|
|
|
|
3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška neboglasnica: majce likat je ko poleti sneg kidat....sam vse jih pa likamo... not really... ne ljeti ne zimi... moj likalnik se ima najlepše na svetu... čepi v svoji škatli in imam mir...
< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 2.7.2009 9:48:27 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2009 9:51:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.7.2009 9:52:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?