Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 27.6.2009 21:39:53
|
|
|
|
Serendipity
|
Oooooo - kakšni lepotički! mlinčka and family - UŽIVAJTE!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.6.2009 3:47:47
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Samo tolk se pofočkam, da smo od včeraj doma, končno komplet mala presrečna družinica. Taja in Anja sta zaenkrat pridni do konca, ko jih previješ in nafutraš, ju zmanjka za nadaljnje 3 do 4 urce. Kaj več kdaj drugič, tokrat pa morda samo še fotkica za prvi vtis : Pa še enkrat hvala za vse dobre misli, navijanje in pestke ! Mlinčka, ne morem da ne bi....kakšno bogastvo sta ustvarila....tako lepi (in kot praviš tudi pridni) punčki...naj ti - vama - vam lepšajo dneve ....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.6.2009 6:27:49
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro! Lsica - kaj pa ti, ne moreš spat, te mogoče že kaj zvija?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.6.2009 11:20:21
|
|
|
|
miklarom
|
dan! Reby - tale ledena kavica mi je pa full pasala, hvala Lsica - ti si pa že na koncu in pripravljena za veliki finale. a te že kaj matra, bomo že začele dihati zate JAZZZ - kaj pa je s teboj, a si še doma al si že v P alora a katera kaj ve kako je z našo BLANČIKO in bebikam
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.6.2009 17:01:19
|
|
|
|
hummer
|
Mlinčka, ko gledam vajini deklici mi kar solze pritečejo tako sta luštni. Upam, da bom čez pol leta gledala svoja dva sončka in bosta ravno tako popolna. Uživajte in se razvajajte zdaj ko ste doma, naj bosta še naprej tako pridni!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.6.2009 18:04:17
|
|
|
|
miska73
|
En lep pozdravček. Če katero zanima, kaj se je dogajalo in dogaja z Rubin ter njenima malima Gajo in Zojo... Danes se je javila na dvojčkih http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=4295467 Miklarom, sem ene par dni nazaj govorila z našo Blančiko. Vsi trije so dobro. Zaenkrat pa še ostajajo v P. Lsica si še z nami? Mlinči pošiljam lubeke ta mičkenima dvema.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 28.6.2009 21:16:03
|
|
|
|
Reby
|
Miška - hvala za sporočilce o Rubin, boščike male, na koncu res ni nič pomembno, samo da so naši otročki zdravi... Sem ti poslala ZS
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 29.6.2009 6:30:22
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro, jaz že s sprehoda, prav pasal je
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 29.6.2009 7:20:17
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Dobro jutro, jaz že s sprehoda, prav pasal je Ma, sem prav to rabila - ena virtualna doza (vizualno dosti bolj všečna kot moja) in ena realna doza (vizualno ni tak všečna, ampak diši, pa še teče po grlu ) Reby - A že s sprehoda? Priiidna. Jaz pa sem možeka ''spravila'' v službo, kofetkam s svojim virtualnim svetom in uživam v jutranjem prebujanju naše pikice... Bi sicer šla na sprehod s pesjanoma - pa imamo tako blato, da bomo raje kasneje šli _ z dvema pobalinčkoma glih ne morem po vasi kolovratiti, ker sta prevelika radovedneža Rubin - stiskam pestka za vas ... Držte se! super za Blančiko - upam, da bodo lahko čimprej doma uživali! Lsica, Jazzzzi - a bomo dihali kaj danes? hummer - seveda, da bosta tudi pri vas oba sončka razsvetljevala in grela vajin domek ... miklarom - kako? Bumo - kak si mi tij? Si vredik? anci banci & semper* - se malo pa sta vidve na naši listi dihanja... punsha - Jupi! Čestitke za vašo pikico in srčka! Goldy - kak je naša pupika? A je pridna? Lučka - upam, da boste kmalu doma in da se v redu počutita! Komaj čakam slikice naše nove ''pridobitve'' Shuka - me veseli, da ste vsaj malo skupaj doma, upam, da boste kmalu za stalno. Drži se in pocajtaj svojega lepotca! ah, mlinčka & family - ma steee leeepi (jah, to ni skleroza - vem, da sem že napisala ) OK, kofi spit, je treba nekaj delat! Fajn mi bodite - in naj bo sonček (če že ne zunaj, vsaj v vaših srcih...)
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 29.6.2009 7:21:45 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 29.6.2009 9:06:01
|
|
|
|
Reby
|
Oj, Se* - pol imas 2 mali vlečnici doma Naša je hvala bogu bolj počasne sorte, pa še na povodcu je ne rabim met. Sma ble pa danes že na cepljenju in so glih mel enga mačka pred mano noter s toksoplazmozo, sem poslušala, kakšni problemi so, ko so končal, so vse razkuževal in pride veterinarka ven in jo je skor kap, ko je mene zagledla, pa nisem smela noter, so mi jo kr v čakalnici cepl. Lsica - a si še z nami, dihamo al smo že zamudl in že cartaš?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 29.6.2009 9:15:51
|
|
|
|
Goldy
|
Jutro! reby - kolk si mi ti zgodnja, ja kar navaji se!! Jutri pridemo v belo Lj. se* - Alja, je večinoma pridna, včerajšnja noč pa je bila pestra. Midva z mojim pa kot 2 zombija. Še dobro, da smo se k mo0jemu očetu na kosilu povabili. Zdej pa šibam mleka stisnit in tečeva v mesto, da očetovega (našega) kužka ven peljeva z Aljo. Ker glih še ne dežuje. In ostale????
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 29.6.2009 9:19:20
|
|
|
|
Reby
|
Goldy - sem ti poslala mail, najbrž si že vidla :) A boste bolj zgodaj v LJ? Pa ne mislim ob šestih
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 29.6.2009 9:24:13
|
|
|
|
Serendipity
|
Pupike, pravkar dobila mesič od Bumo - je od sobote v bolnišnici in upa, da jima bo uspelo zdržat vsaj še dva tedna ... Pošilja vam pozdravčke! Držte pestke!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 29.6.2009 9:25:19
|
|
|
|
Goldy
|
reby - videla mail, a še nič odgovorila, ker šibam v mesto pred dežjem. Mislim, da bomo ob ene 9 že v Lj. Prej moramo še kužkota Goldyja peljat ven (zdaj veš od kod moj nick ), da revež pol mojga očeta počaka. Kdaj pa ti proti Štajerski šibaš?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 29.6.2009 9:29:30
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Oj, Se* - pol imas 2 mali vlečnici doma Naša je hvala bogu bolj počasne sorte, pa še na povodcu je ne rabim met. Sma ble pa danes že na cepljenju in so glih mel enga mačka pred mano noter s toksoplazmozo, sem poslušala, kakšni problemi so, ko so končal, so vse razkuževal in pride veterinarka ven in jo je skor kap, ko je mene zagledla, pa nisem smela noter, so mi jo kr v čakalnici cepl. ma en je nemški bokser - je že star, ampak ob naši psički je kot da bi mu vrnili najstniška leta, drugo pa bassetka (ampak nč lena - hiperaktivna, še posebej, ko jo zagrabi lovski nagon (beri: ptička, muca, zajec, kokoš, miška, ipd) In potem ona išče, on jo pa opazuje, ji sledi in jo čuva. Če jo le za trenutek izgubi izpred oči je že paničen Sladka sta... Goldy - upam, da je ta zombi noč bila izjema... Je samo Alja hotela pokazat kak bi bilo, če bi bilo ...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 29.6.2009 9:33:47
|
|
|
|
Goldy
|
se* - jaz tudi upam, da je bila noč izjema, danes je bilo že bolje. bumo - držimo pesti zate!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 29.6.2009 9:35:20
|
|
|
|
Reby
|
Goldy - tak ko zgleda, bom še tuki, pred 12 ne bom šla v CE in bom prletela do une garažne pri Kliničnem. Dej me poklič ene pol ure prej, preden bote v LJ Miklarom - zdej sma se z Miško zmenle v sredo, ti pošljem zs Bumo - mislimo nate in držimo pesti, zdrži še vsaj 2 tedna
< Sporočilo je popravil Reby -- 29.6.2009 9:36:15 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 29.6.2009 9:42:02
|
|
|
|
Goldy
|
Reby - krasno!!! Te pokličem!!! Zdej pa res šibam. Sva na liniji.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 29.6.2009 10:09:26
|
|
|
|
mojsonček
|
O pupe moje drage... s Krucetom na čelu sej vas ful pogrešam ampak takle mamo... komaj pridrajsam do računalnika enostavno ni časa... najprej pa : DRAGA LUČKA! ISKRENE ČESTITKE ZA VAJINO PRINCESKO NEŽO, DA BI BILA SREČNA IN VAJU OSREČEVALA! MLINČKA prekrasni sta pupi, uživajte! REBY krasen seznamček si sestavila in božanske kave kuhaš pazi nase in ne pretiravaj, pobič mora še malo zrasti in se poredit, nič ne sledi nam, ki smo prehitevale po desni BUMO držim pesti, da ti uspe zdržati čim dlje SE* čestitke za pupiko si vidla, še 50 dni... kolk bo to hitro minilo a? SHUKI DOMA STE!!!!!!!!! Naj bo dobro in še boljše tudi v bodoče... naj vam bo vsak dan prekrasen... pošiljam vama velik objemček in mislim na vaju... LSIČKA mi še ni uspelo nič na junijkah preverit... a je že kaj akcije? SEMPER, ANCI... še malo, še malo... bomo pomagale dihat GOLDY a pri vas pa Alja preverja v kakšni kondiciji sta pri nas je tko preko celega dneva... KICSI lupčka Tilnu in Lovrotu... kako se rihtate? jst mam samo eno pupo za spedenat pa sem včasih čist zmozgana... ŠPELKA upam, da si OK Nove nosečke, želim vam mirno nosečnost, bolj prijazne preglede in prekrasne zdrav pikice, ki bodo rasle v vas... Sem prebrala post od Rubin... sem se zjokala kot že dolgo ne, ker gledam mojo lepotičko kako mirno spi, čisto blizu mene in pozabim na boleč hrbet in neprespane noči le da je dobro in je z nami... RUBIN GAJA IN ZOJA POZDRAVČKE OD NAJU Z ZOJO
< Sporočilo je popravil mojsonček -- 29.6.2009 10:15:41 >
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 29.6.2009 10:16:29
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Pupike, pravkar dobila mesič od Bumo - je od sobote v bolnišnici in upa, da jima bo uspelo zdržat vsaj še dva tedna ... Pošilja vam pozdravčke! Držte pestke! Bumo Držim pestke, da boste še kaj več kot dva tedna 2v1. Seki Če zveš kej več, kako je z njo, nam le prosim javi. Reby, Mikla se že veselim Mojsonček kaki cuker je pa vaša tamala. Špelki kje si ti? Me malo skrbi, ker se nič ne javiš.
< Sporočilo je popravil miska73 -- 29.6.2009 10:17:39 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 29.6.2009 10:23:26
|
|
|
|
miklarom
|
mojsonček - tale tvoja Zoja je prava princeska, kakšen mali sonček Se - dobro sem, dobro, počasi guramo naprej Bumo - držim pesti da zdržiš še ta dva tedna Rubin - joj, ko sem pa tole prebrala sem pa kar solzna postala, držim pestke za vse tri Reby - velja za sredo, komaj čakam , maš ZS miska73 - hvala za poročilo naše Blanči, sem prav vesela da je vse vredo, pozdravi mi jo lepo in ji želim da bodo čimprej doma in naj se lepo cartajo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 29.6.2009 18:49:49
|
|
|
|
ledenka
|
kam ste padle mlinčka, kaki princeski! priporočam mojega malega za ženina
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 29.6.2009 19:54:50
|
|
|
|
ledenka
|
Lsica sporoča: Vesela novica: dobila sva puncko (danes ob 12.43), ime ji je Maja, In jaz sem najsrečnejša mami na svetu. čestitam!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 29.6.2009 19:59:24
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Lsica sporoča: Vesela novica: dobila sva puncko (danes ob 12.43), ime ji je Maja, In jaz sem najsrečnejša mami na svetu. čestitam! joj, kaj to berem!!!! Lsica je rodila . jeeeee,,čestitke ob rojstvu vajine male Maje, lepo se cartajte in uživajte v sreči
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 29.6.2009 20:07:00
|
|
|
|
Reby
|
Lsica - sej sem vedla, da bi mogle danes dihat. Čestitke tebi in atiju za pupo Majo
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?