Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 27.6.2009 21:59:07
|
|
|
|
mimi30
|
za Liama....naj se nič ne razvije kiara, mi imamo tudi ta avtosedež....nam je fajn....smo še enega v TL v akciji kupili, ko je bila....edino naš nejc se v njem ful poti v glavico, ne vem al je blago krivo al bi se v drugih isto....smo kupili prevleko za čez....aja, bil pa je po enem letu že na servisu (zategovanje naramnic)....ležečke gre pa glih tolk, da lahk počiva, ni to položaj jajčke
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 27.6.2009 22:00:46
|
|
|
|
Nea
|
Večer! Pri nas je dopoldan tako deževalo... se je ful vlilo. Potem pa okoli 1ih bilo toplo in sončno,ampak sparno. Mož je popoldan do zdaj ppostavljal leseno ograjo na balkon, jaz pa likala, šla z otroci do trgovine z rožami... seveda sem spet privlekla ogromno rož... upajmo da bodo zdržale... otroci pa so uživali v malih živalih... celo Erik je bil ful priden in v avtu ni nič . Ja, Heidi Klum je spet noseča. Res je carica! Kljub medijih in slavi se mi zdi da veliko časa posveti družini. Ker je nemka jo veliko krat omenjajo na nemški tv. Ful pišete o gosti hrani... mi še malo počakamo, ker bo šele naslednji teden star 5m. Spanje je še vedno katastrofa. Zjutraj ga je mož ob 6ih prevzel tako, da sem jaz do 8ih spala, potem pa je mož šel spat do 10ih. Zob še nima, dlesni pa ga hudo srbijo. kiara - vam pa za zobke Tudi jaz bi z veseljem prišlav welness... samokaj če smo predaleč! Kaj se je pa nam dva dni nazaj zgodilo... Erik je zaspal, jaz pa s punčkami šla pred hišo rožice urejat. Ema in Lara sta pelali vsaka svoje kolo.POl pa so Emo motili natikači in se je 2x šla preobut in... puf, zaloputnila z vhodnimi vrati... jaz pa kjluč v hiši pustila, Erik pa noter spi. Fora je, da se vrata od zunaj dajo samo s ključem odklenit.Ema se začne jokat,jaz pa cela panična ne vem kaj naj... Pol se pa spomnim, da nekje v garaži držimo rezervni kjluč, garaža se pa lahko od zunaj s šifro odpre... in grem iskat ta rezervni ključ in ga seveda ne najdem... mobitela nisem imela zraven da pokličem moža... Na srečo živimo v vrstni hiši in sem sosedo prosila, če lahko dovoli EMi da čez njen vrt stopi v našega in da z vrta gre v hišo... Sreča, da vrat od vrta nisem zaklenila... HB se je vse dobro končalo!
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 27.6.2009 22:09:57
|
|
|
|
mimi30
|
Joj, Nea verjamem, da te je panika, mene bi tud....HB, da ste rešili. Ko smo mi menjavali vrata v stanovanje, smo se pogovarjali o tem, da bi bla na eni strani bunka in bi se sama zaklenila.....sam sem si pol premislila....sem imela že vse scenarije v glavi kaj vse se lahk zgodi....in to, da vedno neke ključe okol iščemo in pozabljamo, eh to ni za nas se nam je pa zgodilo, da je pred par leti kolegica hranila mačko, ko smo bili na morju in je šla na wc in ji je kljuka ven padla...je bila zaprta na wc -ju in ni mogla nikamor...pol je pa okno odprla, ki na ulico gleda in čakala da bo kdo mimo prišel ....enega gospoda je potem prosla, da je pozvonil pri vratih in potem babico gor poslal vrata odpret
|
|
[Brisano sporočilo] 27.6.2009 22:18:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 27.6.2009 22:33:04
|
|
|
|
barba
|
IZVIRNO SPOROČILO: niia Kupila sem knjigico Velika paparica za male papavčke in sem navdušena , vse lepo piše o uvajanju GH in še super recepti so notri. jst sem jo tud naročila ... enkrat drug teden jo dobim IZVIRNO SPOROČILO: niia mimi, meni se zdi da je maxi-cosi tak crap od sedeža. Naš je vedno čisto moker, pa še sedi mi tako čudno notri. Jaz tega sedeža prav ne maram. Gledam da bi kupila prevleko za poleti. naš je tud ves moker v lupinici ... zdej ma plenico pod glavo in je mogoče mal boljše Lahko noč
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 27.6.2009 22:43:42
|
|
|
|
mimi30
|
niia, ti misliš na lupinico? V jajčki je tak čudno not naštiman?....ja pol očitno so materiali od maxi cosija takšni, da se tolk potijo not
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 27.6.2009 22:44:44
|
|
|
|
crtka
|
IZVIRNO SPOROČILO: niia mimi, meni se zdi da je maxi-cosi tak crap od sedeža. Naš je vedno čisto moker, pa še sedi mi tako čudno notri. Jaz tega sedeža prav ne maram. Gledam da bi kupila prevleko za poleti. naš je tud ves moker v lupinici ... zdej ma plenico pod glavo in je mogoče mal boljše Tudi naš pride v lupinici vsa moker, mu pa dam pod glavo in hrbet eno majhno brisačko pa je malenkost boljše.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 27.6.2009 22:45:32
|
|
|
|
mimi30
|
zdej ma plenico pod glavo in je mogoče mal boljše naša ma tud v lupinici plenico pod glavo....nejc ima pa prevleko, itak noče met nič zadaj na naslonu si vse dol potegne
|
|
[Brisano sporočilo] 27.6.2009 22:45:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 27.6.2009 22:46:26
|
|
|
|
crtka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 niia, ti misliš na lupinico? V jajčki je tak čudno not naštiman?....ja pol očitno so materiali od maxi cosija takšni, da se tolk potijo not Mi imamo peg perego pase isto poti.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.6.2009 7:59:02
|
|
|
|
symona
|
Dobro jutro in eno za lepše jutro! Kak ste spali? Mi smo se najedli, zdaj pa bo dalje spala. Ena je pisala o knjigi Velika paparica za male papavčke. Kje ste jo naročile?
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.6.2009 8:32:31
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: symona Dobro jutro in eno za lepše jutro! Kak ste spali? Mi smo se najedli, zdaj pa bo dalje spala. Ena je pisala o knjigi Velika paparica za male papavčke. Kje ste jo naročile? pa še kolk stane?
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.6.2009 10:15:34
|
|
|
|
snikolina
|
Ronja a mi lahko prosim svetuješ: tut jst sm razmišljala, da bi seboj na dopust za vsak slučaj vzela AM. Ampak nimam pojma kam it kupit, katerega izbrati... Še vedno polno dojim in nisem s tem tako seznanjena. Bi ti bila zelo hvaležna. AJA, PA DOBRO JUTRO: Čeprav smo mi že zdavnaj vstali. MIMI kako je Špela?? Torej se ne dobimo na kavici ta teden. Jst namreč še nisem imela noric Danes pa malo na Lent. Uživajte!!
< Sporočilo je popravil snikolina -- 28.6.2009 10:17:06 >
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.6.2009 10:43:17
|
|
|
|
PAJO
|
dobro jutro no evo mi smo dobr,žana ima mal učke prehlajene,drugač se pa počasi pakiramo,ker gremo jutri v toplice lep dan vsem in upam da ste dobr,
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.6.2009 10:52:37
|
|
|
|
farfala
|
o nea, to a je pa morala bit panika snikolina a v tem vremenu greste na Lent?Meni se nič ne da zdaj tja hodit v tem jesenskem vremenu.Smo bili včeraj na r.d. pa ni bilo nekega pravega vzdušja, po mojem zaradi tečnega vremena. Glede mleka- vsak otrok je drugačen, nekaterim paše Novalc, drugim Aptamil, mi smo na Hippu, ker ga najbolje prenaša.Naš je recimo zelo slabo prenašal mleko proti napenjanju in kolikam, ko jih je imel, tak da ni za verjet vsemu kar piše gor. Včeraj zvečer je Samo ful pojedel riževe kašice, preveč, ker je potem večkrat bruhal, pa še spal katastrofalno.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.6.2009 11:31:17
|
|
|
|
snikolina
|
Farfala pri nas je zaenkrat še kar znosno vreme, celo sonček se na hipe pokaže. Tako da ni panike za Lent. Prideva med tednom tudi mimo Ptuja, ker greva v Središče ob Dravi, pa bova preverila še vaše vreme
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.6.2009 12:07:29
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina Farfala pri nas je zaenkrat še kar znosno vreme, celo sonček se na hipe pokaže. Tako da ni panike za Lent. Prideva med tednom tudi mimo Ptuja, ker greva v Središče ob Dravi, pa bova preverila še vaše vreme samo jaz nisem iz Ptuja , kar blizu mb sem , pa pri nas zdaj dežuje Knjigo si bom pa kar izposodila v knjižnici , pa tudi na netu je ogromno vsega...
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.6.2009 12:13:12
|
|
|
|
snikolina
|
Aja Farfala pol pa sorči. Se mi je zdelo, da sem nekje zasledila, da si pri Ptuju doma hehehe A dežuje? Moram kolegice poklicat kakšno je stanje v MB. Ker smo zmenjene ob pol dveh. To paparico sem tut jst gruntala mal počekerat v knjižnjici.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.6.2009 12:22:18
|
|
|
|
snikolina
|
Jap, v MB dežuje. Torej gremo samo na kavico Na Lent pa med tednom.
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.6.2009 13:25:40
|
|
|
|
Jancci
|
Niia WB! Fajn da ste uživali... A ju3 gresta na telovadbo?? A misliš, da mi2 z Meto lahko kar prideva??
< Sporočilo je popravil Jancci -- 28.6.2009 13:26:47 >
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.6.2009 13:31:43
|
|
|
|
mimi30
|
naš tavelik je bil včeraj z atijem v mestnem parku, kjer se v okviru festivala lent dogaja za otroke....je bila Romana Kranjčan in sta se imela prav fino špelca je vsak dan bolj pikasta ....sem hotla včeraj nalimat eno slikico kolk jih ima, pa sem zvečer ugotovila, da sploh ni več realna slika, ker jih je spet več
|
|
[Brisano sporočilo] 28.6.2009 13:33:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del 28.6.2009 13:36:40
|
|
|
|
mimi30
|
MIMI kako je Špela?? Torej se ne dobimo na kavici ta teden. Jst namreč še nisem imela noricuser posted image snikolina, zgleda da ne bo nič....bomo šli naslednji teden na morje, ko pridemo domov bomo pa že zdravi in se takrat dobimo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.