|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 99 [100] 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del
1.7.2009 20:41:39   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

hello Samsa. A Larika že spi?

hello hello RMRM user posted image
aha... ob 20 - ih mora ona spat.... ni sposobna dlje bedet user posted image

Kaj pa Lukas?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
1.7.2009 20:43:40   
Samsa
Danes pa lunco pogrešam user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
1.7.2009 20:44:06   
Anonimen
DOber večer

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2478
1.7.2009 20:45:02   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: nya

DOber večer

Čer

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
1.7.2009 20:46:01   
Anonimen
Čeruser posted image

Lara bravo za korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lukas user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2480
1.7.2009 20:46:32   
Anonimen

Ninny, kako sta tvoji punci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2481
1.7.2009 20:49:11   
Anonimen
Mi smo z dopusta - prišli v pondelk ob polnoči, ampak se nism morgla javit, ker nam je usekalo v modem - again - no in so me šele dans obiskali iz telekoma, da os zamenjali modem. Tko da sem zamudila čestitam EMI - vse najboljše Ema.

Drgač smo ok. Na morju je blo super. Naš sonček mali še ne hodi - je pa zdej začel govorit: kuga? in kaku? - podgurc pa to user posted image user posted image user posted image . Pa reče tud "kua", ko kje vid kakega psa. Pa lupčke pošilja ne veliko. Aja, pa na morju sem ga anvadla na flašo zvečer - mu namest kašico po žlici dam mal bolj redko v flaško in to spije. A mi lahko poveste, koliko bi moral otrok pojesti na obrok, ker men se zdi, da naš ful je. Zadnjič na morju je pojedel bučk in krompirja skor toliko kot jaz. Pa sem se odločila, da ga bom mal bremzala. In zdej mu dam v skodelico ene 250 ml in to je to. A sm preveč zaj....na?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2482
1.7.2009 20:50:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Ninny, kako sta tvoji punci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image

ampak res sta tko kjut - obe - a je očka lovec? ker pol fantom ne bo lahko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2483
1.7.2009 20:52:18   
Anonimen
Drgač pa didlinaa - user posted image user posted image user posted image

vsem ki že hodite user posted image user posted image user posted image

Lukasuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

gorenjke - po 15.7. greva z Lukcem za kak teden na gorenjsko na počitnice h kolegom - oči mora žal delat, pa greva sama, tko da lahko bi se kej dobile - sam jaz bom vejetno brez avta

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2484
1.7.2009 20:52:37   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

hello Samsa. A Larika že spi?

hello hello RMRM user posted image
aha... ob 20 - ih mora ona spat.... ni sposobna dlje bedet user posted image

Kaj pa Lukas?

Je tud že spančkal, prejle je pa jokal, sem ga šla mal pomojčkat. Upam da zdej bo. Pa HB ni nič vroč, je zgleda svečka koj prijela, pa vaše pikapoke tuduser posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
1.7.2009 20:55:09   
RMRM

Drgač pa didlinaa - user posted image user posted image user posted image

vsem ki že hodite user posted image user posted image user posted image

Lukasuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

gorenjke - po 15.7. greva z Lukcem za kak teden na gorenjsko na počitnice h kolegom - oči mora žal delat, pa greva sama, tko da lahko bi se kej dobile - sam jaz bom vejetno brez avta

Nya WB. Super da ste uživali na morju user posted image user posted image . Za srečanje sem jaz ZA.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
1.7.2009 20:56:04   
polly80
ojla

aha,pa sem zasledila za laro,bravo larauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kleo,a sem ti dala 1.otročka preveč user posted image   user posted image ,mogoče maš pa dvojčka user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še mojca je menda nosečka in anaj,tako da super punceuser posted image user posted image user posted image ,tudi vama iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,malo pozno,ampak sem šele zdaj to zvedla..

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
1.7.2009 21:03:44   
Anonimen
kje ste zdej vseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2488
1.7.2009 21:10:26   
Anonimen
ok, očitno sm nevidna

lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2489
1.7.2009 21:12:21   
RMRM
jaz sem tuki, sam mal skačem po netu. Iščem kakšne dobre nalepke za na steklo, se morm odločit al bela al bukev vrata na hodnikuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
1.7.2009 21:13:16   
RMRM
aja, pa uradno sem od danes naprej na podaljšani porodniškiuser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
1.7.2009 21:13:40   
RMRM
Nya, a že spiš?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
1.7.2009 21:14:02   
RMRM
spet sem sama tuki, ueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
1.7.2009 21:15:28   
Anonimen

Nya, a že spiš?

ne še - čakam mojga da pokliče, če ga bom morala it iskat

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2494
1.7.2009 21:23:38   
Anonimen
Čer.

Lara, zdaj pa kar počasi korakaj, da ne bodo kolena in buča razbitiuser posted image
Lukas, da se čimprej pozdraviš, pa bravo za podaljšano porodniško mamici user posted image

Nya, tud pri nas je govor na narečje.user posted image To je tolk smešnouser posted image user posted image user posted image user posted image  

Drgač smo ok, slabo spimo, ker nam zobje rinejo ven user posted image , čez dan je dobesedno tulila in si tlačila vse mogoče v usta user posted image ...tak da smo spet zalaufali calpol za papat.user posted image

Nya, glede obrokov se ne sekiraj, ko noče Luka več, te bo že udaril po roki user posted image , pa glavo obrnil. Določena hrana je hitro prebavljiva in zato je kakšen obrok toliko večji. Ti kar s korajžo daj jest. Naša poje zvrhan krožnik zelenjavnih mineštric, na sploh na žlico poje OGROMNO. Jaz sem zdaj pogruntala da je brez veze silit otroka za jest, ker naša npr. nima več sistema 3-urnega hranjenja. Včasih je tud 5 ur presledka, sploh če spi vmes (po kosilu). Važen je obrok zajtrka, mogoče malice in potem kosila. Vse ostalo je spontano kot pri nas odraslih do večerje.

Sploh pa bučke nya so sama vodauser posted image kaj nebo fante jedel, če pa rabiiiiuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2495
1.7.2009 21:29:16   
Anonimen
sem vedla, da sm še neki pozabla - končno smo dobili 8. ZOB - levo dvojko spodaj - na morju je prikorakala na plan

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2496
1.7.2009 21:38:49   
Anonimen

sem vedla, da sm še neki pozabla - končno smo dobili 8. ZOB - levo dvojko spodaj - na morju je prikorakala na plan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa najbolj srečna zdej kar se tiče zob, da dam v miru zdej otroku za jest karkoli. Tako lepo prežveči, sam na kočnike ji morem dajat, drugače kar pogoltne.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2497
1.7.2009 22:31:54   
RMRM
Didlina, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Saro. Res je prava čvekauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
2.7.2009 7:29:17   
Samsa
Dobro jutro user posted image

Sofija vse najboljše user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image

Čestitke tudi mamici user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, zdaj imamo pa vse malčke in zapuščamo dojenčke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Čestitke vsem nam. user posted image user posted image
Ne morem verjet kako hitro je minilo to prvo leto.
Zdaj pa malo bolj pridno čvekat na forumu OTROK user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
2.7.2009 7:43:44   
anaj22
dobro jutro po dlogem času

evo nas iz deževnega dopusta, smo se malce odpočili i nabrali novih moči. Jaka je še bolj navihan kot je bil in še večji šarmer, je skoz na morju puncam pošiljal lupčke. Hodi čisto samostojno še ne, se mu ne da. Še bolj je navdušen nad vso mehanizacijo, ki jo vidi in za kosilo poje več kot mami.
Jaz sem malce utrujene drugače pa brez kakšnih nocečniških težavic, trebušček pa vtrajno raste, mali pa se tudi lepo razvija.

Za nazja ne bom prala je preveč, zato čestitke vse za prve korake, na novo osvojena stvari, za nove besede in spoznanaj, za nove zobeke user posted image user posted image user posted image

Vse naj naj naj naj naj naj boljše za 1. rojstni dan z malce zamude Sabina, Luka Patrik, Ela, Luka, Lara, Lukas, Ema in vsi ostali malčki, vse naj naj naj boljše današnji slavljenki Sofiji in jutrišnemu slavljencu Niku.

user posted image

user posted image
user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 99 [100] 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 99 [100] 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?