|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
29.6.2009 22:25:23   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Jaknik1 - sm pa misla nate, ka nisem vedela, kdaj imaš CTG. Sem mislila, da so te že obržali.
Jaz imam CTG v sredo zjutraj ob 7h. Enkrat je omenila, da mi bo naredila še en UZ, glede na to, da je bil Alex tako velik, pa če ne bo nič omenila v sredo, ji bom kar rekla, da vidim, kaj lahko pričakujemuser posted imageuser posted image s 5 kg .

Jaknik, Alex01 user posted image user posted image user posted image gremooooo....

Ma CTG je itak kar neki, men je popadke zaznaval šele ko je bilo hudo.

Ja UZ so pa meni 8 dni čez rok naredili.

Dol v sprejemni je ena dokaj prijazna ginekologinja. S črnimi lasmi.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
29.6.2009 23:27:30   
Anonimen
Princesi - upam, da mi boš lahko pomagala s kakšnim nasvetom. In sicer sem zdej ful obremenjena s tem, ker mi je G danes rekla, da če do ponedeljka ne rodim, naj grem kar v P na pregled. Pa da se nič ne naročam, ampak naj grem kar tam. Itak, da ne bom rodila do ponedeljka in mi je zdej ful glupo, ker ne vem kaj naj naredim. Ne morem kar uletet v P in rečt :,, Evo mene!,, Sploh ne vem kam naj se obrnem, na katera vrata naj grem... Pa itak me bojo verjetn vsi tam čudno gledal kaj sploh na rok tam iščem.

Celo user posted image  sm bla ful zadovoljna s to mojo G, zdej sm pa tolk jezna, da bi kr grizlauser posted image .

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3127
30.6.2009 8:01:52   
Mateja4
Jutroo!

Kako smo kaj danes?
Jaz sem neprespana... Nevem že od včeraj popoldne me tišči v spodnjem delu trebuha, trebuh mi otrdeva, skos pa je prisotna še neka bolečina ki je ne znam opisat.  Tak občutek je ko da mi bo glih kar user posted image ven padlo.. zdaj čakam user posted image da pride iz službe da me k G pelje ker se sama nisem sposobna peljat...

Cukr07 se strinjam z princesko. naj tvoj user posted image označi še ostal neplačan dopust (imaš tam dve možnosti, ali ga označiš v strnjenem nizu 75 dni ali pa po dnevih 52 dni), pa označita to varijanto 52 dni, ker ti škodi nič, če ga koristi do otrokovega tretjega leta ga, če ne mu pa takrat avtomatsko propade.

uživajte

Lp, Mateja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
30.6.2009 8:39:15   
Anonimen
Jutro

a danes pa bo kaj sončka? Fajn. Skrajni čas, da se malo ven spravimo. Naša pupa trenutno dremucka po zajtrku, jaz pa bluzim.

Včeraj sem klicala v službo, pa na zavod za zdravstveno zavarovanje, kje je potrdilo, oz kartica za Živo, ker mamo jutri pregled...pa noben nič ne ve...in je že dobre 3 tedne od prijave. Uh...kaj pa če ne dobim nič? A res velja moja kartica 60 dni al kako je s tem? user posted image  

(odgovor članu Mateja4)
  Neposredna povezava do sporočila: 3129
30.6.2009 9:07:58   
Anonimen
ok, ugotovila, da velja moja kartica. Ampak kje so nas zgubili v postopku pa mi ni jasnouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3130
30.6.2009 11:18:06   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Princesi - upam, da mi boš lahko pomagala s kakšnim nasvetom.

Jaknik1 ni problema z nasvetom.user posted image
Ti greš v porodnišnico - v pritličje, kjer so urgentne ambulante(sprejemna ambulanta ali okenček), rečeš da te je gin. poslala na CTG in potem te še dohtar(ca) pogleda (mene so vaginalno, CTG, ultrazvok) in povejo kaj naj s teboj. user posted image Ali na oddelek ali pa v porodno. user posted image user posted image user posted image
Glede na rok in na to da je ta tretji upam da bo prej, tak da držimo pesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
30.6.2009 11:21:06   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

ok, ugotovila, da velja moja kartica. Ampak kje so nas zgubili v postopku pa mi ni jasnouser posted image user posted image

Birokracija user posted image user posted image user posted image

Majch vi pa ste že 1 mesec stari user posted image .user posted image user posted image user posted image No, sem mislila skupaj s tabo rodit, zdaj pa imava 1 mesečno razliko user posted image .

Mateja4 srečno, bolje se jit pokazat, pa brez panike......

Čakam SMS od Kaminek ali gre danes lahko končno domov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
30.6.2009 11:24:12   
Mala_princeska
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3133
30.6.2009 11:25:59   
Mala_princeska
Naša Manca še v porodnišnici. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3134
30.6.2009 11:32:06   
Mala_princeska
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3135
30.6.2009 11:34:21   
Mala_princeska
user posted image

Ponosna sestrica.

Neposredna povezava do sporočila: 3136
30.6.2009 12:05:55   
Anonimen
ooooooooooooooooooooooo cuuuukeeeeruser posted image  kok je lušna.

Sestrica pa ma tud tak pogled v stilu mal sem važna k sem velika sestra. user posted image  Ful sta lušne.

Pa kaj ati je spet zamudu??

Neposredna povezava do sporočila: 3137
30.6.2009 13:53:57   
Alex01
PRINCESI - kakšni lepi princeski user posted image user posted image user posted image . Je sestrica zelo vesela, ne da? Naš mali tut komaj čaka.

Pri nas nič novega. user posted image kolca v tebuhu , jutri imam CTG, sicer pa prisno odštevam user posted image user posted image dneve do PDP. Petra je pohitela, tako, da upam, da tudni midve z Jaknik ne bova dosti zaostajali za najinimi PDPuser posted image user posted image .
Pozdravček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
30.6.2009 13:57:13   
cukr07

IZVIRNO SPOROČILO: Majch
A res velja moja kartica 60 dni al kako je s tem? user posted image  

Ja tvoja kartica sigurno velja 60 dni po rojstvu tudi za otroka. Tako so nam povedali v MŠ.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
30.6.2009 14:01:34   
cukr07
Mala_princeska tvoja Manca je pa tako lušna. Sploh ne morem verjet, da je stara šele par dni. Vidim, da je tudi Nina zelo ponosna na svojo malo sestrico.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
30.6.2009 17:41:01   
čebelica01
če se je pa tale šele zdej rodila sem jaz pa vevericauser posted image . pa poglej kaka baba user posted image user posted image user posted image  bravo manca. jao jao ne morem verjet kak cuker oz dva cukra .
ampak , da je pa taka baba user posted image user posted image user posted image user posted image .

princesi ne zameri ampak , če nebi sprožili porod bi bla tale manca čez en teden k pol leta star otrok . res je tko modra ( že opazuje svet )

Life is to short for the wrong decision

Neposredna povezava do sporočila: 3141
30.6.2009 17:52:40   
Mateja4
waaw princesi kaki lepotički sta tvoji princeskiuser posted image user posted image prava cukrčka sta

no jst moram pa od zdej naprej ležat ležat pa še enkrat ležat. Me je G na CTG priklopla in nam je (sicer šibkejše) popadke kazalo.  odprta nisem še nič, in zmehčano še ni tako da me je poslala domov. tko da bomo zdej počivali da naša user posted image še mal pr mamici zdrži... se ji še nkamor ne mudi...
uživejte in pridno se cartajte

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
30.6.2009 17:59:46   
čebelica01
no mateja4 ti lepo počivaj jaz bom pa namesto tebe pridno telovadilauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
30.6.2009 23:38:49   
Anonimen
Princesi, hvala!!!

Oh jezus, kaj lepa punčka!!!! No, jst bom pa med mušketirjiuser posted image . Valda mi bodo kako vnučko naštimal, da bom tut jst kdaj kej roza nabavlauser posted image .

Mateja4 - kr počivej, da nas ne prehitiš. Poglej na seznam, pa boš vidla, da še nisi na vrstiuser posted image  Kr čičej pa čakej.

Alex - no, ti me lahko prehitiš, ka smo itak tam nekje glih. Pa še moj user posted image  je začel danes spet tako brcat, ko da še najmanj 3 mesece ne bo ven prišel.

veverica (hecam se user posted image )- od kje tebi energija za vikend paket na Rock otočcu!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3144
1.7.2009 8:07:08   
čebelica01
hi hi hi ja veverica ma skoz polno energije že več ne vem kje jo naj ponucam k se nič ne dogaja .

zdej si pa ti na vrsti dejmo jak - nik - pik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
1.7.2009 8:41:30   
Mala_princeska
Hvala punce za čestitke in pohvale.
Veverica haaa user posted image ti pa si taprava user posted image - tebe bo treba enkrat spoznat, bom še shujšala od smejanja user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja big sister je vsa ponosna in živa k sto vragcev, vidno ljubosumna....Skoz samo mami, mami...Še dobro da je v vrtcu da se stanje stabilizira.
Krčenje maternice po dojenju
: zjutraj ob 5h sem našo  podojila in me je od bolečine zvilo k user posted image v spodnjem desnem delu trebuha, potem ko sem se ulegla je bilo bolje. A je to zaradi krčenja maternice?
Pri prvi punčki me ni bolelo po dojenju oz. se ne spomnim...
Bo pa danes teden dni od poroda.

Čišča: do kdaj naj bi še bila rahla krvavitev? Pri meni je kri s sluzjo pomešana, pa rjavkaste fleke imam na vložku.

Drugače pa ponoči se je nekam pogosto zbujala naša piška.
Imamo probleme s podiranjem kupčka , pa s tem ko tak hitro hlasta in vleče, teče pa v potokih ta naš mlekec , potem jo pa tišči - malo bruhne, pa kolca 100/h .
Ali pa preveč dobi (plenice so precej polne ).Tako da se še lovimo.

IN ŽE STE NA VRSTI JULIJKE ....go,go,go....  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

********** JULIJ **********

1. jaknik1----6.7.-----30-----Nm---------- P 29.06

2. alex01-----11.7.----33----Nm---------- P 01.07

Čakamo sms-e user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image rodili smo se....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3146
1.7.2009 8:51:06   
Mala_princeska
Pa še novička: Kaminek bo danes s Patricijo končno doma, me je včeraj klicala da so jo na pediatriji v Lj zadržali, da pa je z obema vse ok....in da na srečo ni bilo nič resnega z user posted image , več bo poročala sama, ko se vrne, vas že pogreša in vse lepo pozdravja.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Kaminek in Patricijo, vesela sem da sem vaju spoznala....

Neposredna povezava do sporočila: 3147
1.7.2009 9:45:35   
Alex01
Oj

Evo mene iz pregleda.
CTG ok, user posted image živahen ko strela, sem imela občutek, da bi najraje že tam na CTG-ju kar čez trebuh vn pogledal user posted image user posted image , tko da JAKNIK, naš user posted image je tut živahen in aktiven 150/h. Sem imela občutek, da se je v ponedeljek malo umiril, zdaj pa že dva dni skače noč in dan. Pa kar naj skače, vsaj nisem v skrbeh.
Imela sem tudi UZ, user posted image ima 3.390g, jaz pa še 10 dni do PDP.

Super za Kaminka in Patricijo, da je vse ok in da bosta šli domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Princesi
- jaz sem imela po prvem porodu čiščo več kot tri mesece, ena moja prijateljica je šla pa že iz porodnišnice brez vložka. Glede krčenja maternice pa se žal ne spomnim.

Neposredna povezava do sporočila: 3148
1.7.2009 10:33:18   
Anonimen
Ja, krčenje maternice naj bi blo po vsakem porodu bolj boleče. Pri meni je do sedaj ta šolska teorija držala. Po prvem porodu sm se čudla cimri, ki je rodila drugič, kaj jo tako zvija in boli trebuh, sploh pa ko je dojila, saj mene ni bolelo popolnoma nič. No, po drugem porodu pa druga pesem. Kr tako me sicer ni bolel, sam ko sem dojila sm pa user posted image  vidla. Sploh prvih par dni. Sam je pa zlo hitro minil. Mislim, da je bolečina v roku cca 14 dni čist izzvenela. Kaj bo pa zdej, bomo pa vidl. Sam po mojem ne nč bolš ko drugič.

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3149
1.7.2009 10:37:45   
Anonimen
Na mojmu tickerju piše: only 5 days to go, pa ne me *****, jst še nism pripravljena. Sm šla prej z malim v trgovino in sm prov pomislila, kako bi blo fajn, če bi se zdele v službo peljala. Pa nism noben deloholik, da ne bo katera narobe razumelauser posted image .

< Sporočilo je popravil jaknik1 -- 1.7.2009 10:38:24 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.