Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 17:47:58
|
|
|
|
BarbaraGS
|
maksi hvala sam v atlantisu ne uporabljajo fredovih obrocov in mislim, da so ucitelji naredili samo tecaj... drugje pa so zdravniki in difovci kot vodje tecajev za tako male
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 17:56:38
|
|
|
|
Maksi1
|
Barbara - oh, nisem vedela. Pa lepo, da imaš možnost izbire. Pr nas v NG je s plavanjem taka kriza. Je samo en bazen, pa še tisti tako tako. Pa upam, da jeseni ne bom zamudila tečaja.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 18:45:18
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS maksi hvala sam v atlantisu ne uporabljajo fredovih obrocov in mislim, da so ucitelji naredili samo tecaj... drugje pa so zdravniki in difovci kot vodje tecajev za tako male BARBARA kak lepo...za ta tecaj pa nisem vedela...kok stari otroci pa lahko grejo...dej mi mal opis prosim te...bi jaz tudi sla...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 19:32:53
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Popoldne sm poniknla, k sm šla spat skupi z Gajo, pol sm pa šla h noni k ma RD in smo šli ven papcat. Gaja je bla full pridna, nč ni jokcala. Je pa moj ta mlai bratranc (8 let) malo ljubosumen in se je z njo igral z ropotulco in pol k sm malo proč pogledala, ji je kar z enih 10 cm spustu ropotulco in ji je na glavo prletela oz jo je bol oplazla. Ta mala pa itak v jok...sm ga hotla kar po riti mulca smotanega! ursa, nimam nič profi fotiča, olympusa, ta prvega, dala za njega takrat 120.000 sit, to je blo leta 2003. Neki tazga kot ti iščem, pa da bi biu od Olympusa bi blo full fajn. Moja mama pa ma2 profi fotiča (digitalnega in na film) in enga malega digitalca. Pa en kup objektivov... maksi, plavanje je za ta male organizirano v Ajdovščini na Policah. Je baje full OK, je lani sodelavka hodila. Tako, da če želiš, bi lahko hodile skupi, k jst bom šla z Gajo jeseni. Majo pa tam že vse pripomočke. mihailo, ti tečai so primerni za otrike od 4 mesecev dalje. Pozabla...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 19:48:19
|
|
|
|
Katjusa
|
vidim, da se pogovarjate o fotoaparatih mi imamo canona in prisegamo samo na canone ma že s prvim digitalnim sma bla ful zadovoljne in so ble ful lepše slike kot od konkurence tak da imama zdej spet canon sma ful zadovoljne edino kar me moti je da nima tistega kukala in da je treba fleš posebej odpirat... aja pa ima samo 2 bateriji prejšni je imel 4 in se mi zdi, da je bil malo hitrejši sploh kadar imaš fleš Benjamin je dons jedu ene take slive ne vem kak se reče neko rdeče sadje k zdele zori koščico ima podobno češnji po okusu in strukturi je pa kot sliva in jih naravnost obužuje.... sem mu ponudla kr sveže ker je mene vidu k sme jedla pa je tako delal, da sem mu mogla dat mičkano..... aja pa pri kosilu je poskusu mal juhice, ki mu je bla ful všeč in malo krompirčka, ki ga je spljuval ven k da ni za jest
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 19:49:30
|
|
|
|
BarbaraGS
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS maksi hvala sam v atlantisu ne uporabljajo fredovih obrocov in mislim, da so ucitelji naredili samo tecaj... drugje pa so zdravniki in difovci kot vodje tecajev za tako male BARBARA kak lepo...za ta tecaj pa nisem vedela...kok stari otroci pa lahko grejo...dej mi mal opis prosim te...bi jaz tudi sla... Te tecaje organizira plavalno drustvo slovenije s strokovnjaki. So v vec mestih MB, KR, CE..., v LJ so na kodeljevem pod okriljem difa, pa se nekje na zalah kjer so neki razgibalni bazeni, ampak o teh bi vec vedel kaksen nativni Ljubljancan, pa bi se tako lazje naslo podatke na netu. No zacnejo lahko 4 (do 12m je prva skupina, mislim) mesecni dojencki in se skupaj z mamico ali atijem ali babico dedkom.... ucijo sonoznega odriva in uzivanja v vodi s fredovimi obroci. Mislim, da je celo nek video na bibaleze in spodaj clanek. Mojak kolegica je hodila in je bila zelo zadovoljna. Voda je 32 stopinj in dojencki morajo biti v plenici in neoprenkah. Po vsakem plavanju pregledajo vsakega dojencka ce ni kje kakal, ker ce je, potem se mora menjat vsa voda v bazenu. Je veliko prostora za uredit sebe in dojencka po kopanju in prostor kjer se aklimitaziras, da se ti malcek ne prehladi zunaj. o vajah samih ne vem veliko, vem samo, da je zelo hvaljeno in da dojencki uzivajo kot nori. Potem pa imas se atlantis ki pa dela po drugacnem principu in ne uporabljajo fredovega obroca. Mislim da je tudi en video in clanek na bibaleze ter na atlantisovi strani. meni osebno so tecaji s fredovimi obroci boljsi...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 19:56:22
|
|
|
|
Katjusa
|
punce a ma katera tist okvir za fotaparat k je za vodo.. me zanima kako ste zadovoljne? al je bolje posebej aparat za v vodo kupit?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 19:59:40
|
|
|
|
sunny24
|
katjusa, sodelavka ma kar fotoaparat za v vodo od Olympusa. Dela full fajn fotke, je do 3 metre globine. Sm pa že tudi uno ohišje uporabljala za slikat pod vodo. Je fajn, slike so lepe (verjetno sm ti pokazala kako na msn iz Egipta k smo bli na snorklanju) sam če je fotič že za pod vodo, bi rajši fotič nabavla!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 20:01:54
|
|
|
|
sunny24
|
maksi, informacije glede plavanja dojenčkov v Ajdovščini. Je ta Fredov način. cena 90 evrov za 10 obiskov +1 obisk zastojn, so 1x na teden ob pondelkih. Če se gre pole še na nadaljevalnega, pa pride pol bol poceni. Bo pa v Ajdovščini od oktobra-decembra in pol spet spomladi. Link http://www.kad.si/babyswim/index.php?stran=main&id=255
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 1.7.2009 20:03:41 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 20:32:20
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 katjusa, sodelavka ma kar fotoaparat za v vodo od Olympusa. Dela full fajn fotke, je do 3 metre globine. Sm pa že tudi uno ohišje uporabljala za slikat pod vodo. Je fajn, slike so lepe (verjetno sm ti pokazala kako na msn iz Egipta k smo bli na snorklanju) sam če je fotič že za pod vodo, bi rajši fotič nabavla! ja si mi kazala slikice res so ble lepe ja verjetno bomo kr ohišje kupli k imamo še en aparat k ga ni preveč škoda, če se kej zgodi:)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.7.2009 20:35:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 20:38:32
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO jaaaaa,hvala ...ma mihailo po vratom rdece pa ta krema mi je dobra... Punca moja, ne te kreme po vratu Mu bo kožo čist tu mač izsušil. Po vratu rdečino rihtaš tko da jo stalno brišeš (rdečina se tam piojavi zarad mokre/vlažne kože, pa ni zračenja, pa nonstop se drgne) da je suha, res, sploh če mu je vroče tam pol ful hitr zašvica in če ni suho se vname, maži pa čist na tank z kakim oljem (ala mandljevo, otroško,...). Res, ne mu pacat z Sudocrem, poznam kremo, je super za ritko k se vname, ampak ni pa za to rdečino zdravit, niti slučajno. Ne zamerit, mogla sem napisat, da se mu ne bo še bolj kej vnel. Birdy - hvala, sem jaz enako prakticirala kot Mihailo. Se pravi, da je potrebno samo brisati, da je suho
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 21:03:30
|
|
|
|
simonakr
|
Čer! Kolumbo mene jutr ne bo! Žal je neki vmes pršlo! Hvala za ZS Jest uporabljam Bepanten za rdečino al pa kar hladilno mazilo - mi je P reku da tud lahko. Barbara čestitke za obletnico! za vse obmesečnice!
|
|
[Brisano sporočilo] 1.7.2009 21:09:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 21:23:01
|
|
|
|
Maksi1
|
Sunny - če bi skupi hodile, sem jaz močno ZA za Police. Samo meni nadaljevalni ne bo pršu upoštev, ker bom takrat že šla delat. A boš ti kej spremljala novice, da se bova pravočasno prijavile?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 21:29:39
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce jst sem pa zedela nagrado http://www.ringaraja.net/zakljucek-nagradne-igre-hipp_1866.html sploh nisem vedla pa mi je umplumpa poslala ZS (se poznamo) in mi je polepšala večer dobila sem tist k je 200 nagrajencev Jst tuuuuuuuuuuuuuuuuud Sploh nism vedla in sm tud čist pozabla da sm kj napisala kaj nam to po pošti pošljejo?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 21:34:08
|
|
|
|
sunny24
|
katjusa, super, čestitam! Sm vidla da je tudi naša claud dobila isto kot ti! Kolko pa prijejo ta ohišja? K jst bi tudi rabla za mojga Olympuska...Da bom Gaji rit slikala ko bo čofotala! maksi, ja, bom čekirala in se bomo pol menle kako in kaj! Sm rekla moji "tašči", pa je rekla da je to brezveze... Gaja je pa malo vročine dobila, je mela prej 37,7C. Pa sej to ni panike še, ne? Zdej že panča.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 21:40:41
|
|
|
|
simonakr
|
Jest šibam spat! Se tipkamo jutr!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 21:50:11
|
|
|
|
SURF
|
Čer.. Vidim,da boste plavat hodili sem že slišala o tem,a kaj ko je tako daleč Škoda da v Šaleški dolini nimamo česa podobnega. Moj me čaka... Lepo in mirno nočko vsem skupaj.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 22:02:39
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 katjusa, super, čestitam! Sm vidla da je tudi naša claud dobila isto kot ti! Kolko pa prijejo ta ohišja? K jst bi tudi rabla za mojga Olympuska...Da bom Gaji rit slikala ko bo čofotala! maksi, ja, bom čekirala in se bomo pol menle kako in kaj! Sm rekla moji "tašči", pa je rekla da je to brezveze... Gaja je pa malo vročine dobila, je mela prej 37,7C. Pa sej to ni panike še, ne? Zdej že panča. hvala glede vročine ni panike, ju3 bo čist vredu ohišja odvisno jst razmišljam kr o eni tej vrečki http://www.mimovrste.com/katalog/882/podvodna-ohisja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 22:02:39
|
|
|
|
claud
|
Imam eno vprašanje: A imajo vsi vaši otroci modre učke? kljub temu da jih noben od staršev nima? Namreč jst mam rjave, moj zelene....ona ma pa šivo modre....sj men je to ful všeč, sam me res zanima a se bo to še spremenil...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 22:07:32
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Imam eno vprašanje: A imajo vsi vaši otroci modre učke? kljub temu da jih noben od staršev nima? Namreč jst mam rjave, moj zelene....ona ma pa šivo modre....sj men je to ful všeč, sam me res zanima a se bo to še spremenil... benjamin ima modre florjan se je rodil z rjavimi potem je imel nekaj časa modre in kar hitro nazaj rjave.... benjamin pa ima modre od rojstva... moj ima rjave jst pa zelene torej enaka kombinacija k pr vas evo tole je pa aparat z v vodo najcenejši in razmišljamo o njem http://www.mimovrste.com/artikel/1730273831/q=za%20v%20vodo/digitalni-fotoaparat-pentax-optio-w60-moder-darilo-plavajoci-trak#pictures
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 22:09:27
|
|
|
|
claud
|
Aja, še to... Kdaj se začnejo postavljat na nogice? Men se tko zdi da prehiteva pr enih stvareh.....ko ji dam prste da se dvigne v sedeč položaj, se kr tko poskuša dvignit na noge men se zdi to še mal prekmal... Sm pa zlooooooo vesela da smo osvojil tole spanje-da zaspi sama v postlci
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 1.7.2009 22:11:11
|
|
|
|
brkn83
|
evo takole je pa naš nik danes užival.
|
Je bil tvoj porod naporen?Karmen28Da (
48%)
Ne (
52%)
Število vseh glasov: 419Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!