Februarka08
|
Daaaaaaaaaaaan Stuhica, ja, jaz imam cerklažo, mislim pa da si ti že prepozna zanjo, sicer jo pa zelo neradi delajo pojma nimam zakaj. Saj meni tudi niso povedali zakaj mi jo bojo nardili, pač, da mam prekratek MV, kar sem ga mela že v 1. vem, da je počitek skoraj nemogoč meni jo dopoldne mal tašča in tast vzameta, da se vsaj malo dol uležem, ker drugače bi bil res . Je zelo težko počivat, če imaš že družbo doma, ampak nič ne moreš... jaz si govorim, saj telo ve, da ne more več toliko počivat, bo že zdržalo ja, upam da bo res... pa če si rodila 2 dni pred PDP-jem naj te to tudi gor drži meni je tudi ena G rekla, da morm bit optimistka, ker sem rodila pri 41 t in je to tudi dober pokazatelj, tako da bova zdržali do konca septembra vsaj, a ne? Aja, za izpit! Malamravljica, a misliš da je ? super, bomo meli parček no, bomo videli. Moje kolegice mi vse napovedujejo ne vem zakaj, moj tudi pravi da bo spet jaz pa še nič ne vem danes sem v glavnem sanjala, da sem rodila , sicer že pri teh tednih, nisem ga niti videla, poroda se nisem spominjala, samo doma sem bila in so mi vsi govorili da sem rodila kar nekaj v glavnem, čudne, moraste sanje Frrrr, MV se meri ali pa se ne meni ga v glavnem moja G še nikol ni, zato sem šla pa tud na samopl. UZ, da sem sploh videla pri čem sem moja me vedno samo pretipa in reče da je kratek ko pa berem o tem MV, pa nas G sploh ne bi smeli tipati tam spodaj, ker zadevo samo še poslabšajo pa ji ne morm kar rečt, daj z UZ raje preveri, ne z roko ah... In hvala za lepe želje za mojo pupo Muca*maca, saj ne vem a sem ti že voščila ali ne, vem pa da sem ti nameravala Ninasiki, držim pesti za dobre izvide Karmenb kar privošči si, če ti paše Nutella je zakon, jaz jo obožujem na palačinkah, na kruhu pa morm priznat da je še probala nisem ker se bojim, da bi mi všeč ratala zato jo mam pa vedno doma, da je pripravljena za palačinke mmm, ta vikend bojo sigurno spet za zajtrk Mateja8 ne bo ti žal zdele poleti mal krajših las, kar pogumno Tako, a sem bla kej pridna zdaj morm pa nehat pisat, mi roka vsaketoliko mal zaspi, pa še trebuh mi otrdeva Prijeten dan, vas berem