sayuri
|
Dobro jutro. Sem še čisto naspidirana od včerajšnjega dne . V glavnem....imeli smo se fajn , Filip je neizmerno užival. NA začetku si sploh ni znal predstavljat, kako Gardaland izgleda. Potem je bil pa čist navdušen in totalno naspidiran....kar ni vedel, kaj vse bi počel . Imeli smo super vreme (28 stopinj), je bila kar gužva (kdaj pa ni ), ampak je bilo znosno. Iti z otrokom v Gardaland je čist drugače, kot če greš samo z odraslimi. Zdaj smo se bolj zadrževali na otroškem delu, se vozili s traktorji, avioni, ladjicami, gosenicami in podobno. No, na nekaj adrenalinskih variant sva midva z mojim tud šla, pa je bil Filip ta cajt z Lucijo in ALešom. Je bil pa Filip kar malo prestrašen nad 4D kinom . No, saj sem se še jaz ustrašila tistih netopirjev, ki so me po nogah žgačkali . Na veliko stvari s tako majhnim otrokom ne moreš...pa itak se vse odvija bolj počasi. Ni pa niti enkrat zajamral, da je utrujen ali kaj podobnega , tako da me je pozitivno zlo presenetil. Je pa na poti domov takoj zaspal. Sem imela v načrtu, da danes ostane doma, pa je bil že ob 7h pokonci, da gre v vrtec . Da komaj čaka, da bo šel na govoreči stol, da bo razložil, kako je bilo včeraj . Sem kar pogledala. Ker njemu ponavadi nobena stvar ni tako pomembna, da bi jo delil s sošolci v vrtcu. Ponavadi morajo ven iz njega vleč. Res se nikoli noče izpostavljat . Tako, da sem bila kar presenečena nad njegovo izjavo. Sem mogla potem mami klicat, da ga je v vrtec peljala. Bog ve, kako bo utrujen <Drugače pa...če nameravate iti v GArdaland se splača kupit EXSPRES vstopnico, ki ti omogoča, da greš na vse naprave preko vrste(ma skoraj na vse, no). NAjprej sem se malo jezila, ko sem videla, da nekateri ne upoštevajo vrtse in se kar neki vrivajo. Potem sem pa bolj pogledala in videla označeno EXSPRES vstopnico. SIcer stane 10€ več, ampak če narediš tako dolgo pot, da se zabavaš, potem res ni škoda tistih 10€. Mi smo recimo na nekatere stvari čakali tudi po 45 minut. Z Expres vstopnico greš preko vse vrste (poseben vhod) in si takoj na vrsti. Toliko o nas....zdaj grem pa prebrat, kaj ste ve včeraj počele Aja...L&Z sta bila v oskrbi moje sestre in sta bila tkooooo pridna, da bi ju lahko imela cel teden
|