Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:53:02
|
|
|
|
Balonchy
|
A ME LAHK KERA U RIT BRCNE, DA GREM SPAT!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:53:14
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Kaj zdej Katjuša, a ste danes že naredil domačo nalgo ....grem jst zdej mal na pavzo ....Šime je glih kar nehal delat za službo....ajde...mam vas na uču pa čaki mal bejba...ne skače se kar tko s kulikopterja...pa kaj je zdej to...a lohk pristanemo pa rdeča preprogca pa to...šime bo že počaku
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:53:29
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Katjuša pust vabila...vidm da maš dobre BOROVNIČKE...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:54:04
|
|
|
|
Katjusa
|
pa ve bi res take lepe borovničke uničle se zavedate kako jih je nabirat morem it moj prehiteva po levi v spalnico zdej pa res
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:54:17
|
|
|
|
SURF
|
Katjuša v tretje gre rado
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:54:47
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy A ME LAHK KERA U RIT BRCNE, DA GREM SPAT!!! kera je tvoja...kle je taka gužva da nč več ne vidm....rahlo rosi...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:55:17
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa pa ve bi res take lepe borovničke uničle se zavedate kako jih je nabirat morem it moj prehiteva po levi v spalnico zdej pa res tI S ČIST MIM kATJUŠA!!! Upssss črke (oblubm, ne bom več pila ) Uničuješ jih, če jih ne daš u šnopc!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:55:40
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy A ME LAHK KERA U RIT BRCNE, DA GREM SPAT!!! kera je tvoja...kle je taka gužva da nč več ne vidm....rahlo rosi...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:55:59
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Kaj zdej Katjuša, a ste danes že naredil domačo nalgo ....grem jst zdej mal na pavzo ....Šime je glih kar nehal delat za službo....ajde...mam vas na uču ej tak pridni še nismo nikol bli vsak drugi dan smo v akciji in se ful držimo joj kak si želim bit spet te bomo me s kulikopterjem pelale rodit ma bom kr v kulikopterju rodila sej mate izkušnje mi boste že mal pomagele dihat , da kej ne zamudim:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:57:21
|
|
|
|
Balonchy
|
Predlagam vstopnino za u kulikopter!!! @ al eno gajbo pira @ al pa ene borovničke (na šnopcu seveda!!!)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:57:51
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Kaj zdej Katjuša, a ste danes že naredil domačo nalgo ....grem jst zdej mal na pavzo ....Šime je glih kar nehal delat za službo....ajde...mam vas na uču ej tak pridni še nismo nikol bli vsak drugi dan smo v akciji in se ful držimo joj kak si želim bit spet te bomo me s kulikopterjem pelale rodit ma bom kr v kulikopterju rodila sej mate izkušnje mi boste že mal pomagele dihat , da kej ne zamudim:) okej katjuša...se prav morm še rozastga nabavt kulikopter mislm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:58:07
|
|
|
|
SURF
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:58:40
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Predlagam vstopnino za u kulikopter!!! @ al eno gajbo pira @ al pa ene borovničke (na šnopcu seveda!!!) če zmanka borovničk je tud šnops uredu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:59:50
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Predlagam vstopnino za u kulikopter!!! @ al eno gajbo pira @ al pa ene borovničke (na šnopcu seveda!!!) če zmanka borovničk je tud šnops uredu OK!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:59:59
|
|
|
|
SURF
|
Bodoče moje svatinje...grem sedaj tudi js v mižule...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 29.6.2009 0:00:42
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Predlagam vstopnino za u kulikopter!!! @ al eno gajbo pira @ al pa ene borovničke (na šnopcu seveda!!!) če zmanka borovničk je tud šnops uredu A boš ti pobirala vstopnino??? Dej si en hladilnik mal večji nabavi, k zdej je poletje...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 29.6.2009 0:00:56
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Bodoče moje svatinje...grem sedaj tudi js v mižule... o pajade
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 29.6.2009 0:01:24
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Bodoče moje svatinje...grem sedaj tudi js v mižule... Najt, najt.... Jst grem tut, k bo tanči najdla mojo rit!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 29.6.2009 0:02:28
|
|
|
|
SURF
|
Me moj debelo gleda kaj nam je ....bi mogel še on kakega zvrnat ..zdej pa res....nočko..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 29.6.2009 0:02:56
|
|
|
|
Balonchy
|
Uuuuu... Še neki sm pozabla... Babe moje zlate, jst sm začela nazaj kadit... Sicer ne redno, sam že ene dva tedna spušim ene 4,5 na dan!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 29.6.2009 0:06:41
|
|
|
|
Balonchy
|
No, noga od tanči je najdla tarčo... Grem... Najt, najt...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 29.6.2009 6:56:31
|
|
|
|
Balonchy
|
Jutro... A kuilkopter še ni pristal? Ste še vse u luftu??? Eko eno kavico (za ta skrokane bl močno ):
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 29.6.2009 7:28:36
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa timy sem za, da se dobimo:) za morje bom vzela škarijce za nohtke, fizijološko, sirup za zbijanje vročine (calpol) in paracetamol svečke, ognjičevo mazilo, bepanten in fenistil..... za oblečt je čist odvisno kolk ti poliva in to... mo bomo na morju če bo lepo vreme poskusl bit veliko nageci..... drgač pa za vsak dan vsaj ena majčka in hlače 1- 2 kompletka dolgih rokavov in hlač, nekaj zoknčkov in za vsak dan en body nekaj z nekaj pa brez rokavov pa 2 z dolgimi rokavi, kapico (za zaščito pred soncem, torej kaka šilt kapica) nekaj slinčkov.... za kopanje napihljiv čolnek, olje, tuš gel za otročke..... mleko, nekaj kašic (bom s sabo nesla), čaj, 2 flaški za mleko in 1 za čaj, termovko za vročo vodo.... aja pa prekuhano vodo bom s sabo nesla, ker ne bom tam kuhala vsak dan.... mlečno kašico.... prenosna posteljca, voziček in prenosna torba, če ne bo hotu spat v prenosni postelji ga bom uspavala v vozičku in s prensono torbo prenesla v postlco (če še sploh gre v prenosno torbo, drgač bo pač spal v vozičku) kaj drugega pa zanj ne rabim razn še kak paket pleničk in vlažilne robčke, aja pa plastično žličko za kašice Super Hvala za odgovor, bom jaz nesla zraven zelo podobno. Kaj pa je fenistil?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 29.6.2009 7:38:14
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 timy - ja zdej ko bo kaj bolj lepo vreme se pa res lahk zmenimo za kak sprehod. Super, da se je navadila na voz Ja, in ravno zdaj, ko fuul uživa, pa takšno vreme Upam, da bo kmalu spet sonček, pa gremo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 29.6.2009 8:39:14
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Kaj zdej Katjuša, a ste danes že naredil domačo nalgo ....grem jst zdej mal na pavzo ....Šime je glih kar nehal delat za službo....ajde...mam vas na uču ej tak pridni še nismo nikol bli vsak drugi dan smo v akciji in se ful držimo joj kak si želim bit spet te bomo me s kulikopterjem pelale rodit ma bom kr v kulikopterju rodila sej mate izkušnje mi boste že mal pomagele dihat , da kej ne zamudim:) okej katjuša...se prav morm še rozastga nabavt kulikopter mislm lahko kr modrega, za vsak slučaj s kako roza črtico ampak mislim, da bo fant
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prihod novorojenčka iz porodnišnice Vsaka bodoča mamica se med nosečnostjo sprašuje, kaj pripraviti za novega prihajajočega člana. Veliko veselje je hoditi ...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?