|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
27.6.2009 21:39:53   
Serendipity
Oooooo - kakšni lepotički! user posted image user posted image  

mlinčka and family - UŽIVAJTE!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
28.6.2009 3:47:47   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Samo tolk se pofočkam, da smo od včeraj doma, končno komplet mala presrečna družinica. Taja in Anja sta zaenkrat pridni do konca, ko jih previješ in nafutraš, ju zmanjka za nadaljnje 3 do 4 urce. Kaj več kdaj drugič, tokrat pa morda samo še fotkica za prvi vtis user posted image :

user posted image

Pa še enkrat hvala za vse dobre misli, navijanje in pestke user posted image !

Mlinčka, ne morem da ne bi....kakšno bogastvo sta ustvarila....tako lepi (in kot praviš tudi pridni) punčki...naj ti - vama - vam lepšajo dneveuser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
28.6.2009 6:27:49   
Reby
Dobro jutro! user posted image
user posted image

Lsica - kaj pa ti, ne moreš spat, te mogoče že kaj zvija? user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
28.6.2009 11:20:21   
miklarom
dan!user posted image

Reby - tale ledena kavica mi je pa full pasala, hvalauser posted image

Lsica - ti si pa že na koncu in pripravljena za veliki finale. a te že kaj matra, bomo že začele dihati zateuser posted image

JAZZZ - kaj pa je s teboj, a si še  doma al si že v P

alora a katera kaj ve kako je z našo BLANČIKO in bebikam

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
28.6.2009 17:01:19   
hummer
Mlinčka, ko gledam vajini deklici mi kar solze pritečejo tako sta luštni.
Upam, da bom čez pol leta gledala svoja dva sončka in bosta ravno tako popolna.

Uživajte in se razvajajte zdaj ko ste doma, naj bosta še naprej tako pridni!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
28.6.2009 18:04:17   
miska73
En lep pozdravček.

Če katero zanima, kaj se je dogajalo in dogaja z Rubin ter njenima malima Gajo in Zojo... Danes se je javila na dvojčkih
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=4295467

Miklarom, sem ene par dni nazaj govorila z našo Blančiko. Vsi trije so dobro. Zaenkrat pa še ostajajo v P.

Lsica si še z nami?

Mlinči pošiljam lubeke ta mičkenima dvema.

(odgovor članu hummer)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
28.6.2009 21:16:03   
Reby
Miška - hvala za sporočilce o Rubin, boščike male, na koncu res ni nič pomembno, samo da so naši otročki zdravi... 
Sem ti poslala ZS user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
29.6.2009 6:30:22   
Reby
Dobro jutro, jaz že s sprehoda, prav pasal je user posted image

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
29.6.2009 7:20:17   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Dobro jutro, jaz že s sprehoda, prav pasal je user posted image

user posted image

Ma, sem prav to rabila - ena virtualna doza (vizualno dosti bolj všečna kot moja) in ena realna doza (vizualno ni tak všečna, ampak diši, pa še teče po grlu user posted image )

Reby - A že s sprehoda? Priiidna. Jaz pa sem možeka ''spravila'' v službo, kofetkam s svojim virtualnim svetom in uživam v jutranjem prebujanju naše pikice... Bi sicer šla na sprehod s pesjanoma - pa imamo tako blato, da bomo raje kasneje šli _  z dvema pobalinčkoma glih ne morem po vasi kolovratiti, ker sta prevelika radovedneža user posted image

Rubin - stiskam pestka za vas ... Držte se! user posted image

super za Blančiko - upam, da bodo lahko čimprej doma uživali!

Lsica, Jazzzzi - a bomo dihali kaj danes? user posted image
hummer - seveda, da bosta tudi pri vas oba sončka razsvetljevala in grela vajin domek ... user posted image user posted image

miklarom - kako?

Bumo - kak si mi tij? Si vredik?
anci banci & semper* - se malo pa sta vidve na naši listi dihanja... user posted image
punsha - Jupi! Čestitke za vašo pikico in srčka! user posted image

Goldy - kak je naša pupika? A  je pridna?

Lučka - upam, da boste kmalu doma in da se v redu počutita! Komaj čakam slikice naše nove ''pridobitve'' user posted image

Shuka - me veseli, da ste vsaj malo skupaj doma, upam, da boste kmalu za stalno. Drži se in pocajtaj svojega lepotca!

ah, mlinčka & family - ma steee leeepi (jah, to ni skleroza - vem, da sem že napisala user posted image )

OK, kofi spit, je treba nekaj delat! Fajn mi bodite - in naj bo sonček (če že ne zunaj, vsaj v vaših srcih...)

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 29.6.2009 7:21:45 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
29.6.2009 9:06:01   
Reby
Oj, Se* - pol imas 2 mali vlečnici doma user posted image  Naša je hvala bogu bolj počasne sorte, pa še na povodcu je ne rabim met. Sma ble pa danes že na cepljenju in so glih mel enga mačka pred mano noter s toksoplazmozo, sem poslušala, kakšni problemi so, ko so končal, so vse razkuževal in pride veterinarka ven in jo je skor kap, ko je mene zagledla, pa nisem smela noter, so mi jo kr v čakalnici cepl.
Lsica - a si še z nami, dihamo al smo že zamudl in že cartaš?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
29.6.2009 9:15:51   
Goldy
Jutro!

reby - kolk si mi ti zgodnja, ja kar navaji se!!user posted image  Jutri pridemo v belo Lj.

se* - Alja, je večinoma pridna, včerajšnja noč pa je bila pestra. Midva z mojim pa kot 2 zombija. Še dobro, da smo se k mo0jemu očetu na kosilu povabili.

Zdej pa šibam mleka stisnit in tečeva v mesto, da očetovega (našega) kužka ven peljeva z Aljo. Ker glih še ne dežuje.

In ostale????

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3161
29.6.2009 9:19:20   
Reby
Goldy - sem ti poslala mail, najbrž si že vidla :) A boste bolj zgodaj v LJ?  Pa ne mislim ob šestih user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
29.6.2009 9:24:13   
Serendipity
Pupike, pravkar dobila mesič od Bumo - je od sobote v bolnišnici in upa, da jima bo uspelo zdržat vsaj še dva tedna ... Pošilja vam pozdravčke! Držte pestke!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
29.6.2009 9:25:19   
Goldy
reby - videla mail, a še nič odgovorila, ker šibam v mesto pred dežjem. Mislim, da bomo ob ene 9 že v Lj. Prej moramo še kužkota Goldyja peljat ven (zdaj veš od kod moj nickuser posted image ),  da revež pol mojga očeta počaka. Kdaj pa ti proti Štajerski šibaš?

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
29.6.2009 9:29:30   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Oj, Se* - pol imas 2 mali vlečnici doma user posted image  Naša je hvala bogu bolj počasne sorte, pa še na povodcu je ne rabim met. Sma ble pa danes že na cepljenju in so glih mel enga mačka pred mano noter s toksoplazmozo, sem poslušala, kakšni problemi so, ko so končal, so vse razkuževal in pride veterinarka ven in jo je skor kap, ko je mene zagledla, pa nisem smela noter, so mi jo kr v čakalnici cepl.

user posted image ma en je nemški bokser - je že star, ampak ob naši psički je kot da bi mu vrnili najstniška leta, drugo pa bassetka (ampak nč lena - hiperaktivna, še posebej, ko jo zagrabi lovski nagon (beri: ptička, muca, zajec, kokoš, miška, ipd) user posted image user posted image In potem ona išče, on jo pa opazuje, ji sledi in jo čuva. Če jo le za trenutek izgubi izpred oči je že paničen user posted image Sladka sta...

Goldy - upam, da je ta zombi noč bila izjema... Je samo Alja hotela pokazat kak bi bilo, če bi bilo ... user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
29.6.2009 9:33:47   
Goldy
se* - jaz tudi upam, da je bila noč izjema, danes je bilo že bolje.

bumo - držimo pesti zate!!!user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3166
29.6.2009 9:35:20   
Reby
Goldy - tak ko zgleda, bom še tuki, pred 12 ne bom šla v CE in bom prletela do une garažne pri Kliničnem. Dej me poklič ene pol ure prej, preden bote v LJ user posted image
Miklarom - zdej sma se z Miško zmenle v sredo, ti pošljem zs user posted image
Bumo - mislimo nate in držimo pesti, zdrži še vsaj 2 tedna user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 29.6.2009 9:36:15 >

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
29.6.2009 9:42:02   
Goldy
Reby - krasno!!!user posted image  Te pokličem!!! Zdej pa res šibam. Sva na liniji.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
29.6.2009 10:09:26   
mojsonček
O pupe moje drage... s Krucetom na čeluuser posted image

sej vas ful pogrešam ampak takle mamo... komaj pridrajsam do računalnika enostavno ni časa...

najprej pa : DRAGA LUČKA! ISKRENE ČESTITKE ZA VAJINO PRINCESKO NEŽO, DA BI BILA SREČNA IN VAJU OSREČEVALA!

MLINČKA prekrasni sta pupi, uživajte!

REBY krasen seznamček si sestavila in božanske kave kuhaš user posted image user posted image user posted image  pazi nase in ne pretiravaj, pobič mora še malo zrasti in se poredit, nič ne sledi nam, ki smo prehitevale po desni

BUMO držim pesti, da ti uspe zdržati čim dljeuser posted image user posted image user posted image

SE* čestitke za pupikouser posted image  si vidla, še 50 dni... kolk bo to hitro minilo a?

SHUKI DOMA STE!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image Naj bo dobro in še boljše tudi v bodoče... naj vam bo vsak dan prekrasen...  pošiljam vama velik objemček in mislim na vaju...

LSIČKA mi še ni uspelo nič na junijkah preverit... a je že kaj akcije?

SEMPER, ANCI... še malo, še malo... bomo pomagale dihatuser posted image user posted image

GOLDY a pri vas pa Alja preverja v kakšni kondiciji stauser posted image  pri nas je tko preko celega dneva...

KICSI lupčka Tilnu in Lovrotu... kako se rihtate? jst mam samo eno pupo za spedenat pa sem včasih čist zmozgana...

ŠPELKA upam, da si OK

Nove nosečke, želim vam mirno nosečnost, bolj prijazne preglede in prekrasne zdrav pikice, ki bodo rasle v vas...

Sem prebrala post od Rubin... sem se zjokala kot že dolgo ne, ker gledam mojo lepotičko kako mirno spi, čisto blizu mene in pozabim na boleč hrbet in neprespane noči le da je dobro in je z nami...

RUBIN user posted image user posted image  GAJA IN ZOJA user posted image user posted image user posted image user posted image

POZDRAVČKE OD NAJU Z ZOJO

user posted image

< Sporočilo je popravil mojsonček -- 29.6.2009 10:15:41 >

Moja sreča sta moja sončka...

Neposredna povezava do sporočila: 3169
29.6.2009 10:16:29   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Pupike, pravkar dobila mesič od Bumo - je od sobote v bolnišnici in upa, da jima bo uspelo zdržat vsaj še dva tedna ... Pošilja vam pozdravčke! Držte pestke!

Bumo Držim pestke, da boste še kaj več kot dva tedna 2v1.

Seki Če zveš kej več, kako je z njo, nam le prosim javi.

Reby, Mikla se že veselim user posted image

Mojsonček kaki cuker je pa vaša tamala.

Špelki kje si ti? Me malo skrbi, ker se nič ne javiš.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 29.6.2009 10:17:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 3170
29.6.2009 10:23:26   
miklarom
mojsonček - tale tvoja Zoja je prava princeska, kakšen mali sonček

Se - dobro sem, dobro, počasi guramo naprejuser posted image

Bumo - držim pesti da zdržiš še ta dva tednauser posted image

Rubin - joj, ko sem pa tole prebrala sem pa kar solzna postala, držim pestke za vse triuser posted image user posted image user posted image

Reby - velja za sredo, komaj čakamuser posted image , maš ZS

miska73 - hvala za poročilo naše Blanči, sem prav vesela da je vse vredo, pozdravi mi jo lepo in ji želim da bodo čimprej doma in naj se lepo cartajouser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
29.6.2009 18:49:49   
ledenka
kam ste padle user posted image  

mlinčka, kaki princeski! priporočam mojega malega za ženina user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
29.6.2009 19:54:50   
ledenka
Lsica sporoča:

Vesela novica: dobila sva puncko (danes ob 12.43), ime ji je Maja, In jaz sem najsrečnejša mami na svetu.

čestitam! user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 3173
29.6.2009 19:59:24   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Lsica sporoča:

Vesela novica: dobila sva puncko (danes ob 12.43), ime ji je Maja, In jaz sem najsrečnejša mami na svetu.

čestitam! user posted image user posted image user posted image

joj, kaj to berem!!!!  Lsica je rodila .  jeeeee,,čestitke ob rojstvu vajine male Maje, lepo se cartajte in uživajte v srečiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
29.6.2009 20:07:00   
Reby
Lsica - sej sem vedla, da bi mogle danes dihat. Čestitke tebi in atiju za pupo Majo user posted image  user posted image  user posted image
user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?