|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
1.7.2009 22:39:28   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

A no vidiš...user posted image

Pa to si se slikala kar tko al je blo kej posebnega?

so me prosil če bi šla za model....pa še dobr plačano......pa sm šlauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
1.7.2009 22:40:24   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

A no vidiš...user posted image

Pa to si se slikala kar tko al je blo kej posebnega?

zdej sme pol ure iskala to slikouser posted image user posted image user posted image user posted image a to je ta k jo imaš v profilu?

user posted image user posted image user posted image user posted image
ja una k je v profilu....
Je pa res za zgrešit k ni nobene žive barveuser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
1.7.2009 22:40:44   
sunny24
katjusa, firbec si, tak ju jst...user posted image user posted image user posted image

claud, v glavnem, fotka fenomenalna!!!user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
1.7.2009 22:41:16   
brkn83
katjuša, naš bazen je 488x107 cm, pa bi bila voda ful mrzla, ker gre not skor 15.000 litrov vode. Pote pa se je moj odloču, da jo bomo greli, ker drugače se itak ne bi pogrela do septembra.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
1.7.2009 22:41:36   
Katjusa

katjusa, firbec si, tak ju jst...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja itak sej nebi mogla bit ženska, če nebi bla radovednauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
1.7.2009 22:43:03   
claud

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
1.7.2009 22:43:11   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

katjuša, naš bazen je 488x107 cm, pa bi bila voda ful mrzla, ker gre not skor 15.000 litrov vode. Pote pa se je moj odloču, da jo bomo greli, ker drugače se itak ne bi pogrela do septembra.

ja verjamem s ej pravim pr nas se tud ne pa je ful manjši bazen in je ledenma k pas more res bit ful toplo sma kaj ko so vsako leto tako slaba poletja....
hvala ti za informacije ker drugo leto ga bomo pa ziher postavli čeprav z mojmu načrtujemo kakega večjega.... nekaj takega k imate vi.... kako pa vi vodo vrzdržujeteuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
1.7.2009 22:44:17   
Katjusa

ja verjamem s ej pravim pr nas se tud ne pa je ful manjši bazen in je ledenma k pas more res bit ful toplo sma kaj ko so vsako leto tako slaba poletja....
hvala ti za informacije ker drugo leto ga bomo pa ziher postavli čeprav z mojmu načrtujemo kakega večjega.... nekaj takega k imate vi.... kako pa vi vodo vrzdržujeteuser posted image

kdo je to pisal jst ne znam bratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
1.7.2009 22:45:38   
claud

kdo je to pisal jst ne znam bratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
1.7.2009 22:45:54   
Katjusa
nisem vprašala a imate 1 kolekrtor dovolj?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
1.7.2009 22:49:33   
claud
Bejbe gremo spat!

Nočko!! user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
1.7.2009 22:51:32   
sunny24
claud, nočko in lepe sanje! user posted image

Jst bom še malo tuki strašla, pol pa pičim...Je bil dolg dan danes!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
1.7.2009 22:53:18   
brkn83
katjuša - ogrevamo s kolektorjem, ki ga je moj naredu sam, nismo ga kupli, tk da to ti ravn neznam povedat kako je s tem.

Vodo pa vzdržujemo tk, da imamo noter skoz čistilni filter + bojo v kateri so klorove tablete (not damo 3 20g tablete in zadostujejo za en teden)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
1.7.2009 22:55:14   
brkn83
js čakam, da nik zaspi potem pa tudi js šibam v postlo, ampak za knjige ne spat. Neki danes noče zaspat, ker drugače vedno zaspi ob desetih, danes pa že eno uro se pogovarja s svojim medotom, js pa mu na dve minuti hodim dudo dajat, potem se mi pa smeji in se hoče pogovarjat z mano, pa igral bi se in ne vem kaj še vse.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
1.7.2009 22:57:37   
Katjusa

katjuša - ogrevamo s kolektorjem, ki ga je moj naredu sam, nismo ga kupli, tk da to ti ravn neznam povedat kako je s tem.

Vodo pa vzdržujemo tk, da imamo noter skoz čistilni filter + bojo v kateri so klorove tablete (not damo 3 20g tablete in zadostujejo za en teden)

a res a sam ga je naredu.... dej reč mu za recept... pride kej ceneje k če ga kupiš.... si ne znam predstavljat....

mojga sem že zagrela že išče kolektorjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja jst mam tisto pumpo zraven na filtre in jo imam skor skos prklopleno je pa res da nimam te boje not sam sem imela vedno dost klora mogoče bi ga moglo bit nad tisto mejo.... sej pravim nimam pojma zakaj se mi pokvari.... večinoma dobim alge not čeprav sem redno not dajala tist proti algam sam je pa res nekaj da se mi je vedno kvarla takrat k se dlje časa ni noben kopaluser posted image
ma če ga bomo kdaj postavli želim met ogrevanje da se lahko kopaš tud če je samo 2 dni lepo vreme tak pa morem en teden čakat da se voda ogrejeuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
1.7.2009 22:59:08   
Katjusa

js čakam, da nik zaspi potem pa tudi js šibam v postlo, ampak za knjige ne spat. Neki danes noče zaspat, ker drugače vedno zaspi ob desetih, danes pa že eno uro se pogovarja s svojim medotom, js pa mu na dve minuti hodim dudo dajat, potem se mi pa smeji in se hoče pogovarjat z mano, pa igral bi se in ne vem kaj še vse.

dobra si, da se boš še učila....

a se pozanimaš za ceno tega čolnčka sem že mojga mal ogrevala pa me zanima kaka je kej cenauser posted image
pa sorry k te tok okupiram donsuser posted image

jst grem pa en film z mojmu pogledat...

a se vidmo pol ju3?

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
1.7.2009 23:03:24   
rebeka84
cao!
torej srečanje je jutri? kdo vse pride? mene bo pripeljal mož, ker rabi avto.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
1.7.2009 23:07:51   
sunny24
Nč, jst pičim v postlo...Neki me hoče glava bolet in se mi je ne da prenašat.... user posted image user posted image user posted image

NOČKO!!!

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
1.7.2009 23:11:40   
brkn83

dobra si, da se boš še učila....

a se pozanimaš za ceno tega čolnčka sem že mojga mal ogrevala pa me zanima kaka je kej cenauser posted image
pa sorry k te tok okupiram donsuser posted image

jst grem pa en film z mojmu pogledat...

a se vidmo pol ju3?

nič hudega, ti kr vprašaj. Ja js sem za njega dala 45 evrov. Je kr velik sam mi je super ker ima streho gor in bo lahk na morju ful užival, pa še sonce ne bo moglo do njega.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
1.7.2009 23:12:37   
brkn83

a res a sam ga je naredu.... dej reč mu za recept... pride kej ceneje k če ga kupiš.... si ne znam predstavljat....

mojga sem že zagrela že išče kolektorjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja jst mam tisto pumpo zraven na filtre in jo imam skor skos prklopleno je pa res da nimam te boje not sam sem imela vedno dost klora mogoče bi ga moglo bit nad tisto mejo.... sej pravim nimam pojma zakaj se mi pokvari.... večinoma dobim alge not čeprav sem redno not dajala tist proti algam sam je pa res nekaj da se mi je vedno kvarla takrat k se dlje časa ni noben kopaluser posted image
ma če ga bomo kdaj postavli želim met ogrevanje da se lahko kopaš tud če je samo 2 dni lepo vreme tak pa morem en teden čakat da se voda ogrejeuser posted image

takšne stvari mojmu res ful ležijo in vedno vse sam dela. Je bistveno ceneje, kot če bi ga kupili. kolk točn pa ne ven.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
1.7.2009 23:13:39   
brkn83

Nč, jst pičim v postlo...Neki me hoče glava bolet in se mi je ne da prenašat.... user posted image user posted image user posted image

NOČKO!!!

lahko noč. sam drugače pa nisi dolgo tle strašla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
1.7.2009 23:14:38   
birdy
Un stolček, Bumbo, mi ga mamo še od Neli, je ful rada not sedela, pa še zdej rada sedi. Sam kmal ji ga bo Kristi ukradla, zdej zdej bo dost stara za tam sedet. Umival jo pa nismo v njem drgač.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
1.7.2009 23:15:23   
brkn83
Mi pridemo jutri na srečanje, bom še mojga sabo pripeljala,da vas spozna. No sej ne, ampak gremo neki še druga v Ljubljano, pa se bomo spotoma oglasili. Veliko časa ne bomo imeli,tk da upam da vas bo čim več.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
1.7.2009 23:16:23   
brkn83
nič punce, lepo se imejte še naprej in se vidimo jutri, js grem pa zdej mal za knjige še.

Lahko noč.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
1.7.2009 23:19:49   
birdy
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Evo Nelčike v bumbotuuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?