|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
1.7.2009 16:02:33   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

jaaaaa,hvalauser posted image ...ma mihailo po vratom rdece pa ta krema mi je dobra...

Punca moja, ne te kreme po vratuuser posted image user posted image user posted image  Mu bo kožo čist tu mač izsušil. Po vratu rdečino rihtaš tko da jo stalno brišeš (rdečina se tam piojavi zarad mokre/vlažne kože, pa ni zračenja, pa nonstop se drgne) da je suha, res, sploh če mu je vroče tam pol ful hitr zašvica in če ni suho se vname, maži pa čist na tank z kakim oljem (ala mandljevo, otroško,...).
Res, ne mu pacat z Sudocrem, poznam kremo, je super za ritko k se vname, ampak ni pa za to rdečino zdravit, niti slučajno.
Ne zamerit, mogla sem napisat, da se mu ne bo še bolj kej vnel.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
1.7.2009 16:02:53   
SURF
Rebeka-Prosim povej kje si naročila to prenosno,js bi tudi imela eno za doma namesto stajice...imajo več barv na razpolago?

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
1.7.2009 16:05:21   
MIHAILO
Ne vem se...A ni v petek?A je Uros tudi kdaj imel rdece pod brado( na vratu)?Mihailo ma skoz pa mu skoz umivam,mazem ...

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
1.7.2009 16:05:23   
rebeka84
surf naročila sem jo v BC, bila je na akciji in sem plačala samo 35€. Je pa bila samo v teh barvah. Ne vem, če še jih imajo na zalogi. Preveri na njihovi spletni strani.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
1.7.2009 16:05:47   
SURF
Ta sudocrem je tudi meni dobra,,ja je pa izredno močna in izsuši kožo...

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
1.7.2009 16:06:28   
SURF
Hvala ti Rebeka.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
1.7.2009 16:07:28   
rebeka84
Mihailo jaz sem mislila da je jutri srečanje.user posted image Ja, Uroš tudi ima rdeče. Pomoje je to od vročine. Jaz mu samo umivam in dobro osušim, mažem mu pa ne.

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
1.7.2009 16:08:44   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

jaaaaa,hvalauser posted image ...ma mihailo po vratom rdece pa ta krema mi je dobra...

Punca moja, ne te kreme po vratuuser posted image user posted image user posted image  Mu bo kožo čist tu mač izsušil. Po vratu rdečino rihtaš tko da jo stalno brišeš (rdečina se tam piojavi zarad mokre/vlažne kože, pa ni zračenja, pa nonstop se drgne) da je suha, res, sploh če mu je vroče tam pol ful hitr zašvica in če ni suho se vname, maži pa čist na tank z kakim oljem (ala mandljevo, otroško,...).
Res, ne mu pacat z Sudocrem, poznam kremo, je super za ritko k se vname, ampak ni pa za to rdečino zdravit, niti slučajno.
Ne zamerit, mogla sem napisat, da se mu ne bo še bolj kej vnel.user posted image

BIRDY hvala user posted image Skoz ima probleme s tem...a pol sam z vodo umijem pa z otroskim oljem ?A odolja mu pa ne bo vroce?Sej sm mela tut namen p vprasat s cim naj?jaz sem mislila da mu lahko tudi s temi kremicami...sej sej mu z niveo namazala pa je blo boljseuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
1.7.2009 16:18:13   
rebeka84
MATIC in RENE vse naj naj ob obmesečju!

user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
1.7.2009 16:25:31   
SURF
Matic in Rene-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse naj tudi od nas.

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
1.7.2009 16:25:32   
MIHAILO
RENE IN MATIC VSE NAJLEPSE...

user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
1.7.2009 16:27:49   
SURF
Ni več tiste posteljiceuser posted image .

Ali ima katera ta stolček,ali ga ima mogoče namen kupit?Js bi ga imela,se mi zdi super za kopanje ali tuširanjeuser posted image
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
1.7.2009 16:31:13   
rebeka84
surf za čufotanje v banji zgleda super! kje si to našla? kje ga prodajajo?

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
1.7.2009 16:35:24   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Ni več tiste posteljiceuser posted image .

Ali ima katera ta stolček,ali ga ima mogoče namen kupit?Js bi ga imela,se mi zdi super za kopanje ali tuširanjeuser posted image
user posted image

Jaz imam namen tega kupiti...
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158689

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
1.7.2009 16:36:26   
SURF
na strani sonček.si...pod stolčki za hranjenje,bumbo...je bolj namenjen baje za hranjenje a sem pod komentarji prebrala,da ga uprablja mamica tudi za čofotanje...stane 46e..
vem,da so obstajali takšni oz podobni prov za čofanje...moram poiskat...
javim ko bom našla...
pičim sedaj..
I we back zvečer...

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
1.7.2009 16:37:53   
SURF
iiiiiiiiuser posted image user posted image ja Mihailo to je touser posted image ,sem vedela,da sem že nekje videla nekaj podobnegauser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
1.7.2009 16:38:18   
rebeka84
mislim da ga je mihailo ravno kar našla. ta je tudi zelo zanimiv. mihailo a pri vas dežuje? gledam radarsko sliko.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
1.7.2009 16:44:14   
MIHAILO
pred pol ure je bilo hudoooooooooo neurje,toca,dez ,veeter...zdaj ne vec

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
1.7.2009 16:44:41   
Katjusa
ojla punce a jutr srečanje je al ni? glede na to, da je danes vreme v..... user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
1.7.2009 16:45:42   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

BIRDY hvala user posted image Skoz ima probleme s tem...a pol sam z vodo umijem pa z otroskim oljem ?A odolja mu pa ne bo vroce?Sej sm mela tut namen p vprasat s cim naj?jaz sem mislila da mu lahko tudi s temi kremicami...sej sej mu z niveo namazala pa je blo boljseuser posted image

mi samo umivamo in mažemo z oljem....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
1.7.2009 16:46:55   
BarbaraGS
eh tak dolgi post sem napisala, pa mi je vse zbrisalo :(

hojica: niti pod razno

stajica: posteljica prenosna

nov vozicek: jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa mozek ne dovoli, ker imava eno pocen hauckovo marelco in pravi, da bo ta dovolj za v trgovino al pa hiter obisk

KOLUMBO en teden prehitro vi to delate piknik, ker od naslednjega tedna naprej bom tudi jaz v LJ :/ zdaj sem se izven civilizacije

kremica: jaz uporabim za skoro vse bepanten in sem full zadovoljna

stolcek: bc in ga full hvalijo

mi smo danes imeli pregled zame, pol pa se mal nakupov in smo kupili elizabeth tricikel v bc-ju. He he prezgodaj vem, sam ga pozimi ne bo vec, drugo leto bog ve kako bo. Ga bova pa dala za bozicno darilo in bo zdaj skatla v kleti cakala :). Pol pa se fleksi za kuzona pa hrano...

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
1.7.2009 16:55:13   
BarbaraGS
Zdaj sem pa spet sama. mozek sel na lov za skatlami, da se cimprej preselimo in bomo koncno skupaj.

Se mal pa bo 4 obletnica najine porokeuser posted image user posted image user posted image . Joj kaj cas bezi, meni pa prstan ne gre vec na roko po porodu hehehehe. Aja za darilo sem mu kupla eno uro timex, ki si jo zeli ze 2 leti in jo je ze zvohal. Ta res zvoha vse ej, nic mu ne ostane skrito. Zame pa ne vem kaj pripravlja. Pustimo se presenetit...

pa se to...koncno sva se zmenila in oktobra zacneva s plesnimi vajami, pa jaz grem na plavanje s tamalo. A katera ve ce je kaksno plavanje cez poletje ali pa kaksna telovadba za mamice in dojencke v Lj?

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
1.7.2009 17:02:14   
rebeka84
barbara jaz bi tudi rada šla z Uroše na plavanje. če boš kaj našla mi sporoči, pa lahko gremo skupaj.

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
1.7.2009 17:10:25   
Maksi1
Zdravo,

glede plavanja za otročke v Lj ne vem, ker Lj ne poznam dobro, sem pa zadnjič videla eno reklamo za v atlantis. Dejta se tam pozanimat.

Ne lep dan vam želim vsem skupaj.

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
1.7.2009 17:13:39   
BarbaraGS
rebeka superrrrrrrrrrrrrrrrr :) ja seveda in se priporocam tudi jaz tebi :)

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
9 romantičnih imen za nežne fantke
Kakšno ime dati fantku, ki je že kot novorojenček pokazal, da je zelo nežen in občutljiv deček? V članku preverite devet...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?