Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 9:01:57
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ jutro še od mene tako... zbudili smo se z novim zobkom in pa z rdečimi pikicami po hrbtu in trebuščku... čez eno uro se greva pokazat k P... ne vem kaj bi to bilo... vročine ni bilo, srbi je ne... mogoče kaka alergija? bomo vidl kaj porečejo doktor popoldne gremo v trgovino po garderobo za krst (nam v soboto ni uspelo), zvečer pa na priprave za krst... bo kar pestro danes lep dan vsem!!! Fajn porihtajte.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 9:02:49
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz vedno nekaj malega dobim....če ne druga vsaj da si na novo plačam... Si prepričana, da si na pozitivnem? Če bi si pol leta shranjevala listke in seštela vložek in dobitek, mislim, da bi se zamislila. Razen če seveda sedmico (pa 6+1 tudi ni švoh) kresneš
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 9:05:19
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro čvekice. Malo sem prebrala kar mi je še pač ostalo, zdaj pa grem gledat kaj bomo jedli za kosilo, potem pa ven na sprehod in še kake detajle za na dopust nakupit. Grem po štrik, komarnike in dvolepilni trak. Kaj jaz vse ne nucam zraven, a? Ni, da ni.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 9:05:54
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ma sem jo pogledala tako čukasto, da ji je takoj postalo jasno, da si jaz želim izplačat c1elih 1,40 eur, ne pa naprej igrat sem že mislila, da si sedmico zadela Tu jaz ja
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 9:06:10
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ tako... zbudili smo se z novim zobkom in pa z rdečimi pikicami po hrbtu in trebuščku... čez eno uro se greva pokazat k P... ne vem kaj bi to bilo... vročine ni bilo, srbi je ne... mogoče kaka alergija? bomo vidl kaj porečejo doktor popoldne gremo v trgovino po garderobo za krst (nam v soboto ni uspelo), zvečer pa na priprave za krst... bo kar pestro danes lep dan vsem!!! Fajn opravite!
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 9:06:43
|
|
|
|
ključek
|
joj no, pri nas je spet dež........ spet bomo noter, bo tečna.........
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 9:07:14
|
|
|
|
Jazzy1
|
Drugače pa dobro jutro vsem! Pri nas je spet oblačno-deževno . Ma zdej pa res že predolgo to traja nooooooo.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 9:14:51
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Drugače pa dobro jutro vsem! Pri nas je spet oblačno-deževno . Ma zdej pa res že predolgo to traja nooooooo. Pri nas se je celo sonček zjutraj pokazal Zdaj je suho, ampak bubika spi. Upam, da zdrži še to uro in pol (moje želje glede dolžine spanja ), da greva potem na sprehod.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 9:31:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Drugače pa dobro jutro vsem! Pri nas je spet oblačno-deževno . Ma zdej pa res že predolgo to traja nooooooo. Pri nas se je celo sonček zjutraj pokazal Zdaj je suho, ampak bubika spi. Upam, da zdrži še to uro in pol (moje želje glede dolžine spanja ), da greva potem na sprehod. neki čudni oblaki se delajo,pa meni razpoloženje niha in cuka me v sklepu...dež bo..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 9:39:16
|
|
|
|
Lara Croft
|
pRI NAS je tudi oblačno pa še piha....trenutno ne dežuje, ma ni daleč od tega..... bova pa vseeno šli ven, magari s pokrivalom in dežnikom.... imam opravke, kaj čem... V Italy bi šla rada po mozzarelce... samo je spet kontrola, valda ne bom čakala pol ure na meji... ufa.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 9:58:14
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sari za zobek, pa ima 3 več kot bubika Pikice pa lahko marsikaj pomenijo, upam, da ni nič hujšega evo sva že nazaj... Sara se je tako zmatrala v čakalnici, ker je vse tam zabavala da zdej že spi pikice so pa... je tudi rekla da so lahko od marsičesa ampak da se časovno ujema s tem da sem ji dala par dni nazaj fruchtswerge... mi je bilo žal da sm ji ga sploh dala za jest. nikoli več! seveda pa bog ne daj da bi prej prebrala kaj vse je notr. sm tko jezna nase!!!!! zdej pa grem počistit stanovanje, ker kmalu dobiva obisk dveh mojih najboljših prijateljic... vsaj tu v Kranju bo spet dež mormo velik prečvekat!
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 9:58:38
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you joj no, pri nas je spet dež........ spet bomo noter, bo tečna......... Pri nas pa tako lepo sonce, da je kar veselje. In končno toplo.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 9:59:27
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya neki čudni oblaki se delajo,pa meni razpoloženje niha in cuka me v sklepu...dež bo.. Upam, da se motiš.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 9:59:33
|
|
|
|
Alenka_
|
in pa hvala vsem za lepe želje! upam da pikice res kmalu izginejo
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 9:59:57
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft pRI NAS je tudi oblačno pa še piha....trenutno ne dežuje, ma ni daleč od tega..... bova pa vseeno šli ven, magari s pokrivalom in dežnikom.... imam opravke, kaj čem... V Italy bi šla rada po mozzarelce... samo je spet kontrola, valda ne bom čakala pol ure na meji... ufa. Sem slišala tole z italijansko mejo. Kake bedne fore.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 10:01:55
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ evo sva že nazaj... Sara se je tako zmatrala v čakalnici, ker je vse tam zabavala da zdej že spi pikice so pa... je tudi rekla da so lahko od marsičesa ampak da se časovno ujema s tem da sem ji dala par dni nazaj fruchtswerge... mi je bilo žal da sm ji ga sploh dala za jest. nikoli več! seveda pa bog ne daj da bi prej prebrala kaj vse je notr. sm tko jezna nase!!!!! zdej pa grem počistit stanovanje, ker kmalu dobiva obisk dveh mojih najboljših prijateljic... vsaj tu v Kranju bo spet dež mormo velik prečvekat! No samo da ni kaj hujšega. Kaj boš jezna Alenka nase, nič ne moreš, si ji pač dala fruchtswerge. Veš, da večina dojenčkov to je. L ga še ni probala in ga ne bo zaenkrat še. Ravnokar sem ji naredila marelico, banano in mini skutko. Je bolj zdravo sigurno.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 10:02:58
|
|
|
|
pf
|
Joj kak dolgo že čori. Uro in petnajst. Grem malo pogledat našo gospodično.
|
|
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 10:04:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Me to you joj no, pri nas je spet dež........ spet bomo noter, bo tečna......... Pri nas pa tako lepo sonce, da je kar veselje. In končno toplo. a se hecaš ti??
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 10:04:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Saraya neki čudni oblaki se delajo,pa meni razpoloženje niha in cuka me v sklepu...dež bo.. Upam, da se motiš. jaz tudi
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 10:06:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ evo sva že nazaj... Sara se je tako zmatrala v čakalnici, ker je vse tam zabavala da zdej že spi pikice so pa... je tudi rekla da so lahko od marsičesa ampak da se časovno ujema s tem da sem ji dala par dni nazaj fruchtswerge... mi je bilo žal da sm ji ga sploh dala za jest. nikoli več! seveda pa bog ne daj da bi prej prebrala kaj vse je notr. sm tko jezna nase!!!!! zdej pa grem počistit stanovanje, ker kmalu dobiva obisk dveh mojih najboljših prijateljic... vsaj tu v Kranju bo spet dež mormo velik prečvekat! No samo da ni kaj hujšega. Kaj boš jezna Alenka nase, nič ne moreš, si ji pač dala fruchtswerge. Veš, da večina dojenčkov to je. L ga še ni probala in ga ne bo zaenkrat še. Ravnokar sem ji naredila marelico, banano in mini skutko. Je bolj zdravo sigurno. naša A je bila na to alergična..ko je bila mala..pa pridemo k dežurnemo in nas je tako nahrulila,češ,kaj si mi mislimo,da damo otroku to za jest...
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 10:07:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Joj kak dolgo že čori. Uro in petnajst. Grem malo pogledat našo gospodično. naša m je tud zaspala,vedno jo pripravim,zrihtam za odhod,pa mi zadrema...bomo počakali,pol pa šibamo..
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 10:07:37
|
|
|
|
arabela*
|
kak mi je smotan občutek...čakam,da me iz firme pokličejo....
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 10:17:16
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ se časovno ujema s tem da sem ji dala par dni nazaj fruchtswerge... mi je bilo žal da sm ji ga sploh dala za jest. nikoli več! o, ja Bubi je po eni taki skutki (pa ne vem, če ni bila celo jagodna) čisto otekel v obraz ampak zdaj pa lahko bp je te stvari.
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 10:18:03
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak mi je smotan občutek...čakam,da me iz firme pokličejo.... saj bo
|
|
RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del 29.6.2009 10:20:58
|
|
|
|
arabela*
|
madonca je spala frajla....celih 20 min..
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.