ronja
|
hehe, meni je najbolj smešno, da je kravi ime Palma! Kje ste pa to pobrali? Se je pod palmo rodila? njen sin Julijan je bil tud kul....mam njegovo kožo v dnevniuser posted image user posted image user posted image ne vem sicer, kolk je to širše javno okusno in prebavljivouser posted image user posted image hja, ni tako redko, se mi zdi... Danes, ko sem divjala z biciklom k zobozdranici, je nasproti hodil en moški, ki je nosil majco z napisom: "I love animals. They are delicious!"... Tak da imaš somišljenike hm, ulla, pa saj je luštna punca... niti ni več tako majhna. In v bistvu: zakaj bi se morala sramovat svojega telesa? Ne vem, mogoče bo generaciji naših otrok normalno, da te lahko vsak nagega vidi in da to ni nič takega, to bi bilo v bistu lepo, precej naravno... to je pozitivni pogled na to zadevo. Seveda pa lahko kdo te slike zlorablja in trži z njimi, lahko jo kdo napade (ampak to ne glede na te slike), lahko ona to dela zato, ker ne dobi doma dovolj potrditve... Ampak zato moramo pa itak že prej poskrbet... Lahko pa ta punca to dela s čisto drugimi nameni, mislim, pojma nimamo, zakaj... Ampak moram rečt, da sama ne bi bila jezna, če bi se moja punčka recimo želela slikat v playboyu (ko bo dovolj stara, seevda). bi ji seveda rekla, da naj premisli o posledicah, da jo bojo vsaj nekaj časa gledali kot "tisto, ki je bila v playboyu", ampak če bi si pa res želela, bi vedela, zakaj to hoče,... ja, kdo sem pa jaz, da ji to branim? Saj sem samo mama... Misliš, da so to 13 let stare? Meni zgledajo polnoletne punce... Vsaj 17, no... niia, z vodo, že prej in še zdaj. Občasno s praškom, pa potem še parkat z vodo čez, ampak to res vsake kvatre 1x. Ali pa dava Ronji, da se igra z milnimi mehurčki, potem je itak vse praškasto
|