Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 10:51:29
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 na joški mi spi, pa noče spustit...pa tolk mam za delatuser posted image user posted image čak ti najdemo rešitev ...aja, sej ti ni a nebi ti raj pakirala ne ker pol se bom sekirala, da sem celo dopoldne pakirala pa še vedno neki doma pozabla ....zdaj bo pa itak dragi kriv, ker z dvema otrokoma pač ne morš vse spakirat
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 10:52:52
|
|
|
|
mimi30
|
evo, čujem ga že gre....čaaaaaaoooooo
|
|
[Brisano sporočilo] 1.7.2009 11:00:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.7.2009 11:02:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 11:18:57
|
|
|
|
Zvezdica
|
Skos me mal firbc matra, kako ste se za tale imena na rr odločle?? Res maš ultra velik časa Ker enostavno sem pomislila kaj bi bila, pa v pričakovanju prvega otroka, pa vsa raznežena, pol se pa zgodi Zvezdica Spet vprašanje, kdaj lahko otročki dojenčki začnejo jest recimo mladi stročji fižol? Mimi super za morje. jast bi tud.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 11:31:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Spet vprašanje, kdaj lahko otročki dojenčki začnejo jest recimo mladi stročji fižol? uf, to bi jst počakala vsaj do enga 9., 10. mesca, ko je že res boljkot ne vse uvedeno, pa že velik stvari je, ma obroke itd. za uvajanje pa absolutno ne.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.7.2009 11:36:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 12:09:17
|
|
|
|
Ploha
|
haha jst sm Ploha zato,...ker je ena kravica, za zdj še telička Ploha, k mi je res k srcu prirasla, tkt k sm redno še v štalo hodila sm itak vse teličke crklala, božala, krtačla, ampak Ploha je bla pa neki posebnga
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 12:10:12
|
|
|
|
ronja
|
no, eni dajo ime po svojih otrocih, eni pa po svojih kravicah
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 12:14:19
|
|
|
|
Ploha
|
pa če je ime krave na P, potem morjo bit tud telički na P,... sam tele imena so res čudna,...recimo: Venka, Vena, Vela, Vrba, Vaša, Veverica,... Potonka, Pira, Ploha, Palma,....
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 12:15:00
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja no, eni dajo ime po svojih otrocih, eni pa po svojih kravicah
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 12:16:59
|
|
|
|
Ploha
|
niia: sonček je mislim da na morju,.. vau pa že 4 zobke
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 12:27:43
|
|
|
|
VRTNICA84
|
Ronja hvala za nasvet oziroma tvojo razmišlanje. Kar pa se tiče spanja čez noč pa ti ne znam dat nobenega recepta, vendar je nam ratalo. Naša Ana spi vso noč. Kiara jaz bi tudi dala cele marelice v zamrzovalnik. Samo košice pa bi ven pobrala. Tjassa to se včasih zgodi tudi nam. Jaz pa sem izbrala ime po svoji najbolj priljubljeni roži in letnici rojstva. Mi lahko prosim povete kak se nalima slika otročička v sporočilo, ker meni ne rata.?
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 12:29:32
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Ploha mamice pozor! http://24ur.com/specialno/nega_in_zdravje/skoraj-ji-je-odgriznil-bradavici.html pa komentarji pol dol sam men je tole res mal za lase privlečeno sej, ugrizne že....samo kot odlomljena radirka ravno to sm imela v glavi da si to predstavljam ojoj, ja komentarji so pa itak na 24 ur podn,..sploh tm k je bla ena američanka posiljena
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 12:30:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi lahko prosim povete kak se nalima slika otročička v sporočilo, ker meni ne rata.? SLIKOMAT naložiš sliko iz računalnika, pol pa sam kodo za forume copy-paste v okno, kjer pišeš post tule.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 12:31:01
|
|
|
|
Anonimen
|
ja komentarji so pa itak na 24 ur podn, ma jst sploh ne berem tam nč, ne hodim gledat in takšno...razn kdr mi kdo prijazno s kakšnim linkom postreže
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 12:32:19
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, moja najljubša krava je bla pa Jagoda in njen sin Julijan je bil tud kul....mam njegovo kožo v dnevni ne vem sicer, kolk je to širše javno okusno in prebavljivo
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 12:35:33
|
|
|
|
Anonimen
|
j.ebemo no, pr temu slikomatu mene zmeri vrže, kake slike folk objavlja na netu....sploh punce me je kr groza, k mam hčerko, okol teh reči kak bo... recimo tole http://www.slikomat.com/slika/3869358.htm sm sam kodo dala, da nam slike sem lepla....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.7.2009 12:36:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 12:37:50
|
|
|
|
Anonimen
|
niia, jst odkar mam ulo, sam še z vročo vodo....mam pa ploščice in laminat...pa občasno dam kake pol deci kisa notri...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 12:47:51
|
|
|
|
symona
|
Zdravo! Ulla, kak dolgo pa čakaš, da dobiš te gladiatorke? Full so mi svetovne.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.