Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 1.7.2009 20:41:39
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM hello Samsa. A Larika že spi? hello hello RMRM aha... ob 20 - ih mora ona spat.... ni sposobna dlje bedet Kaj pa Lukas?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 1.7.2009 20:43:40
|
|
|
|
Samsa
|
Danes pa lunco pogrešam
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 1.7.2009 20:44:06
|
|
|
|
Anonimen
|
DOber večer
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 1.7.2009 20:45:02
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya DOber večer Čer
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 1.7.2009 20:46:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer Lara bravo za korake Lukas
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 1.7.2009 20:46:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Ninny, kako sta tvoji punci hvala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 1.7.2009 20:49:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo z dopusta - prišli v pondelk ob polnoči, ampak se nism morgla javit, ker nam je usekalo v modem - again - no in so me šele dans obiskali iz telekoma, da os zamenjali modem. Tko da sem zamudila čestitam EMI - vse najboljše Ema. Drgač smo ok. Na morju je blo super. Naš sonček mali še ne hodi - je pa zdej začel govorit: kuga? in kaku? - podgurc pa to . Pa reče tud "kua", ko kje vid kakega psa. Pa lupčke pošilja ne veliko. Aja, pa na morju sem ga anvadla na flašo zvečer - mu namest kašico po žlici dam mal bolj redko v flaško in to spije. A mi lahko poveste, koliko bi moral otrok pojesti na obrok, ker men se zdi, da naš ful je. Zadnjič na morju je pojedel bučk in krompirja skor toliko kot jaz. Pa sem se odločila, da ga bom mal bremzala. In zdej mu dam v skodelico ene 250 ml in to je to. A sm preveč zaj....na?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 1.7.2009 20:50:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Ninny, kako sta tvoji punci hvala ampak res sta tko kjut - obe - a je očka lovec? ker pol fantom ne bo lahko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 1.7.2009 20:52:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Drgač pa didlinaa - vsem ki že hodite Lukasu gorenjke - po 15.7. greva z Lukcem za kak teden na gorenjsko na počitnice h kolegom - oči mora žal delat, pa greva sama, tko da lahko bi se kej dobile - sam jaz bom vejetno brez avta
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 1.7.2009 20:52:37
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM hello Samsa. A Larika že spi? hello hello RMRM aha... ob 20 - ih mora ona spat.... ni sposobna dlje bedet Kaj pa Lukas? Je tud že spančkal, prejle je pa jokal, sem ga šla mal pomojčkat. Upam da zdej bo. Pa HB ni nič vroč, je zgleda svečka koj prijela, pa vaše pikapoke tud
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 1.7.2009 20:55:09
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Drgač pa didlinaa - vsem ki že hodite Lukasu gorenjke - po 15.7. greva z Lukcem za kak teden na gorenjsko na počitnice h kolegom - oči mora žal delat, pa greva sama, tko da lahko bi se kej dobile - sam jaz bom vejetno brez avta Nya WB. Super da ste uživali na morju . Za srečanje sem jaz ZA.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 1.7.2009 20:56:04
|
|
|
|
polly80
|
ojla aha,pa sem zasledila za laro,bravo lara kleo,a sem ti dala 1.otročka preveč ,mogoče maš pa dvojčka pa še mojca je menda nosečka in anaj,tako da super punce ,tudi vama iskrene čestitke ,malo pozno,ampak sem šele zdaj to zvedla..
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 1.7.2009 21:03:44
|
|
|
|
Anonimen
|
kje ste zdej vseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 1.7.2009 21:10:26
|
|
|
|
Anonimen
|
ok, očitno sm nevidna lahko noč
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 1.7.2009 21:12:21
|
|
|
|
RMRM
|
jaz sem tuki, sam mal skačem po netu. Iščem kakšne dobre nalepke za na steklo, se morm odločit al bela al bukev vrata na hodniku
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 1.7.2009 21:13:16
|
|
|
|
RMRM
|
aja, pa uradno sem od danes naprej na podaljšani porodniški
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 1.7.2009 21:13:40
|
|
|
|
RMRM
|
Nya, a že spiš?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 1.7.2009 21:14:02
|
|
|
|
RMRM
|
spet sem sama tuki, ueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 1.7.2009 21:15:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Nya, a že spiš? ne še - čakam mojga da pokliče, če ga bom morala it iskat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 1.7.2009 21:23:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer. Lara, zdaj pa kar počasi korakaj, da ne bodo kolena in buča razbiti Lukas, da se čimprej pozdraviš, pa bravo za podaljšano porodniško mamici Nya, tud pri nas je govor na narečje. To je tolk smešno Drgač smo ok, slabo spimo, ker nam zobje rinejo ven , čez dan je dobesedno tulila in si tlačila vse mogoče v usta ...tak da smo spet zalaufali calpol za papat. Nya, glede obrokov se ne sekiraj, ko noče Luka več, te bo že udaril po roki , pa glavo obrnil. Določena hrana je hitro prebavljiva in zato je kakšen obrok toliko večji. Ti kar s korajžo daj jest. Naša poje zvrhan krožnik zelenjavnih mineštric, na sploh na žlico poje OGROMNO. Jaz sem zdaj pogruntala da je brez veze silit otroka za jest, ker naša npr. nima več sistema 3-urnega hranjenja. Včasih je tud 5 ur presledka, sploh če spi vmes (po kosilu). Važen je obrok zajtrka, mogoče malice in potem kosila. Vse ostalo je spontano kot pri nas odraslih do večerje. Sploh pa bučke nya so sama voda kaj nebo fante jedel, če pa rabiiii
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 1.7.2009 21:29:16
|
|
|
|
Anonimen
|
sem vedla, da sm še neki pozabla - končno smo dobili 8. ZOB - levo dvojko spodaj - na morju je prikorakala na plan
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 1.7.2009 21:38:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya sem vedla, da sm še neki pozabla - končno smo dobili 8. ZOB - levo dvojko spodaj - na morju je prikorakala na plan Jaz sem pa najbolj srečna zdej kar se tiče zob, da dam v miru zdej otroku za jest karkoli. Tako lepo prežveči, sam na kočnike ji morem dajat, drugače kar pogoltne.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 1.7.2009 22:31:54
|
|
|
|
RMRM
|
Didlina, za Saro. Res je prava čveka
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 2.7.2009 7:29:17
|
|
|
|
Samsa
|
Dobro jutro Sofija vse najboljše Čestitke tudi mamici Tako, zdaj imamo pa vse malčke in zapuščamo dojenčke . Čestitke vsem nam. Ne morem verjet kako hitro je minilo to prvo leto. Zdaj pa malo bolj pridno čvekat na forumu OTROK
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del 2.7.2009 7:43:44
|
|
|
|
anaj22
|
dobro jutro po dlogem času evo nas iz deževnega dopusta, smo se malce odpočili i nabrali novih moči. Jaka je še bolj navihan kot je bil in še večji šarmer, je skoz na morju puncam pošiljal lupčke. Hodi čisto samostojno še ne, se mu ne da. Še bolj je navdušen nad vso mehanizacijo, ki jo vidi in za kosilo poje več kot mami. Jaz sem malce utrujene drugače pa brez kakšnih nocečniških težavic, trebušček pa vtrajno raste, mali pa se tudi lepo razvija. Za nazja ne bom prala je preveč, zato čestitke vse za prve korake, na novo osvojena stvari, za nove besede in spoznanaj, za nove zobeke Vse naj naj naj naj naj naj boljše za 1. rojstni dan z malce zamude Sabina, Luka Patrik, Ela, Luka, Lara, Lukas, Ema in vsi ostali malčki, vse naj naj naj boljše današnji slavljenki Sofiji in jutrišnemu slavljencu Niku.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?