|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
1.7.2009 20:34:15   
tassi1
Babe žabe, vsem hvala za čestitke user posted image user posted image user posted image

Je pa tako, da imam samo eno veliko željo, pa se mi noče izpolniti že dolgih 11 let. Sam ker sem ful vesela punca( sicer že malo v letih user posted image user posted image  ), se ne dam kar tako in čakam na pošto iz MB. za nov -tokrat že 7 postopek in ker boste vse držale pestke zame ni vrag da tokrat končno ne rata!!
 In ko bo, častim eno fešto za vse pogumne RR-vke!! user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
1.7.2009 20:36:11   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: mića

pozdravljene
sem se opogumila in nardila test ne boste verjele en velik --------------------
user posted image user posted image user posted image in potem s gospauser posted image  kot da ni mogla prej prid da ne unicim testa
tako da zgleda da vam je sojeno da me boste morale spet poslušat
no vsaj v lj ni treba da ne bi bilo se hujsi sok ko bi mi tam rekli da ni ničččččččččččč
en velik ničččččččč
nič ga bom sla pa k sosedi ukrast user posted image  mislimuser posted image user posted image

ti pošiljam en velik user posted image  in kar pogumno naprej v nov boj user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
1.7.2009 20:47:53   
Pinky12
Gapii - user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke, pa da bosta naslednjič dva utripa! Držim pesti !!!

Mića - user posted image user posted image user posted image vse bo še v redu, tudi naš čas prihaja! Do takrat pa bomo za cartanje user posted image pač kradle user posted image user posted image user posted image , a ne, pa fotostimulacija tudi paše.

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
1.7.2009 20:49:58   
Pinky12

IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

Babe žabe, vsem hvala za čestitke user posted image user posted image user posted image

Je pa tako, da imam samo eno veliko željo, pa se mi noče izpolniti že dolgih 11 let. Sam ker sem ful vesela punca( sicer že malo v letih user posted image user posted image  ), se ne dam kar tako in čakam na pošto iz MB. za nov -tokrat že 7 postopek in ker boste vse držale pestke zame ni vrag da tokrat končno ne rata!!
 In ko bo, častim eno fešto za vse pogumne RR-vke!! user posted image user posted image user posted image

Hja, potem se pa že zdaj pripravljamo na to fešto, ker je 7 pravljično število in ziher bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
1.7.2009 21:09:56   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

zdej pa reees mora bit, bom držala pesti punca, pa user posted image user posted image  za pogum!!!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
1.7.2009 21:58:59   
Goldy
Pozdravljene punce!

Držimo pesti za tiste, ki ste v postopku, ki boste šle v postopek....user posted image in seveda čestitke tistim, ki vam je uspelo!
Pa še malo fotosimulacije:

user posted image  To je naša Alja!

Smo jo včeraj peljali pokazat na GK pa neslimo slikico! Sestre in biologinje so bile res zelooo vesele! 

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
1.7.2009 22:44:11   
Pija76
Mića ne obupaj!!!

Reby povsod vrtnarim, a ti tud kje user posted image ?

Ledenka ne vem kaj je na stvari, ampak sem vesela da je boljš!

POzdravček vsemmmmmmmm, letim v kopalnico in horizontalo......

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
1.7.2009 23:25:04   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

En prelep pozdravček vsem skupaj! user posted image

Rada bi se preselila v vašo družbo, seveda če me sprejmete medse.
Pred kratkim sem imela laparo in so ugotovili, da zaradi neprehodnih jajcevodov natura pri nas ne bo učinkovala, tako da štartamo 04.08. z Ivf pri Atu.

Vesem želim en prelep in ne preveč deloven preostanek dneva... user posted image

O Aquica moja sm slišala da si imela laparo in da so slabe novice.Boš videla zdaj pa bo Ata zrihtu kot je treba.Bo ratalo v PRVO :).

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
1.7.2009 23:32:35   
pikovit
Tassi vse najboljse,sorči,ker je malce prepozno je pa iz srca user posted image user posted image

Jutri pa praznujeta naši dve borki

Pija in Dejzi

Punci user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
2.7.2009 6:16:24   
Reby
Dobro jutro!

user posted image
Supercow in Lubenicožder - vse najboljše pupi user posted image  user posted image  user posted image
Aqua - z atom bosta zrihtala tik-tak user posted image
tassi - držimo pesti, zdej pa ziher bo user posted image
mića - le pogumno naprej user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
2.7.2009 7:13:16   
Anonimen
Jutro.

bebiii, user posted image user posted image  da se je folikel končno zbudil. Še malo pa boš bližje cilju. A da so tisti sendviči tako dobri?? user posted image  No, bom probala naslednjič. Sicer pa, a tebi kej plačajo za tole reklamo??user posted image

gasilka, super za datum in nov posvet! oo, vidim, da si zasavka!! user posted image

aqua, a sedaj imaš pa neprehodne jajcevode? user posted image  Si na istem kot jaz, s tem, da imam jaz še PCO, endometriozo, premajhno in čudno postavljeno maternicouser posted image  .. Ampak bo, verjemi, da bo!user posted image   Avgust bo pa tud kmalu tukaj, tako, da boš kmalu štartala.

gapi, bravo za user posted image !!! Mogoče bosta pa naslednjič user posted image user posted image ? user posted image

miklarom, že NS? Joj, gre čas hitro!! user posted image  

miča, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..

mismis, kako si ti? Kako kaj user posted image ? Naš user posted image  raste kot konoplja..user posted image

Lep dan tudi vsem ostalim!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
  Neposredna povezava do sporočila: 1286
2.7.2009 7:48:05   
lana70
PIJA in DEJZIKA: eno zelooo uspešno in bogato leto vama želim iz vsega srca!!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
2.7.2009 8:01:32   
Reby
Ja, pa še naša BEBIII ima danes tudi rojstni dan!!!! Vse najboljše user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
2.7.2009 8:03:46   
BarbiG
Pija in Dejzi vse, vse najboljše in naj se čimprej zgodi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mića user posted image user posted image user posted image .

Gapi super za user posted image , držim pesti, da se naslednjič vidi še drugi user posted image .

Miklarom, uf a že tko daleč si? Srečno na NS. user posted image user posted image user posted image

Bebii super, da se je folikel končno zbudil in vse najboljše, pa ma da rata. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil BarbiG -- 2.7.2009 8:04:15 >

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
2.7.2009 8:05:11   
BarbiG
Goldy in Ledenka, hvala vama za stimulacijo. Ledenka, me veseli, da se je mož unesel. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
2.7.2009 8:16:47   
miklarom
Pija in Dejzi - vse najboljše in čimbolj uspešno letouser posted image user posted image

Tassi1 - super zdaj pa držim pesti da bo ratali, pa saj itak da bouser posted image

Reby - jutro, hvala za koffi. danes pa je že malo soparno, popoldan bo pa spet treskalo

SS - ja NS imam jutri upam na najboljše, pa toi kako si

Goldy - kaka lepa lubika je to, je res kot poravijo da so otroci iz IVF najlepši, lubčkov miljon

< Sporočilo je popravil miklarom -- 2.7.2009 8:18:30 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
2.7.2009 8:46:36   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj

kot vidim, je danes pravi naval rojstnih dnevov.

Pija, Dejzi in BEBIII, velko, veliko, veliko, veliko sreče, pirov, lepih foliklov, super celic, izpoljnjenih želja, drobnih trenutkov, pa še in še veliko seksa, malo solz, romantičnih večerov, prijetnih druženj,... uglavnom vsem trem vse naj, naj... Lepo praznujte

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
2.7.2009 9:08:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Pija, Dejzi in BEBIII, velko, veliko, veliko, veliko sreče, pirov, lepih foliklov, super celic, izpoljnjenih želja, drobnih trenutkov, pa še in še veliko seksa, malo solz, romantičnih večerov, prijetnih druženj,... uglavnom vsem trem vse naj, naj... Lepo praznujte

se kar podpišem, če mismis dovoli¨!!! Punce, vse najboljše!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 1293
2.7.2009 9:12:15   
gigi1
Ahoj pupike

Pija, Dejzi, Bebiii vse kar si želite naj se vam izpolni. Jaz pa navijam, da se bo ena želja izpolnila in da boste do naslednjega RD nosečke ali že mamice user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Za vsako eden. Pa brez krega prosim user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 2.7.2009 9:13:47 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
2.7.2009 9:22:06   
pikovit
Punce moje,Pija Dejzi in Bebi vse najboljše vam želim in v kratkem kakšen zakladek v rokah.

user posted image      user posted image

user posted image

Evo tako bo izgledalo,ko bo razmetana soba in boste morale pospravljat user posted image

Lepo praznujte punceuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
2.7.2009 9:26:09   
mića
vse najbolse za rojstni dan zelim vsem trem
imam pa eno vprasanje vceraj sem naredila test in je bil negativen potem je bilo na papirju ko sem se obrisala malo malo krvi ena kaplja potem pa nič več
sedaj pa ne vem kaj naj naredim
ali naj grem na gk na testiranje ali ne
prosim pomagajte ce katera kaj ve o tem
hvala

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
2.7.2009 9:28:19   
gigi1

Mića user posted image user posted image user posted image  žal mi je, da je test bil negativen. Vseeno pojdi na krvnega. Jaz grem vedno ne glede na to kaj test pokaže.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
2.7.2009 9:46:58   
miklarom
BEBIII- ojoj, ti tudi praznuješ, vse najboljše

Barbi - ja NS hvala za srečo, vam vse poročam jutri

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
2.7.2009 10:08:57   
Rakica_80
Jooooj punce hvala za lepe željeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako pa veste kdaj imam rojstni dan???user posted image
Pija in Dejzi, vse naj, naj, naj, naj................user posted image

Evo, da počastim en sodček pivauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Moja ovulacija se je začelA KOT JE TREBAuser posted image  folikli rastejo lulam na palčko in so že dve črtici- joooooj KAKO JE TO LEPO VIDETuser posted image user posted image user posted image user posted image ......
Nič, jutri grem spet na sendvičuser posted image user posted image user posted image user posted image
Stella Rosa, javi mi se jutri na UZ, bom stala pri WC, imam dolge črne laseuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
2.7.2009 10:31:02   
miska73
Supercow, Lubenicožder in Bejbi
Vse naj naj vam želim.
Pa naj se vam kaj lepega uresniči.

Pa še malo priboljška

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?