|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
29.6.2009 14:23:48   
**špela
..rjav izcedek se nadaljeval v močno krvavitev..dopoldne preživela v porodnošnici..sedaj pa počivat..in misli usmeritri na pozitivno stran..želim vam vse najboljše

(odgovor članu **špela)
Neposredna povezava do sporočila: 676
29.6.2009 14:34:44   
Abundancija
Februarčice, tudi jaz se vam pridružujem. Testa še nisem naredila, mi je pa malo slabo pa vrti se mi pa ker imam doma že otročičke in vem kako izgleda nosečnost, sem pomojem noseča in če sem sem februarčica 2010.

Otroček sicer ni bil načrtovan, malo sem še v šoku ker sem ravno hotela v službo, no če je taka usoda je pa to tudi lepo.

(odgovor članu kanna)
Neposredna povezava do sporočila: 677
29.6.2009 14:35:47   
Abundancija
aja meni se fuul vrti, ne vem če ste že kaj o tem pisale ampak kaj naredite ve proti vrtenju. Sama sem vzela aspirin, vem da ne bi smela zdravil jemati samo mi je srce ful razbijalo pa sem rekla, bolje to,kot da me še kap zadane...no zdaj je malo bolje.user posted image

(odgovor članu Abundancija)
Neposredna povezava do sporočila: 678
29.6.2009 14:36:16   
punsha
Špela...Čeprav nista načrtovala, ti je sigurno grozno hudo. Žal mi je in ti pošiljam en velik user posted image . Jaz vedno pravim, da stvari pridejo takrat ko je pravi čas za to. Narava pa poskrbi za vse, tako da je tako najbolje. Moraš vedeti, da če je že namenjeno kaj tako groznega, je veliko bolje prej kot pa kasneje, kaj šele, da je z otrokom kaj narobe. Bodi močna in pozitivna. Vsekakor boš potrebovala nekaj časa, ampak čas celi rane...me bomo pa mislile nate.

(odgovor članu **špela)
Neposredna povezava do sporočila: 679
29.6.2009 14:37:21   
Kati81
Evo mene nazaj.

Vse super. Zelo dobro se je videl user posted image , ki je bil 100/uro.

Veliki smo sicer za manj, ampak to ni nič čudnega ker imam cukluse na 30 oz 31 dni. Tko da imam nov datum PDP 28.2., sam kokr jaz vem bomo prej.
Veliki smo 6mm, kar naj bi bilo super, lepo je bilo videt plodek in rumenjakovo vrečko.

Dobila sem pa Dufraston, pač zaradi težav v prvi nosečnosti, je rekla da raje preventiva. Tko da zdej šibam v Italijo po te zdravila, ker pr nas se jih ne dobi.

LP K

(odgovor članu **špela)
Neposredna povezava do sporočila: 680
29.6.2009 14:41:47   
punsha
Abundacija, dobrodošla med nami. hm, kaj pa ko bi vseeno naredila en test, saj res niso dragi, kupiš tistega, kjer sta 2 notri in stane dobre 2 eura, pa vsaj prepričana bošuser posted image .
Glede vrtenja...no aspirina res ne jemat, v nosečnosti ga res odsvetujejo. Če te že kaj boli, lahko vzameš Lekadol, ampak glede vrtenja pa res ne vem kaj pomaga. Tudi meni se vrti, ampak ne vzamem nič. Nisem ravno zagovornik zdravil, sploh pa ne v tem občutljivem obdobju - no, če res ni nujno.

no danes pa kar visim na temle RR-ju, user posted image .

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 681
29.6.2009 15:20:38   
niwci
Pozdravljene!

Najprej čestitke julieb za user posted image !

Kati81 nate še čakamo user posted image user posted image user posted image !

Dobrodošlica tudi novim JanaB in protina user posted image user posted image !

Joj pri nas je biu pa cel dan tak lepo vreme, dokler sem delala, ko sem pa končala se je usipalo in še kar dežuje, ku sodni dan je zunaj user posted image user posted image user posted image Bomo pa spet mal lenarli user posted image , kak film pogledali in se razvajali.

(odgovor članu **špela)
Neposredna povezava do sporočila: 682
29.6.2009 15:27:29   
niwci
**špela joj boga. Mi je zelo hudo zate, tudi če ni bilo načrotano, ker sem to tud dala že skozi. Pozitivno misli
user posted image user posted image user posted image

Pa imamo še eno novo, Abundancija dobrodošla med user posted image !

Kati sem pa spregledala. Četitam za user posted image jupi...

(odgovor članu **špela)
Neposredna povezava do sporočila: 683
29.6.2009 15:35:46   
valentinčica30
Madona ste se načvekale. Špela tudi od mene en velik in topel user posted image .
Abundancija dobrodošla med user posted image !  Koliko otročičkov pa že imaš?

Punce jaz grem jutri k šivilji za poročno obleko, jo bo treba malo spremenit, pol pa v LJ da si kupim kake hlače ker v kavbojke enostavno ne grem večuser posted image , trenirk sem pa že sita.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 684
29.6.2009 16:03:44   
JanaB
Špela user posted image
Sem vas šla malo nazaj brat in sem nekoliko boljše volje ter za odtenek bolj optimistična user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 685
29.6.2009 16:05:58   
zvesta
Špela, en objem.... vem kaj prestajaš in nobena ženska si ne zasluži tega. Ostani pozitivna...

Oglasi se kaj pri nas na forumu spontani splav.... če ti bo potem kaj lažje...

< Sporočilo je popravil zvesta -- 29.6.2009 16:06:51 >

Neposredna povezava do sporočila: 686
29.6.2009 16:06:18   
niwci

user posted image

user posted image

user posted image

PDP
NICK (starost)              (?user posted image ,?user posted image  )          KRAJ          
xx.2.
Komarka (30)             (2.user posted image  ,1user posted image )             ?             
busybee882006(?)     (3.user posted image  ,2.user posted image )           ?              
BOSTINA (?)                (?.user posted image   ,?.user posted image )            ?             
binabina (24)              (1.user posted image   ,0user posted image )       celje
anonimna va (26)       (2 user posted image ,1user posted image )           Dolenjska
protina(?)                    (?user posted image , ?user posted image )                ?
abundancija
(?)                    (?, ?)                ?      

2.2.
bili83 (25)                       (?user posted image ,?user posted image )              MB                  

3.2.
Cappy96 (32)             (2.user posted image   ,1.user posted image )          ?              

4.2. 
twixy (28)                 (3.user posted image  ,0.user posted image )      Tujina            

5.2.  
ninu  (?)                      (2.user posted image  ,user posted image )         gorenjska               
ToBoNi (?)                   (?.user posted image   ,user posted image )            ?               

6.2.
Kora33 (33)               (3 user posted image , 1 user posted image )          ?
bambi14 (?)               (2 user posted image , 1 user posted image )            ?             

7.2. 
punsha (28)               (1.user posted image  ,0.user posted image )      gorenjska                 
Irsa (?)                       (?user posted image ,1.user posted image )           ?               

8.2.
anonimnauser posted image  (?)           (2 user posted image , 1 user posted image )          ?

9.2 
kanna  (26)                  (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                 
niwci (25)                     (2.user posted image   ,0.user posted image )        NG, KK      

10.2.             
Valentinčica30 (30)      (3.user posted image ,2.user posted image )          ?                     

11.2.
zirafa76(32)                  (2user posted image   ,1.user posted image )       CE, tujina            

12.2.
Nattasha (30)               (?.user posted image  ,?.user posted image )           ?              

13.2.
Jada82 (?)                     (1user posted image , 0user posted image )            Bled  
anemona(?)                    (1user posted image ,0user posted image )                ?              

14.2.
Lily86 (23)                    (1user posted image ,0 user posted image )              ?           
plouse (?)                      (1 user posted image ,0  user posted image )               ?        

15.2.
bipi (31)                        (3 user posted image  ,1user posted image )         ?            

16.2.
Liagal (26)                     (? user posted image , ? user posted image )           ?        

17.2.   
Zofy (30)                      (2 user posted image , 1 user posted image )             Ljubljana

18.2.
P1ka23 (?)                  (1 user posted image , 0 user posted image )                ?                

23.2.
Anonimna V (?)           (? user posted image , ? user posted image )                ?                

25.2.
Anonimna (?)                (?user posted image ,?user posted image )               primorska     

26.2.
anonimna user posted image  (?)         (2user posted image ,1user posted image )                ?
lunca83 (26)                 (1 user posted image ,0 user posted image )                ?

28.2.

Kati81 (?)                      (3 ,1 )             LJ  
JanaB(33)                      (?user posted image , ?user posted image )                  ?         

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI            
       DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ  

•  

user posted image

[/quote]

(odgovor članu Anonimen)
  • Neposredna povezava do sporočila: 687
    29.6.2009 16:07:14   
    niwci
    PREGLEDI:

30.6. - plouse
    1.7. - jada82, anonimna V
    2.7.- bipi
    7.7. -anonimna va, protina
    8.7. - valentinčica30, komarka
    9.7. - Cappy, binabina,anemona
    10.7. - niwci
    13.7. -punsha
    14.7. -Liagal, Alanis
    15.7. -JanaB
    22.7.- Lily86
    23.7.- lunca83
    27.7. -bili83 (NS)
    20.8. -anonimna primorka (NS), julieb
    22.7. - bili83
    23.7. -lunca
    27.7. -ninu(NS), bili83(NS)
    29.7. -nincek1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 688
    29.6.2009 16:44:46   
    Rocio
    Ojla, jaz bi samo prosila, da me ne zbrišete s seznama, ker je z mano in pikico vse ok, vsaj zaenkrat.....

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 689
    29.6.2009 17:12:34   
    niwci

user posted image

user posted image

user posted image

PDP
    NICK (starost)              (?user posted image ,?user posted image  )          KRAJ          
    xx.2.
    Komarka (30)             (2.user posted image  ,1user posted image )             ?             
    busybee882006(?)     (3.user posted image  ,2.user posted image )           ?              
    BOSTINA (?)                (?.user posted image   ,?.user posted image )            ?             
    binabina (24)              (1.user posted image   ,0user posted image )       celje
    anonimna va (26)       (2 user posted image ,1user posted image )           Dolenjska
    protina(?)                    (?user posted image , ?user posted image )                ?
    abundancija
    (?)                    (?, ?)                ?      

2.2.
    bili83 (25)                       (?user posted image ,?user posted image )              MB                  

3.2.
    Cappy96 (32)             (2.user posted image   ,1.user posted image )          ?              

4.2. 
    twixy (28)                 (3.user posted image  ,0.user posted image )      Tujina            

5.2.  
    ninu  (?)                      (2.user posted image  ,user posted image )         gorenjska               
    ToBoNi (?)                   (?.user posted image   ,user posted image )            ?               

6.2.
    Kora33 (33)               (3 user posted image , 1 user posted image )          ?
    bambi14 (?)               (2 user posted image , 1 user posted image )            ?             

7.2. 
    punsha (28)               (1.user posted image  ,0.user posted image )      gorenjska                 
    Irsa (?)                       (?user posted image ,1.user posted image )           ?               

8.2.
    anonimnauser posted image  (?)           (2 user posted image , 1 user posted image )          ?

9.2 
    kanna  (26)                  (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                 
    niwci (25)                     (2.user posted image   ,0.user posted image )        NG, KK      

10.2.             
    Valentinčica30 (30)      (3.user posted image ,2.user posted image )          ?                     

11.2.
    zirafa76(32)                  (2user posted image   ,1.user posted image )       CE, tujina            

12.2.
    Nattasha (30)               (?.user posted image  ,?.user posted image )           ?              

13.2.
    Jada82 (?)                     (1user posted image , 0user posted image )            Bled  
    anemona(?)                    (1user posted image ,0user posted image )                ?              

14.2.
    Lily86 (23)                    (1user posted image ,0 user posted image )              ?           
    plouse (?)                      (1 user posted image ,0  user posted image )               ?        

15.2.
    bipi (31)                        (3 user posted image  ,1user posted image )         ?            

16.2.
    Liagal (26)                     (? user posted image , ? user posted image )           ?        

17.2.   
    Zofy (30)                      (2 user posted image , 1 user posted image )             Ljubljana

18.2.
    P1ka23 (?)                  (1 user posted image , 0 user posted image )                ?                

23.2.
    Anonimna V (?)           (? user posted image , ? user posted image )                ?                

25.2.
    Anonimna (?)                (?user posted image ,?user posted image )               primorska
    Rocio (?)                       (1 ,0 )                      ?

26.2.
    anonimna user posted image  (?)         (2user posted image ,1user posted image )                ?
    lunca83 (26)                 (1 user posted image ,0 user posted image )                ?

28.2.

Kati81 (?)                      (3 ,1 )                            LJ  
    JanaB(33)                      (?user posted image , ?user posted image )                  ?         

SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 37

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
    Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
    PRVO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI            
       DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ  

•  

user posted image  

(odgovor članu niwci)
  • Neposredna povezava do sporočila: 690
    29.6.2009 17:14:29   
    niwci
    Rocio oprosti, očitno sem te spregledala, pa ne nalašč. Napako sem že popravila user posted image . Če sem še katero izpustila pa se javite!

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 691
    29.6.2009 17:54:29   
    Aja1
    Se vam bom danes razkrila.
    Sem anonimna user posted image .
    Za mano je težak dan. Odkrili so mi namreč boreliozo (pred enim tednom sem imela eno pikico - kot bi me pičil komar), ki je do danes narasla na 25 cm premera velik flek) in sem danes že dobila prvo dozo antibiotika v žilo (od 14ih). Vse bi še nekako prenesla....ampak ta borelioza lahko pusti hude posledice na otroku. Jokam kot dež.... Sploh ne vem, kaj naj naredim.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem, ki ste videle. user posted image

(odgovor članu niwci)
    Neposredna povezava do sporočila: 692
    29.6.2009 18:28:24   
    t*e*j*k*a
    Aja1držim pestke za najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz se vam pridružujem, pregleda še nisem imela, jutri se naročim, po mojih izračunih pa je PDP 27.2.2010. Doma imam že 1,5 leta starega fantička, in z veseljem pričakujemo še enega člana. user posted image

Uživajte in čimlepšo nosečnost.

(odgovor članu Aja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 693
    29.6.2009 18:36:53   
    Rocio
    Ej niwci, saj nisem mislila da je zanalašč, upam, da ni tako zvenelo iz mojega posta.....

Aja1, držim pesti na vso moč, da bo vse ok s tabo in s pikico..... Pa saj so odkrili zgodaj, ne? Poskušaj biti čimbolj pozitivna, saj v tako zgodnji nosečnosti je včasih še marsikaj manj nevarno kot bi bilo kasneje, ne? user posted image user posted image

Špela, drži se!user posted image

Jaz sem pa klicala mojega G, ki bo julija na dopustu, in mi je sestra rekla, da naj se naročim za tačas pri dr. Dimnikovi (ZD Lj Bežigrad)-a jo pozna katera? Je v redu?

In še to: danes sem šla kupit knjigo "What to expect when you're expecting" in se mi zdi super, ful je lepo in na duhovit način razloženo. Priporočam.

Pozdravček, uživajte v sončku (pri nas se je spet malo pojavil)

(odgovor članu t*e*j*k*a)
    Neposredna povezava do sporočila: 694
    29.6.2009 19:04:23   
    valentinčica30
    Aja1 si že kontaktirala svojega G? G ti bo najbolje svetoval in najlažje ukrepal.
    Sicer pa če si zadevo odkrila dovolj zgodaj ne bi smelo bit nič. Navijamo zate in za tvojo pikicouser posted image user posted image Aja1 gledala sem tvoj album. Si predstavljaš da moj trebuh že sedaj zgleda kot tvoj v cca23-26 tednuuser posted image user posted image  .
    Res pa je da so odvečni kilogramčki naredili svoje.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil valentinčica30 -- 29.6.2009 19:09:03 >

(odgovor članu Rocio)
    Neposredna povezava do sporočila: 695
    29.6.2009 19:12:16   
    Abundancija
    Hey,

pomoje, da sem tule najstarejša, saj sem stara že 38 user posted image in res takoj zanosim. Evo z mojim sva samo enkrat na polno, ostalo sva pazila in evo, ma ziher sem noseča. Nimam menstruacije, vrti se mi, slabo mi je...ma kaj bi drugega bilo.

Drugače sem pa pri prejšnji nosečnosti imela take vrtoglavice da je pome 2x rešilec prišel zato sem zdaj raje aspirin vzela, čeprav sem videla, da ne smem, ampak bolje to, kot da me kap zadane, ker mi je srce noro razbijalo. Imam že tri otročke doma čisto majhne, plus fejst preveč kil od prejšnjih nosečnostih pa je to vse skupaj mogoče preveč za srce. Kaj pa vem, raje nisem tvegala.

Ja sej bo treba test narest, ampak ....tale četrti je res hm kaj naj rečem, joj veliko nas bo, niti nimam prostora, po eni strani še upam da se mi bo rdeča pojavila, čeprav vem, da se ne bo. Ziher, da se ne bo, no ginekologinje moje pa ni, baje je na dopustu.

Ja bom kupila test pa javim kaj je, čeprav že vem..

Neposredna povezava do sporočila: 696
    29.6.2009 19:37:50   
    Aja1
    Hvala punce user posted image . Ginekologinje še nisem kontaktirala, ker sem bila danes (oz. sem še) čist iz sebe user posted image . Moram prespat in bom jutri poklicala.
    Berem po internetu glede tega - nič vzpodbudnega. user posted image user posted image user posted image  Nihče ne more trdit, da bo vse ok. Ker je zelo zgodnja nosečnost je še bolj nevarno.... user posted image

(odgovor članu Abundancija)
    Neposredna povezava do sporočila: 697
    29.6.2009 19:48:45   
    punsha
    Aja1, močno stiskam pesti, da bo vse vreduuser posted image , mora biti.
    Sem malo pofirbcala tvoj albumuser posted image . Ja kolk imata fletno punčko, prava princeska jeuser posted image .
    In pa tvoj trebušček med nosečnostjo. Ja saj ga skoraj nisi imela. Jaz imam že sedaj takega kot si ga imela ti v 30 tednuuser posted image , pa sem tudi bolj med suhicami. Po slikah ti je šele takrat začel rasti user posted image

(odgovor članu Aja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 698
    29.6.2009 20:00:36   
    niwci
    Aja1 kako se je lahko to zgodilo. Zdej se moremo že komarjev bati... neki takega se je zgodilo tudi moji kolegici, pa so tudi sumli na komarja user posted image . Upajmo, da bo s user posted image vse vredu, čeprav verjamem da ti je zelo hudo. user posted image user posted image user posted image tudi zate in user posted image user posted image user posted image ...sm šla še jst tvoj albumček pogledat...pa sej si mela čist mali trebušček, alpa je na sliki tako zgledal še na dan PDP user posted image

OOOO še ena nova danes user posted image user posted image user posted image user posted image t*e*j*k*a dobrodošla!

Rocio ne z veseljem sem popravla seznamček user posted image

Evo spet sem popoldne čisto zaspala pred TV, kdo bo pa spal ponoči user posted image ...
    Končno sm se pa malo pomirila, tudi če nimam nekih posebnih nosečniških znakov (občasno mi je rahlo slabo, kot bi se zadaj v avtu vozila, pa prsi me sem pa tja malo zabolijo inpa določena hrana se mi ful upira), ker tudi kontra znakov ni in resnično upam, da čez 11 dni končno tudi jaz vidim user posted image

Zdej vas pa pozdravljam in vam želim prijeten večer!

(odgovor članu Aja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 699
    29.6.2009 20:13:15   
    Anonimen

živjo

Aja1 user posted image user posted image user posted image grozno, si ne predstavljam... Mislim nate. Pa albumček sem si ogledala user posted image user posted image user posted image prava nosečka manekenka si bla in temu primerno je tudi Neja prava princeska.user posted image user posted image user posted image

**Špelauser posted image user posted image user posted image

Dns je očitno bolj žalosten dan. No, sej jst sem tudi slabe volje, ma bo že.
    Ena je spraševala za nuhalno v Domžalah. V prvi nosečnosti sem bila pri dr. Strahovi in mi je bila ful fajn, tako da grem tudi sedaj k njej. Bomo pač naredili spet en izletek do Domžal. user posted image

Aja za seznamček - jst mam prvi pregled 15.7. Se priporočam za pikepoke.

Lepo se crtajte
    Anonimna primorka

(odgovor članu niwci)
      Neposredna povezava do sporočila: 700
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
    Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
    photo
    Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?