|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
26.6.2009 10:01:08   
Krysia
Dobro jutro tud z moje strani!

Mi smo se tud včeraj potepali - jasno, kot 7/8 Slovenije, od tega jih je bla polovica v Ikei v Celovcu ... mi smo šli pa na en špancir po Celovcu pa pol na konc v Ikeo ... kot če bi šla v npr. Interspar v LJ - same SLO registracije, sam na blagajnah ne znajo slovensk user posted image smo še mojo sestrco s sabo vzel, kr paše met še eno pomoč zraven,. ona je bla pa tud čist navdušena, da gre z nami ... Rok je bil priden, samo nič ni spal od 6h zjutraj do 17:30, ko je za pol urce zadremal v avtu. Pol smo šli še na eno večerjico, da ni blo treba doma kuhat (no, buhtlčk, toliko o nevečerjanju user posted image ) Ko smo prišli domov, je pa seveda dol padel ... no, pa midva z mojim tud - sva se pobrala ob 22h spat ... jasno, da zdej spimo, a ne? Sej mi paše - moj je šel v neke moške trgovine (Baumax pa Bauhaus), tašča je tud šla v šoping, midva pa uživava doma - Rok spi, jst se pa družim z računalnikom. user posted image

Sayuri, fajn za super dan v Gardalandu! Očitno je blo Filipu noro všeč, če bo še v vrtcu poročal user posted image user posted image

neža, ne bit user posted image . Pač ne gre vedno vse po planih. Ti pa verjemem, da si se razjezila, ko te niso imel na seznamu ... pol pa pisat izpit ... upam, da bo naslednjič boljše, če zdaj ne narediš.

nell, fino, da ste se pozdravil. Za vrtec se mi pa po vsem tem, kar si napisala, zdi, da je verjetno res boljše, da gre Tibor v Hrastnik.

Nič, punce, kuhinja me kliče.

sam še čestitke napišem: NELI (anaya), MARK (clara23), LANA (pf) in LARA (veveričica), čestitke za 10ko!

Se tipkamo

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
26.6.2009 12:09:08   
čipka
user posted image Punce, jaz se čist fertik-evo sem kopirala tisto, kar sem napisala v forumu čvekanje v tri dni..
Ne morem kuhat, pospravljat, za Tio skrbi fant..

Michael Jackson-KING OF POP! On je bil in je še vedno moj idol. Že prvič ko sem bila stara enih 4 ali 5, sem si želela plesati kot on. Hotela sem imeti iste kodrčke, kot v spotu Billy Jean. Da ne povem koliko denarja sem zmetala za razne revije, da bi imela poster, takrat so imeli samo v reviji bravo. Vse sem ob živce spravljala, ko sem nonstop vrtela njegove komade. Bil je eden največjih zvezd v zgodovini glasbe. Unikaten. Že od malih nog-pri 6 je mogel nastopat skupaj z brati. V enem intervjuju z Oprah je povedal, da so ga peljali v šolo za 3 ure in po šoli odpeljali direktno v snemalni studio, kjer je mogel snemat do poznih jutranjih ur. Če se je karkoli upiral, ga je njegov oče pretepel in pustil posledice tudi, ko je odrastel. Rekel je tudi, da ko so cele dneve snemali ni smel se igrat z drugimi vrstniki, le z žalostjo jih je gledal kako se igrajo vzunaj. Zato nikoli v življenju ni imel "svojega" življenja. Da o njegovih pesmi ne govorim. Njegov Thriller se je prodajal v 100 miljonih izvodih. Kar se tiče njegovega osebnega življenja, je to njegova stvar. Jaz ga občudujem kot pevca in plesalca. Vedno je bil in bo v mojem srcu. Če ga je izdalo srce-ni čudno-hotel je imeti celih 50 koncertov v roku 1 meseca. Če bi imela njegovo karto, ne bi hotela denarja nazaj, ostalo bi mi v spominu, da sem hotela na njegov koncert. Takrat, ko so se karte prodajale sem hotela preko spleta kupiti karto in iti na njegov koncert, vendar je bilo že vse prodano. Prepozna sem bila. Kasneje so se prodajale iste karte po netu za 1000 in še več €. Enostavno je bilo preveč zame. Uf, sploh ne vem vel kaj naj napišem. Celo jutro sem že čist adijo. Enosatavno bom rekla- Michael Jackson-upam,  da zdaj kjerkoli si, da si našel svoj mir. Love You forever. user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
26.6.2009 12:16:13   
sayuri
Čipka, sem prebrala ja, da je umrl. Meni ni bil nikoli všeč, tko da ne čutim nič ob tem. Verjamem pa, da je bil idol veliko ljudem.

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
26.6.2009 12:54:17   
sayuri
user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
26.6.2009 13:54:10   
daja28
OJla,
spet bom pozno komentirala, ko je že mimo...
Pa vseeno.

Na srečanju je blo fajn. Mal mi je sicer žal, ker sem preveč za Levčijem gledala (on mene ni čist nič pogrešal, je mogu vsak kot pretaknit) in se premal posvetila puncam.
Bella02 - Jaz pa roza za imena. Evo že pozabila, vem pa, da je mala Teja. user posted image Se ti je poznalo, da si utrujena, malo slabe volje... Evo sonce že sije, pa izpit bo tudi kmalu za tabo. user posted image
Suzana73 - Lepo te je bilo spoznati, kdaj drugič pa še rečeva kakšno. user posted image
Tejkaz - Leonu in Jaši so všeč iste stvari, če si opazila. Sta se za vse igrače pulila. Škoda, da si tako hitro šla.
Buhtelčk - Sem ti že povedala, ta nick ti sploh ne pristoji, ker sem si te čisto drugače predstavljala. Kot eno orng veliko persono, strogo, brez očal... Pa si me pozitivno presenetila s svojo zgovornostjo, nasmejanostjo, nasploh user posted image punca in mama. Pa Gašper je car. Tud trznil ni, ko je počil balon.
Krysia - Tebe sem si pa prov želela spoznat. In tudi v živo si prav prijazna... Pa Rok se fajn smeji. Sem mela občutek, da se obremenjuješ, ker se ne premika tko kot ostali, pa saj sama vidiš, da je prav zadovoljen fantič. Pa njegove očke so sploh user posted image .

Naslednjič tud pridem, pa upam, da prideta še Erin in Sayuri. Znata vedno prav svetovat in čeprav se ne javljam veliko, poleg Kryisie skoraj vedno odgovorita. user posted image

Mejte se in se smejte.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
26.6.2009 14:08:24   
buhtlčk
Daja ojoj a tko stroga delujem tukejle user posted image . Si me nasmejala z opisom. Mi je pa zanimiv zvedet kakšno si me folk predstavlja preden me vidi.

Mali se spravlja spat, jaz čakam ob kompjutru, da mal pol bombo pospravim pa kosilo na pol skuham. Sva celo štalo pustila, sam je začelo sijat sonce in sva šla na vrat na nos v center na občino pa na zemljiško. Pa še na eno kavico, je pasal.

Sayuri o Gardaland. Super user posted image . In kako je izpadla Filipova predstavitev sošolcem? Jaz sploh še nisem bla, čez par let bomo šli z našim neustrašnežem. So pa meni tud vlakci smrti všeč, na kakih stvareh, ki se sukajo okrog svoje osi mi je pa hitro slabo.

< Sporočilo je popravil buhtlčk -- 26.6.2009 14:10:41 >

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
26.6.2009 15:38:44   
tatly
ojla
vsi mi ze govorijo se malo in bo stella stara 1 leto joj kak cas bezi eni bodo tukaj ze prej upihnili pr vo svecko,in se danes se spominjam kako smo nekatere jamrale ko nasi otrocki niso hotli pravi cas na svet,in glej kako hitro gre casuser posted image user posted image user posted image se malo in bo treba sluzbo iskat ali se po enga dojencka samo kaj ko moj se noceuser posted image user posted image user posted image
no pa da malo pohvalim mojo princesko-sama naredi dva koraka pol jo pa vrzeuser posted image user posted image user posted image user posted image
in kako ste kaj ve in vasi otrocki?grem vas po dolgem casu malo prebrat mi glih moja lepoticka aja

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
26.6.2009 15:39:35   
tatly
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Čipka, sem prebrala ja, da je umrl. Meni ni bil nikoli všeč, tko da ne čutim nič ob tem. Verjamem pa, da je bil idol veliko ljudem.
enako

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
26.6.2009 18:05:11   
bella02
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

enako

Se podpišem. Nekaj komadov ima dobrih, vseh pa sploh ne poznam, ker nisem spremljala njegovege kariere. Vsem, katerim vam je hudo, pa enga user posted image

daja28
, te kar izmozgajo te izpiti, vsaj v tej situaciji

sayuri, ful fajn, da ste se mel ful fajnuser posted image user posted image . Si mi pa dala idejo za en izlet. Enkrat ...

Erin, si uredu?

matejchi, we miss youuser posted image

tatly, boš vidla, še malo, pa bodo šli v šolouser posted image . Pa bravo za prve korakeuser posted image . A niso dobri, kako jih meče na rito? Prav hecni so, tile naši čmrli

Se grem učit, pa sploh ne vem, al mam ustni zagovor al neuser posted image Beda!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
26.6.2009 20:06:37   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

LANA (pf)

Hvala za čestitke Krysia. Naša punca je danes na svoj deseti mesec pokasirala plavo lice. Tako nesrečno je padla na puzlah, da je modrikasta po obrazu. Tega se verjetno nikoli ne navadiš. Sicer je bilo to prvič, ampak vem, da še bo kdaj. user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
26.6.2009 20:29:58   
kaja02
user posted image user posted image user posted image  sem žalostna, sem se danes šla na borzo prijavit!!!

PORODNIŠKE JE KONEC!!!!!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
26.6.2009 21:16:19   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

LANA (pf)

Hvala za čestitke Krysia. Naša punca je danes na svoj deseti mesec pokasirala plavo lice. Tako nesrečno je padla na puzlah, da je modrikasta po obrazu. Tega se verjetno nikoli ne navadiš. Sicer je bilo to prvič, ampak vem, da še bo kdaj. user posted image

Ja nesreče se dogajajo - hudo je vedno - morda se sčasoma le naučiš presodit kdaj je res hudo, kdaj je pač samo še ena buška. Sicer pa zelooo pomaga ob takšnih in dugačnih buškah, predvsem proti modricam - margarina - namažeš na buško in preverjeno ni modric.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
26.6.2009 22:06:25   
Erin
sayuri - oooo si mi naredila skomine za Gardaland... komaj čakam da gremo!user posted image Super da ste tako uživali... predvsem Filip ki je bil po dolgem času spet edini in v središču pozornosti..mu je pasalo kajne?

Krysia - super za izlet! In kaj ste lepega kupili?   Rok pa verjamem da ni nič spal, ko pa je bilo vse novo... je bil kar  slabe  volje ko je bil utrujen?

čipka - user posted image user posted image user posted image Sicer nisem bila njegova oboževalka je pa naredil veliko za glasbo in njen razvoj..definitivno bo pustil večni pečat v njej in naših srcih... Naj počiva v miru...user posted image

bella - hvala za vprašanje... nisem ravno uredu... prebava mi nagaja že od včeraj zvečer...predvidevam da sem se rahlo zastrupila z majonezo, ki sem jo včeraj jedla zraven hrenovkuser posted image ...sem bila popoldne tako švoh da sem šla v ZD...sem dobila nekaj proti bolečinam in infuziljo...upam da se mi uredi in da ni kaka salmonela..

Kako ste vi? Boš sem pripopala posnetek Teje ko hodi?user posted image

pf - user posted image buške so in bojo.. tudi naš je včeraj staknil drugo (prvo je ko je 5 mesecev nazaj padel s kavča).. pa HB ni bilo nič kriznega..

kaja - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gremo za teboj.... odštevam.... 7 dni user posted image user posted image user posted image Hitro je minilo...
daja - tudi tebe bi bilo lepo spoznati..upam da nam nekoč uspe user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
26.6.2009 22:30:48   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

user posted image user posted image user posted image  sem žalostna, sem se danes šla na borzo prijavit!!!

PORODNIŠKE JE KONEC!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
26.6.2009 22:31:14   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: čipka

user posted image Punce, jaz se čist fertik-evo sem kopirala tisto, kar sem napisala v forumu čvekanje v tri dni..
Ne morem kuhat, pospravljat, za Tio skrbi fant..

Michael Jackson-KING OF POP! On je bil in je še vedno moj idol. Že prvič ko sem bila stara enih 4 ali 5, sem si želela plesati kot on. Hotela sem imeti iste kodrčke, kot v spotu Billy Jean. Da ne povem koliko denarja sem zmetala za razne revije, da bi imela poster, takrat so imeli samo v reviji bravo. Vse sem ob živce spravljala, ko sem nonstop vrtela njegove komade. Bil je eden največjih zvezd v zgodovini glasbe. Unikaten. Že od malih nog-pri 6 je mogel nastopat skupaj z brati. V enem intervjuju z Oprah je povedal, da so ga peljali v šolo za 3 ure in po šoli odpeljali direktno v snemalni studio, kjer je mogel snemat do poznih jutranjih ur. Če se je karkoli upiral, ga je njegov oče pretepel in pustil posledice tudi, ko je odrastel. Rekel je tudi, da ko so cele dneve snemali ni smel se igrat z drugimi vrstniki, le z žalostjo jih je gledal kako se igrajo vzunaj. Zato nikoli v življenju ni imel "svojega" življenja. Da o njegovih pesmi ne govorim. Njegov Thriller se je prodajal v 100 miljonih izvodih. Kar se tiče njegovega osebnega življenja, je to njegova stvar. Jaz ga občudujem kot pevca in plesalca. Vedno je bil in bo v mojem srcu. Če ga je izdalo srce-ni čudno-hotel je imeti celih 50 koncertov v roku 1 meseca. Če bi imela njegovo karto, ne bi hotela denarja nazaj, ostalo bi mi v spominu, da sem hotela na njegov koncert. Takrat, ko so se karte prodajale sem hotela preko spleta kupiti karto in iti na njegov koncert, vendar je bilo že vse prodano. Prepozna sem bila. Kasneje so se prodajale iste karte po netu za 1000 in še več €. Enostavno je bilo preveč zame. Uf, sploh ne vem vel kaj naj napišem. Celo jutro sem že čist adijo. Enosatavno bom rekla- Michael Jackson-upam,  da zdaj kjerkoli si, da si našel svoj mir. Love You forever. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
27.6.2009 10:50:42   
Erin
Jutrooooooooooooo oz že dober dan!user posted image

Kafica za vse... mislim da prvič od mene..waaaaaaaaa....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
27.6.2009 10:55:54   
Erin
Še ena malo bolj konkretnauser posted image user posted image user posted image

user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
27.6.2009 11:20:46   
Erin
gajko pogrešam..... pa ozziebo.... pa  Maja T., cebrco, nyna84,  Zojo Mišo, matejchi, Barbarinho,..in še in še punc....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa kje ste?

Gajka ima konec porodniške že kajne? user posted image
In jutri roj. dan če se ne motim... že vnaprej VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
27.6.2009 11:40:28   
sayuri
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
27.6.2009 12:40:14   
Zoja Miša
Ojla babe žabe! Sedaj sem tapravauser posted image . Nama je s pomočjo soseda uspelo predreti v svet komunikacijuser posted image .
Zdaj vas bom pa lahko brala!user posted image
Nimam pojma kakšna je tema, zato ne bom štren mešala, samo da se javim, vam sporočim, da smo super, vreme v primerjavi s Slo. je čudovito in da uživamo!
Veselo hodimo, danes smo ji kupili še ene čeveljčke, Ciciban imajo tudi na Lošinjuuser posted image
Prebrala bom kasneje in se vam potem počasi pridružila pri čveku! Juhej!user posted image Sem vas pogrešala. In ja, če bi že prej vedela za tole varianto...ampak pustimo, kar je je, samo da je sedaj tako!
Slan poljubček vsem!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
27.6.2009 13:21:54   
bella02
Heeeeeeeej, Zojko Mišek (ž. spolauser posted image user posted image user posted image )
Sam, da si spet z nami. Super, da ste se uspeli priklopit, mislim, noro!
Sicer tle gor običajne zadeve, nič posebnega (vsaj kolikor na brzino spremljam). Naša je dobila še en zobek, pa še veselo raca naokoli. Po izpitu bom kak filmček pripopala. Se grem učit, ker še vedno nimam rezultatovuser posted image .
Uživajta in poljubček od T&T Kaji Lini

Erin, ne marajo nasuser posted image

< Sporočilo je popravil bella02 -- 27.6.2009 13:22:25 >

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
27.6.2009 13:36:10   
nell
Hej bejbike!

Zoja miška - jeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za priklop - smo te pogrešale, čeprav je tvoj zojko mišek tud že ekspert ratu, je že čist naš.

Js pogrešam matejchi - mah kr falijo njene finte

pri nas nič novega, trenutno dete spi - je bil že fejst utrujen - men pa tud paše. Gremo potem popoldan na en rojstni dan - piknik varianta - se že veselim dobre stare družbeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Tiborja bo po vsej verjetnosti pazila babi - sicer je to tri hiše stran od nas - tko da se nam bo kdarkoli lahko pridružil - ampak samo toliko, da imava midva malo bolj proste roke za druge stvari.

se nama je pa danes user posted image pridružil pri jutranjem valjanju po postli in je komentiral, da če bi vedu, da midva tkole uživava vsak dan, sploh ne bi na faks hodu. Je blo pa men zanimivo opazovat, kok je Tibor z atijem res čist drugačen - kok se z njim drugače igra in tudi drugačne stvari kot z mano - midva sva bolj carteka - pa skos me lubčka, pa skače po meni, pa take finte - z atijem se igrata bolj po "moško" - mečeta žoge, vozita avte in avione ipd.

Aha tud mi smo zdej dobil uradno, da smo sprejeti v vrtec in zdaj sva resnično dokončno odločena, da gre v Hrastnik. Kolikor mi je zdaj hudo, mi bo lahko da tudi kasneje bolje - konec koncev vem kako je včasih hudo mamicam, ki delajo v sosednji skupini, pa slišijo, da se njihove dete joče. Poleg tega pa bom tudi drugače aktivno vključena v dejavnosti v vrtcu kot starš in ne kot zaposlena - seveda, če mi slučajno ne ponudijo službe v Hrastniku.

Pikice, želim vam krasen dan in veliko crtlanja

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
27.6.2009 14:50:16   
Erin
Mah dejte noooooo... res se matram da bi kaj pisala, no pa še nekaj drugih..pa saj vem da ni velik časa....

Prav, bom pa še jaz od sedaj naprej samo še brala, dost mam....

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
27.6.2009 15:21:39   
pf
Ne bit huda Erin.user posted image Zgleda, da so punce bolj ali manj že na morju in dosti zunaj. Saj tudi pri nas septemberkah ni kaj dosti čvekic, so na morje ušle in se potepajo z malčki. A veš kaj je dobra stvar vsega? Da se postopoma odvajamo od rr, da ne bo prehudo, ko bo treba v službo, kar bo hitro. 

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
27.6.2009 18:15:29   
kaja02
hvala erin in Katja- vem  da greste za mano, sam ko pride tko daleč si kr mal šokiran, sploh ne vem, kam je izpuhtelo to leto!!user posted image

zoja miša- dobrodošla med nami!!!!!

še mal slikc:

tkole sami stojimo
user posted image

user posted image

user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?