Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 23:37:50
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 lana,res si prava arhitektka pa kako stoji,moj da kocke samo v usta,in meče po tleh,da bi kaj sestavil,to je zanj še znanstvena fantastika Lana sicer najrajši vzame dve koci in jih nabija eno ob drugo; pa čim bolj glasen in grd zvok je, bolj uživa. pa z eno plastično kocko drgne po stekleni mizici, da plastika ful cvili, meni pa kocine pokonci Naša pa rada sedi na biljardni mizi in s kuglami skupaj udarja, pa je moj cel panik ob tem, pravi, da se bo miza na sredini dol posedla, kjer ona sedi, pa ker so po tleh ploščice, da se bodo zlomle, ko bo kakšno kuglo dol vrgla
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 23:39:08
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa A vam dam posnetek Sarinega gobcanja?Sam moram dat na shrani.si še prej. gobcanja - prevod iz didlinščine: ČEBLJANJA Pri nas gre prevod v obratno smer. A je to čebljanje? Gobcanje ali pa da nekaj muti, to bi bilo v prleščini
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 23:40:43
|
|
|
|
Anonimen
|
lunca14, kleopatra28,mtinca1 imate ZS
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 23:40:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj Slovenka,me fejst firbec matra kasno mega darilo si kupila za tvojega.Pa vse najboljse za jutri,ko bo prisel v kristusova leta .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 23:46:27
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa lunca14, kleopatra28,mtinca1 imate ZS ..............ja faca mala,tko,kot sem rakla pupe,ste pol leta pred fanti,da mojmu rečem rec avto,bo...................................................................................................................................nič
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 23:47:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Kolk je faca ,pa uboga.Reci to,reci ono,pokazi.....moja bi me samo cukasto gledala . Ampak skakanje po kavcu,moja isto skace,samo je roka skos za njo.Tista omara mi je dala mislit,pa sem zdaj fejt bolj panik. Pa Sara,tko mas lusten glasek.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 23:50:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Gor sem napisala tako uboga....da ne bo narobe misljeno.Fuuuul uboga,poslusa Dej Lunca ne tezi,moja ni fant,pa je tut se enoletna
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 23:53:31
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa lunca14, kleopatra28,mtinca1 imate ZS pravi papagajček je Sara; bravo!!!; ful obvlada, pa uboga, pa oh in ah se je splačalo počakat.....zdaj pa nočko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 23:53:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Oj Slovenka,me fejst firbec matra kasno mega darilo si kupila za tvojega.Pa vse najboljse za jutri,ko bo prisel v kristusova leta . Mene tud. Ok, imate vse ZS, pa si naglejte naše dogodivščine:) enim sem poslala eno in isto(prvi Zs kot da ga ni, ker je v 2 vse skupaj), načeloma morajo bit 4 posnetki.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 29.6.2009 23:59:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdej mate gradiva do polnoči Grem Emi voščit na FB za rojstni dan, bom prva
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 30.6.2009 0:02:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Ema, vse najboljše za prvo svečko!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 30.6.2009 0:24:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo vse pogledala.Tamala res obvlada .Ampak tiii,imas pa glas.......Ko si zavpila ne,sem se jaz prestrasla Ema vseeeeeeeeeeeee naaaaaaajjbooooooooooooooooooljjseeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 30.6.2009 0:25:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ste ze vse v mize.Grem se jaz,me spet oci matrajo.Samo da sem zvecer na rac.je ze katastrofa . Lahko noc
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 30.6.2009 0:27:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Kleo, najbrž si vidla, kako je komaj čakala,da bo šla prerevrnit tisti kup cunj na sedežni,ki je bil za zlikat. Je sam čakala priliko in hopla. No,zdej grem pa spat. Se tipkamo kej jutr. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 30.6.2009 0:31:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kleo, najbrž si vidla, kako je komaj čakala,da bo šla prerevrnit tisti kup cunj na sedežni,ki je bil za zlikat. Je sam čakala priliko in hopla. No,zdej grem pa spat. Se tipkamo kej jutr. Lahko noč. Ja saj,je tudi potem skos tja lezla . Sam da vidis mojo.Sem danes koncno spet nazaj cd-je filme in muziko zlozila,na polico pod tv.Sem dala v omaro takrat ko se je omara zvrnila,pa me je bilo strah,da se ne bi se ta. No,jaz dam dvd-je lepo na polico,prav gledala sem kater film kam...grem brisat prah.Tamala najprej ni slivila,kao...pol pa navali...ma,v minutio je bilo vse razdejano. Lahko noc
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 30.6.2009 7:26:09
|
|
|
|
Samsa
|
Dobro jutro En post mi je popapalo Še enkrat: EMA in TAJ vse najboljše Čestitike tudi mamicama
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 30.6.2009 8:57:57
|
|
|
|
lunca14
|
EMA.............vse najboljše za tvoj praznik,danes je en prav poseben dan,dan,ko si pred letom,razveselila svojo mami,očija in sestrico,dan,ko si prinesla topel žarek v nov domek,dan,ki bo rasel s tabo skozi življenje in dan ,ki je samo tvoj,nepozaben in prečudovit-tako,kot si ti.............vse najbolje za tvoj 1 rojstni dan.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 30.6.2009 11:08:47
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 EMA.............vse najboljše za tvoj praznik,danes je en prav poseben dan,dan,ko si pred letom,razveselila svojo mami,očija in sestrico,dan,ko si prinesla topel žarek v nov domek,dan,ki bo rasel s tabo skozi življenje in dan ,ki je samo tvoj,nepozaben in prečudovit-tako,kot si ti.............vse najbolje za tvoj 1 rojstni dan. Je Lunca tako lepo napisala, da se samo podpišem . VSE NAJBOLJŠE EMA
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 30.6.2009 11:28:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za čestitke! Ema se zahvaljuje evo,par fotkic: tukaj je bila že malo naveličana: od drugih pa še nisem dobila slikc
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 30.6.2009 13:23:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan. Sej bodo poslali Ninny, sem prepričana. Je bla pa cart naštimana Ema.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 30.6.2009 16:03:56
|
|
|
|
Samsa
|
Dan Mi smo nazaj od P. Lara je težka 9460 g in 75 cm Je bila zadovoljna z razvojem (jaz pa tudi ) ninny - lepe fotke in lepi punčki
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 30.6.2009 17:21:43
|
|
|
|
alea01
|
ola mamičke Ema vse najboljše še tukaj . Slikce pa bodo, brez skrbi. Pri nam je moj brat slikal...smo ga kar zadolžili, drugače ne bi bilo nič od slik, ker je oči za žarom stal, pa vsake toliko kaj na žar vrgel Sara, jaz bi tudi tvoje govorjenje slišala Marisa, jaz mislim, da boš kmalu shodila in mamici reci, naj se nič ne sekira v zvezi z hojo. Vsak otrok na svoj način lovi ravnotežje Izabela se tudi noče učit. Pri 7 mesecih se je ful rada. Samo, tisto je pol vse že pozabila. Sedaj je sam hoja pomembna in nič drugega . Bo že
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 30.6.2009 17:24:13
|
|
|
|
alea01
|
ninny, ful lepo torto si naredila. Verjetno je bila tudi dobra,a??? , kaj sploh sprašujem Lara, lepe mere
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 30.6.2009 21:58:02
|
|
|
|
*anamor*
|
Haj, hvala za čestitke, Taj se vam tudi zahvaljuje. Vse najboljše tudi Emi.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 30.6.2009 22:07:20
|
|
|
|
Jančika_
|
Punce, jutri se selite na Čvekamo o naših otrocih. Povejte mi samo, a boste odprle novo temo ali vam tole jutri prestavim tja. Bom zjutraj pogledala, kako ste se odločile. Kakorkoli že, prijetno čvekanje še naprej!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?