|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
29.6.2009 21:28:49   
LINDI
MENIje dala ginekologinja en pildek,kamor za tvojega osebnega zdravnika napiše podatke za bolniško,meni je potem osebna napisala za 1 mesec,zdaj se mi pa izteče,danes,ampak sem še vedno doma na bolniški,ker je moja gineko.spet napisala pildek za osebno zdravnico,ta pa je rekla,da bo poslala naprej na komisijo,in dokler komisija ne pošlje nazaj,kaj so sklenili,ne dobim bolniških listov,ker mi jih ne more dati,pošljejo mi jih pa domov,tako,da moram takoj,ko jih dobim,k njej k osebni.Kaj več pa ne vem,ker sem tudi jaz prvič na bolniški toliko časauser posted image

(odgovor članu griseldis)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
29.6.2009 21:32:11   
frrrr
muca*maca - čestitke za RD! user posted image

maternični vrat... kako pa ugotovijo kakšno je stanje? kdaj to preverijo? pri prvem pregledu al so kakšni drugi znaki? ker od prvega pregleda dalje itaq ni vaginalnih pregledov, vsaj pr nas ne. hvala za odgovor!

kako luštni trebuščki user posted image

griseldis - welcome! nosečka si, zato se izogibaj naporu, privošči si kak dnevni počitek in poskušaj odmislit probleme...

karmen b - js sm tut takega mnenja, da bom zaradi firbčnosti prej rodilauser posted image v prvo je trajalo uro in 15 minut odkar so mi dali umetne popadke pa do otročka v naročju... se je firbčnost zgleda splačala user posted image

Februarka08
- naj se tvoja princeska čimprej pozdravi!

stuhica - čestitke za izpite. pa mau se spočij in ne tolk garat, da ne bo kej narobe... se splača!

ninasiki - držim pesti, da čimprej izveš dobre izvide... do takrat pa poskušaj bit pozitivna!

lep večer...

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
29.6.2009 21:35:25   
LINDI
A je katera iz Domžal in ima ta novo zdravnico,namesto Strahove,Goslar,me zanima kakšne imajo izkušnje z njo,jaz sem jo imela na morfologiji,in sem imela totalno čuden občutek glede nje,tko zmedena mi je delovala,čisto nesigurna vase...je pa ravno iz specializacije...bogve kaj nas čaka z njo.

Neposredna povezava do sporočila: 4153
29.6.2009 21:52:44   
griseldis
LINDI, hvala za odgovor, upam, da se bo za obe dobro izšlo. Jaz sem drugače iz Kamnika ne poznam Goslarjeve, mi je pa Strahova delala nuhalno. Kar se tiče morfologije, greš pa tak itak lahko po drugo mnenje kam drugam, sam boš morala plačat. Če nisi sigurna ti kar priporočam, da greš privat h kakšnemu dobremu zdravniku. 

Najina žabica predvidoma pride 24.10.09

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
29.6.2009 22:46:46   
Februarka08
Obiski končno odšli, jaz pa končno spat... že komaj gledam. Sem prejle ugotovila da so mi noge začele zatekatuser posted image eh, še to.

Kaj več pa jutri, ko bom mal naspana,
Lepo nočko!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4155
29.6.2009 23:56:23   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: karmen b

Materinsko šolo pa greva midva obiskat šele 7.septembra, ampak se konča že do 15. 9. kar je točno en mesec pred mojim rokom in se mi zdi, da ne bo nevarnosti, da je nebi končala pravočasno. Pa še ljubše mi je, ker bo pridobljeno znanje bolj frišno. Predvsem pri atiju....zame me ne skrbi user posted image

Karmen, kam boš pa šla na ? Ker ta termin se meni zdi ful fajn in še to, da je strnjeno. Glede na to, da si iz Dobrove bo mogoče tudi meli prišla prav ta varianta.

Meni se zdaj poleti res ne da hodit, ma niti ne vem, če jo imajo na Obali ta dva meseca... pa itak se mi ne da še dodatno prevažat v tej vročini in gužvi (user posted image turisti, grrrr; nene, ve kar pridite na morje, user posted image rada vidim; samo raje pejte na kako lepšo obalo, malo južneje user posted image ). Konec avgusta sem pa mislila itak vzeti ves dopust do porodniške in pač takrat opravit MŠ pa še večino letanja po uradih itd. Aja, pa v Lj bom takrat, ker se preselim k mojemu dragemu (na Vič), tako da sem razmišljala o ZD Vič... v porodnišnici pa je baje precej gužva pa tko?

Drugače pa sem prispela domov, ampak sem nekje na poti spet staknila prehlad. user posted image No sej kaj pa bi v takem vremenu (februarka, se mi zdi, da sem kot tvoja hčerkica...). Če se bo kaj ustalilo te dni, bom šla kaj počofotat, letos mi je samo 1x ratalo...

Joj buši... že dolgo ga nisem nič prilimala gor, bom te dni, da mi Mala mravljica zviša teh 65% verjetnosti za user posted image user posted image user posted image . Vidim pa da imate vse zelo luštne... meni se je moj zdel zdaj že fuuuuul ogromen, čisto preveč glede na to, da bo še skoraj 4m rastel!!! Ampak zgleda nisem edina, hehe.

Zdaj pa je že skraaaaajni čas za posteljico (OK, saj sem že samo rač. bo treba ugasnit ;). Lahko noč pupe in se beremo jutri!

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
30.6.2009 8:29:48   
frrrr
dobro jutroooo user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
30.6.2009 9:12:10   
karmen b
Dobro jutro user posted image ....frrrr ti si pa razpoložena danes he he he, pa najbrž ti je malo dolgčas user posted image

Rozilu jaz grem na Vič ja, tko da se komot lahko vidimo. Sem pa tudi Vič izbrala, ker je tečaj vsak dan ob 18h, kar je super, ker moj dragi dela na terenu in velikokrat težko konča pred 17h. V Šiški sicer eno poznam, ki vodi te tečaje in bo verjetno malo užaljena, ker me ne bo, a tam so tečaji že ob 16h, kar se mi zdi potem že problem zarad mojga atija.
No pa tud ginkota ma tam in poznam sestro, ki vodi mš in je taka simpatična. Predvsem pa nebi šla v porodniošnico, ker je gužva in v center se mi res ne da rint vsak dan. Tukaj na Viču je tudi omejeno število, tako da ti priporočam, da se prijaviš v kratken, ker septemberski termin zna bit hitro poln. Jaz se bom v petek, ko mam pregled.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
30.6.2009 9:20:09   
LINDI
GRISELDIS ja,saj vem,ampak ne vem kaj naj...se še nisem odločila,super iz kamnika,potem sva pa blizu...takoj,ko dobim odločbo,sporočim,kako in kajuser posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
30.6.2009 9:30:20   
karmen b
Joj punce, jaz sem pa na NUTELO navalila in se bojim, da jo bom spraznla user posted image ...
Nisem je jedla že celo večnost, ker je nikol nisem pretirano marala in je sploh ni blo doma. Zadnjič sem jo pa zagledala in sem jo kar kupla, češ sej mogoče jo bo pa moj jedu, ker je do zdej revežu sploh nisem privoščila. In zdej bo očitno samo moja user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
30.6.2009 9:33:57   
malaMravljica
karmen, jaz tudi kupujem nutelo izkljucno z namenom, da jo bo moj imel za palacinke. sam od karr sem noseca sem jo ze kar nekajkrat kupila, za palacinke jo je moj videl cele 2x user posted image   Kar privosci si.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
30.6.2009 9:38:44   
karmen b
He he....no sej si jo privoščim, sam men se zdi da sem že na robu slabosti, pa ne morem nehat.user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
30.6.2009 9:42:42   
malaMravljica
user posted image user posted image  od kje poznam to?

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
30.6.2009 9:47:29   
mateja8
Joj, punce jaz pa nutele ne maram, zato pa Viki kremo zmažem za šalo....

ste mi skomine nardila....grem prec en kos namazat

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
30.6.2009 9:54:54   
mateja8
Meni pa precej lase izpadajo, tako da se grem danes postrič. Bo manj las na tleh in jih bo lažje gledat, ker mam zdej lase do sredine hrbta, pa razmišljam o skrajšanju do ramen. Upam, da mi ne bo pol žal.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
30.6.2009 10:04:31   
muca*maca
Jutrooo!

Končno malo bolj sveže, ni več te zoprne sopare!

Frrrr... ja, hvala za čestitke, sem že mislila, da sploh ne bo nobena opazila! Pa sem z rdečo in debelo napisala. user posted image user posted image user posted image

Rozilu - se seliš na Vič? Boš mogoče moja soseda? user posted image user posted image user posted image  Res se morava spoznat, bova lahko skupi vozičkale!!! Pa še Karmen B!

MŠ v ZD Vič se mi zdi tudi dobra ideja! Ura je ustrezna, daleč ni, mogoče bom šla pa tja. Še lubija prepričam, pa bo user posted image

Maternični vrat - mogoče sem zgrešila, kdaj ti ga zmerijo??? Meni se zdi, da mi ga še niso. Samo na prvem pregledu sem imela vaginalni pregled, potem pa nič več. Se pa zdaj s kolesom vozim in sem rada aktivna, pa si ne želim, da bi šlo kaj narobeuser posted image

Buši - punce moje, jaz sploh ne vem, kdaj mi je tako zrasel. Kar naenkrat je bil 3x večji kot prej. Častna, se mi zdi, da se je v enem samem vikendu fuuuul povečal. Isto kile. V petek sem se stehtala, pa spet v ponedeljek in sem imela 2 kg več. HALO?!

Drugače je pa živahno pri nas - prekopicava se moj dragi otroček, da je joj, steguje rokice in nogice, brca, telovadi. Lubi pravi, da bo fuzbaler, jaz pa, da bo balerina user posted image user posted image  Trebušček pa dobiva čudne izbokline, hihi. Superca je...

Pridne bodte in uživajte,
user posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
30.6.2009 10:13:18   
karmen b
muca*maca vse najboljše tudi od mene, oprosti ampak nisem opazila rdečega napisa, ker sem očitno površna bralka user posted image ...

No super, me veseli, da se bomo mal pokupčkale... lahko bi se pa že prej na kaki kavici dobile, da se ne bomo v mš čudno gledale in iskale. Glede na to, da si ti z Viča muca*maca, pa če je še katera, v Žabarju majo res vrhunski sladoled in bi blo idealno, da se tam kdaj dobimo.

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
30.6.2009 10:32:58   
muca*maca
Karmen B, ja, ja! Jaz sem za!!! Sladoled v Žabarju, mmmmm. Da sploh ne začnem niti razmišlat o žabjih krakih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
30.6.2009 10:42:12   
Februarka08
Daaaaaaaaaaaanuser posted image

Stuhica, ja, jaz imam cerklažo, mislim pa da si ti že prepozna zanjo, sicer jo pa zelo neradi delajouser posted image user posted image pojma nimam zakaj. Saj meni tudi niso povedali zakaj mi jo bojo nardili, pač, da mam prekratek MV, kar sem ga mela že v 1.user posted image vem, da je počitek skoraj nemogočuser posted image meni jo dopoldne mal tašča in tast vzameta, da se vsaj malo dol uležem, ker drugače bi bil res user posted image . Je zelo težko počivat, če imaš že družbo doma, ampak nič ne moreš... jaz si govorim, saj telo ve, da ne more več toliko počivat, bo že zdržalouser posted image ja, upam da bo res... pa če si rodila 2 dni pred PDP-jem naj te to tudi gor držiuser posted image meni je tudi ena G rekla, da morm bit optimistka, ker sem rodila pri 41 t in je to tudi dober pokazatelj, tako da bova zdržali do konca septembra vsaj, a ne?user posted image Aja, user posted image za izpit!

Malamravljica, a misliš da jeuser posted image ? user posted image super, bomo meli parčekuser posted image no, bomo videli. Moje kolegice mi vse napovedujejo user posted image ne vem zakaj, moj tudi pravi da bo spet user posted image jaz pa še nič ne vemuser posted image danes sem v glavnem sanjala, da sem rodila user posted image , sicer že pri teh tednih, nisem ga niti videla, poroda se nisem spominjala, samo doma sem bila in so mi vsi govorili da sem rodilauser posted image user posted image user posted image kar nekaj v glavnem, čudne, moraste sanjeuser posted image

Frrrr, MV se meri ali pa se neuser posted image meni ga v glavnem moja G še nikol ni, zato sem šla pa tud na samopl. UZ, da sem sploh videla pri čem semuser posted image moja me vedno samo pretipa in reče da je kratekuser posted image ko pa berem o tem MV, pa nas G sploh ne bi smeli tipati tam spodaj, ker zadevo samo še poslabšajouser posted image user posted image pa ji ne morm kar rečt, daj z UZ raje preveri, ne z rokouser posted image ah... In hvala za lepe želje za mojo pupouser posted image

Muca*maca, saj ne vem a sem ti že voščila ali ne, vem pa da sem ti nameravalauser posted image user posted image user posted image

Ninasiki, držim pesti za dobre izvide user posted image user posted image user posted image user posted image

Karmenb kar privošči si, če ti pašeuser posted image Nutella je zakon, jaz jo obožujem na palačinkah, na kruhu pa morm priznat da je še probala nisemuser posted image user posted image ker se bojim, da bi mi všeč ratalauser posted image zato jo mam pa vedno doma, da je pripravljena za palačinkeuser posted image mmm, ta vikend bojo sigurno spet za zajtrkuser posted image user posted image

Mateja8 ne bo ti žal zdele poleti mal krajših las, kar pogumnouser posted image

Tako, a sem bla kej pridnauser posted image user posted image zdaj morm pa nehat pisat, mi roka vsaketoliko mal zaspi, pa še trebuh mi otrdevauser posted image user posted image Prijeten dan, vas beremuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4169
30.6.2009 10:54:27   
karmen b
Mateja8 lahko ti dam en frizerski nasvet, če sem že od stroke; lahko se postrižeš, ker ti ne bo škodilo, samo pazi, da si boš lase še vedno lahko spela, ker drugače boš znorela zdaj od vročine, pol pa ker ti bo vse naprej letel ko se boš sklanjala nad otročkom. Drugače pa pejdi na sprehod do glavne tržnice in najdi štant, kjer prodajajo semena in zelišča v tustih žakeljčkih iz blaha. Tam naj ti dajo neoluščeno proso. Domam si ga sproti za par dni zmelji v zistem mlinčku za kavo, če ga maš. Potem pa vsako jutro na tešče eno malo žličko, mogoče z malo jogurta ali ma si ga že zvečer namoči v malo juica, da bo šlo lažje dol. In če boš to redno vsak dan počela, ti garantiram, da laske ne bodo več izpadale. Pa še nohti in koža se ti zna popravit.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
30.6.2009 11:12:54   
Mona Liza
Hej punce, samo da se vam na hitro javim, sem v gužvi, da je joj. Pri meni poteka vse super (trkam na les!!!), gremo proti 26. tednu, MF smo že imeli, dobili bomo pa FANTKA user posted image  Naslednji pregled imam 3.7.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
30.6.2009 11:23:47   
*chance*
Ojla...
Da se na kratko malo javim...berem vseskozi, pisati se mi pa ne da...user posted image
muca*maca vse najboljše z rahlo zamudo še iz moje strani, prav tako tudi vsem ostalim, ki ste praznovale v preteklem tednuuser posted image user posted image user posted image
Naj povem, da sem imela včeraj kontrolo bolniškeuser posted image in sem prišla domov iz trgovine nekaj minut za laičnim nadzornikomuser posted image user posted image user posted image ... raje sploh ne razmišljam o posledicah zaradi kršitveuser posted image me pa zanima, ali je tudi od vas katera že imela kontrolo (tiste, ki ste na bolniški)...

Lep dan vsem...

(odgovor članu Mona Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
30.6.2009 12:19:00   
boob
hey,
da vas mal pozdravim. . sm pa imela mal dopusta prejšni tedn, pa je blo tako vreme za user posted image
Najprej pa vsem ki ste praznovale vse naj boljše.
chance jst sm že od samega začetka na bolniški pa nisem še imela kontrole. A ti je samo listek pustil, al se je pol vrnil. . jooj, upam da neboš imela preveč komplikacij . . kolk časa pa si že na bolniški.
Jst sm pa imela od samga začetka bolniško, pred 14 dnevi mi je pa potekla pa je nism podalšala, ker sem mal dopusta pokoristla, učerej sem pa ponovno začela z bolniško, sam je pa začel moj os. zdravnik neki komplicirat, da mora ponovno poslat na komisijsko, ker baje da mora preteči vsaj mesec dni od prekinitve. Danes morem it pa do G da mi napiše, da moram počivat. A katera kej ve, kako grejo te stvari? Ker res nisem v stanju za it v službo.

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
30.6.2009 12:28:43   
lindi1
chance jaz jo še nisem imela,sem pa ravno danes dobila odločbo,da sem do 28.8.09 doma imam pa izhode samo ko grem k zdravniku,tko da bo zgleda  zdravnik družabni dogodek letauser posted image user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
30.6.2009 12:32:15   
*chance*
boob tudi jaz upam, da mi ne bojo kaj komplicirali...sicer bom pa potem dopust pokoristila...na bolniški sem pa od 13. tedna, se pravi da sem na stroške zavoda sedaj 6t...in evo...so me prišli pogledat...user posted image user posted image
Doma pa res ne morem bit vseskozi...ker si ne predstavljam hodit samo po hiši in okoli hiše cele 3 mesece, kot da sem v hišnem priporu???...user posted image user posted image user posted image bi padla v depresijo...user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?