Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 7:36:31
|
|
|
|
Anonimen
|
sandali so bli 17 funtov, poštnina pa 7....dost draga, iz anglije, sam še vseen pride dost pocen, sploh glede na to, da bi nej bli usnjeni...pa nazaj jih lohk pošljem oz. zamenjam, če cifra neb bla kul, sicer na svoje stroške sam vseen... evo, ula v vrtcu, jst sem že cunje zložla, sem dala zvečer ob 10ih prat, lubi pa pol zjutri ob 5ih še v sušilca najedla sm se že tud, zdej še kafe ruknem, pol pa...hm...se še nism odločla kaj bi kej
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 7:38:10
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, sm hotla že večkrt povedat, pa zmer pozabim...tiste ki kupujeto lekarniško hladilno mazilo - zdej je na recept, ker je zavarovalnica odobrila in to tavlka piksna.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 7:47:21
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 aja, sm hotla že večkrt povedat, pa zmer pozabim...tiste ki kupujeto lekarniško hladilno mazilo - zdej je na recept, ker je zavarovalnica odobrila in to tavlka piksna. a to poj P rečem za recept?? ker jst porabim 2-3 tele pakunge na leto
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 7:54:52
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, ti kr reč, men je sama rekla, oz. vprašala če uporabljamo to za rit in sem rekla da ja, pol je pa rekla da zdej je pa na recept, če čem met. in sm rekla valjda
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 9:36:20
|
|
|
|
kiara24
|
Dobro jutro, Mi smo spali bajno, od pol desteih pa do 9tih brez nočnega bujenja. Ronja- upam, da je vse kul in da ni nobenih flekov od kopla, držim pesti. Paprico jaz imam že doma samo imam najnovejšo, tista ki piše NOVa... ni najnovejša, upam, da to veste! Včeraj je bilo noro sem bila spet v vrtu, pa sem pelal in sadila cvetačo in nadzemno kolerabico... za klaro . Pa likala sem mam še vedno 2 žehti pa danes ne bo dopoldan nič ,ker gremo na pregled UVZ kolkov. No jaz za enkrat še nisem dala riževe čašice, sem ji dala pa od Linota Kozuro pa se je ful pačila . Khurde- hvala za tako dobro kavico bi res pasala. Ulla- super, hvala k si povedal jaz tudi uporabljam to mazilo lekarniško k se mi zdi za ritko najboljše. Sedaj grem pa nekja pojest, Klara je že pol pa v KR. Se kasneje javim.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 9:42:15
|
|
|
|
Jancci
|
Jutro! Ma ste že pridne navsezgodaj. Mi2 se pa zjutraj tok rade mečkava ene 2 urci tam po postli. Se tok iz srca smeje, da res ne morem nikamor stran. Nisem ravno jutranji človek, ampak odkar se mi ona nasmeje ko zjutraj odprem oči so moja jutra kotolk velik lepša Pol pa kar naenkrat spet ugasne, mal pocuza in zaspi za ene 2 urci. Zdej pa polento pa mleko tuki natepavam. Ulla hudi čevlji! Bravo. Kdaj bo pa ribodermin na recept? Jest ubistvu nič druzga ne rabim, samo malo tega zvečer, pa je rita dobra. No pa sem pa tja mal praške paste, če rdeče ratuje. Ploha nimaš kej, tele Mete rade spijo,.. no tvoja še mal bol kot moja! Evo nova mala temica: Skos me mal firbc matra, kako ste se za tale imena na rr odločle?? OK, so mi jasne razne Ulle, Mimi, Barba, Jancci , Ronja, Tjasssa ampak wtf pomeni ploha, khurde, niia, zvezdica, sonček, farfala Kaj češ, imam dost časa da razmišljam gluposti
< Sporočilo je popravil Jancci -- 1.7.2009 9:44:43 >
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 9:47:25
|
|
|
|
ronja
|
jap... Sam dej ga pravilno ven vzami. rgač pa vse bo ok! no, klopa sva dala valjda takoj ven - precej predno sem to napisala . Znaki se pokažejo čez par dni, zaenkrat lepo je, ni zaspana, ne bruha, skratka je popolnoma normalna ljuba Lejlica kot jo poznam . OK, so mi jasne razne Ulle, Mimi, Barba, Jancci user posted image , Ronja, Tjasssa ampak wtf pomeni ploha, khurde, niia, zvezdica, sonček, farfala user posted image Pri meni je bilo obratno: najprej sem bila jaz Ronja, potem pa sem se spomnila, da bi lahko to ime predlagala za otroka - sem bila ziher, da lubi ne bo za, pa je bil čisto navdušen!
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 9:48:46
|
|
|
|
ronja
|
Sem ravno od zobozdravnice, mi tako pregleduje ta zob, ko da je zlat . Hehe, saj je prav, da ga gleda. No, spet ni bilo nič narobe in sem bila takoj nazaj, jupi!!! Mi je pa mami pazila tamalidve, je prišla pred službo pa si neki zmislila, zakaj ne moreže zjutri prit . Faca moja mami!
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 10:02:57
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica IZVIRNO SPOROČILO: Ploha mogen naša še zmeri spi, že od včeraj od osmih,... taka fovšija me daje mene tudi Naš je pa zaspal zunaj na sprehodu, ker drugače je bil k angora zajc. naš tud zvezdica ti kar lepo piši, da bom jaz lahko citirala super sandali ulla ploha bravo meta, pa da vidimo če bo zdaj tud dalje spala, ko se bo med spanjem obračala na trebuh,al se bo zbudila kot naši fakini
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 10:04:15
|
|
|
|
Nea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha mogen naša še zmeri spi, že od včeraj od osmih,... Pa kaj si ti nor... Mi smo že od 5:25 pokonci Vzel ga je mož, jaz pa sem še eno urico spala ker sem bila čisto crknjena. Ob 8ih je spet zaspal in še vedno spi. Uspelo mi je zlikat koš perila, posesat, dta dvojno za prat in sušit... moram še samo kosilo skuhat, to pa ne bo vzelo več kot 20 minut. Včeraj ko sem čakala Emo da konča z baletom je prišla mama od Emine prijateljice iz vrtca in prinesla 7 dni staro dojenčico... Joj kako je drobcena... ne vem če si bi jo upala v roke vzet. Mislim da nima niti 50cm, vem pa da je tehtala 2700gr. Erik je za njo pravi fant. Jaz se nisem mogla načudit kako je punčka majhna, njena mama pa kako je Erik ogromen. Naši januarčki so pa res face Danes bom eno češnjevo pecivo spekla. Pred hišo imamo belo češnjo in je ful sladka. Nekaj dni smo jih jedli, zdaj pa se nam ne luštajo več. Evo nova mala temica: Skos me mal firbc matra, kako ste se za tale imena na rr odločle?? OK, so mi jasne razne Ulle, Mimi, Barba, Jancci , Ronja, Tjasssa ampak wtf pomeni ploha, khurde, niia, zvezdica, sonček, farfala Mojemu je za punčko bilo všeč ime Nea... takrat pa sem bila z Emo noseča. Na koncu sva se premislila in je bila Ema namesto Nea. ronja - glavno da ste klopa takoj odkrili in odstranili. POmembno je da Lejlo še nekaj dni opazuješ. ploha - bravo za obrat Jaz sem Erika včeraj pustila spat na zakonski postelji, ko se je zbudil sem ga našla na drugi strani. Od zdaj naprej bo spal samo v svoji postelji. Kar je ziher, je ziher. Zdaj šibam...
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 10:08:18
|
|
|
|
ronja
|
Veš, da jo bom opazovala še kar nekaj časa . Zaenkrat ima še rdeče na mestu ugriza, kar pa ni znak bolezni, ampak ugriza - pač se vname, kjer te kaka žival ugrizne, baje je to normalno. Prave reakcije se pokažejo čez par dni, za burelijo nekje 3-4 dni, lahko pa tudi čez 14 dni, za meningitis pa nekje po 7ih dneh. No, samo da ne bo nič. 10. imamo tako zdravnico in ji bom seveda povedala. Koliko vaši tamali spijo, pa rajši ne berem, mojidve se zbujata ob nepraši kdaj (4ih tamicena, 5:30 tavelika), spat gersta neprašikdaj (9h tavelika, 10ih tamicena - ponoči, ja), čez dan spi tavelika pol urce, max. 45min... Skratka, sem se že sprijaznila. Lubi kolne moje gene
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 10:09:02
|
|
|
|
Anonimen
|
al se bo zbudila kot naši fakini čaki, kdo je že samo fakin na joški mi spi, pa noče spustit...pa tolk mam za delat
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 10:14:18
|
|
|
|
Jancci
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 na joški mi spi, pa noče spustit...pa tolk mam za delat Imaš saj dober izgovor da ni treba! Kaj naj jest rečem, ko moja v postli spi, pa vseen nič ne delam!
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 10:20:35
|
|
|
|
farfala
|
Samo spi v vozičku jaz pa zunaj sedim in me zebe ko mlado mačko, jao poletje pa tako.Mogoče bi blo koristno, če bi šla kaj delat, sigurno bi se ogrela .Eh, je preveč mrzlo Jancci - ko sem bla na tečaju italijanščine mi je bla všeč beseda farfalla, te zanima kaj pomeni? .Sigurno te - metulj.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 10:21:00
|
|
|
|
mimi30
|
hoj mi se pakiramo na morje ...baje ob 12h gremo , samo dragi še dela in še nič si ni spakiral ....jaz sem čist kul oziroma se prepričujem ....sem šla raj še jaz sem gor viset špela je boljše...kozice se vse sušijo, razen ena na ritki je mal sumljiva....upam, da se ne vname ronja, klop menda okoži, če je nekje 24ur prisesan...drgač je konc. baje premala ...nejc ga je tud imel in se HB nič ne pozna in je vse o.k., sej pr vas bo tud ....je pa baje fajn, da ga omrtvičiš z alkoholom in šele potem ven potegneš, ker tako naj ne bi spustil strupa.... evo, fajn da se je mami znašla in pazila pikici midva sva bila včeraj zvečer na predstavi in je prišla moja mami....špela je vmes malo jokcala, a jo je uspela potolažit in uspavat....sva prišla domov in je spala v svoji postelji, midva pa pričakovala vik in krik ...zbudila se je pa takoj, ko sem se jaz zraven v svojo posteljo vlegla, očitno me voha Ploha, Meti za obrat.
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 10:22:14
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 čaki, kdo je že samo fakin
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 10:22:57
|
|
|
|
mimi30
|
Jancci - ko sem bla na tečaju italijanščine mi je bla všeč beseda farfalla, te zanima kaj pomeni?user posted image .Sigurno te - metulj. evo, pa smo se nekaj naučili ...zanimivo
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 10:24:06
|
|
|
|
mimi30
|
na joški mi spi, pa noče spustit...pa tolk mam za delatuser posted image user posted image čak ti najdemo rešitev ...aja, sej ti ni
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 10:30:27
|
|
|
|
farfala
|
mimi kolko časa te bomo pogrešali? Mi gremo pa v ponedeljek pa do konca meseca. a sta gledala moške, ženske? Je v redu predstava?
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 10:34:38
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala mimi kolko časa te bomo pogrešali? Mi gremo pa v ponedeljek pa do konca meseca. a sta gledala moške, ženske? Je v redu predstava? gledala, une posebej predstave so boljše, mrbit sm preveč pričakovala, ni blo glih super, pa še ceno so navili,..
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 10:40:51
|
|
|
|
Jancci
|
Mimi uživajte!!! Pa lepo vreme vam želim!
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 10:40:55
|
|
|
|
farfala
|
meni so bile ženske super , moški pa brezvezni,je bila predstava dan po poroki Zrneca pa ni bil v formi,pa hripav
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 10:41:07
|
|
|
|
mimi30
|
gledala, une posebej predstave so boljše, mrbit sm preveč pričakovala, ni blo glih super, pa še ceno so navili,.. ja prbližno tako...men so ble ženske najboljše....se je pa en zraven mene tolk smejal in sodeloval, da je prav izstopal pridemo nazaj v ned. je reku dragi dans ...zadnjič pa da bomo do torka, tak da očitno bomo še vidli
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 10:44:26
|
|
|
|
mimi30
|
sem mogla zdajle nejcu na silo riž skuhat...pol pa ni blo vredu, ker je korenje not ....sem ga vse lepo ven pobrala, ker drgač ne bo jedu ....pol si je pa še eno porcijo zaželel in ko vse lepo spedinam, korenje ven...on ne more več
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 1.7.2009 10:44:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 na joški mi spi, pa noče spustit...pa tolk mam za delatuser posted image user posted image čak ti najdemo rešitev ...aja, sej ti ni a nebi ti raj pakirala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.