|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
1.7.2009 22:11:17   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Imam eno vprašanje: A imajo vsi vaši otroci modre učke? kljub temu da jih noben od staršev nima?
Namreč jst mam rjave, moj zelene....ona ma pa šivo modre....sj men je to ful všeč, sam me res zanima a se bo to še spremenil...user posted image

benjamin ima modreuser posted image florjan se je rodil z rjavimi potem je imel nekaj časa modre in kar hitro nazaj rjave.... benjamin pa ima modre od rojstva... moj ima rjave jst pa zelene torej enaka kombinacija k pr vasuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo tole je pa aparat z v vodo najcenejši in razmišljamo o njem http://www.mimovrste.com/artikel/1730273831/q=za%20v%20vodo/digitalni-fotoaparat-pentax-optio-w60-moder-darilo-plavajoci-trak#pictures

user posted image user posted image user posted image user posted image
Super kombinacijauser posted image
Sicer ma dedi modre učke....tko da ne vem kako grejo tile geniuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
1.7.2009 22:12:50   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

user posted image

user posted image

user posted image

evo takole je pa naš nik danes užival.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image s čim pa vi vodo v bazenu ogrevate? to mete pa kr velik bazenuser posted image user posted image user posted image mi ga pa letos ne bomo postavljali se mi je lani voda pokvarla in letos nimam želje po temuser posted image
ful fajn čolnčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 1.7.2009 22:13:13 >

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
1.7.2009 22:13:04   
sunny24
claud, Gaja je mela na začetku sive, zdej ma pa prov plave. Bomo vidli. Eni pravjo, da naj bi se barva spremenila do 6. meseca, eni do enga leta...user posted image   Jst mam rjave, moj eno tako eno tako...

katjusa, pa misliš da je una vrečka OK, mislim da ne propušča kej???

Čaki k poiščem še jst kej...

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
1.7.2009 22:13:34   
claud
brkn.....user posted image user posted image user posted image user posted image lepo se ima Nik!user posted image
Kje si ta avto našla?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
1.7.2009 22:15:13   
Katjusa
sunny za tisto pravi moj da ni vredu, ker nima leče spredaj in so slabše slike je reku, da boma tole kupla http://www.bigbang.si/foto-in-kamere/foto-dodatki/torbe-in-nahrbtniki/459741-dicapac-vodotesne-torbice-wp310 pomoje ne spušča sam vseen jst svojega canona ne bom not dala ampak tistega k imama nekaj cenejšega k ga dobiš za okol 80€user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
1.7.2009 22:20:49   
sunny24
brkn, dobre fotke! Pa ku je Nik užival v svoji vodni formuli...user posted image

katjusa, sm gledala ohišja original od Olympusa, sam cen ne najdem...Maybe jih pa šenkajo...user posted image user posted image user posted image
claud, uf, neki sm te tela uprašat...Tista fotka k jo maš na FB, si to ti? Ker je full dobra fotka! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
1.7.2009 22:22:35   
brkn83
ja katjuša mi vodo ogrevamo in je danes imela 25 stopinj, upam, da kmalu še kakšno več. Ogrevamo pa ga s sončnim kolektorjem.

claud- ta avto pa mi je en kolega zrihtal, ker prodaja takšne zadeve. Drugač še gor pride takšna rumeno oranžna streha. Men je bil takoj ušeč, ko sem ga videla, pa zraven še dobiš 50 žogic za v vodo. Nik je res ful  užival v njem.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
1.7.2009 22:23:41   
claud
sunny-ja tisto sm jst na fbuser posted image user posted image user posted image
Pa hvalauser posted image

< Sporočilo je popravil claud -- 1.7.2009 22:24:33 >

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
1.7.2009 22:25:06   
sunny24
A resno al me ****?

Kje si se pa slikala? To te je en profi, a?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
1.7.2009 22:25:19   
claud

ja katjuša mi vodo ogrevamo in je danes imela 25 stopinj, upam, da kmalu še kakšno več. Ogrevamo pa ga s sončnim kolektorjem.

claud- ta avto pa mi je en kolega zrihtal, ker prodaja takšne zadeve. Drugač še gor pride takšna rumeno oranžna streha. Men je bil takoj ušeč, ko sem ga videla, pa zraven še dobiš 50 žogic za v vodo. Nik je res ful  užival v njem.

Aja...pol se to ne da kr tko dobituser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
1.7.2009 22:25:35   
Katjusa
sunny tam na mimovrste.com je nekaj ohišji s cenami sam odvisno kak model imaš... so pa cene kr fajne men se zdi predrago raje kupim ekstra aparat al pa to vrečko, ker sej se mi ne gre za neke profi slikice sam tok da lahko na morju brez skrbi slikam pa florjana ko skače po vodi in se ne bom sekirala zaradi kapljic itak če bo kej lepega pod vodo videt tud slikam sam ne rabim res neke ful vrhunske kvalitete bolj za hobi:)

sem misla kengurujčka kupit pa bom raje tole ohišje.... benjamin namreč ful rad okol gleda in ima rad da ga nosim tako in mam ful teževe z mrfavljinci bi mi kengurujček prav prišel sam saj bi ga hitro prerasel..... (sem se prenaglila in našega oddala zdej mi je pa mičkano žal sam pravjo bolje pozabit prej k dašuser posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
1.7.2009 22:25:54   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

A resno al me ****?

user posted image
Resnouser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
1.7.2009 22:27:41   
sunny24
katjusa, sej vem, da majo full cene ta ohišja. Ma itak sm v nakupu novga fotiča, enga malo bolj profi, z objektivom...Pa nimam pojma kaj bi...user posted image   Pol bom pa vrečko kupla in bom s tem pod vodo slikala...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
1.7.2009 22:28:33   
sunny24

A resno al me ****?

user posted image
Resnouser posted image

Sm uprašala, k si une ta močno smejčkaste smajlije zravn prpopala...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
1.7.2009 22:28:55   
Katjusa

ful dober za ogrevanje... to je pa pol res užitek, če je v takem vremenu voda 25°C mi imamo bazenček 366x76 pa more bit par dni ful vroče da pride na 27 v takem vremenu pa je okol 20user posted image
to se pa mi nismo spomnli.... sam letos tak ne bomo bezena ker res nekak nimam prave volje se z vodo okvarjat k se mi vedno pokvari sploh po dežju pomoje dajem premal vsega not čeprav dam vedno mičkano več k bi moglauser posted image pa uporabjam tiste tablete za merit klor in ph pa nič ne pomagauser posted image user posted image user posted image user posted image ne vem nisem sposobna tega nardit tako k je trebauser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
1.7.2009 22:30:02   
Katjusa

jst sem to nekje vidla sam se ne spomim mislim kje še kupit sem misla pa sem si pol premisla...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
1.7.2009 22:30:21   
claud

A resno al me ****?

user posted image
Resnouser posted image

Sm uprašala, k si une ta močno smejčkaste smajlije zravn prpopala...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Sm se močno smejala k sm mela v glavi kot da sva se že vidle...na srečanju....pol sm se pa streznla pa se spomnla da te ni blouser posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
1.7.2009 22:31:14   
Deja

Imam eno vprašanje: A imajo vsi vaši otroci modre učke? kljub temu da jih noben od staršev nima?
Namreč jst mam rjave, moj zelene....ona ma pa šivo modre....sj men je to ful všeč, sam me res zanima a se bo to še spremenil...user posted image

Naš Žiga ima modre, ati ima rjave, jaz pa prav tako modre.... ko se je rodil je imel take temne - skoraj črne...

Baje da lahko vplivajo tudi stari starši na barvo oči... Moja mami ima zelene in možev ati tudi... Baje ima zato Žiga veliko možnosti da bodo ostale svetle - modre...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
1.7.2009 22:31:35   
sunny24
A no vidiš...user posted image

Pa to si se slikala kar tko al je blo kej posebnega?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
1.7.2009 22:32:09   
Katjusa
brkn zdej je še fini tale avtovček sma pol k bodo žogice okol letele bo pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še bolj fino... jst sem jih mela ponavad celo dnevno user posted image user posted image user posted image user posted image
drgač pa bi jst tud mela tak avtovček sam vprašanje kaj bi kej moj rekuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
1.7.2009 22:35:59   
brkn83

js nisem kaj podobnega videla nikjer v nobeni trgovin, pa sem vse prelaufala, ker namreč sem hotela imet en čolniček, ki ma streho. Če bi ga hotla met, oz še katera druga se jih da naročiti.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
1.7.2009 22:37:51   
claud

so me prosil če bi šla za model....pa še dobr plačano......pa sm šlauser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
1.7.2009 22:38:26   
Katjusa

zdej sme pol ure iskala to slikouser posted image user posted image user posted image user posted image a to je ta k jo imaš v profilu?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
1.7.2009 22:39:04   
Katjusa

js nisem kaj podobnega videla nikjer v nobeni trgovin, pa sem vse prelaufala, ker namreč sem hotela imet en čolniček, ki ma streho. Če bi ga hotla met, oz še katera druga se jih da naročiti.

kolk pa pride?

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
1.7.2009 22:39:07   
claud

Jst bi ga mela če bi se daluser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Vrednote
awwa

Katera od naštetih vrednot vam je najpomembnejša in jo v življenju postavljate na najvišjo stopničko?

zdravje (69%)

ljubezen (24%)

mir (3%)

prijateljstvo (2%)

delo (posledično denar) (0%)

šport (1%)

Število vseh glasov: 220

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!