Zofy
|
Dobro jutro čvekice, vidim, da pridno čvekate in vas komaj folgam brati . A imate že vse slabosti? Jaz sem bila prejšnji teden na dopustu in mi je bilo kar slabo, utrujena pa sem tudi, kot bi imela 70 let. Upam, da se bojo te slabosti umirile, pri prejšnji nosečnosti sem skoraj umirala prve 4 mesece. Tako mi je bilo slabo, da sem samo ležala, ko sem prišla iz službe in globoko dihala. Zdaj pa ne bi rada tako preživela naslednja 2 meseca, ker imam doma malo navihanko, kateri se moram posvečat. Uff... A katera ve kje prodajajo ingverjeve piškote? Namreč povsod piše, da pomagajo ingverjevi piškoti proti slabosti. Sem mislila, da so to Spekulas piškoti, samo sem včeraj pogledala na embalažo in ni notri ne duha ne sluha o ingverju. Drugače baje pomaga tudi kokakola. Hm, sem kupila coca cola zero in nisem lih prepričana, da je kaj pomagalo. Sumim pa, da pomaga limonada. Čeprav je najbrž kmalu ne bom mogla več pit, saj če bo isto kot v 1. , me bo začela peči zgaga, da je jooooj. Aja, še nekaj bi vas vprašala. A so se vam vsem povečale prsi? Vem, da je malo glupo vprašanje, samo prejšnjič sem v 8. tednu imela že 1 št. večje prsi in so mi bili vsi modrci premajhni, sedaj pa nobene spremembe . Sej se ne bunim, so že tako dovolj velike in ne želim imeti še večjih, ker pol bojo v službi takoj pogruntali v katerem grmu zajec tiči. Drugače pa imam tudi jaz 1. pregled 16.7. in ker me firbec matra, sem se naročila še na samoplačniški UZ za potrditev nosečnosti. Tega imam jutri zjutraj. Držite pesti!! Berem še par slabih novic Aja1, drži se. Upam, da bo vse ok Pa skoroči kaj pravi Pušenjak in tvoja G Špela, tudi zate držim pesti in ti pošiljam kup pikapok, da bo vse ok . Jaz sem tudi prejšnjo nosečnost krvavela, parkrat sem imela rjav, parkrat roza in parkrat svež krvav izcedek. Ne bom pisala, kako sem bila iz sebe. Sem bila prepričana, da se ne bo dobro končalo, pa še trudila sva se skoraj 2 leti. No, pa se je vse lepo izteklo.