|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
30.6.2009 11:10:23   
punsha
protina, nič bati, vsi znaki še pridejo, je še čas. Jaz nimam nobenega izcedka, no proti krvavemu misigurno pomaga Dabroston. Ga ti tudi jemlješ? Vprašam, ker sem te videla tudi na sosednji strani pri IVF-ovkah. No pa nisem ravno na tekočem kako je pri tebi. Gotovo si bila tudi v postopku al kako?

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 726
30.6.2009 11:17:04   
kora33
binabina - jaz sem bila na zadnjem pregledu 7/1...plod pa je velik za 6/3...odvisno, kdaj je bila ovulacija in oploditev....pa malo preberi...enim so srček videli šele v 10 tednu...tako, da le pozitivno....saj user posted image  bo...držim pesti....ko imaš pregled, kom jaz sicer na morju....ampak bom vseeno stiskala pesti za vse februarke.....sploh za tiste,ki bote mele v teh dveh tednih preglede....user posted image

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 727
30.6.2009 11:18:10   
punsha
Pa še nekaj me zanima. Ali ima katera doma Angelsounds za poslušanje srčka? Mogoče še od prejšnjega malčka? Malo sem gledala, pa je kar drago, ampak kolikor sem brala so pa vse punce zelo zadovoljne. No, jaz bi kar kupila, sem pa mojemu možeku omenila, je pa rekel, da moram pa tudi takoj imeti vsako napravicouser posted image . Je rekel da bo kar on poslušal moj trebušček in mi bo povedal kaj se dogaja user posted image no mogoče bom najprej rekla prijateljici, če mi malo posodi, da vidim če je ok, samo kaj, ko je pa ona ravno na dopustu, jaz pa kot ponavadi neučakana in bi kar takoj imela vseuser posted image Nekatere punce so pravile, da so že pri 9 tednih lepo slišale srček, ampak pač potrebuješ nekoliko več časa da ga najdeš.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 728
30.6.2009 11:19:37   
niwci

Plouse user posted image user posted image user posted image za pregled, pol pa hitro sporoči kako močno user posted image bije! user posted image user posted image user posted image

JanaB te čist razumem kako je s tem skrivanjem in upanjem, da bo use dobro. Sam pozitivno misli, ker žalost ne bo nič pomagala. držimo pesti da bo jutri na pregledu vse vredu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rocio poznam tvojo jezo. Jst sem v prvi nosečnosti bila tudi naročena na prvi pregled šele v 11t, ko so imele nekatere že po 2 skozi. Nakoncu pa sem v 9t imela ss, tako da nisem niti prvega pregleda dočakala. Zdej sm bla vsa srečna, ko me je naročila že v 9t. Je res dolga za čakat. Samo pozitivno je treba razmišljati in potrpežljuvo počakati! pa še za nas ki še čakamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo vse kot mora biti!

Zofy za prsi se kar potolaži, nisi edina. Tudi meni se tokrat še niso nič povečale user posted image , ko sem bila pa prvič user posted image , so se tudi pri meni takoj napihnle in so bolele za znoret. Enkrat bojo mogle zrast, bojo pa mal kasneje user posted image

Protina, pri meni je bilo prejšnjič tudi veliko belega toka, posebno če se kaj več hodila. Zdej pa ga je manj, oziroma do pred par dnevi ga sploh ni bilo. Me je pa v soboto stisnilo v srcu in sem začela prov fejst jokat, ko sem opazla, da imam vlažne hlačke, ker se mi je v prejšni user posted image to dogajalo 2 dni preden se je pokazala kri in me je čisto zgrabla panika. Prou s strahom grem na WC, sam se to ni več ponovilo in sem se mal potolažla. Rada bi končno že imela ta pregled, da bi se prepričala da user posted image res raste in a je tam. Sm pa zelo optimistična in se vseeno pogovarjam z njo in jo crtam user posted image

binabina, tebe pa res more tlačijo. Sej bi mene tud, če bi tako zgledal moj 1. pregled. Verjetno je bilo to še tako zgodaj, zdej pa user posted image že veselo pleše! user posted image

Uf...sm spet napisala dosti... lep dan user posted image !

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 729
30.6.2009 11:20:48   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

ojla čvekice,

jaz bi pa samo predlagala, seveda če ste za to, da imena, kateri pišemo napišemo s krepkimi črkami. Je tako bolj pregledno in ob hitrem pregledu lahko vidiš komu je kaj namenjeno. Pa saj večinoma beremo vse (vsaj jaz), ampak nas je kar veliko in če se veliko čveka, je tako lažje. Pa še za preglede... lahko bi jih pisale tudi ali z drugo barvo, ali povdarjenimi črkami. Tako bo tista ki dela seznam lažje naredila in ji tudi ni treba vsega brati.

Se strinjam s tabo, čeprav se nekatere kar trudimo in to že počnemo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 730
30.6.2009 11:21:45   
kora33
angelsound - ja, baje je strašno fina zadeva....mi jo je obljubila ena prijateljica, tako da upam, da je ne bomo rabli kupit....drugače pa poglej malo na bolhi....prodajajo rabljene...al pa na ebay...se dobi veliko ceneje, kot pa v trgovini...mislim da je 70 evrov...na bolhi sem jih gledala po polovični ceni...to pa že pol ni tolko.....

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 731
30.6.2009 11:28:08   
niwci
Ali ima katera doma Angelsounds za poslušanje srčka? Mogoče še od prejšnjega malčka? Malo sem gledala, pa je kar drago, ampak kolikor sem brala so pa vse punce zelo zadovoljne. No, jaz bi kar kupila, sem pa mojemu možeku omenila, je pa rekel, da moram pa tudi takoj imeti vsako napravicouser posted image .
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

kolikor sem brala, so user posted image kar zadovoljne z njim in je verjetno res super napravica, za kdaj pa kdaj previrit kako user posted image bije. Sem pa prebrala, da ni priporočljivo to zelo pogosto delat in da lahko samo po par minut na dan. Osebno se ne nagibam k temu, da bi ga nabavila. Ker ko bo user posted image večja, bomo vedli da je vse v redu, ko bo brcala, a ne user posted image user posted image user posted image . Seveda pa vsako mika, da bi spremljala med samimi pregledi kako je user posted image . Ti bo še katera napisala kaj več , tiste ki imaste izkušnje s napravico.

Lp

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 732
30.6.2009 11:29:07   
niwci
Kako mi je pa to tako čudno ratalo objavit, mi pa ni jasno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 733
30.6.2009 11:56:36   
julieb
IZVIRNO SPOROČILO: Rocio

Ojla,

upajmo, da bo današnji dan boljši. JanaB, saj bo, drži se pa pozitivno razmišljaj.

Kora33, sem se pa nasmejala ob izjavah tvojega sedemletnika.... user posted image user posted image

Mene so pa že čisto razjezili: a se vam zdi normalno, da naročajo na prvi pregled v 10.-12. tednu? Sem pravkar klicala nadomestno G, in je to pri njih ormalno, kljub temu, da je meni sestra pri mojem G rekla, da naj se naročim v 8. tednu.... Svašta. Prej lahko pridem samo, če bo kaj narobe. Ti res niso normalni. Naročila me je 31. 7., takrat bom že krepko v 11. tednu.

No, sem se odličila, da se ne bom sekirala, in da si grem pač drugega G poiskat za tačas.

Lepo se mejte, grem pit kavico...

Mislim, da se tvoja jeza ne vpliva dobro natvojo pikico.

Spodaj imaš link za vse kar moraš vedeti o pregledih v nosečnosti, mogoče pa bo lažje za prenesti, vem kako težko je čakati in čakati in čakati......

http://www.babybook.si/nosecnost/pregledi-med-nosecnostjo/

(odgovor članu Rocio)
Neposredna povezava do sporočila: 734
30.6.2009 12:11:04   
protina

punsha ja imaš prav sem po 1.IVF-ju. zdaj sem zanosila v naravnem postopku z

zamrznjenčkomuser posted image user posted image . No upam, da sta se oba obdržala, ker imam jutri komaj pri svojem G uz. Bom ga lepo prosila,če bi mi naredil.

V MB pa sem naročena 7.7 na uz, ampak imam upanje, da mi bo moj G jutri nagodil.

Smo nestrpne a ne?

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 735
30.6.2009 12:13:53   
plouse
Ojla punce!

Juhuhu, sem vidla user posted image ! Po ZM se noseča 7 tednov in 2 dni, po velikosti ploda pa 6t in 3 dni. Veliki smo 11 mm. G me je naročila na naslednji pregel 14.07., da bomo kaj več videli in določili PDP.

Šibam delat. papa

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 736
30.6.2009 12:20:07   
t*e*j*k*a
plouse čestitamuser posted image user posted image user posted image

Jaz pa danes že celo dopoldne klicarim G, pa je ne morem dobit. A ima katera od vas Peternelj Marinškovo? Ima mogoče dopust?

(odgovor članu plouse)
Neposredna povezava do sporočila: 737
30.6.2009 12:31:01   
protina

punsha a ti si po punkciji zato imaš dabroston?

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 738
30.6.2009 13:11:21   
punsha
protina, zakaj Dabroston, ne vem, so mi ga avtomatsko dali. Najprej sem po transferju jemala Utrogestan, ko mi je tega zmanjkalo pa naprej Dabroston. Pač proti krvavitvam. Po zamrznjenčkih pa nimam pojma kako je. Me pa tudi še 2 čakata za naslednjič user posted image . No pa še enkrat čestitke user posted image , da vama je uspelo.
plouse,tebi pa čestitke za user posted image
rocio, datum je res nekoliko kasnejši, ampak samo zato, ker je treba čakat in se ti vleče. Ampak glede na to, kdaj se dela prvi pregled je pa še čisto vredu. Boš videla, kako boš vesela, ko bo pregled mimo, vsaj dobro se bo vse videlo in boš točno vedela pri čem si. no res da nebi bilo nič narobe, če bi bilo to že v 8-9 tednu...ampak bolje takrat kot pa v 5-6 tednu, kot so imele nekatere in bi bila potem še bolj živčna, ker se še nič nebi videlo. Potem bi šele težko čakala da minejo dnevi do naslednjega pregleda. Ti se kar malo pomiri, me bomo pa mislile nate, to pomagauser posted image
kora hvala za nasvet. Sem šla takoj gledat še druge strani za angelsounds user posted image , pa je res ceneje.

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 739
30.6.2009 13:23:34   
niwci
Čestitam plouse za user posted image !

(odgovor članu plouse)
Neposredna povezava do sporočila: 740
30.6.2009 13:30:49   
zirafa76
Pozdrav še odd mene....user posted image

Sem prišla iz pregleda..Videla moje male bitjece, ki mu veselo bijeuser posted image user posted image .....Sem takooooo vesela..kar celemu svetu bi povedalauser posted image ..Veliki za 7t4dni...
Tako da, vse tiste, ki še trepetate za srček..POGUMNO....bo tam....se pa je že premikalo tole bitjece malo....user posted image
Se mi zdi, kot da sem šele od danes naprej res noseča, da se zavedam......uffff...samo da je vse vredu zaenkrat...

No, sedaj pa še malo info...za tiste z izcedki...
Moj g. je opazil prosto tekočino ob maternici, zato mi je razložil, da bo prišlo tudi ven in da se ne smem ustrašit..Po večini gre za hematom, ki se razgradi in izloči in barva, ki jo vidite je lahko od roza do temne..4im bolj zrel je hematom tem temnejša je barva...tako da, če je temno rjava, je hematom že zrel in se izloči, včasih se izloči še čisto svež, torej roza barve...
Tako da brez straha, skrb je samo, če je sveža kri....upam, da sem vam kaj pomagala...

ŠPELA.....user posted image user posted image ..veš kako bi je hudo zate..vem, da besede lahko pomagajo, čeprav je bolečina huda..Ampak tolaži se s tem, če se lahko, da je narava naredila svoje..nočeš iti skozi trpljenje, recimo moje, ko sem še mesec dni po porodu morala gledati mojo hči, kako mi umira pred očmi, pa ji nisem morala pomagati.Včasih si želim, da bi mi bilo prihranjeno to trplenje, vendar potem ne bi imela druge žirafke, ki je kot po čudežu preživela...Vem, da to ni neka tolažba, vendar bolje sedaj kot kasneje..prepričana sem, da boš spet zbrala moči in gledala na svet pozitivno..želim ti, da čimprej spet zagledaš plusek....in nikar ne obupaj..meni so pomagale zgodbe punc, ki jih je doletela enaka ali hujša usoda..vidiš, da nisi sam in da se lahko pobereš...in nato spet pozitivno zrež v svet.....user posted image user posted image

AJA1...to je res hudo, vendar ne obupaj....pri današnji medicini ni vrag, da ti ne bi pomagali tako, da bosta oba zdravauser posted image user posted image ..čeprav bo zvenelo hudo, kar ti bom povedala, pa ti bo vsak pritrdil..zeloo pomembno je, da si najprej ti zdrava..ker tole ni tako nedolžno in se moraš pozdraviti..seveda botdo ti antibiotiki vplivali tudi na plod, zato je verjetno strah o vplivih na plod, ker so zdravila močna..vendar pa, kot sem že rekla, mala bitjeca so močna, zato ostani pozitivna in to bo občutilo tudi malo bitjece....user posted image

ABUNDACIJA..ne skrbi, moja mami nas ima 4, stara je 50 let, zadnja dva brata imata 7 in 9..če zračunaš vidiš, da si še mlada...in moji mami ni žal, je zelo vesela, pa še dolgčas ji ni, ker midva s bratom sva stran, tako da ima mala dva doma....za zabavo je poskrbljeno...user posted image

Angelsound....jaz ga imam še od prejšnje nosečnosti, full vesela uporabnica in zadovoljnauser posted image ..je super poslušati tiktakanje malega srčka in obrate user posted image ..priporočam...user posted image

ROCIO..jaz bi si našla samoplačniško ambulanco ali pa pojdi na prvo pomoč in reci, da si noseča, pa da te nekaj zbada..morajo te vzeti.....user posted image

ZOFY..ti jaz iz lastnih izkušenj povem, da ingver meni ni pomagal....ful user posted image , pa nič ni bilo...meni pomaga skoz jesti po malo, ampak zdrave stvari, kot polnozrnate piškote, čisto običajne, banane, .....do sedaj gre....user posted image

NIWCI..naslednji pregled imam 29.7., ko imam tudi Nuhalno...

sedaj pa grem...hehe..dovolj je bilouser posted image

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 741
30.6.2009 13:38:16   
zirafa76
aja..

predvideni PDP je 15.2user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 742
30.6.2009 13:49:07   
niwci

user posted image

user posted image

user posted image

PDP
NICK (starost)              (?user posted image ,?user posted image  )          KRAJ          
xx.2.
Komarka (30)             (2.user posted image  ,1user posted image )             ?             
busybee882006(?)     (3.user posted image  ,2.user posted image )           ?              
BOSTINA (?)                (?.user posted image   ,?.user posted image )            ?             
binabina (24)              (1.user posted image   ,0user posted image )       celje
anonimna va (26)       (2 user posted image ,1user posted image )           Dolenjska
protina(?)                    (?user posted image , ?user posted image )                ?
abundancija
(38)              (4user posted image , 3user posted image )                ?      

2.2.
bili83 (25)                       (?user posted image ,?user posted image )              MB                  

3.2.
Cappy96 (32)             (2.user posted image   ,1.user posted image )          ?              

4.2. 
twixy (28)                 (3.user posted image  ,0.user posted image )      Tujina                                user posted image

5.2.  
ninu  (?)                      (2.user posted image  ,user posted image )         gorenjska               
ToBoNi (?)                   (?.user posted image   ,user posted image )            ?               

6.2.
Kora33 (33)               (3 user posted image , 1 user posted image )          ?                                    user posted image
bambi14 (?)               (2 user posted image , 1 user posted image )            ?             

7.2. 
punsha (28)               (1.user posted image  ,0.user posted image )      gorenjska                 
Irsa (?)                       (?user posted image ,1.user posted image )           ?               

8.2.
Aja1  (?)                  (2 user posted image , 1 user posted image )          dolenjska

9.2 
kanna  (26)                  (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                 
niwci (25)                     (2.user posted image   ,0.user posted image )        NG, KK      

10.2.             
Valentinčica30 (30)      (3.user posted image ,2.user posted image )          ?                     

11.2.

12.2.
Nattasha (30)               (?.user posted image  ,?.user posted image )           ?              

13.2.
Jada82 (?)                     (1user posted image , 0user posted image )            Bled  
anemona(?)                    (1user posted image ,0user posted image )                ?   
ninček1(?)                      (?user posted image , ? user posted image )              ?                                 user posted image

14.2.
Lily86 (23)                    (1user posted image ,0 user posted image )              ?           
plouse (?)                      (1 user posted image ,0  user posted image )               ?                              user posted image

15.2.
bipi (31)                        (3  ,1 )         ?   
zirafa76(32)                  (2   ,1. )       CE, tujina                     user posted image

16.2.
Liagal (26)                     (? user posted image , ? user posted image )           ?        

17.2.   
Zofy (30)                      (2 user posted image , 1 user posted image )             Ljubljana

18.2.
P1ka23 (?)                  (1 user posted image , 0 user posted image )                ?

19.2.

julieb(?)                         (?user posted image , user posted image ?)                    ?                           user posted image     

23.2.
Anonimna V (?)           (? user posted image , ? user posted image )                ?                

25.2.
Anonimna (?)                (?user posted image ,?user posted image )               primorska    

27.2.

t*e*j*k*a(?)                (2user posted image ,1user posted image )

26.2.
skitnica  (28)                (2user posted image ,1user posted image )                ?
lunca83 (26)                 (1 user posted image ,0 user posted image )                ?

28.2.

Kati81 (?)                      (3 ,1 )                       LJ                             user posted image
JanaB(33)                      (?user posted image , ?user posted image )                  ?         

SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 39

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI            
       DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ  

•  

user posted image  

(odgovor članu niwci)
  • Neposredna povezava do sporočila: 743
    30.6.2009 13:49:36   
    niwci

PREGLEDI:

1.7. - jada82, anonimna V, Zofy, protina
    2.7.- bipi
    7.7. -anonimna va, protina
    8.7. - valentinčica30, komarka
    9.7. - Cappy, binabina,anemona
    10.7. - niwci
    13.7. -punsha
    14.7. -Liagal, Alanis, plouse
    15.7. -JanaB, anonimna primorka
    16.7. - skitnica, Zofy
    22.7.- Lily86
    23.7.- lunca83
    27.7. -bili83 (NS)
    20.8. -anonimna primorka (NS), julieb
    22.7. - bili83
    23.7. -lunca
    27.7. -ninu(NS), bili83(NS)
    29.7. -nincek1, zirafa76
    31.7. - Rocio

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 744
    30.6.2009 13:50:17   
    niwci
    zirafa tudi tebi čestitke za user posted imageuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 745
    30.6.2009 14:03:33   
    kora33
    user posted image user posted image user posted image user posted image za noveuser posted image

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 746
    30.6.2009 14:04:54   
    kora33
    PREGLEDI:

2.7.- bipi
    10.7. - niwci
    13.7. -punsha
    16.7. - skitnica, Zofy
    22.7.- Lily86
    23.7.- lunca83
    27.7. -bili83 (NS)
    21.8.   Kora33
    22.7. - bili83
    23.7. -lunca
    29.7. -nincek1, zirafa76, Kora33(NS) 
    31.7. - Rocio

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 747
    30.6.2009 14:07:07   
    kora33
    niwci - malo sem popravila seznam s pregledi.....mogoče je najbolje, če vsaka, ki opazi...oz. se ne opazi, da sama popravi...tako bo najbolje.....pa nekatere mamo zdaj že datume za druge preglede...ene za prve...a bomo to kako rešile...npr. z barvo...da se bo vedelo za koga je treba še posebej navijat...zauser posted image user posted image user posted image ....no to so samo moji predlogi.....
    lp

(odgovor članu kora33)
    Neposredna povezava do sporočila: 748
    30.6.2009 14:21:16   
    kora33
    PREGLEDI:

2.7.- bipi
    10.7. - niwci
    13.7. -punsha
    16.7. - skitnica, Zofy
    22.7.- Lily86
    23.7.- lunca83
    27.7. -bili83 (NS)
    21.7.   Kora33
    22.7. - bili83
    23.7. -lunca
    29.7. -nincek1, zirafa76, Kora33(NS) 
    31.7. - Rocio

(odgovor članu kora33)
    Neposredna povezava do sporočila: 749
    30.6.2009 14:45:38   
    JanaB
    Zirafa76 hvala za vspodbudne informacije in hvala tudi vsem ostalim puncam, ki pomagate po svojih najboljših močeh.
    Čestitam vsem user posted image in upam, da jih ugledamo prav vse tukaj gor user posted image

(odgovor članu kora33)
    Neposredna povezava do sporočila: 750
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
    photo
    Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
    To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
    Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?