Krysia
|
Dobro jutro tud z moje strani! Mi smo se tud včeraj potepali - jasno, kot 7/8 Slovenije, od tega jih je bla polovica v Ikei v Celovcu ... mi smo šli pa na en špancir po Celovcu pa pol na konc v Ikeo ... kot če bi šla v npr. Interspar v LJ - same SLO registracije, sam na blagajnah ne znajo slovensk smo še mojo sestrco s sabo vzel, kr paše met še eno pomoč zraven,. ona je bla pa tud čist navdušena, da gre z nami ... Rok je bil priden, samo nič ni spal od 6h zjutraj do 17:30, ko je za pol urce zadremal v avtu. Pol smo šli še na eno večerjico, da ni blo treba doma kuhat (no, buhtlčk, toliko o nevečerjanju ) Ko smo prišli domov, je pa seveda dol padel ... no, pa midva z mojim tud - sva se pobrala ob 22h spat ... jasno, da zdej spimo, a ne? Sej mi paše - moj je šel v neke moške trgovine (Baumax pa Bauhaus), tašča je tud šla v šoping, midva pa uživava doma - Rok spi, jst se pa družim z računalnikom. Sayuri, fajn za super dan v Gardalandu! Očitno je blo Filipu noro všeč, če bo še v vrtcu poročal neža, ne bit . Pač ne gre vedno vse po planih. Ti pa verjemem, da si se razjezila, ko te niso imel na seznamu ... pol pa pisat izpit ... upam, da bo naslednjič boljše, če zdaj ne narediš. nell, fino, da ste se pozdravil. Za vrtec se mi pa po vsem tem, kar si napisala, zdi, da je verjetno res boljše, da gre Tibor v Hrastnik. Nič, punce, kuhinja me kliče. sam še čestitke napišem: NELI (anaya), MARK (clara23), LANA (pf) in LARA (veveričica), čestitke za 10ko! Se tipkamo
|