|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
29.6.2009 12:13:53   
Nončika
kliki, ti samo uživaj in bo detece kaj hitro tu.

jazzzika, še malo, še malo.

larilu, torta? jaz bom tudi malo morala lukat in iskat po netu. še malo pa bo naša pikica dopolnila 4l. joj, kdaj je čas odšibal mimo nas?

prinas pa ružijo in pa vrtajo z 100km/h. naj samo delajo. hura!
Se* sem nardila malo halabuke in evoga že nan delajo centralno. user posted image user posted image  ti si še na bolniškon? kak si dobila papire z komisije? je man napisano gibanje okrog hiše oz. stanovanja. mirovanje mi ne piše.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 926
29.6.2009 12:42:34   
~Biba~
user posted image toliko da se javim na raport..kaj naj povemuser posted image

čez vikend so naju s sestro gostili moji starši...smo se cartali z nečakinjo (v bistvu sem jo jaz "ugrabila" za 2 dniuser posted image ), klepetali pozno v noč, roštiljali, spali sva v svojih starih sobah...spet sem prebudila otroka v sebiuser posted image

vreme pa  je primerno mojemu počutjuuser posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 927
29.6.2009 18:51:21   
ledenka
alo, borke user posted image  ker sem spet na enoročnem, vam želim lep večer user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 928
29.6.2009 20:19:30   
Anonimen
jst nevem kje se vse borke potepate?

Jazzzi že dihaš?

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 929
30.6.2009 9:52:48   
ledenka
user posted image

da vas malo zbudim user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 930
30.6.2009 9:57:39   
~Biba~
jutro živa in hvala za kavico ledenka
kje pa ste ostale? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 931
30.6.2009 9:59:05   
Anonimen
kje pa ste ostale? user posted image

Jst se tudi to sprašujem.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 932
30.6.2009 10:02:06   
ledenka
midva imava en kup načrtov za danes user posted image  upam, da nama bo uspelo it pozdravit eno faaaajn teto user posted image  pa v BC greva malo zapravit bone, ki jih je M dobil, da mu kupimo zadeve za na morje. potem ma pa še mami brazilsko, da malo razredčimo goščavo user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 933
30.6.2009 10:13:14   
Anonimen
waaaaaw user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Bravo mami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst bi morala pa na CSD papirje odnest ampak nisem ziher kaj naj nardim... Sem ostala brez nadomestila in če hočem prejemat polno porodniško se moram zaposlit. Sej me bo verjetno svakinja zaposlila, tko da bom na dan nastopa porodniške zaposlena, ampak ker je na vlogo treba napisat delodajalca, nisem ziher če naj že kar napišem ali še počakam, da se stvari realizirajo... user posted image user posted image

Pa itak bi mogla še do pošte, ipd. pa se bojim, da bom ven prišla in zašvicala ko konj, pol se mi pa nič več ne bo dalo user posted image user posted image

Kje ste čvekice vse???

Larilu, Nončika, Jazzzi, Aqui, Pikici obe, Sončka oba,Se*, Nataška, Kliki, Žižika, Erin, spps, Beyba, Mišika, Mikla,..... PUPEEEE?????

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 934
30.6.2009 10:33:37   
jazzz27
Punce, hvala ker mislite name in dihate z mano...samo jaz sem še vedno tu!!!user posted image user posted image  Ne grem še....pa karta mi še manjkauser posted image

Punce, veste kaka babnica je naša Žiži, mene je skor kap!!! Lepotičkauser posted image user posted image user posted image

Ajsi kdaj grešna morje?

Punce, borke moje, jaz vam povem da ta mesec bo vaš...imajo semenkoti in jajčki take lepe vremenske pogoje za user posted image . Tako da veselo na delo!!!!!!

Živika..kako si mi ti? Je kaj novega?

Bibika....super za vikend. Prav je da daš mal na off.

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 935
30.6.2009 10:35:09   
miklarom
Živa25 - evo mene tudi tukaj. sem malo pospravljala po stanovanju, zdaj pa se malo spočijemuser posted image

Ledenka - ooo, hvala za današnjo tako dobro kavico, je pasalauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 936
30.6.2009 10:46:31   
Kliki
Evo mene sem popoldne v službi pa ni kaj dosti časa za javljanje.
Moja tečak je odšla in gremo veselo v nov boj.
Moj dragi sicer danes spet poslovno odhaja na morje ampak do O se pa ravno vrne.user posted image
Jutri bom pa šla malo k njemu na morje da malo klimo zamenjam. V četrtek pa spet veselo na delo.

Kako ste pa ve?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 937
30.6.2009 10:47:43   
miklarom
JAZZZ - lepo da is še z nami, saj karta za v P je oa že na potiuser posted image , tak da se kar počasi pripraviuser posted image . Praviš da je naša Žiži prava lepotička, ja to pa je lepo slišatuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 938
30.6.2009 11:06:34   
ledenka
jazzzika, zdajle greva na obisk k žiži in po voucher, v petek pa na morje user posted image  mojega sva pa danes odpravila, se je šel mal odpočit user posted image  bogi revež, ko ponoč vstaja in hrani tamalega... NOT user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 939
30.6.2009 11:11:02   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Punce, veste kaka babnica je naša Žiži, mene je skor kap!!! Lepotičkauser posted image user posted image user posted image

Vemo, vemo. Fejst tko in drugač.
Žižek, lubčka.

Jazzzi lepo da si še z nami

Lunči karta se nuca.

Živči jst sem tuki... sam bolj lena za čvekanje.

Ajsi Maks je pa super. Kjut pa taka polna lička.

Drgač pa če še kera ni vidla... sem svojo bušo včeraj v album nalimala.

A ima kera kej novičk od Aque?
Pa s Špelko ima kera kej kontaktov?

< Sporočilo je popravil miska73 -- 30.6.2009 11:13:25 >

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 940
30.6.2009 11:13:23   
sonček85
hejla!

Živči tle sem,sedaj sem maloi bolj malo na rr ,pa še to ko pridem sem  bolj na naši temi,k sem raje z mali,saj boš videla kako bo ko boš rodila.
Ne pa mislit da sem pozabila na vas.user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 941
30.6.2009 11:20:03   
jazzz27
Madona, vse veste kok je fejst...ma da se enkrat dobimo, sedaj pa brez zaj*!!

Ajsi kam greste na morje? Ali greste spet v Toscano?user posted image Ja tvoj je pa mučenik, nimaš kaj, saj bo bolje....mogoče nekega dne mu bo še žal, da je zamujal stvari, ki se ne vrnejouser posted image . Ampak glavo gor, morje spremeni vse....boš videla, da bodo batarije polne...user posted image user posted image user posted image

mikla...ja karto, počasi prihajauser posted image user posted image . Tud ve ji ne uideteuser posted image

super duper podgani....povej kako smo? A trebušček že konkretno napreduje kaj? Včer sem pa en glaž pivauser posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 942
30.6.2009 11:23:15   
jazzz27
mišika...se opravičujem, videla bušija...tako lep!!user posted image user posted image  Bravo, ti res privoščim in naj raste!!!!

Kar se tiče Špelkice in Aque...ne vem kje hodijo...bo treba kake plave spet ven potegnit.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 943
30.6.2009 11:31:38   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Super duper podgani....povej kako smo? A trebušček že konkretno napreduje kaj? Včer sem pa en glaž pivauser posted image user posted image

A to je blo to... jst sem pa že mislila, kaj ta alkoholizem pomeni...

Malo je itak treba... sam jst sem bolj za vinčka... pa ta teden ga še nisem... bo treba kej tazga skuhat, da bo zravn pasu...

Jst sem pa drgač prou fajn. Pa miškolinkota tudi.

Ti pa še čist malo... moram dat šampanjc na hladno, da bo pri roki, ko objaviš veselo novičko. user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 944
30.6.2009 11:52:06   
sonček85
erin:happy birthday to you
in ostani še naprej taka faca kot si .user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 945
30.6.2009 12:02:13   
sonček85
jazzzika:še 1 tuser posted image user posted image user posted image user posted image ne morem verjet da gre tko hitro user posted image user posted image bom dihala s tabo ko bo potrebno user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 946
30.6.2009 12:10:47   
miklarom
Miska73 - vidla tvojga lepiga bušija, juter ga bom pa še v živo in od blizu vidlauser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 947
30.6.2009 12:12:01   
miklarom
jazzz - ja, res nobeni ne uide karta, sam me smo še malo daleč do tja, tak da jo še imajo dosti cajta za naredituser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 948
30.6.2009 12:36:54   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

erin:happy birthday to you
in ostani še naprej taka faca kot si .user posted image

Hvala ti...cmooooookuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 949
30.6.2009 12:56:56   
NATAŠA35
oooo, erin vse naj naj naj še iz moje straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jazzy lahko fotokopiraš karto do P, pa vsem pošlješ, da se slučajno ne bomo zgubileuser posted image user posted image , ko bo treba it....

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......