|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.7.2009 12:57:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 701
   [Brisano sporočilo]
2.7.2009 13:01:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 702
   RE: Julijske čveke 2008; 13. del
2.7.2009 13:01:34   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Naš voziček je temno modre barve in se je na soncu ful grdo oblajhal. Ne cel, ampak samo na delih, kjer je blago, torej drugačen material kot okrog (na sedalih in na naramnicah, kjer so tiste mehke blazinice) in tako zdaj ful neokusno zgleda, kot da je umazan. user posted image  

Ima katera kakšno idejo kaj narest?

Prebarvat??

Neposredna povezava do sporočila: 703
   [Brisano sporočilo]
2.7.2009 13:16:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 704
   [Brisano sporočilo]
2.7.2009 13:23:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 705
2.7.2009 13:24:12   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Naš voziček je temno modre barve in se je na soncu ful grdo oblajhal. Ne cel, ampak samo na delih, kjer je blago, torej drugačen material kot okrog (na sedalih in na naramnicah, kjer so tiste mehke blazinice) in tako zdaj ful neokusno zgleda, kot da je umazan. user posted image  

Ima katera kakšno idejo kaj narest?

Prebarvat??

Očitno ne bo druge, ne?

Z barvo za tekstil, pa da slečem celga in vržem v pralni stroj, ter pobarvam.....

ja, če ni sintetika. če je sintetika pol ponavad ne prime.

Neposredna povezava do sporočila: 706
2.7.2009 13:25:17   
Inigo
aurora in hruška - a jim date celo aktivio? al sam žlico ali dve k ostali hrani? to mi še na pamet nebi prišlo, da bi mu dala aktivio. bomo namesto skutk, dal to. upam, sam da mu bo všeč.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 707
   [Brisano sporočilo]
2.7.2009 13:30:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 708
   [Brisano sporočilo]
2.7.2009 13:42:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 709
2.7.2009 14:19:39   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

inigo - jaz mu je ne dajem vsak dan, dam pa celo, se mi zdi, da je 125ml.
dam sadno ali žitno, navadne še nisem dala, ker bi se najverjetneje kremžil user posted image pa gledam, da je čimbolj kalorično

aha, naprimer vsak drug dan? ma ta mali jogurt... naš bi 3 zmazal ko bi keks reku user posted image mu bom kupla danes žitne. navadne najbrž niti neb jedu...

Neposredna povezava do sporočila: 710
2.7.2009 14:20:20   
Inigo

Ja, to vem, da se sintetike in še nekaterih materialov ne prime. Je nek drug material, tak mehek, ne vem točno kak, lepo diha....no, bom probala najprej samo na eni blazinici od naramnic, pa da vidimo rezultat, če bo ok, gre cel v pralni stroj.

Mojmu sem pa tud že naročla, da gre spotoma v Dm.

Bom poročala kako je uspelo.

btw: hvala za idejo. sicer sem že sama razmišljala, samo si nekak nisem upala....očitno pa itak nimam druge.

dj vprašaj še metuljčkovo dohtarco. ona je farbala vojzek. pa mislim, da ni nič primlo takrat. ona je barvala quinnya.

Neposredna povezava do sporočila: 711
2.7.2009 14:25:25   
moya
punce pozdravljene , po dolgem času se spet javljam. Tokrat z zame veselo novico, da sem dobila podaljšano porodniško za 3 mesece ! Jupi!
Evo zdej sem pa spet bolj mirna. Mi je kar hudo, ko berem, da že odhajate v službo.
Ko pišete ravno o barvanju tekstila me zanima, če je katera probala prebarvat prevleko za avtosedež. Smo dobili rabljen avtosedež za babi avto, pa je prevleka ful abšlesana, nova pa stane čez 80 eur, tolk pa ne dam, za rezerven sedež.
Kakšne so izkušnje?
Vas pa bolj malo uspem brati, ker je naša zelo aktivna, prava mala razgrajačica :)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 712
2.7.2009 14:38:21   
nosečka maja
čao julijke
No pa ,da se malo javim.......morje je mimo...je minil mesec en dva tri. Smo se imeli lepo.  V ponedeljek pa v službouser posted image user posted image user posted image user posted image . Me je že groza, čeprav grem delati samo za štiri ure.

(s)mejte se

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 713
2.7.2009 15:01:48   
neboglasnica
O, same izgubljene dušice se javljajo! WB!!!

(odgovor članu nosečka maja)
Neposredna povezava do sporočila: 714
   [Brisano sporočilo]
2.7.2009 15:21:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 715
2.7.2009 15:35:14   
TODI
Pozdravljene!!

Da se še jaz malo pofočkam, da nebom samo brala user posted image .

Kocka je padla in mami mora it v službo user posted image user posted image user posted image , sva se pa z user posted image odločila da za enkrat delam po 4 ure( je pri nas v službi taka štala, da mi ne diši tudi tako- včeraj sem namreč zvedela da sem spet na drugem delovnem mestu, zato pa tudi odločitev za 4 ure ni bila pretežka) Pa tudi diplomo bom lahko dokončala.

V nedeljo gremo še za en teden na morje potem pa 13. začnem delat.

drugače pa je pri nas vse po starem; danes sva bila na sistematskem ( pri enem letu), dobila pikico in potrdilo za vrtec.

Če slučajno še katera dela seznam:

Svit pri 1 letu: 81cm, 10970g in obseg glave 48cm

Vsem ki imate, ste imeli in še boste v bližnji prihodnosti 1. svečko želim VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO LETO, ki ste jo preživeli z očkom, mamico ter vsemi ostalimi, ki vas imajo radi!!! user posted image user posted image user posted image

Mi bomo praznovali v soboto. Upam, da bo vreme naklonjeno. Fotke RD sledijo, ko pridemo z morja.

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 716
2.7.2009 16:02:14   
lex

IZVIRNO SPOROČILO: netki

trma.....ja tud pri nas je....se recimo tilen in žiga igrata in pol žiga kaj uzame tilnu ker je pač njegovo in se tilen začne dret in mene gleda kaj bom naredila...pa tud če mu kej uzamem kar ne sme imet al pa da ga dam stran od tam kjer ne sme bit....joj se dere k jesihar ampak to tko na silo

in kaj narediš?

jaz se ne vtikam v njuno igro, glede igračk se sama zmenita.....se bi pa, če bi videla, da je šlo predaleč, da je kateri do katerega "napadalen". user posted image

najbrž je pa pri tebi drugače, ker je eden starejši in mu lažje dopoveš, pri nas sta oba enaka in če razume, razumeta oba al pa nihče. user posted image

Naša najmlajša je prava lisička postala. Že zdaj ve da je najmlajša. Pa trma uuuuuuuuuu tale je še hujša od Aline user posted image  začne kar po obrazu krempat. Aleks in Vita se razumeta, uni dve sta pa zaenkrat še preblizu skupaj in se samo tepeta pa kajfata pa aaaaaaaaaaaaaaaa včasih se še samo derem po bajti Vita pusti Alino, Alina pusti Aleksu igrače,Aleks daj to Alini nazaj,........................... Še sreča da je Aleks pogruntal, da če Alina kaj hoče ji da in čez 5 sekund tisto itak spusti in se on lahko nemoteno igra dalje. V vrtcu ne smejo biti nikoli skupaj, niti pod razno, ker pol bi se meni popoldan sfuzlalo (ker bi bli že iz vrtca nažrti en drugega)

Drugač pa dober dan user posted image
Zvečer sploh ne pridem poleg compa, če pa že ste pa že vse pod kovtrom. Nam se pozna da so počitnice in da zjutraj lahko spijo (do 9huser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) in vlada da pol jih ne morem dat že ob 12h spat in posledično hodimo malo pozneje spat. Sicer pa počitnice so, se bomo že 1x spravli nazaj v red. sedaj še uživamo, pol bomo tak hodli v vrtec,........

Vse najboljše vsem, ki ta teden praznujejo rojstni dan user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 717
2.7.2009 16:13:54   
moya
mojcek imaš zs

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 718
2.7.2009 16:20:49   
neboglasnica
Mene pa glava boli...še dobro, da me spomni, da imam nekaj noter. user posted image

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 719
2.7.2009 16:27:29   
moya

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Mene pa glava boli...še dobro, da me spomni, da imam nekaj noter. user posted image

hmmm to mi je znano user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 720
2.7.2009 16:58:23   
3jeMi

Nimam pojma kak naj to trmo krotim in kdaj naj zares začnem z vzgojo, v stilu - če sem rekla NE, je NE..pa če se valjaš.... Nisem še tak daleč. user posted image user posted image  (pa ne mislim pri nevarnih stvareh, tam vztrajam...pri čisto banalnih)

naš se vrže na tla, vse štiri od sebe in tuli, če sedi v stolčku pa samo tuli (op. zelo redko se spomni, da bi to naredil)... midva sva se odločila, da se takrat umakneva in počneva druge stvari, pregovarjala se ne bova z njim, če je ne je ne in pika... mali je že pokapiral, da s tem ne bo nič dosegel in je (zaenkrat) nehal s tem...

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 2.7.2009 17:06:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 721
   [Brisano sporočilo]
2.7.2009 17:14:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 722
2.7.2009 17:20:30   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi smo pa dojenčka pričakali - svakinja je rodila punčko Aljo. No pa Borček ni več najmlajši v familiji

user posted image

user posted image user posted image julijka

Neposredna povezava do sporočila: 723
2.7.2009 17:27:54   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi smo pa dojenčka pričakali - svakinja je rodila punčko Aljo. No pa Borček ni več najmlajši v familiji

user posted image

bravo Alja, pogumna punca si user posted image čestitke vsej družini!!

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 724
2.7.2009 17:44:31   
lex
Almera čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?