|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
24.6.2009 21:14:57   
Mateja4
ne čebelica seveda nismo. Ti prav lepo skrbiš za vse nasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
24.6.2009 21:18:08   
čebelica01
OOO HVALA HVALA , SEM MISLNA ŽE KAR UGASENT TO ŠKATLO PA SE DANES TOLK DOGAJA DA ŠE DOL NE MOREM .

AJA PA ATIJU TUDI VSE NAJBOLŠE ZA ROJSTNI DAN IN ČESTITKE OB ROJSTVU MANCE . PRAZNOVANJE BO DVOJNO user posted image user posted image user posted image .

IN ŠE ENKRAT HVALA MATEJA 4

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
24.6.2009 22:27:35   
Anonimen
Ja, čez dober teden pa že julijke začnemo z rojevanjem. Mi kr user posted image  rata ob misli na to. Sej user posted image  komaj čakam, ampak proces v porodni me pa čist nč ne privlači. Sicer mi je mal čudno, da se Petra nč ne javi, pa ima ravno en teden do roka. Zadnjič je sicer neki omenjala, da jo zvija, zdej pa mrk. Mogoče pa že ziba!?

(odgovor članu čebelica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3053
25.6.2009 10:49:16   
Alex01
En prazničen dober dan user posted image !

Jaknik1 - ja, zdaj smo pa počasi že me navrsti user posted image . Ful se veselim in odštevam dneve do trenutka, ko bom spoznala oz bomo spoznali našega user posted image , vendar ko pomislim na porodno sobo in vse stvari tam okol user posted image .
Ampak BOMO vse zdržale in se potrudile za naše user posted image .

Pozdravček vsem in lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
25.6.2009 11:06:41   
čebelica01
dobro jutro vsem skupaj.

jaknik in alex - zdaj pa ste res ve na vrsti , kako lepo je to slišat , kaj vas bo strah . Punce moje ve boste to tako lepo izpeljale boste vidle , brez strah punce.

jaz bom držala pesti in dihala z vami user posted image user posted image user posted image .

lahko je meni rečt , kaj ne ?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
25.6.2009 11:27:06   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

dobro jutro vsem skupaj.

jaknik in alex - zdaj pa ste res ve na vrsti , kako lepo je to slišat , kaj vas bo strah . Punce moje ve boste to tako lepo izpeljale boste vidle , brez strah punce.

jaz bom držala pesti in dihala z vami user posted image user posted image user posted image .

lahko je meni rečt , kaj ne ?user posted image user posted image user posted image

HVALA user posted image user posted image

MOralna podpora tudi pomagauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3056
25.6.2009 11:28:54   
Alex01
Ja, pa PETRA2008 je še pred namauser posted image . Če nama ni že ušla v P, zdej ka se je začelo, bo šlo kot po tekočem traku, po moje si bomo kar kljuko podajale user posted image user posted image . Mal heca

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
25.6.2009 12:16:18   
Anonimen
OJla

midve sva ble eno urco zunaj. Na hitro, preden se spet ulije. Sva nardile en krog do Planeta pa nazaj. Folk kr kupuje danes. Sva pa same doma, ker je šel ati delat....grrrr...

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3058
25.6.2009 12:16:48   
Anonimen
Za Matejo, ki ureja seznam - naša julijka zaspančka je rodila že 4.6.2009 in sicer fantka po imenu Tjaš. Sej se je že zadnjič enkrat javla, pa sm pozabila sporočit spremembo.

Tako evo, pa smo tukej sam tri julijke, mogoče tut sam dve, odvisno od Petreuser posted image . No, če je Petra še med user posted image  začnemo navijati prihodnji teden, do takrat pa mal pavze. Se bo prov prileglo, nas je ta naša princeska čist zmatralauser posted image .

Alex - ti kljuko od porodne kr prepustim, greš komot pred mano. Sej jst lahko tut kak dan čez rok počakam, ni nobene panike. Sam takrat ko bo, naj me pa tolk preseneti, da se še zavedla ne bom, pa bo že konecuser posted image . Ja, wish al pa sanja svi... kukuruzuser posted image .

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3059
25.6.2009 12:18:01   
Anonimen
Julijke, ki ste na vrsti...zdaj pa navijamo za vas. Pa nič strah bit. Razturale boste in potem boste cartale najlepše user posted image  na svetu.

Gremooooooo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3060
25.6.2009 12:20:23   
čebelica01
vidim vidim , da je ta moj navijaški duh prišel med vse vas ha ha ha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
25.6.2009 12:22:42   
Anonimen
Ja, čebelica, en mora vodit čredo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3062
25.6.2009 12:23:53   
čebelica01
ha ha ha najbolša čreda do slej ha ha ha .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
25.6.2009 13:51:12   
Infinity1
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Ok...zgleda da bo ane? greeemo princeskaaaaaaa....user posted image user posted image user posted image

Ma ja...s tem dojenjem znajo mal zafrustrirat. Naša je ponoč 4 ura spala...valda da sem jo pustila, ker itak js nisem nič spala, pa sem bla kregana, da bi jo mogla zbudit in nahranit. user posted image  NO, potem, ko je velik jokala in so ji devali še dodatek, so se me naveličali. So mi celo dudo svetovali (pa ne okol govorit). V glavnem...punce...na ignore jih dajte. 

Naša novomeška porodnišnica je res ena katastrofa kar se dojenja tiče, jaz mam grozne izkušnje z njimi. Mi je tamal po treh dneh matranja pojedu celo flaško 100 ml mleka, katerega sem morala dobesedno nafehtat. Naj povem da je še pred kratkim bil to zanj normalen obrok, torej je bil čist sestradan, ampak forsirajo tole dojenje do amena, pa tud če nimaš mleka, bo že priteklo od nekje, sam da ni treba kateri tisto leno rit dvignt iz čajne kuhne pa flaško it nardit. Groza, bom kar nehala, se spomnim kako je blo, pa sem jezna k user posted image . In tist list k ti ga obesjo pa klukce, ko bom šla drugič rodit tud ene ne bom nardila na list, jst že vem kako bom svojga otroka hranila, druge pa čist nč ne briga če lepo pridobiva na teži.

Valentinčica30: LJ ni nič boljša, mi je ena žlahtnica rekla (punča je sicer stara še 3,5 leta) da so jo ekstra not zadržal dan ali dva, sam zarad tega da je dojenje "gladko steklo".  Prej je pa niso pustl. No mogoče se je kaj spremenilo.

Majch res je, rečt je treba za vsak malenkost, drugač sploh ne bi vedl da te majo na oddelku. Lahko bi za ta denar (račun pride po pošti in vsaka ve kolk) pokazal recimo kaj od handlinga dojenčka, men bi to recimo ful prou pršlo. Sem pri mesecu dni prišla v razvojno ambulanto, sem se počutila totalno nesposobna, tud otroka nisem znala prav dvignit iz posteljice, kaj šele ga oblačit in preoblačit.

Kaj princesi je že rodila, menda ne, sem misla do bo noseča nekje do avgusta vsaj :))), hecam se ČESTITKE PRINCESI.

cofu: hehe, če si prišla pokukat tukaj na forum te že nekaj drži tudi za v tretje user posted image user posted image

LP vsem skupaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
25.6.2009 13:51:39   
Infinity1
Čreda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
25.6.2009 14:01:46   
čebelica01
mene tudi to tolk ra..... da je kar user posted image . tele listi pa kako dojit pa te ****rije . meni tudi niso hotle dat nastavka , k mala ni hotla zizat brez tizga nastavka pa sem mojga napotila kam naj gre kupt , pa so se nekaj razburjala pa sem jih nekam poslala . klinc jih gleda .

infinity 1 - lep pozdrav user posted image user posted image user posted image  ( čreda ) user posted image user posted image  dolenjk

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
25.6.2009 14:05:43   
petra2008
Evo punce mene, ki sem po seznamu sodeč prva julijka, pa mislim, da ne bo ravno tako. Jutri zjutraj imam ponovno pregled in upam, da tudi CTG, saj je moja ginekologinja šla na dopust, tako, da sploh ne vem kdo jo nadomešča, bomo videli jutri.
Drugače je vse OK, trebuh mi malce otrdeva, zvečer imam pa probleme z zgago. Najhuje je pa psiha, ko veš, da imaš čez slab teden rok in iz dneva v dan čakaš, kdaj bo, ali bodo najprej nastopili popadki ali ti bo najprej odtekla voda.
Kaj Jaknik si bova izmenjali številki, pa se slišiva, morda bova pa skupaj ležali v porodnišnici. No tudi Alex je blizu, izmenjajmo si številke in se slišimo.
Katera ne forumu se javi, da bo vzela naše telefonske številke in obveščala ostale, ko bomo v porodnišnici.

Punce po porodu pa sledi druženje in skupno vozičkanje, vsaj za tiste, ki ste iz centra mesta.

Pozdravček vsem in držite pesti jutri

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
25.6.2009 16:30:31   
čebeica maja
DAN  LEP PRAZNIK IN VSEM MAMICAM ČESTITKE

SE PO DOLGEM ČASU MAL JAVLJAM, mam bol mal časa me ima naš Maks za dudo oziroma moj cizek pol vete kakomi mi je, ko imate glih temo okrok dojenja sm to  jim ne dovolt da vas dudajo.
Še to Miha je zadnič pil PRIL čistilo za posodo, nasrečo je prec zbruhal ven, mal za vednost čistilo ni nevarno mehurčki so, te laho zadušijo

Infiniti in ostale se bomo kej zmenle za sprehod al pa pijačko z vozički do desetga me ni gremo na morje, pol pa lahko

čebelica=01 loli je rekel da te bo za ušesauser posted image user posted image user posted image in vas pozdravljauser posted image user posted image user posted image

pozdravčke

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu petra2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
25.6.2009 16:32:03   
čebelica01
hi hi hi - pozdravi ga . za uhle nas bo o pol pa bomo še čakali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
25.6.2009 16:44:17   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

hi hi hi - pozdravi ga . za uhle nas bo o pol pa bomo še čakali user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  pri njem treba večkrat čakatuser posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

Neposredna povezava do sporočila: 3070
25.6.2009 16:48:51   
čebelica01
o to pa vem , še predobro ha ha ha

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
25.6.2009 17:08:10   
Alex01
jaknik1 in petra 2008 - imata moj ZS user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3072
25.6.2009 19:17:16   
petra2008
JAKNIK1 IN ALEX01 IMATA MOJO ZASEBNO SPOROČILO, POSLANA ŠTEVILKA, DA BOMO OSTALE NA VEZI.

LEP POZDRAV OBEMA IN NASNIDENJE V PORODNIŠNICI

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
25.6.2009 21:47:08   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: petra2008

JAKNIK1 IN ALEX01 IMATA MOJO ZASEBNO SPOROČILO, POSLANA ŠTEVILKA, DA BOMO OSTALE NA VEZI.

LEP POZDRAV OBEMA IN NASNIDENJE V PORODNIŠNICI

HVALA

JUTRI PA SREČNO user posted image user posted image

(odgovor članu petra2008)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
25.6.2009 21:54:24   
čebelica01
ve jutri v porodnišnico jaz pa na rock otočec  ampak babe mislm na vas ha ha ha user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.