|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del
29.6.2009 9:01:57   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

jutro še od mene user posted image

tako... zbudili smo se z novim zobkom user posted image user posted image user posted image user posted image in pa z rdečimi pikicami po hrbtu in trebuščku... čez eno uro se greva pokazat k P... ne vem kaj bi to bilo... vročine ni bilo, srbi je ne... mogoče kaka alergija? bomo vidl kaj porečejo doktor user posted image

popoldne gremo v trgovino po garderobo za krst (nam v soboto ni uspelo), zvečer pa na priprave za krst... bo kar pestro danes user posted image

lep dan vsem!!!

Fajn porihtajte.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
29.6.2009 9:02:49   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz vedno nekaj malega dobim....če ne druga vsaj da si na novo plačam...user posted image

Si prepričana, da si na pozitivnem? Če bi si pol leta shranjevala listke in seštela vložek in dobitek, mislim, da bi se zamislila.

Razen če seveda sedmico (pa 6+1 tudi ni švoh) kresneš user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
29.6.2009 9:05:19   
pf
Dobro jutro čvekice. Malo sem prebrala kar mi je še pač ostalo, zdaj pa grem gledat kaj bomo jedli za kosilo, potem pa ven na sprehod in še kake detajle za na dopust nakupit. Grem po štrik, komarnike in dvolepilni trak. Kaj jaz vse ne nucam zraven, a? Ni, da ni. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
29.6.2009 9:05:54   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

ma sem jo pogledala tako čukasto, da ji je takoj postalo jasno, da si jaz želim izplačat c1elih 1,40 eur, ne pa naprej igrat user posted image user posted image user posted image

user posted image  sem že mislila, da si sedmico zadela user posted image

Tu jaz ja user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
29.6.2009 9:06:10   
Jazzy1

tako... zbudili smo se z novim zobkom user posted image user posted image user posted image user posted image in pa z rdečimi pikicami po hrbtu in trebuščku... čez eno uro se greva pokazat k P... ne vem kaj bi to bilo... vročine ni bilo, srbi je ne... mogoče kaka alergija? bomo vidl kaj porečejo doktor user posted image

popoldne gremo v trgovino po garderobo za krst (nam v soboto ni uspelo), zvečer pa na priprave za krst... bo kar pestro danes user posted image

lep dan vsem!!!

Fajn opravite!

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
29.6.2009 9:06:43   
ključek
joj no, pri nas je spet dež........user posted image user posted image user posted image

spet bomo noter, bo tečna.........user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
29.6.2009 9:07:14   
Jazzy1
Drugače pa dobro jutro vsem! Pri nas je spet oblačno-deževno user posted image user posted image . Ma zdej pa res že predolgo to traja nooooooo. 

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
29.6.2009 9:14:51   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Drugače pa dobro jutro vsem! Pri nas je spet oblačno-deževno user posted image user posted image . Ma zdej pa res že predolgo to traja nooooooo. 

Pri nas se je celo sonček zjutraj pokazal user posted image

Zdaj je suho, ampak bubika spi. Upam, da zdrži še to uro in pol (moje želje glede dolžine spanja user posted image ), da greva potem na sprehod.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
29.6.2009 9:31:38   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Pri nas se je celo sonček zjutraj pokazal user posted image

Zdaj je suho, ampak bubika spi. Upam, da zdrži še to uro in pol (moje želje glede dolžine spanja user posted image ), da greva potem na sprehod.

neki čudni oblaki se delajo,pa meni razpoloženje niha in cuka me v sklepu...dež bo..

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
29.6.2009 9:39:16   
Lara Croft
pRI NAS je tudi oblačno pa še piha....trenutno ne dežuje, ma ni daleč od tega..... bova pa vseeno šli ven, magari s pokrivalom in dežnikom.... imam opravke, kaj čem...

V Italy bi šla rada po mozzarelce... samo je spet kontrola, valda ne bom čakala pol ure na meji... ufa.

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
29.6.2009 9:58:14   
Alenka_

user posted image  Sari za zobek, pa ima 3 več kot bubika user posted image

Pikice pa lahko marsikaj pomenijo, upam, da ni nič hujšega user posted image

evo sva že nazaj... Sara se je tako zmatrala v čakalnici, ker je vse tam zabavala da zdej že spi user posted image

pikice so pa... je tudi rekla da so lahko od marsičesa ampak da se časovno ujema s tem da sem ji dala par dni nazaj fruchtswerge... mi je bilo žal da sm ji ga sploh dala za jest. nikoli več! seveda pa bog ne daj da bi prej prebrala kaj vse je notr. sm tko jezna nase!!!!!

zdej pa grem počistit stanovanje, ker kmalu dobiva obisk dveh mojih najboljših prijateljic... vsaj tu v Kranju bo spet dež user posted image mormo velik prečvekat!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
29.6.2009 9:58:38   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

joj no, pri nas je spet dež........user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa tako lepo sonce, da je kar veselje. In končno toplo. user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
29.6.2009 9:59:27   
pf

neki čudni oblaki se delajo,pa meni razpoloženje niha in cuka me v sklepu...dež bo..

Upam, da se motiš.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
29.6.2009 9:59:33   
Alenka_
in pa hvala vsem za lepe želje! user posted image
upam da pikice res kmalu izginejo user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
29.6.2009 9:59:57   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

pRI NAS je tudi oblačno pa še piha....trenutno ne dežuje, ma ni daleč od tega..... bova pa vseeno šli ven, magari s pokrivalom in dežnikom.... imam opravke, kaj čem...

V Italy bi šla rada po mozzarelce... samo je spet kontrola, valda ne bom čakala pol ure na meji... ufa.

Sem slišala tole z italijansko mejo. Kake bedne fore. user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
29.6.2009 10:01:55   
pf

evo sva že nazaj... Sara se je tako zmatrala v čakalnici, ker je vse tam zabavala da zdej že spi user posted image

pikice so pa... je tudi rekla da so lahko od marsičesa ampak da se časovno ujema s tem da sem ji dala par dni nazaj fruchtswerge... mi je bilo žal da sm ji ga sploh dala za jest. nikoli več! seveda pa bog ne daj da bi prej prebrala kaj vse je notr. sm tko jezna nase!!!!!

zdej pa grem počistit stanovanje, ker kmalu dobiva obisk dveh mojih najboljših prijateljic... vsaj tu v Kranju bo spet dež user posted image mormo velik prečvekat!

No samo da ni kaj hujšega. Kaj boš jezna Alenka nase, nič ne moreš, si ji pač dala fruchtswerge. Veš, da večina dojenčkov to je. L ga še ni probala in ga ne bo zaenkrat še. Ravnokar sem ji naredila marelico, banano in mini skutko. Je bolj zdravo sigurno.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
29.6.2009 10:02:58   
pf
Joj kak dolgo že čori. Uro in petnajst. Grem malo pogledat našo gospodično. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
29.6.2009 10:04:27   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Pri nas pa tako lepo sonce, da je kar veselje. In končno toplo. user posted image

a se hecaš ti??

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
29.6.2009 10:04:51   
arabela*

Upam, da se motiš.

jaz tudi

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
29.6.2009 10:06:10   
arabela*

No samo da ni kaj hujšega. Kaj boš jezna Alenka nase, nič ne moreš, si ji pač dala fruchtswerge. Veš, da večina dojenčkov to je. L ga še ni probala in ga ne bo zaenkrat še. Ravnokar sem ji naredila marelico, banano in mini skutko. Je bolj zdravo sigurno.

naša A je bila na to alergična..ko je bila mala..pa pridemo k dežurnemo in nas je tako nahrulila,češ,kaj si mi mislimo,da damo otroku to za jest...user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
29.6.2009 10:07:02   
arabela*

Joj kak dolgo že čori. Uro in petnajst. Grem malo pogledat našo gospodično. user posted image

naša m je tud zaspala,vedno jo pripravim,zrihtam za odhod,pa mi zadrema...bomo počakali,pol pa šibamo..

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
29.6.2009 10:07:37   
arabela*
kak mi je smotan občutek...čakam,da me iz firme pokličejo....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
29.6.2009 10:17:16   
*bubi*

se časovno ujema s tem da sem ji dala par dni nazaj fruchtswerge... mi je bilo žal da sm ji ga sploh dala za jest. nikoli več!

o, ja user posted image  Bubi je po eni taki skutki (pa ne vem, če ni bila celo jagodna) čisto otekel v obraz user posted image

ampak zdaj pa lahko bp je te stvari.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
29.6.2009 10:18:03   
*bubi*

kak mi je smotan občutek...čakam,da me iz firme pokličejo....user posted image

saj bo user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
29.6.2009 10:20:58   
arabela*
madonca je spala frajla....celih 20 min..user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.