zirafa76
|
Pozdrav še odd mene.... Sem prišla iz pregleda..Videla moje male bitjece, ki mu veselo bije .....Sem takooooo vesela..kar celemu svetu bi povedala ..Veliki za 7t4dni... Tako da, vse tiste, ki še trepetate za srček..POGUMNO....bo tam....se pa je že premikalo tole bitjece malo.... Se mi zdi, kot da sem šele od danes naprej res noseča, da se zavedam......uffff...samo da je vse vredu zaenkrat... No, sedaj pa še malo info...za tiste z izcedki... Moj g. je opazil prosto tekočino ob maternici, zato mi je razložil, da bo prišlo tudi ven in da se ne smem ustrašit..Po večini gre za hematom, ki se razgradi in izloči in barva, ki jo vidite je lahko od roza do temne..4im bolj zrel je hematom tem temnejša je barva...tako da, če je temno rjava, je hematom že zrel in se izloči, včasih se izloči še čisto svež, torej roza barve... Tako da brez straha, skrb je samo, če je sveža kri....upam, da sem vam kaj pomagala... ŠPELA..... ..veš kako bi je hudo zate..vem, da besede lahko pomagajo, čeprav je bolečina huda..Ampak tolaži se s tem, če se lahko, da je narava naredila svoje..nočeš iti skozi trpljenje, recimo moje, ko sem še mesec dni po porodu morala gledati mojo hči, kako mi umira pred očmi, pa ji nisem morala pomagati.Včasih si želim, da bi mi bilo prihranjeno to trplenje, vendar potem ne bi imela druge žirafke, ki je kot po čudežu preživela...Vem, da to ni neka tolažba, vendar bolje sedaj kot kasneje..prepričana sem, da boš spet zbrala moči in gledala na svet pozitivno..želim ti, da čimprej spet zagledaš plusek....in nikar ne obupaj..meni so pomagale zgodbe punc, ki jih je doletela enaka ali hujša usoda..vidiš, da nisi sam in da se lahko pobereš...in nato spet pozitivno zrež v svet..... AJA1...to je res hudo, vendar ne obupaj....pri današnji medicini ni vrag, da ti ne bi pomagali tako, da bosta oba zdrava ..čeprav bo zvenelo hudo, kar ti bom povedala, pa ti bo vsak pritrdil..zeloo pomembno je, da si najprej ti zdrava..ker tole ni tako nedolžno in se moraš pozdraviti..seveda botdo ti antibiotiki vplivali tudi na plod, zato je verjetno strah o vplivih na plod, ker so zdravila močna..vendar pa, kot sem že rekla, mala bitjeca so močna, zato ostani pozitivna in to bo občutilo tudi malo bitjece.... ABUNDACIJA..ne skrbi, moja mami nas ima 4, stara je 50 let, zadnja dva brata imata 7 in 9..če zračunaš vidiš, da si še mlada...in moji mami ni žal, je zelo vesela, pa še dolgčas ji ni, ker midva s bratom sva stran, tako da ima mala dva doma....za zabavo je poskrbljeno... Angelsound....jaz ga imam še od prejšnje nosečnosti, full vesela uporabnica in zadovoljna ..je super poslušati tiktakanje malega srčka in obrate ..priporočam... ROCIO..jaz bi si našla samoplačniško ambulanco ali pa pojdi na prvo pomoč in reci, da si noseča, pa da te nekaj zbada..morajo te vzeti..... ZOFY..ti jaz iz lastnih izkušenj povem, da ingver meni ni pomagal....ful , pa nič ni bilo...meni pomaga skoz jesti po malo, ampak zdrave stvari, kot polnozrnate piškote, čisto običajne, banane, .....do sedaj gre.... NIWCI..naslednji pregled imam 29.7., ko imam tudi Nuhalno... sedaj pa grem...hehe..dovolj je bilo papa