Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 22:39:28
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 A no vidiš... Pa to si se slikala kar tko al je blo kej posebnega? so me prosil če bi šla za model....pa še dobr plačano......pa sm šla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 22:40:24
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 A no vidiš... Pa to si se slikala kar tko al je blo kej posebnega? zdej sme pol ure iskala to sliko a to je ta k jo imaš v profilu? ja una k je v profilu.... Je pa res za zgrešit k ni nobene žive barve
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 22:40:44
|
|
|
|
sunny24
|
katjusa, firbec si, tak ju jst... claud, v glavnem, fotka fenomenalna!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 22:41:16
|
|
|
|
brkn83
|
katjuša, naš bazen je 488x107 cm, pa bi bila voda ful mrzla, ker gre not skor 15.000 litrov vode. Pote pa se je moj odloču, da jo bomo greli, ker drugače se itak ne bi pogrela do septembra.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 22:41:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 katjusa, firbec si, tak ju jst... claud, v glavnem, fotka fenomenalna!!! ja itak sej nebi mogla bit ženska, če nebi bla radovedna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 22:43:03
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 katjusa, firbec si, tak ju jst... claud, v glavnem, fotka fenomenalna!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 22:43:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 katjuša, naš bazen je 488x107 cm, pa bi bila voda ful mrzla, ker gre not skor 15.000 litrov vode. Pote pa se je moj odloču, da jo bomo greli, ker drugače se itak ne bi pogrela do septembra. ja verjamem s ej pravim pr nas se tud ne pa je ful manjši bazen in je ledenma k pas more res bit ful toplo sma kaj ko so vsako leto tako slaba poletja.... hvala ti za informacije ker drugo leto ga bomo pa ziher postavli čeprav z mojmu načrtujemo kakega večjega.... nekaj takega k imate vi.... kako pa vi vodo vrzdržujete
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 22:44:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 katjuša, naš bazen je 488x107 cm, pa bi bila voda ful mrzla, ker gre not skor 15.000 litrov vode. Pote pa se je moj odloču, da jo bomo greli, ker drugače se itak ne bi pogrela do septembra. ja verjamem s ej pravim pr nas se tud ne pa je ful manjši bazen in je ledenma k pas more res bit ful toplo sma kaj ko so vsako leto tako slaba poletja.... hvala ti za informacije ker drugo leto ga bomo pa ziher postavli čeprav z mojmu načrtujemo kakega večjega.... nekaj takega k imate vi.... kako pa vi vodo vrzdržujete kdo je to pisal jst ne znam brat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 22:45:38
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 katjuša, naš bazen je 488x107 cm, pa bi bila voda ful mrzla, ker gre not skor 15.000 litrov vode. Pote pa se je moj odloču, da jo bomo greli, ker drugače se itak ne bi pogrela do septembra. ja verjamem s ej pravim pr nas se tud ne pa je ful manjši bazen in je ledenma k pas more res bit ful toplo sma kaj ko so vsako leto tako slaba poletja.... hvala ti za informacije ker drugo leto ga bomo pa ziher postavli čeprav z mojmu načrtujemo kakega večjega.... nekaj takega k imate vi.... kako pa vi vodo vrzdržujete kdo je to pisal jst ne znam brat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 22:45:54
|
|
|
|
Katjusa
|
nisem vprašala a imate 1 kolekrtor dovolj?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 22:49:33
|
|
|
|
claud
|
Bejbe gremo spat! Nočko!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 22:51:32
|
|
|
|
sunny24
|
claud, nočko in lepe sanje! Jst bom še malo tuki strašla, pol pa pičim...Je bil dolg dan danes!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 22:53:18
|
|
|
|
brkn83
|
katjuša - ogrevamo s kolektorjem, ki ga je moj naredu sam, nismo ga kupli, tk da to ti ravn neznam povedat kako je s tem. Vodo pa vzdržujemo tk, da imamo noter skoz čistilni filter + bojo v kateri so klorove tablete (not damo 3 20g tablete in zadostujejo za en teden)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 22:55:14
|
|
|
|
brkn83
|
js čakam, da nik zaspi potem pa tudi js šibam v postlo, ampak za knjige ne spat. Neki danes noče zaspat, ker drugače vedno zaspi ob desetih, danes pa že eno uro se pogovarja s svojim medotom, js pa mu na dve minuti hodim dudo dajat, potem se mi pa smeji in se hoče pogovarjat z mano, pa igral bi se in ne vem kaj še vse.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 22:57:37
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 katjuša - ogrevamo s kolektorjem, ki ga je moj naredu sam, nismo ga kupli, tk da to ti ravn neznam povedat kako je s tem. Vodo pa vzdržujemo tk, da imamo noter skoz čistilni filter + bojo v kateri so klorove tablete (not damo 3 20g tablete in zadostujejo za en teden) a res a sam ga je naredu.... dej reč mu za recept... pride kej ceneje k če ga kupiš.... si ne znam predstavljat.... mojga sem že zagrela že išče kolektorje ja jst mam tisto pumpo zraven na filtre in jo imam skor skos prklopleno je pa res da nimam te boje not sam sem imela vedno dost klora mogoče bi ga moglo bit nad tisto mejo.... sej pravim nimam pojma zakaj se mi pokvari.... večinoma dobim alge not čeprav sem redno not dajala tist proti algam sam je pa res nekaj da se mi je vedno kvarla takrat k se dlje časa ni noben kopal ma če ga bomo kdaj postavli želim met ogrevanje da se lahko kopaš tud če je samo 2 dni lepo vreme tak pa morem en teden čakat da se voda ogreje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 22:59:08
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 js čakam, da nik zaspi potem pa tudi js šibam v postlo, ampak za knjige ne spat. Neki danes noče zaspat, ker drugače vedno zaspi ob desetih, danes pa že eno uro se pogovarja s svojim medotom, js pa mu na dve minuti hodim dudo dajat, potem se mi pa smeji in se hoče pogovarjat z mano, pa igral bi se in ne vem kaj še vse. dobra si, da se boš še učila.... a se pozanimaš za ceno tega čolnčka sem že mojga mal ogrevala pa me zanima kaka je kej cena pa sorry k te tok okupiram dons jst grem pa en film z mojmu pogledat... a se vidmo pol ju3?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 23:03:24
|
|
|
|
rebeka84
|
cao! torej srečanje je jutri? kdo vse pride? mene bo pripeljal mož, ker rabi avto.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 23:07:51
|
|
|
|
sunny24
|
Nč, jst pičim v postlo...Neki me hoče glava bolet in se mi je ne da prenašat.... NOČKO!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 23:11:40
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 js čakam, da nik zaspi potem pa tudi js šibam v postlo, ampak za knjige ne spat. Neki danes noče zaspat, ker drugače vedno zaspi ob desetih, danes pa že eno uro se pogovarja s svojim medotom, js pa mu na dve minuti hodim dudo dajat, potem se mi pa smeji in se hoče pogovarjat z mano, pa igral bi se in ne vem kaj še vse. dobra si, da se boš še učila.... a se pozanimaš za ceno tega čolnčka sem že mojga mal ogrevala pa me zanima kaka je kej cena pa sorry k te tok okupiram dons jst grem pa en film z mojmu pogledat... a se vidmo pol ju3? nič hudega, ti kr vprašaj. Ja js sem za njega dala 45 evrov. Je kr velik sam mi je super ker ima streho gor in bo lahk na morju ful užival, pa še sonce ne bo moglo do njega.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 23:12:37
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 katjuša - ogrevamo s kolektorjem, ki ga je moj naredu sam, nismo ga kupli, tk da to ti ravn neznam povedat kako je s tem. Vodo pa vzdržujemo tk, da imamo noter skoz čistilni filter + bojo v kateri so klorove tablete (not damo 3 20g tablete in zadostujejo za en teden) a res a sam ga je naredu.... dej reč mu za recept... pride kej ceneje k če ga kupiš.... si ne znam predstavljat.... mojga sem že zagrela že išče kolektorje ja jst mam tisto pumpo zraven na filtre in jo imam skor skos prklopleno je pa res da nimam te boje not sam sem imela vedno dost klora mogoče bi ga moglo bit nad tisto mejo.... sej pravim nimam pojma zakaj se mi pokvari.... večinoma dobim alge not čeprav sem redno not dajala tist proti algam sam je pa res nekaj da se mi je vedno kvarla takrat k se dlje časa ni noben kopal ma če ga bomo kdaj postavli želim met ogrevanje da se lahko kopaš tud če je samo 2 dni lepo vreme tak pa morem en teden čakat da se voda ogreje takšne stvari mojmu res ful ležijo in vedno vse sam dela. Je bistveno ceneje, kot če bi ga kupili. kolk točn pa ne ven.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 23:13:39
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Nč, jst pičim v postlo...Neki me hoče glava bolet in se mi je ne da prenašat.... NOČKO!!! lahko noč. sam drugače pa nisi dolgo tle strašla
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 23:14:38
|
|
|
|
birdy
|
Un stolček, Bumbo, mi ga mamo še od Neli, je ful rada not sedela, pa še zdej rada sedi. Sam kmal ji ga bo Kristi ukradla, zdej zdej bo dost stara za tam sedet. Umival jo pa nismo v njem drgač.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 23:15:23
|
|
|
|
brkn83
|
Mi pridemo jutri na srečanje, bom še mojga sabo pripeljala,da vas spozna. No sej ne, ampak gremo neki še druga v Ljubljano, pa se bomo spotoma oglasili. Veliko časa ne bomo imeli,tk da upam da vas bo čim več.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 23:16:23
|
|
|
|
brkn83
|
nič punce, lepo se imejte še naprej in se vidimo jutri, js grem pa zdej mal za knjige še. Lahko noč.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 23:19:49
|
|
|
|
birdy
|
Evo Nelčike v bumbotu
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?