Infinity1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch Ok...zgleda da bo ane? greeemo princeskaaaaaaa.... Ma ja...s tem dojenjem znajo mal zafrustrirat. Naša je ponoč 4 ura spala...valda da sem jo pustila, ker itak js nisem nič spala, pa sem bla kregana, da bi jo mogla zbudit in nahranit. NO, potem, ko je velik jokala in so ji devali še dodatek, so se me naveličali. So mi celo dudo svetovali (pa ne okol govorit). V glavnem...punce...na ignore jih dajte. Naša novomeška porodnišnica je res ena katastrofa kar se dojenja tiče, jaz mam grozne izkušnje z njimi. Mi je tamal po treh dneh matranja pojedu celo flaško 100 ml mleka, katerega sem morala dobesedno nafehtat. Naj povem da je še pred kratkim bil to zanj normalen obrok, torej je bil čist sestradan, ampak forsirajo tole dojenje do amena, pa tud če nimaš mleka, bo že priteklo od nekje, sam da ni treba kateri tisto leno rit dvignt iz čajne kuhne pa flaško it nardit. Groza, bom kar nehala, se spomnim kako je blo, pa sem jezna k . In tist list k ti ga obesjo pa klukce, ko bom šla drugič rodit tud ene ne bom nardila na list, jst že vem kako bom svojga otroka hranila, druge pa čist nč ne briga če lepo pridobiva na teži. Valentinčica30: LJ ni nič boljša, mi je ena žlahtnica rekla (punča je sicer stara še 3,5 leta) da so jo ekstra not zadržal dan ali dva, sam zarad tega da je dojenje "gladko steklo". Prej je pa niso pustl. No mogoče se je kaj spremenilo. Majch res je, rečt je treba za vsak malenkost, drugač sploh ne bi vedl da te majo na oddelku. Lahko bi za ta denar (račun pride po pošti in vsaka ve kolk) pokazal recimo kaj od handlinga dojenčka, men bi to recimo ful prou pršlo. Sem pri mesecu dni prišla v razvojno ambulanto, sem se počutila totalno nesposobna, tud otroka nisem znala prav dvignit iz posteljice, kaj šele ga oblačit in preoblačit. Kaj princesi je že rodila, menda ne, sem misla do bo noseča nekje do avgusta vsaj :))), hecam se ČESTITKE PRINCESI. cofu: hehe, če si prišla pokukat tukaj na forum te že nekaj drži tudi za v tretje LP vsem skupaj
|