Anonimen
|
evo me dam smo sicer pršli že v sredo popoldne, sam je takoj en kolega uletu in privleku en kup enih delov za comp in je blo valjda treba ga razstavit in nazaj sestavit pa vse popucat in na nov naložit....tko da dons že za silo dela, vsaj internet, programe je še treba gor dat, pa dva napajalnika sta zdej, tko da je cela znanost ga zalaufat dedci... no tak, blo je za en drek, katastrofa uglavnem, v pon. je cel dan sam scalo, ponoč nas je tak zeblo ko cucke, vi smo v eni postli se stiskali z vsem razpoložljivim pokrit, pol v tork čez dan je blo 15 stopinj groza, pa skoz dež spet, itak...ula valjda tečna, mislim tečna, sej kaj pa če tam na 3x3m placa počet, umazala in pomočla je vse cunje, valjda mi je zgasnla na dež, pa se na tla poknla in tko, tak da je blo vse usrano, sušilo se pa valjda ni v tisti mokroti...pa sm kr neki cunj vzela s sabo, sam enostavno že v tork nismo mel več kaj za oblečt mal smo z marelo šetklai okol, ma kr neki...pol smo pa rekli da če v sredo zjutri ne bo sonce žgalo, gremo dam in valjda - dež! tko da smo res popokali, pol se je sonce neki kazalo, sem jaz ulo sezula in hlače slekla in sma šle mal po vodi brodit pa rake preganjat, ma je bla čist navdušeno, sam pol se je pa spet vscalo, tko da smo počakali tasta in taščo, pol smo pa šli...ona dva sta pa tud kr podrla in sta par urc za nami že tud doma u glavnem katastrofa.....in ve bi me rade prepričale kak je fajn kampirat z malimi otroci ajd, če bi bla sama, ma boli me, bi se zleknla na ležalnik, zavita v flis in bi knjigo brala al pa dremala....kaj pa češ z otroci, ma groza no, živ boh me ne preiča več v kaj takega tolk od našga dopusta
|