|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.7.2009 9:54:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 651
   [Brisano sporočilo]
2.7.2009 9:55:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 652
   RE: Julijske čveke 2008; 13. del
2.7.2009 9:55:57   
3jeMi
evo... jaz sem končno vse skidala... cote oprala, posušila in zložila, stanovanje pospravljeno, otrok spi, očka svojo mati okol podi (zobar, trgovina itd.)... jaz pa malo na off...

... danes malo počivamo, jutri pa... peka gibanice, upam, da še znam, je nisem pekla že ene 2 leti, ampak sem se na morju pogovarjala z eno starejšo prekmurko (op. še nikoli je ni pekla user posted image ) in me je kar zakurilo, da jo spečem (op. nosečki maji se je potem zaluštala gibanica in sva jo z mojim 3 dni iskala po primorski, na koncu pa najdla v gostilni 300 metrov stran od kampa user posted image )... pa še v soboto imam picknick za Lovrov - 1, dedijev - 06 in moj - 03 r.d. in bo gibanica lepo darilo za dedija... ipak me je on naučil peke le-te...

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 653
   [Brisano sporočilo]
2.7.2009 9:57:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 654
2.7.2009 9:59:11   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Lepo vas pozdravljam in vsem julijčkam in ostalim škratkom želim VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 655
   [Brisano sporočilo]
2.7.2009 9:59:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 656
   [Brisano sporočilo]
2.7.2009 9:59:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 657
2.7.2009 10:02:39   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

hd in flower - nemogoče je oko narazen držat. ker moram še obe nogi in roki krotit + zvija se in glavo obrača user posted image

včeri sva ga oba držala, lahk si mislite, kolk je šele potem tulil user posted image

bom probala v spanju.... če bo kej boljše...

user posted image ... mi smo imeli zadnjič enake težave, pa sva mu morala samo eno kapljico kapnit v oko... jaz sem ga ornk k sebi stisnila, očka je pa oko razprl in kapnil notri... vidva bi verjetno potrebovala še en par rok...

Neposredna povezava do sporočila: 658
   [Brisano sporočilo]
2.7.2009 10:24:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 659
   [Brisano sporočilo]
2.7.2009 10:25:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 660
   [Brisano sporočilo]
2.7.2009 10:40:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 661
   [Brisano sporočilo]
2.7.2009 10:42:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 662
2.7.2009 10:43:59   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Kaj pa to: http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/prvi-hotel-za-otroke-pri-nas.html

Zanimivo za vse, ki nimajo varstva. Me zanima kakšne so cene. user posted image

za cene...

http://www.oma.si/Slo/main.asp?id=7394AA7E

Do prve polovice julija velja otvoritvena cena polnega penziona 60 €/dan na otroka.
Drugi otrok iz iste družine ima 10% popust.

Cena obiska delavnice v Grajski ustvarjalnici je 5€/h.

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 2.7.2009 10:45:58 >

Neposredna povezava do sporočila: 663
   [Brisano sporočilo]
2.7.2009 10:44:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 664
   [Brisano sporočilo]
2.7.2009 10:46:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 665
   [Brisano sporočilo]
2.7.2009 10:49:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 666
   [Brisano sporočilo]
2.7.2009 10:51:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 667
2.7.2009 10:55:16   
3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

Kaj pa to: http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/prvi-hotel-za-otroke-pri-nas.html

Zanimivo za vse, ki nimajo varstva. Me zanima kakšne so cene. user posted image

idealno za takšne kot sem jaz, ko ima babice še v službi.....verjamem da si taki hoteli ne morejo privoščit blamaže in negativne publicitete, ker je bilo dost denarja vloženega in da bodo za otroke skrbeli kot za svoje

Se strinjam. Meni se zdi super ideja in zelo dobrodošlo, ker tega pri nas še ni. Spodaj pa že komentarji tipa, da tja dajejo otroke tisti, ki se jih hočejo rešit, se od njih odpočit.. itd. user posted image Nekateri pač v vsaki stvari najdejo negativne stvari oz. se že vnaprej odločijo, da je to nekaj negativnega.

ah, tako mišljenje je pa čisto njihova stvar, saj oni živijo s tem mišljenjem, ne jaz... jaz sem jaz, ti si ti... konec koncev gredo otroci tudi na taborjenje, pa v kolonijo, pa v šolo v naravi... pa ne zato, da bi se jih starši radi znebili, ampak zato, da so s svojimi vrstniki... jokacajo pa starši za otroci, ne otroci za starši... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 668
2.7.2009 10:58:29   
neboglasnica
Alo, komaj sem se izkopala iz papirjev. Sem ravno oke zaprla, ko me je predragi klical, da nujno potrebuje neke papirje in sem kopala, rila po njih in šment, našla vse, samo tega ne. Imam pa sedaj vse papirje tipi top urejene!

user posted image jaz!

Aja, če katera daje preko Mercator foto finiša razvijati, sedaj imajo akcijo!

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 669
2.7.2009 11:15:00   
Netta
dober danuser posted image

mi smo z dopusta, uživali sto na uro... Ani se je tak dogajalo, da je zvečer zaspala kot ubita...user posted image

vreme je bilo tako tako, zame in za Ano ravno pravšnje - ne prevroče ne premrzlo, čeprav v morje nismo šli...je imelo na začetku le 20 stopinj, no na koncu sem pa celo enkrat zaplavalauser posted image

je pa naša pupa v 6. dneh dobila tri zobke...skupaj jih ima sedaj 7, eden pa je tik pred tem da pogleda venuser posted image pa nič jo ni matralo, sem bila prav vesela, drugače bi imeli cel dopust uničen

sicer pa vam moram povedat, da zna biti naša deklica tudi zeloooooooo trmasta...me je zadnjič skoraj na rit vrglo tako mi je delala...ji nisem dovolila mobitela vzet, pa se je z vsemi zobmi zagnala v mojo roko, sem pravi čas odmaknila in ko ni dosegla svoje je šla do omare in tam z glavo udarjala ob njo in tulila kot zmešana. adijo pametuser posted image user posted image
zdaj pa mi rečte da tudi vaši tako delajo, ker drugače me bo še bolj skrbelo za naprejuser posted image

kako pa kaj ve?? vas grem malo prebrat

Neposredna povezava do sporočila: 670
   [Brisano sporočilo]
2.7.2009 11:18:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 671
   [Brisano sporočilo]
2.7.2009 11:21:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 672
   [Brisano sporočilo]
2.7.2009 11:28:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 673
2.7.2009 11:29:43   
Netta
zaposlene - pridne pridne, joj koliko vas je...jaz pa že dva dni okol letam in urejam papirje za prijavo na Zavod...noro ta birokracija

neboglasnica - uf, si me spomnila da bi bilo treba tud pri nas papirje pregledat..

otroški hotel - kje je to??

bolančki user posted image user posted image

eno-letniki -  še vsem za teden nazaj...ČESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

metuljčica - uf ti pa imaš energije...hodiš okol, žuriraš s  sodelavkami, prevajaš in še vse tu pokomentiraš...maš kakšen recept za to...ker jaz bi zadnje čase le spalaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

nagrajenke - čestitke!!! neboglasnica - ste že kaj rešli glede vaše nagrade?  pa je najdete te nagradne igre...??? jaz bi tuduser posted image

majuska - čestitke za premike...zdaj pa bo kondicije na obeh stranehuser posted image

almera - kaj res pridejo štirice za dvojkicami...pri zobkih mislim? kje si to prebrala???

umpa - uživaj na dopustu!!!!  uf, pa super seznam si naredila...nisem vedela da nas je že toliko nosečkuser posted image user posted image user posted image

avto - rabim nasvet...midva se zanimava za nakup večjega avtomobila...gledala sva opel zafiro, pa citroen xsaro piccasso, pa ford s-max, tourana itd...v glavnem družinski...pozna katera kaj od tega??

Neposredna povezava do sporočila: 674
   [Brisano sporočilo]
2.7.2009 11:34:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?