|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
29.6.2009 20:13:21   
Jada82
Aja1, močno stiskam pesti tudi jaz, da se bo izteklo le najboljše, kot se lahko! Težko ti bo sedaj .... Vse kar lahko naredimo je, da mislimo nate!!!! user posted image user posted image user posted image
Špela, tudi zate user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 701
29.6.2009 20:33:51   
Aja1
Hvala punce user posted image .

Jutri moram še ginekologinjo poklicat in vprašat za nasvet. Ma skoz mi gre na jok... user posted image

Pa hvala za vse komentarje glede trebuha in Neje. user posted image  Trebuh sem res imela majhen. Na koncu je bil obseg 94 cm. Kako bo pa zdaj (če bo user posted image ) bomo pa še videli.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 702
29.6.2009 20:35:24   
Anonimen

Aja1 še kar mislim nate. Sem brala na forumu od Pušenjaka o boreliozi v nosečnosti. Pravi, da je imel že nekaj primerov zdravljenja z antibiotiki in to brez kakršnih posledic. user posted image user posted image Kar pogumno, sem prepričana, da bo tudi zate na koncu vse ok. user posted image

Anonimna primorka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 703
29.6.2009 20:38:47   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Aja1 še kar mislim nate. Sem brala na forumu od Pušenjaka o boreliozi v nosečnosti. Pravi, da je imel že nekaj primerov zdravljenja z antibiotiki in to brez kakršnih posledic. user posted image user posted image Kar pogumno, sem prepričana, da bo tudi zate na koncu vse ok. user posted image

Anonimna primorka

Tudi jaz sem pisala Pušenjaku (še čakam odgovor). Tiste nosečnosti so bile vse že "starejše", jaz sem pa komaj 8 tednov noseča, zato je bolj tvegano. Zdaj sem čist črnogleda.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 704
29.6.2009 20:55:11   
Anonimen
Živjo.

Joj, tukaj je pa danes vsega, od super do res slabih novicuser posted image

Špela, verjamem, da ti je grozno...drži seuser posted image

Aja, močno močno držim pesti, da bo vse v reduuser posted image

Jaz sem drugače kar v redu, samo utrujena zelo, ampak saj grem na dopust čez 2 tedna, pa bouser posted image (če štejete 1 mesec z izredno živahnim 17 mesečnikom kot dopustuser posted image , ampak dobro, naj bo živ, samo da je zdravuser posted image ).

Ne vem pa, kako bova še dolgo skrivala touser posted image ...trebušček se mi namreč že kar malo pozna in glede na to, da sem suhica, so me začele sodelavke že čudno gledat in komentiratuser posted image zaenkrat sem tiho, ker vsaj do prvega pregleda pa res ne bi rada razkrila. Pa po moje bo na pregledu že kar 2 meseca, ker sem imela ZM 29.4., pol grem pa na dopust in na morje, pa bodo 3 meseci tik tak mimouser posted image Sem egoistična, ne, ko nočem povedatuser posted image Je bila zdaj 2 dni mami pri meni na obisku, me je tako imelo, da bi ji povedala, pa mi je ratalo se zadržatuser posted image ...saj vem, da sem smotana, ampak saj veste...kaj pa če gre kaj narobe...pa saj ne bo šlo, ne sme ituser posted image

no, toliko za danes, bom šla počasi spat, mož je šel v nočno, pa potem vedno slabše spim kot če je on doma, tako da grem kar kmalu spat...

lepo spite, božajte bušije in lahko nočuser posted image

anonimna va...

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 705
29.6.2009 20:55:43   
ninček1
Pozdravljene!

Špela drži seuser posted image .

Niwci, si pa mene pozabla dodat na seznam in sicer 13.2.

Danes mi po dolgem času ni slabo in se že sprašujem, če je mogoče kaj narobe ali imam danes le en taki svetli trenutekuser posted image !

Aja1 user posted image , držim pesti.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 706
29.6.2009 22:02:44   
plouse
user posted image Ojla punce!

Špela, hudo mi je zate, drži se, misli pozitivno. Prišel bo pravi čas tudi zate.

Aja 1 - ful držim pestke zate in tvojo pikico.

Jst sem danes kar ok, sva novico povedala staršem, ki so z navdušenjem user posted image user posted image user posted image sprejeli.
Komi čakam jutri pregled user posted image , upam da bo vse ok.
Prosim držite pesti.

Lep večer in lahko noč.

Pa pa

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 707
30.6.2009 7:27:18   
Anonimen
Dobro jutro,
danes sem pa prva
kolk mi je hudo tole prebirat, same slabe novice user posted image  upam da bo vse dobro user posted image .
Jaz imam pa prvi pregled 16.7., en dan pred dopustom, šele, konec me bo do takrat.

aja pa na seznamu sem še anonimna user posted image , imam pa 28 let.

(odgovor članu plouse)
  Neposredna povezava do sporočila: 708
30.6.2009 7:46:34   
**špela
Dobro jutro vsem user posted image !!!
Da vam povem ....sem že malo boljše...sicer krvavitev in bolečine še prisotne..a z usodo sem se sprijaznila...ve pa vidim, da ste vse kar vredu in da vaše male pikice pridno rastejo...čuvajte jih..

Se še kaj oglasim...

Fejst bodte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 709
30.6.2009 7:57:15   
kora33
jutro....
ste se pa včeraj napisale....same hude stvari....
špela - pred 8 leti sem bila na istem...vem kako hudo je in ko se to komurkoli zgodi....sem žalostna....drži se....misli pozitivno...in takoj, ko bo dovoljeno spet veselo na delo....
aja1 - vem da mi lahko le govorimo...ti boš vseeno jokala....samo da ti povem...moja prijateljica je imela enak primer...kao pik komarja...pol pa sranje...pa ima zdaj 2 leti staro, zdravo lepotičko....ne poje se vsaka juha tako vroča kot se skuha...
obema user posted image user posted image user posted image user posted image td z moje strani
Abundancija  - ne vem kako zdržiš in ne narediš testa...kakor koli...dobrodošla....me pa veseli, da je vsaj ena starejša od mene....user posted image hi hihi
glede aspirina je pa tako....ja ga odsvetujejo...ful...samo po drugi strani pa sem ga jst mela predpisanega s strani ginekologa celo prejšnjo nosečnost...vsak dan eno 100...gre predvsem zato, da aspirin ful redči kri in je zato nevaren za nosečnost...krvavitve in to...na plod ne vpliva....tako da...brez panike....

moje počutje...ha ha ha...kot pri 17 v soboto dopoldan...hud maček...svet se vrti...kot da sem včeraj popila fajn dozo alkohola...maček da te kap....kolk časa bo še to...mnda pa ja ne do januarja...ja res je tako kot bi se vozila z avtom ali na vrtiljaku...pa jezika se sploh ne da poščetkat...gre na bruhanje...teh izkušenj iz prejšnjih nosečnosti ni....jao....drugače....

ker je bil moje sonček par dni nazaj zelo tečen....sem mu rekla, naj prosim neha, ker ga dojenček sliši in se že zdaj joče, ko vidi, kako sitnega bratca ima...pa je prislonil bučko na bušija in rekel:"Pa res joče in to veš kako glasno!"....naslednji dan zvečer...po pravljici se je zgodba ponovila...spet je "jokal", ampak ni bil žalosten, ker jaz baje tud ne jočem samo kadar sem žalostna....ampak tudi kadar režem čebulo.....hi hihi...in veste kak nasvet mi je dal moj sedemletnik, ko svca se pogovarjala, o tem kako dojenček hrano dobiva....."Mama zdaj moraš pa res pazit, da vso hrano dobro prežvečiš....čist na majhne koščke, da se dojenčku ne bo zaletelo!"...kaj bi mi brez domišlija.....user posted image user posted image user posted image user posted image
no lep dan vse....se še oglasim ka tekom dneva....

kdo ma danes pregled

user posted image user posted image user posted image   30.6. - plouseuser posted image user posted image user posted image user posted image   za user posted image

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 710
30.6.2009 7:59:40   
kora33
jej...
prosim, če dodate manjkajoče črke in odvzamete tiste, ki so preveč...kr neki klofam....pa se črke vsilijo....pa sej se da prečitat...verjetno....
lp

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 711
30.6.2009 8:01:04   
JanaB
Aja1 drži se. Tudi jaz sem brala, da ima Pušenjak zelo dobre rezulatate pri zdravljenju borelijoze pri nosečnicah.
Pri nas je še vedno rjav izcedek user posted image  Glede na situacijo nisva še nikomur povedala za pikico. Pa tako sem se veselila kako bova presenetila stare starše. Upam, da se bo obdžala in bom lahko ostala v vaši družbi do konca. Najprej moram zdržat do jutrišnjega pregleda pri G. Ufffff

(odgovor članu **špela)
Neposredna povezava do sporočila: 712
30.6.2009 8:37:25   
Rocio
Ojla,

upajmo, da bo današnji dan boljši. JanaB, saj bo, drži se pa pozitivno razmišljaj.

Kora33, sem se pa nasmejala ob izjavah tvojega sedemletnika.... user posted image user posted image

Mene so pa že čisto razjezili: a se vam zdi normalno, da naročajo na prvi pregled v 10.-12. tednu? Sem pravkar klicala nadomestno G, in je to pri njih ormalno, kljub temu, da je meni sestra pri mojem G rekla, da naj se naročim v 8. tednu.... Svašta. Prej lahko pridem samo, če bo kaj narobe. Ti res niso normalni. Naročila me je 31. 7., takrat bom že krepko v 11. tednu.

No, sem se odličila, da se ne bom sekirala, in da si grem pač drugega G poiskat za tačas.

Lepo se mejte, grem pit kavico...

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 713
30.6.2009 8:43:07   
kora33
hi,
mogoče je 11 teden res malo pozno...pravijo pa da pred 8 pa tudi ni smiselno...če si kaj brala nazaj...si videla, kolk smo bile user posted image  tiste, ki smo kakorkoli morale prehitro na pregled in še ni bilo srčka...js sem user posted image  videla šele na tretjem pregledu...sem jih imela vsak teden....sicer pa...če ni bolečin in izcedkov ali krvi...pol ni panike....se pa malo pozanimaj, če imaš v planu merjenje nuhalne svetline...js mam datum ko bom user posted image  11t in 4d....en teden prej pa imam uradno 2...sicer pa 4 pregled....
srečno in pozitivno

(odgovor članu Rocio)
Neposredna povezava do sporočila: 714
30.6.2009 8:46:36   
Zofy
Dobro jutro čvekice, vidim, da pridno čvekate in vas komaj folgam bratiuser posted image . A imate že vse slabosti? Jaz sem bila prejšnji teden na dopustu in mi je bilo kar slabo, utrujena pa sem tudi, kot bi imela 70 let.  Upam, da se bojo te slabosti umirile, pri prejšnji nosečnosti sem skoraj umirala prve 4 mesece. Tako mi je bilo slabo, da sem samo ležala, ko sem prišla iz službe in globoko dihala. Zdaj pa ne bi rada tako preživela naslednja 2 meseca, ker imam doma malo navihanko, kateri se moram posvečat. Uff... A katera ve kje prodajajo ingverjeve piškote? Namreč povsod piše, da pomagajo ingverjevi piškoti proti slabosti. Sem mislila, da so to Spekulas piškoti, samo sem včeraj pogledala na embalažo in ni notri ne duha ne sluha o ingverju.
Drugače baje pomaga tudi kokakola. Hm, sem kupila coca cola zero in nisem lih prepričana, da je kaj pomagalo. Sumim pa, da pomaga limonada. Čeprav je najbrž kmalu ne bom mogla več pit, saj če bo isto kot v 1.user posted image , me bo začela peči zgaga, da je jooooj.
Aja, še nekaj bi vas vprašala. A so se vam vsem povečale prsi? Vem, da je malo glupo vprašanje, samo prejšnjič sem v 8. tednu imela že 1 št. večje prsi in so mi bili vsi modrci premajhni, sedaj pa nobene spremembeuser posted image . Sej se ne bunim, so že tako dovolj velike in ne želim imeti še večjih, ker pol bojo v službi takoj pogruntali v katerem grmu zajec tiči.

Drugače pa imam tudi jaz 1. pregled 16.7. in ker me firbec matra, sem se naročila še na samoplačniški UZ za potrditev nosečnosti. Tega imam jutri zjutraj. Držite pesti!!

Berem še par slabih novicuser posted image

Aja1, drži se. Upam, da bo vse okuser posted image user posted image user posted image Pa skoroči kaj pravi Pušenjak in tvoja G

Špela, tudi zate držim pesti in ti pošiljam kup pikapok, da bo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz sem tudi prejšnjo nosečnost krvavela, parkrat sem imela rjav, parkrat roza in parkrat svež krvav izcedek. Ne bom pisala, kako sem bila iz sebe. Sem bila prepričana, da se ne bo dobro končalo, pa še trudila sva se skoraj 2 leti. No, pa se je vse lepo izteklo.

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 715
30.6.2009 8:46:55   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Pozdravljene!

Špela drži seuser posted image .

Niwci, si pa mene pozabla dodat na seznam in sicer 13.2.

Danes mi po dolgem času ni slabo in se že sprašujem, če je mogoče kaj narobe ali imam danes le en taki svetli trenutekuser posted image !

Aja1 user posted image , držim pesti.

user posted image Enako je bilo meni včeraj. Sem se tudi jaz spraševala, če je kaj narobe. No, upam, da ni in da se bo tako nadaljevalo, ker te slabosti niso prav nič zabavne...

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 716
30.6.2009 9:12:41   
protina

dobro jutro vsem skupaj in en lep sončen pozdravček.

mene pa zanima ali je katera, ki izcedka sploh nima.

mene skrbi,ker sem v prejšnji nosečnosti imela zelo veliko belega toka, zdaj pa nič.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 717
30.6.2009 9:13:21   
protina

ali pa prehitevam, ker sem šele nekje v 5 tednu.

sem neučakana kajne?

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 718
30.6.2009 10:27:46   
binabina
dan čvekice!!!

joj komaj prebiram vse to in komasfolgam, sem tako lenobna postala da se mi še ne brat ne pisat več ne ljubi,... jst bi samo spala spal spala, nikoli nimam dovolj spanca, ojoj sem ko pravi medo he he he he no pa upam da bo bolje in zadnje čase mam zelo čudne sanje,.... ker ko sem bila na prvem pregledu mi je g rekla da noseča sem ampak da ploda ni,... in me malo kaj malo fejst skrbi glede tega ,... ter mam zadnje čase take čudne sanje sa noseča sem pa da sem že v visoki nosečnosti tik pred porodom pa da otroka ni češ da sem kr prazen trebuh velik pa kot da bi imela otroka not,... čist take čudne sanje so pa ne vem zakaj?????
pa bolj k nočem razmišljat pa bolj k se tolažim da bo vse ok slabše je ,....
tko da ne vem več kaj nej naredimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vsem novim user posted image lep pozdrav !!!

vsem user posted image pa želim prijeten dan !!

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 719
30.6.2009 10:30:09   
kora33
binabina kol si noseča in kdaj maš spet pregled?

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 720
30.6.2009 10:30:39   
kora33
spet mi je k zmanjkal...kolk*

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 721
30.6.2009 10:31:39   
kora33
pravzaprav morm drugač vprašat...kolko si bila noseča na pregledu?

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 722
30.6.2009 10:38:17   
punsha
ojla čvekice,

jaz bi pa samo predlagala, seveda če ste za to, da imena, kateri pišemo napišemo s krepkimi črkami. Je tako bolj pregledno in ob hitrem pregledu lahko vidiš komu je kaj namenjeno. Pa saj večinoma beremo vse (vsaj jaz), ampak nas je kar veliko in če se veliko čveka, je tako lažje. Pa še za preglede... lahko bi jih pisale tudi ali z drugo barvo, ali povdarjenimi črkami. Tako bo tista ki dela seznam lažje naredila in ji tudi ni treba vsega brati.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 723
30.6.2009 11:03:19   
binabina
kora33 ko sem bila na prvem pregledu ki sem ga imela 19.6.09 naj bi bila po ZM 7 tednov. tko da sedaj dru pregled imam 9.7, ter srčno upam da se bo kaj videlo

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 724
30.6.2009 11:04:07   
binabina
KORA33 na pregledu pa mi g ni nč rekla kulk sem noseča 

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?