|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
30.6.2009 19:13:06   
Februarka08
Joj, mene pa spet tako križ boli da je za user posted image sem spet celo popoldne mogla za tamalo letat pa še nič ni spala in se še takrat med kuhanjem kosila nisem nič spočilauser posted image upam da ne bo kaj vplivalo, čeprav bo tale teden še hud do nedelje... bojo namreč naši doma kosili in bo tako tamala več ali manj pri meni... upam samo da bo vse ok.

Se mogoče še kaj javim, je treba dat tamali večerjo, pa kopanje, pol pa upam da kuj zaspi.
Lep večer!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
30.6.2009 19:42:33   
griseldis
Lindi, hvala za info, lepo da so ti podaljšal. Sam, da pa si v bistvu v hišnem priporu samo zato, ker si na bolniški in ne smeš niti v trgovino, je pa res ZELO BOLANO!!!!! Pa sej nisem kriminalc da ne smem ven! Kaj bo šel moj dragi v nabavo po službi, ves zmatran, pa še vozi ne tko, da mora in v službo in iz službe na avtobus iz Ljubljane v Kamnik, pol pa še po trgovinah, al kaj? Sam me prav zanima kakšne so sankcije, če te ni doma. Pa še neki a čez vikende tud preverjajo? A kdo ve?

Najina žabica predvidoma pride 24.10.09

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
   [Brisano sporočilo]
30.6.2009 20:04:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu griseldis)
  Neposredna povezava do sporočila: 4203
30.6.2009 22:29:48   
LINDI
griseldis,ja smešni so,mene tudi zanima,če čez vikende tudi preverjajo,to te prav ob živce
spravlja,sem opazila,da imaš pdp en dan za mano,mogoče se dobiva v porodnišniciuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4204
30.6.2009 22:37:22   
LINDI
JAAAAAAAAAAA februarka,jaz sem za,da se pozanimaš kako je s tem,kdaj hodijo okrog,od katere do katere ure in ali vse dneve,pa kakšne so sankcije....ker upam,da bom na materinsko šolo lahko šla....user posted image pa po mojem druge tudi zanima,če že imaš to možnostuser posted image ,ej kje ti kupiš lubenice,ker vidim,da jih imaš zelo rada,jaz imam srečo in vedno naletim na zanič brez  prave barve in okusa,pa jih imim ful rada

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
30.6.2009 23:16:34   
rozilu
Oj pupe, mi je šele zdaj uspelo priti nazaj za rač... sem imela obiske.

Ja vedno ko vas berem se mi česa zalušta... samo zdaj je že prepozno za karkoli, sploh pa nutele nimam, lubenice pa tudi ne user posted image Sem pa tudi jaz bolj sorte kot Lindi - vedno neko brezvezno lubenico fašem... user posted image . Sem se pa danes napokala marelic, pa kaka figa je vmes padla, mmmmm. Tako da bo čisto dovolj user posted image

Joj s temi bolniškimi pa komisijami je pa cel user posted image . Info iz druge roke: sosedo (ali več njih) od prijateljice so kontrolirali tudi med vikendom in če se ne motim tudi med prazniki... Tako da si ona res ni upala nikamor, je bla pa skoraj celo nosečnost na bolniški. Ni šla niti na MŠ! Samo to je pač ena skrajnost. Mislim, a se ne da zmenit z G, da napišejo, da priporočajo izhode za sprehod al kaj takega? Al je pol važno kaj komisija odredi? Ker moja svakinja je imela dovoljene ravno sprehode, je pa res da je bila doma samo 30 dni, torej na delodajalčeve stroške in brez komisije.

Februarka in še marsikatera druga: počivat, počivat... zato si na bolniški user posted image . (saj vem da ne gre, samo probaj)

Ninasiki - po mojem so tvoji izcedki, sploh od uporabi kakih svečk, popolnoma normalni. Jaz imam stalno kar precej izcedka (sicer normalne barve - bele do prozorne)... ampak mi je G že na začetku rekla, da user posted image so SOČNE :)

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
1.7.2009 6:31:17   
griseldis
Punce, ko kupujete kakršnokoli sadje se vedno prepričajte, če diši, vem da je malo čudno ovohavati sadje v trgovini ampak tisto sadje, isto velja za lubenico, ki ne diši ni okusno. Jaz se vedno držim tega načela in se mi še ni zgodilo, da bi bilo potem sadje zanič. Tisto sadje, ki pa nima vonja tudi okusa nima!user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
1.7.2009 6:32:59   
griseldis
LINDI mogoče se pa res vidiva v porodnišnici, čeprav mi pravijo, da zna moj priti prej zaradi težav s bolečinami v trebuhu. Sam upam da ne prezgodi.

Neposredna povezava do sporočila: 4208
1.7.2009 7:39:28   
Anonimen
Dobro jutro. Evo še zadnji dan v službi potem pa dopust do 12.7. Komaj čakam, da spakirava in v nedeljo greva malo na morje. Samo še danes zdržim pa je.

Se vam tudi kdaj naredi, da je vaš bebi kakšen dan manj aktiven. Pri naju je včeraj tako malo brcal, skoraj nič, da sem se prav ustrašila in sem šla prav slabe volje spatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4209
1.7.2009 8:17:56   
karmen b
No super rozilu, potem se pa vidimo na mš....ali pa na sladoleduuser posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
1.7.2009 8:22:18   
gorenka
Jutro!

Kako ste kaj danes? Jst že vsa u luftu ker grem popoldne na en piknik...jeeee. Bo tko dons kosilo v naraviuser posted image user posted image  Upam samo da ne bo vreme kaj pokvarilo...no bo že...bom imela pa še tuš u naravi če bo padalouser posted image  

Sem po dobrih 2 mesecih bolniške prekinila (k sm mela zavrnjeno podaljšanje od komisije) in vzela cel dopust (mi je hvalabogu delodajalec to omogočil) tko da grem končno uhka med folk in v MŠ...ja, je res kr pišete...se ti skorej že zmeša bit skoz not, nikamor it, sem že čist asocialna ratala...tko da morm zdej izkoristit... Sej itak sama ne morm bit dolgo nikjer, mi ne paše k me pol takoj križ boli da se premikat ne morm, ampak za 2-3 urce je pa ok. Se pa strinjam z vami da je čista kozlarija kar se dogaja...imaš 2 skrajnosti: al delat al pa bit notr cel čas (in pol da še živiš v blokuuser posted image ). Tut men ni čist jasn kako to uhka pozitivno vpliva na user posted image user posted image

Sem prebrala da ste glih tolk sladkosnedne k jst. Smo imel včerej obiske, pa so sabo prinesli 2 banjice sladoleda!! user posted image user posted image  K se niso mogl odločt ker je boljš! In jst nej pol to gledam a kaj? Mi je blo zvečer kr mal slabo od sladkega...

Pravoda - nč sekirat. Je tut moj user posted image  kakšen dan živi razgrajač, drug dan se morm pa prav skoncentrirat da ga začutim...pa imam posteljico zadej in nej bi še bolj čutila gibe.. Je pa čist prav da si pozorna na to... Zgleda bova imeli user posted image  k se bodo mal po vremenu ravnaliuser posted image user posted image

U glavnem želim vam en leeeep dan, tiste k greste na morje uživejte, druge k boste pa doma pa luuuuubenice vabijo!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
1.7.2009 8:40:54   
griseldis
Dobro jutrouser posted image ,

upam da ste ok vsi. No jaz grem danes ven, komisija gor al pa dol, ker tak itak moram v lekarno in bom še malo okrog poškilila.

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
1.7.2009 8:47:28   
frrrr
karmen b in muca*maca - js imam tut peški do žabarja 10 minut, sem z vrhovc user posted image
rozilu - prideš ti tut žabarju? user posted image

js bla med bolniško na dopustu... ampak sem na bolniški samo polovični delovni čas. mi je os. zdravnica razložila kako in kaj in povedala, da ponavadi delodajalec teži. men niti ne more kaj težit, ker če sem sposobna prit v službo za 4 urce, sem sposobna tut na dopust it user posted image

zdej grem pa mau v službo.... lepo se mejte!

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
1.7.2009 8:54:19   
karmen b
No fino, več nas bo, boljše bo user posted image ...kaj pa če se dobimo v petek...ne vem kdaj vam ustreza...mogoče okol treh?

Drugače pa po moje vse bebice v trebuščkih neenakomerno brcajo od dneva do dneva...sej ne morejo revčki skoz na polno brcat, se morejo še kej zredit, preden pridejo na svet, ne pa da vse sproti pokurijo user posted image

< Sporočilo je popravil karmen b -- 1.7.2009 8:56:21 >

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
1.7.2009 9:05:24   
lindi1
ROSILU pa saj bi počivala,ampak ginekologinja pravi,da moram imeti vsak dan kratek sprehod,pa da ne smem lenarit oz.počivati,od komisije pa dobiš,kot da si skoraj v karanteniuser posted image po mojem pišejo te liste kr tko po istem kopitu vsaj tukaj v lj.imam tak občutek,ker z vsako,ko sem govorila,ima isto napisano kot jaz.user posted image še dobro,da sem v hiši,bom lahko delala kroge okrog bajteuser posted image user posted image user posted image počivala pa ne bom,jaz to ne morem,nisem navajena.Prej sem delala 2 službi,zdaj pa kar doma naredim,tko,da imam kronično preveč časauser posted image user posted image user posted image ,saj ga bo pa potem premalo,ko rodimuser posted image user posted image user posted image user posted image
GRISELDISsaj meni tudi govorijo,da je varianta,da prej rodim,zaradi povišanega pritiska,itak datum ni čisto ziheruser posted image ampak mogoče pa............hvala za info o lubenicah...sporočim,če je uspelo.
Danes moj brat kuha kosilo,bodo svaljki s tuno,superca....jaz komaj čakam,sem že zdaj lačnauser posted image user posted image user posted image pa ravnokar sem zajtrk jedlauser posted image .

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
1.7.2009 9:14:48   
malaMravljica
Lindi, a to mislis krompirjeve njoke? mmmmmmmmm.... kolk bi jih sedaj

Pravoda, po moje je v tvojem trebuhu puncka. Sam jooooj no, me prav zanima ce sem sploh kateri prav povedala. Mi boste porocale oktobra, ok! He he, v mojem trebuhu se pa skriva pomanjsana oblika mojega ljubija user posted image user posted image  bolj kot gledam slikce bolj vidim cist obrazek od mojega. Pa mi moj ne verjame,sam bo videl jeseni, ko rodim, da bo dojencek imel njegov obrazek.

Punce, sedaj pa popravim se seznam, da bo mal osvezen, pol ga bo pa katera druga, ce boste hotle. Mi gremo jutri na dopust za celih 11 dni. Jupiiiiiii.

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
1.7.2009 9:18:59   
gorenka
MM - Vidim da imava iste user posted image ...tut men moj ne verjame ko mu govorim da je obrazek  user posted image  čista kopija očija... Poteze ko bi jih skopiral...sam on men itak nč ne verjame...user posted image user posted image  Prav da ne ve kje jst to vse vidm...sva pa dobila za domov na MF slikco obrazka tko da bolj ko jo gledam, bolj je oči ... Bo tut on vidu če ne prej oktobrauser posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
1.7.2009 9:19:27   
lindi1
Ja v bistvu mislim krompirjeve svaljke jauser posted image oooooo blagor tebi jaz bi šla tudi na morje....pa letos ospade...bolniška.....bomo pa drugo leto izkoristiliuser posted image a greš kam daleč...midva sva šla vsako leto nekam drugam,letos bo šel pa moj za kak vikend sam,da bo vsaj videl malo morjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4218
1.7.2009 9:35:47   
karmen b
MM jaz mam pregled pri g. 3.7....za seznam!

Pa še to....uživaj na dopustu maksimalno...še zame mal k ne grem user posted image

< Sporočilo je popravil karmen b -- 1.7.2009 9:37:12 >

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
1.7.2009 9:49:28   
rolika
Zdravo,
majakla-midva z mojim imava namen tudi it avgusta v UKC Maribor na MŠ. Kaj mogoče veš koliko prej se je treba prijavit? Lp
Drugače je pri meni vse po starem, user posted image lepo raste in buši skupaj z njim user posted image ... Berem vas vsak dan a za napisat kaj pa časa vedno zmanjka.
Za razpredelnico:

naslednji pregled 22.7.

Lep dan vsem

Neposredna povezava do sporočila: 4220
1.7.2009 10:11:08   
malaMravljica
he he, klepetulja sem in ne pridem do razpredelnice user posted image user posted image

gorenka, da nimava istega partnerja user posted image user posted image  men cist isto govori, da kje jaz to vidim in da si domisljam.

lindi, ma ne ni tako dalec, saj gremo sam na vikend v bistvu, sam to je v Italiji in je takoo lepo dol. Ni morje, jezero je, pa palme, pa coln, pa kava in brios zjutraj, pa njoki in pasta zvecer. Mmmmmmm.... nic se bat, jaz bom tolk uzivala da bo za vse oktobrske nosecke. Saj smo zadnjic ze bili enih 12 dni dol, sam smo res ves cas sam na vrtu delal, tokrta bo pa sam uzivanje.

Sedaj grem pa res seznam popravljat

(odgovor članu rolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
1.7.2009 10:12:22   
muca*maca
Dobro jutro!

Najprej vsem najlepša hvala za čestitke user posted image  Danes gostim še babice in dedke pri nama doma in me čaka še kar nekaj opravil, sem se pa odločila, da ne bom še tretje torte user posted image  pekla, ampak jo bom šla kar kupit. Ne morem, nimam časa, niti energije. Potem se pa počasi konča ta norija z praznovanji, samo še kakšno prijateljico povabim na drink.user posted image

Rozilu, Karmen B, Frrr.... superca!!! Jaz sicer v petek ob treh ne morem, ker moram delat do 4h user posted image , grrrrrrr, vsak petek do 4h. Halo?! Lahko pa ob 4h!!!

Ufff... sem mela zdele eno goro telefonov, me prov uhelj boli user posted image

Sem že pozabila kaj sem hotela sploh napisat user posted image

Upam, da dobim naslednji teden dopust, res... ker me bo pobral tle v službi. Pa tud ne bi mela nč proti 4-urnemu delavniku.user posted image

Čauuuu!
user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
1.7.2009 10:13:45   
muca*maca
Aja, Rozilu!

Ja, jst sem tud na Tbilisijski, hihihi!!!!!

user posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
1.7.2009 10:29:39   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

JAAAAAAAAAAA februarka,jaz sem za,da se pozanimaš kako je s tem,kdaj hodijo okrog,od katere do katere ure in ali vse dneve,pa kakšne so sankcije....ker upam,da bom na materinsko šolo lahko šla....user posted image pa po mojem druge tudi zanima,če že imaš to možnostuser posted image ,ej kje ti kupiš lubenice,ker vidim,da jih imaš zelo rada,jaz imam srečo in vedno naletim na zanič brez  prave barve in okusa,pa jih imim ful rada

bom mal vprašala, upam da bom dobla kej odgovorovuser posted image morm it enkrat na sprehod do njih in se narest mal tko, bogico ki nikamor ne moreuser posted image na materinsko šolo sem pa jaz lani normalno hodila, dajte nehat, saj to je tko v ZD, nimajo kaj! pa kaj so nori??user posted image Saj to je moj otrok, to je priprava na porod, ne pa da greš v kino ali kaj podobnegauser posted image mi2 vem, da ko sva mela MŠ sva šla mal prej od doma in še na hit kam skočila, v trgovino ali kam, da če bi kdo prišel, bi pač doma rekli, da mava MŠuser posted image jaz si s tem sploh nisem belila glave, sem mislila da edino takrat lahko kam gremuser posted image user posted image

Glede lubenic mam pa očitno srečo, ker vedno dobim kar sladko in dobrouser posted image sem jo pa 1x kupila pri enmu ki prodaja sadje sredi ene ulice (tako, samo sadje) pa zadnjič v Sparu. Mmm, pol si jo morm spet mal narezat, da bojo ledvička delalauser posted image

Joj, sem prejle dobre pol ure samo igrače pospravljala po tlehuser posted image to morš met res voljo in čas, drugače ne gre... moj križuser posted image sem hotla še mal pomest pa prah pobrisat, pa ne gre še... morva z user posted image mal počit, potem pa spet mal na delo da bo 1 teden mir s prahom...

Malamravljica, si predstavljaš da boš pri vsaki uganila kaj nosimo pod srcem?user posted image To bi blo nekaj, a? user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
1.7.2009 10:30:47   
malaMravljica
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP, IME, STAROST, KRAJ, ŠT.user posted image , ŠT.user posted image , PREGLED

xx.10
aquamarin  (?)                              (?user posted image , ? user posted image              ??
Čivavica  (?)                                  (?user posted image ,? user posted image               ??
natalia  (?) MB                               (2user posted image , 1 user posted image )              ?? 
štefy   (?)   Koroška                      (5user posted image , 4user posted image ) user posted image            ??
TINKO  (?)                                     (?user posted image , ? user posted image )                ??

01.10
*raci*  (?)                                      (?user posted image , ? user posted image               ??
nincika 
(24)  MB                            (1user posted image , 0 user posted image              ??
maayaa 
(27) KR                           (1user posted image , 0 user posted image )              ??
SONČEK LARA 
(25) Vrhnika        (2user posted image , 1 user posted image )  user posted image         ??

02.10
Vijolica77  (31) MB                       (?user posted image , 1 user posted image               ??
Suzikaa  (27) Ormož                    (1user posted image , 0 user posted image )               ??
malaMravljica  (30)                     (2user posted image , 0 user posted image  user posted image         23.7
majakla 
(30)  MB                         (2user posted image , 0 user posted image ) user posted image     
     2.7 
spet mama 
(?)                              (?user posted image , ? user posted image )               
??
bony 
(30) N Go                            (1user posted image , 0 user posted image              
??
maj2009 
(25)  Domžale              (2user posted image , 0 user posted image
)user posted image          ??

03.10.
hayabusa   (29)    Štajerska         (1user posted image , 0 user posted image )              ??  
*Lili*  (25)  Notranjska                (2user posted image , 1 user posted image              ??
skačica  (28)                                  (2user posted image , 1 user posted image user posted image         ?? 
lupa02  (?)                                     (1user posted image , 0 user posted image )              ??

04.10  
anaslana   (?)                                (?user posted image , ? user posted image )               ??

05.10.     
emaa  (32)                                     (?user posted image , 2 user posted image              ??
ninčy  (27) Domžale                     (1user posted image , 0 user posted image  user posted image user posted image    ??

06.10

sandrarum   (?)                             (?user posted image , ? user posted image )                ??

07.10
mici_   (29)   Trebnje                    (2user posted image , 1 user posted image )              ?? 
metka_zone   (24)  Laško             (2user posted image , 1 user posted image user posted image          ??

08.10
tane   (?)  Ljubljana                    
(2user posted image , 0 user posted image                ??
nati29   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image                 ?? 

09.10
pravoda  (25)                                (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image        14.7 

10.10
mng  (24)                                      (1user posted image , 0 user posted image )                ?? 
srečen sonček   (?)                        (?user posted image , ? user posted image                 ??

11.10
MonaLiza   (28)  LJ                        (1user posted image , 0 user posted image user posted image            3.7 
september25  (25)Štajerska       (1user posted image , 0 user posted image )                 ?? 

12.10
Rižkoo   (27)  CE                            (2user posted image , 0 user posted image  user posted image          ?? 

beli  (?)                                           (?user posted image , ? user posted image                 ??

13.10
tršica   (30)   CE                             (2user posted image , 0 user posted image              22.7
rolika  (24)   MB                             (1user posted image , 0 user posted image user posted image           22.7

14.10   
Bremzi   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image )                 ??
katrin***   (25)  Grosuplje           (1user posted image , 0 user posted image              14.7
Februarka08  (25)  Gorenjska      (2user posted image , 1 user posted image )               7.7

deja*  (21)                                      (1user posted image , 0 user posted image )               ??

15.10
Boob   (28)  Grosuplje                   (1user posted image , 0  user posted image ) user posted image          21.7

miska10   (?)                                 (?user posted image , ? user posted image )                  ?
majcy_m   (?)                                (?user posted image , ? user posted image )                 ??
karmen b   (28)  Dobrova             (1user posted image , 0 user posted image                3.7 

Meliitak   (32)  KR                          (1user posted image , 0 user posted image              14.7

16.10
mateja8   (26)    Dolenjska          (2user posted image , 1 user posted image user posted image             9.7  

17.10
didikaa   (22)   Ptuj                       (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image            ??
ninasiki   (25) Litija                       (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image         13.7

18.10
Toffsy   (??)                                     (?user posted image , ? user posted image               ??

19.10
muca*maca   (29)  LJ                   (1user posted image , 0 user posted image )               15.7
20.10
Siska   (?)                                        (?user posted image , ? user posted image )                ??
deja*   (?)                                       (?user posted image , ? user posted image                ??
palegia30   (30)  LJ                        (?user posted image , ? user posted image                ??
lunika   (26) Velenje                     (?user posted image , ? user posted image                ??

nosečka25  (?)                               (1user posted image , 0 user posted image  user posted image         ??

21.10
pinky girll   (28)  Velenje               (1user posted image , 0user posted image )              4.8
frrrr   (28)  LJ                                 (2user posted image , 1 user posted image )             23.7 
sonncnica   (28) Sežana                (1user posted image , 0 user posted image              ??
Pika Zoja   (29)                              (?user posted image , 1 user posted image )               ??
Bobipalcka   (25) Sl.Gradec          (1user posted image , 0 user posted image               ??

22.10

Aniiita   (25)  Kras                          (1user posted image , 0 user posted image user posted image         8.7
pupa_b   (?)                                    (?user posted image , ? user posted image )               ??
rozilu   (30)  Obala - Lj                  (1user posted image , 0 user posted image )             
23.7
Crystall   (25)  Posavje                 (1user posted image , 0 user posted image user posted image          9.7 3D 
surya   (30)                                     (?user posted image , 1 user posted image )              ??

23.10   
pikicaa25   (27)                              (3user posted image , 0 user posted image )  user posted image         ??
HelloKitty1   (29)  LJ                      (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image        10.7
anonimna6   (?)                              (?user posted image , ? user posted image )               ??
smejčica   (23)  MB                         (?user posted image , 1 user posted image )              ??
Špelka12  (27)     KR                        (2user posted image , 0 user posted image )            ??

LINDI   (31)  Domžale                     (1user posted image , 0 user posted image user posted image        ??

24.10
vrtnica83   (26)                              (1user posted image , 0 user posted image              ??
mashi   (30) KR                              (1user posted image , 0user posted image )               ??
*chance*   (23)   NM                     (1user posted image , 0 user posted image )             16.7

griseldis  (24) Kamnik                   (?user posted image , ? user posted image              ??

25.10 
lenika83   (25) Ptuj                       (1user posted image , 0 user posted image )              14.7
efika   (30) Koroška                       (1user posted image , 0 user posted image )              ??
najčka   (32)  LJ                             (2user posted image , 0 user posted image )             14.7
Tailor 27   (?)  LJ                            (3user posted image , 2 user posted image              ??
gorenka   (32)  LJ                          (2user posted image , 0 user posted image )              2.7

26.10
plotka   (?)                                      (?user posted image , ? user posted image )               ?? 
manca  (27)   KR                            (2user posted image , 1 user posted image             ?? 
pattaya  (23)   Poljčane                 (1user posted image , 0 user posted image             8.7

28.10 
Izabela_  (?)                                   (2user posted image , 1 user posted image user posted image          2.7
drobtinica29  (29)    MB                 (2user posted image , 0 user posted image user posted image         8.7

29.10
pikica 28  (?)                                  (?user posted image , ? user posted image )                ?? 

30.10
Nončika  (27)  MS                          (2user posted image , 1 user posted image )              ?? 
toba  (33)                                       (2user posted image , 1 user posted image )               ??  
stuhica  (30)    Jesenice                 (4user posted image , 1 user posted image )             
??
Nea_teja_  (34)  Cerknica             (5user posted image , 3 user posted image             5.8 
michelle1  (31)  Posavje               (4user posted image , 2 user posted image            15.7

31.10
abab  (?)                                         (?user posted image , ? user posted image )               ?? 
TRIŠ  (30)    BK                              (4user posted image , 3 user posted image )              ?? 

LEVASI (30)    LJ                            (2user posted image , 1 user posted image              ??
tea85  (24)    Ptuj                          (1user posted image , 0 user posted image )  user posted image        24.7

SKUPAJ: 96 oktobrk 

7 x    user posted image  
               17 x  user posted image
               73 x  user posted image

Z nami so bile tudi:
miniko, anonimnauser posted image ,  barvar, Poli_H, minna, florecita, Nosečka70 , tincci 

user posted image user posted image user posted image user posted image  PODATKE ZA TABELO PIŠITE LOČENO
                       OZ. Z DRUGO BARVO user posted image user posted image user posted image user posted image
                       DRUGAČE SE ZELO TEZKO
                       DOBI VAŠE PODATKE ZA TABELO

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?