Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 1.7.2009 20:34:15
|
|
|
|
tassi1
|
Babe žabe, vsem hvala za čestitke Je pa tako, da imam samo eno veliko željo, pa se mi noče izpolniti že dolgih 11 let. Sam ker sem ful vesela punca( sicer že malo v letih ), se ne dam kar tako in čakam na pošto iz MB. za nov -tokrat že 7 postopek in ker boste vse držale pestke zame ni vrag da tokrat končno ne rata!! In ko bo, častim eno fešto za vse pogumne RR-vke!!
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 1.7.2009 20:36:11
|
|
|
|
tassi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mića pozdravljene sem se opogumila in nardila test ne boste verjele en velik -------------------- in potem s gospa kot da ni mogla prej prid da ne unicim testa tako da zgleda da vam je sojeno da me boste morale spet poslušat no vsaj v lj ni treba da ne bi bilo se hujsi sok ko bi mi tam rekli da ni ničččččččččččč en velik ničččččččč nič ga bom sla pa k sosedi ukrast mislim ti pošiljam en velik in kar pogumno naprej v nov boj
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 1.7.2009 20:47:53
|
|
|
|
Pinky12
|
Gapii - čestitke, pa da bosta naslednjič dva utripa! Držim pesti !!! Mića - vse bo še v redu, tudi naš čas prihaja! Do takrat pa bomo za cartanje pač kradle , a ne, pa fotostimulacija tudi paše.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 1.7.2009 20:49:58
|
|
|
|
Pinky12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 Babe žabe, vsem hvala za čestitke Je pa tako, da imam samo eno veliko željo, pa se mi noče izpolniti že dolgih 11 let. Sam ker sem ful vesela punca( sicer že malo v letih ), se ne dam kar tako in čakam na pošto iz MB. za nov -tokrat že 7 postopek in ker boste vse držale pestke zame ni vrag da tokrat končno ne rata!! In ko bo, častim eno fešto za vse pogumne RR-vke!! Hja, potem se pa že zdaj pripravljamo na to fešto, ker je 7 pravljično število in ziher bo
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 1.7.2009 21:09:56
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 Babe žabe, vsem hvala za čestitke Je pa tako, da imam samo eno veliko željo, pa se mi noče izpolniti že dolgih 11 let. Sam ker sem ful vesela punca( sicer že malo v letih ), se ne dam kar tako in čakam na pošto iz MB. za nov -tokrat že 7 postopek in ker boste vse držale pestke zame ni vrag da tokrat končno ne rata!! In ko bo, častim eno fešto za vse pogumne RR-vke!! zdej pa reees mora bit, bom držala pesti punca, pa za pogum!!!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 1.7.2009 21:58:59
|
|
|
|
Goldy
|
Pozdravljene punce! Držimo pesti za tiste, ki ste v postopku, ki boste šle v postopek.... in seveda čestitke tistim, ki vam je uspelo! Pa še malo fotosimulacije: To je naša Alja! Smo jo včeraj peljali pokazat na GK pa neslimo slikico! Sestre in biologinje so bile res zelooo vesele!
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 1.7.2009 22:44:11
|
|
|
|
Pija76
|
Mića ne obupaj!!! Reby povsod vrtnarim, a ti tud kje ? Ledenka ne vem kaj je na stvari, ampak sem vesela da je boljš! POzdravček vsemmmmmmmm, letim v kopalnico in horizontalo......
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 1.7.2009 23:25:04
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 En prelep pozdravček vsem skupaj! Rada bi se preselila v vašo družbo, seveda če me sprejmete medse. Pred kratkim sem imela laparo in so ugotovili, da zaradi neprehodnih jajcevodov natura pri nas ne bo učinkovala, tako da štartamo 04.08. z Ivf pri Atu. Vesem želim en prelep in ne preveč deloven preostanek dneva... O Aquica moja sm slišala da si imela laparo in da so slabe novice.Boš videla zdaj pa bo Ata zrihtu kot je treba.Bo ratalo v PRVO :).
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 1.7.2009 23:32:35
|
|
|
|
pikovit
|
Tassi vse najboljse,sorči,ker je malce prepozno je pa iz srca Jutri pa praznujeta naši dve borki Pija in Dejzi Punci
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 2.7.2009 6:16:24
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro! Supercow in Lubenicožder - vse najboljše pupi Aqua - z atom bosta zrihtala tik-tak tassi - držimo pesti, zdej pa ziher bo mića - le pogumno naprej
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 2.7.2009 7:13:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. bebiii, da se je folikel končno zbudil. Še malo pa boš bližje cilju. A da so tisti sendviči tako dobri?? No, bom probala naslednjič. Sicer pa, a tebi kej plačajo za tole reklamo?? gasilka, super za datum in nov posvet! oo, vidim, da si zasavka!! aqua, a sedaj imaš pa neprehodne jajcevode? Si na istem kot jaz, s tem, da imam jaz še PCO, endometriozo, premajhno in čudno postavljeno maternico .. Ampak bo, verjemi, da bo! Avgust bo pa tud kmalu tukaj, tako, da boš kmalu štartala. gapi, bravo za !!! Mogoče bosta pa naslednjič ? miklarom, že NS? Joj, gre čas hitro!! miča, .. mismis, kako si ti? Kako kaj ? Naš raste kot konoplja.. Lep dan tudi vsem ostalim!!!!!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 2.7.2009 7:48:05
|
|
|
|
lana70
|
PIJA in DEJZIKA: eno zelooo uspešno in bogato leto vama želim iz vsega srca!!!!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 2.7.2009 8:01:32
|
|
|
|
Reby
|
Ja, pa še naša BEBIII ima danes tudi rojstni dan!!!! Vse najboljše
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 2.7.2009 8:03:46
|
|
|
|
BarbiG
|
Pija in Dejzi vse, vse najboljše in naj se čimprej zgodi! Mića . Gapi super za , držim pesti, da se naslednjič vidi še drugi . Miklarom, uf a že tko daleč si? Srečno na NS. Bebii super, da se je folikel končno zbudil in vse najboljše, pa ma da rata.
< Sporočilo je popravil BarbiG -- 2.7.2009 8:04:15 >
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 2.7.2009 8:05:11
|
|
|
|
BarbiG
|
Goldy in Ledenka, hvala vama za stimulacijo. Ledenka, me veseli, da se je mož unesel.
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 2.7.2009 8:16:47
|
|
|
|
miklarom
|
Pija in Dejzi - vse najboljše in čimbolj uspešno leto Tassi1 - super zdaj pa držim pesti da bo ratali, pa saj itak da bo Reby - jutro, hvala za koffi. danes pa je že malo soparno, popoldan bo pa spet treskalo SS - ja NS imam jutri upam na najboljše, pa toi kako si Goldy - kaka lepa lubika je to, je res kot poravijo da so otroci iz IVF najlepši, lubčkov miljon
< Sporočilo je popravil miklarom -- 2.7.2009 8:18:30 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 2.7.2009 8:46:36
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj kot vidim, je danes pravi naval rojstnih dnevov. Pija, Dejzi in BEBIII, velko, veliko, veliko, veliko sreče, pirov, lepih foliklov, super celic, izpoljnjenih želja, drobnih trenutkov, pa še in še veliko seksa, malo solz, romantičnih večerov, prijetnih druženj,... uglavnom vsem trem vse naj, naj... Lepo praznujte
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 2.7.2009 9:08:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Pija, Dejzi in BEBIII, velko, veliko, veliko, veliko sreče, pirov, lepih foliklov, super celic, izpoljnjenih želja, drobnih trenutkov, pa še in še veliko seksa, malo solz, romantičnih večerov, prijetnih druženj,... uglavnom vsem trem vse naj, naj... Lepo praznujte se kar podpišem, če mismis dovoli¨!!! Punce, vse najboljše!!
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 2.7.2009 9:12:15
|
|
|
|
gigi1
|
Ahoj pupike Pija, Dejzi, Bebiii vse kar si želite naj se vam izpolni. Jaz pa navijam, da se bo ena želja izpolnila in da boste do naslednjega RD nosečke ali že mamice Za vsako eden. Pa brez krega prosim
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 2.7.2009 9:13:47 >
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 2.7.2009 9:22:06
|
|
|
|
pikovit
|
Punce moje,Pija Dejzi in Bebi vse najboljše vam želim in v kratkem kakšen zakladek v rokah. Evo tako bo izgledalo,ko bo razmetana soba in boste morale pospravljat Lepo praznujte punce
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 2.7.2009 9:26:09
|
|
|
|
mića
|
vse najbolse za rojstni dan zelim vsem trem imam pa eno vprasanje vceraj sem naredila test in je bil negativen potem je bilo na papirju ko sem se obrisala malo malo krvi ena kaplja potem pa nič več sedaj pa ne vem kaj naj naredim ali naj grem na gk na testiranje ali ne prosim pomagajte ce katera kaj ve o tem hvala
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 2.7.2009 9:28:19
|
|
|
|
gigi1
|
Mića žal mi je, da je test bil negativen. Vseeno pojdi na krvnega. Jaz grem vedno ne glede na to kaj test pokaže.
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 2.7.2009 9:46:58
|
|
|
|
miklarom
|
BEBIII- ojoj, ti tudi praznuješ, vse najboljše Barbi - ja NS hvala za srečo, vam vse poročam jutri
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 2.7.2009 10:08:57
|
|
|
|
Rakica_80
|
Jooooj punce hvala za lepe želje Kako pa veste kdaj imam rojstni dan??? Pija in Dejzi, vse naj, naj, naj, naj................ Evo, da počastim en sodček piva Moja ovulacija se je začelA KOT JE TREBA folikli rastejo lulam na palčko in so že dve črtici- joooooj KAKO JE TO LEPO VIDET ...... Nič, jutri grem spet na sendvič Stella Rosa, javi mi se jutri na UZ, bom stala pri WC, imam dolge črne lase
|
|
RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009 2.7.2009 10:31:02
|
|
|
|
miska73
|
Supercow, Lubenicožder in Bejbi Vse naj naj vam želim. Pa naj se vam kaj lepega uresniči. Pa še malo priboljška
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?