|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
28.6.2009 21:48:24   
tanci29
claud-sem ti prej podabla čestitat za citroena...si prav predstavljam kako se furate naokol...mi smo se tuduser posted image ...a ni dobruser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 701
28.6.2009 21:48:57   
rebeka84
sem, pa tudi ven priteče. 

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 702
28.6.2009 21:49:19   
timy
Dober večer,

vidim, da ste nekatere že začela z GH. Tudi midve sva, in sicer pred dvema tednoma, ker je začela zavračati mleko in se ponoči zbujati. Pojedla je pa naenkrat največ 80mluser posted image  In potem sem jo cartala in vpričo nje jedla sirovo štručko. Takoj jo je zagrabila in v usta. Ko sem ji jo pa vzela, pa totalno dretje.user posted image  In nato ni bilo nič več bolj zanimivega kot pa mami in ati, kadar jesta, kar slinila se je zraven. Začela pa sem z zelenjavo - korenčkom. Zdaj sva že jedli tudi krompir, bučke in cvetačo. Zelenjavo naravnost obožuje. Sem ji pa zadnjič dala jabolko - katastrofa, se tako kislo zraven drži in nato stisne usta skupaj in ne spustiuser posted image  Sem še poskušala, pa nič bolje, nato sem poskusila z banano, ista zgodba. Ko pa vidi flašo mleka, totalno ponori od jeze. Samo zelenjavne kaše bi jedlauser posted image  Se moram zares potruditi, da dobi kaj mleka vaseuser posted image

No, končno se je navadila športnega dela vozička, in zares uživa v njemu. Tako da BRKN in Katjuša, lahko se dobimo na kakšnem sprehoduuser posted image

Pa še eno vprašanje, kaj boste vzele na morje s seboj? Verjetno ste že kje to napisale, samo imam vedno toliko dela, da vse preberemuser posted image  Najbolj me zanimajo ti "medicinski" pripomočki. Gremo šele čez mesec dni, pa vendar bi bila rada pripravljena, ker v naglici ravno ne blestimuser posted image  Aja, gremo pa v mobilne hiške, in sicer za 14 dni. Baje je v kampu pralni stroj, samo vseeno, koliko stvari naj vzamem s sabo? Že zdaj me boli glava, kako bomo vse stlačili v avto, pa smo samo trijeuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 703
28.6.2009 21:51:46   
tanci29
rebeka-a tisto k maš ticker sedaj smo trije ste to vi trije...ful mi je všečuser posted image user posted image user posted image

joj ne vem kaj nej ti rečem, res ti želim da se čimprej popravi tole polivanje...mi smo se že tolk prenosil pokonc da mala noče bit nikjer več kot v naročju oz. še to ni dost se je treba še sprehajat zraven....a maš posteljco dvignjeno vzglavje..

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 704
28.6.2009 21:51:47   
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

tanci kako kaj tvoja Hana? Jaz sem se odločila, da jutri kličem P, ker Uroš poliva neprestano! Dajem mu AR+riž torej je res full gosto, pa vseeno poliva in to do naslednjega obroka.

a smem vprašat ti ga dojiš???

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 705
28.6.2009 21:53:47   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

cao bejbe

tiste ki mate kengurujčka, kaj morm gledat pri nakupu, ker jest nimam pojma...mi je všeč tale
http://www.pegperego.si/si/kenguru-m1-carrier-lascal-morning-blu-i7304.shtml

a lohk kera kej pove, kakšen nasvet, anything

Jaz sem pred časom kupila kengurujčka, gledala pa sem samo to, da se otrok lahko nosi tako, da gleda naprej, ker naša v drugem položaju ne bi zdržala.
no, kupila pa sem tega, ni bil tako drag, saj mi je bilo brezveze dajati toliko denarja, če se ne bi marala nositi, pa tako ali tako ji ustreza en sam položaj. Sem izredno zadovoljna, saj totalno uživa.
To je to
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/kengoruji-in-nahrbtniki/infa-kengoru---3-naCini-noSenja/5513010773554513011

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 706
28.6.2009 21:53:52   
tanci29
o cita kje si ti...kako ste...si že kaj boljše volje?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 707
28.6.2009 21:57:34   
rebeka84

rebeka-a tisto k maš ticker sedaj smo trije ste to vi trije...ful mi je všečuser posted image user posted image user posted image

joj ne vem kaj nej ti rečem, res ti želim da se čimprej popravi tole polivanje...mi smo se že tolk prenosil pokonc da mala noče bit nikjer več kot v naročju oz. še to ni dost se je treba še sprehajat zraven....a maš posteljco dvignjeno vzglavje..

nismo mi trije, sem našla na eni strani za tickerje. imam dvignjeno vzglavje, ampak nič ne pomaga. bom jutri rekla P naj mi da napotnico za naprej.

Cita ne dojim ga več ravno zaradi polivanja, mi je P svetovala naj začnem zraven dojenja še dodajat in ko se je Uroš navadil na flaško ni hotel več moje zize. tako da sem sedaj brez mlaka ostala, on pa tudi po aptamilu AR vseeno poliva in mi je zelo žal, da sem mu ga sploh začela dajat.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 708
28.6.2009 22:00:46   
tanci29
rebeka-upam da boš mela več sreče kot jaz, če boš šla naprej...

kako je pa s težo, a jo lepo pridobiva

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 709
28.6.2009 22:01:12   

o cita kje si ti...kako ste...si že kaj boljše volje?

Ojla,

HVALA Tanci sej berem vas kolikor uspem ampak nimam neke volje za pisat vse imate lepe otročke in veliko mislim na vas ampak pr mani se stvari ne obračajo na bolje potem pa tudi raje ne pišem veliko ker nimam prave volje...kako rada bi se nekomu zaupala kako rada bi s kom  govorila kako rada bi...pa nimam nikogar...spet je danes tak dan ko bi kr jokala ko skušam stvari olepšat pa ko pomsilim kako so hude  ponovno potonem kot je nekoč TITANIK...zakaj je tako se pa lahko zahvalim samo svoji mami...ki mi ni nikoli nudila tople roke toplega objema ničesar sedaj pa zarad nje trpimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image žalostno ampak resnično...pravijo da je življenje takšno kakršnega si narediš pa ni vedno res vidim da je moje živlenje takšno kakšnega mi drugi delajo...joj spet sem dolga...

Punce vedite če ne pišem mislim na vas in ko berem vas se včasih zjočem ker si rečem moje živlenje pa ni en delček tako lep kot vaš...nisem vam fauš res ne vsakemu želim le najbolje in najlepše...

Hvala vam...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 710
28.6.2009 22:02:46   
rebeka84
tanci težo lepo pridobiva, težek je 7500gramov. strah me je, ker mi je P rekla, da ne sme polivat več kot 3x na dan, on pa poliva po vsakem obroku.
kako pa tvoja Hana pridobiva na teži?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 711
28.6.2009 22:03:35   

nismo mi trije, sem našla na eni strani za tickerje. imam dvignjeno vzglavje, ampak nič ne pomaga. bom jutri rekla P naj mi da napotnico za naprej.

Cita ne dojim ga več ravno zaradi polivanja, mi je P svetovala naj začnem zraven dojenja še dodajat in ko se je Uroš navadil na flaško ni hotel več moje zize. tako da sem sedaj brez mlaka ostala, on pa tudi po aptamilu AR vseeno poliva in mi je zelo žal, da sem mu ga sploh začela dajat.

Moja Lia je tudi nenormalno polivala in če po resnici povem sem ji začela dajat NOvalac proti polivanju ne lažem pojedli smo samo eno škatlo in polivanja ni bilo več...upam da se privas tudi polivanje kaj kmalu konča isto pr vas Tanchi...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 712
28.6.2009 22:06:05   
Katjusa
cita kaj jst to beremuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa zakaj morš ti bit tolk žalostna.... poskusi pustit vs eslabo za sabo in zaživet bolj srečno na novo z lauro lio in možekom.....

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 713
28.6.2009 22:06:12   
rebeka84
cita user posted image user posted image user posted image upam in držim pesti, da se tvoje težave uredijo!!!
a nimaš nobene prijateljice? kaj pa tvoj partner? ti stoji ob strani? resnično mi je žal, da tako trpiš in si žalostna!

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 714
28.6.2009 22:06:31   
claud
Tanči-jaaaaaa ful se je fajn okol mal furatuser posted image psihoti...hehe.....user posted image

Res je tok placa da na naslednjem srečanju lohk 2 vozičkarice poberem...user posted image user posted image

Jst sm pa 3 dni ji dajala jabolčka ji je blo dobr, pol pa kr naenkrat ne več....tko da bom še počakala kak mesecuser posted image

Rebeka, tanči.......da tole polivanje kmalu mineuser posted image user posted image user posted image

katjuša za očetovo okrevanjeuser posted image user posted image user posted image

Vesnozaver-user posted image user posted image za uspešno zaključen dopust....kljub malim nevšečnostimuser posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 715
28.6.2009 22:09:30   
tanci29
cita-user posted image user posted image user posted image želim ti da se čimprej zvlečeš iz telih težav in da začneš uživati življenje...saj vsak tukaj ima kdaj kakšne težave-večje ali manjše, pa si nekako pomagamo, ne vem kaj te matra ampak res ti želim da boš hitro bolje...kako nimaš nikogar, partner, prijatelji...ali ti nihče ne prisluhne...

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 716
28.6.2009 22:09:45   
claud
cita samo zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 717
28.6.2009 22:11:36   
tanci29

tanci težo lepo pridobiva, težek je 7500gramov. strah me je, ker mi je P rekla, da ne sme polivat več kot 3x na dan, on pa poliva po vsakem obroku.

moja hana ma 6.300...zadnji mesec je dobila 570g...ne kej dost...joj moja hana poliva non stop...trikrat je samo za dobro jutro

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 718
28.6.2009 22:12:05   
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

cita kaj jst to beremuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa zakaj morš ti bit tolk žalostna.... poskusi pustit vs eslabo za sabo in zaživet bolj srečno na novo z lauro lio in možekom.....

Če bi želela pustit vse slasbo pustit za sabo ne morem ker me skoz spremlja nekaj se konča se ponovno drugo slabo začne...škoda besed...ko bi vedla kaj vse je bi vidla da se ne dauser posted image user posted image user posted image ...hvala za objemčke...

Katjusa si že dobila???Ampak oprosti komaj sem se spokala na pošto to je pa izraz moje ne voljeuser posted image user posted image user posted image upam da nisi kaj zamerila ampak sem mislila skoz nate...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 719
28.6.2009 22:13:41   

cita user posted image user posted image user posted image upam in držim pesti, da se tvoje težave uredijo!!!
a nimaš nobene prijateljice? kaj pa tvoj partner? ti stoji ob strani? resnično mi je žal, da tako trpiš in si žalostna!

Hvala za objemčke...moj dragi vse ve ampak določene stvari pa so ko jih lažje poveš komu drugemu kot pa partnerju sej hvala bogu da ga imam sej mi pomaga...Hvala da ga imam...imam eno prijateljico sej ne vem če je to prijateljica kadar ima probleme jo vedno poslušam ko pa jih imam jaz pa nima časa al pa reče sej bo...to je prijateljica???

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 720
28.6.2009 22:14:03   
claud

moja hana ma 6.300...zadnji mesec je dobila 570g...ne kej dost...joj moja hana poliva non stop...trikrat je samo za dobro jutro

a temu se še vedno reče polivanje?user posted image

Men so neki razlagal razliko med polivanjem in bruhanjem....ko sm p rekla 1 mesec da bruha, me je vprašala če ful...pa sm rekla da ne ful in je rekla da je potem to sam polivanje.......

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 721
28.6.2009 22:14:11   
rebeka84

potem pa imava res isti problem, bom jutri res šla kupit Novalac pa da vidim, če bo kaj boljše, ampak za napotnico bom pa tudi klicala. in samo naj probajo biti nesramni. Jaz sem tudi sestra in 24ur z bolniki in sem vedno nasmejana in prijazna!

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 722
28.6.2009 22:15:15   
Katjusa
timyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem za, da se dobimo:)

za morje bom vzela škarijce za nohtke, fizijološko, sirup za zbijanje vročine (calpol) in paracetamol svečke, ognjičevo mazilo, bepanten in fenistil.....
za oblečt je čist odvisno kolk ti poliva in to... mo bomo na morju če bo lepo vreme poskusl bit veliko nageci..... drgač pa za vsak dan vsaj ena majčka in hlače 1- 2 kompletka dolgih rokavov in hlač, nekaj zoknčkov in za vsak dan en body nekaj z nekaj pa brez rokavov pa 2 z dolgimi rokavi, kapico (za zaščito pred soncem, torej kaka šilt kapica) nekaj slinčkov....
za kopanje napihljiv čolnek, olje, tuš gel za otročke.....
mleko, nekaj kašic (bom s sabo nesla), čaj, 2 flaški za mleko in 1 za čaj, termovko za vročo vodo.... aja pa prekuhano vodo bom s sabo nesla, ker ne bom tam kuhala vsak dan.... mlečno kašico....
prenosna posteljca, voziček in prenosna torba, če ne bo hotu spat v prenosni postelji ga bom uspavala v vozičku in s prensono torbo prenesla v postlco (če še sploh gre v prenosno torbo, drgač bo pač spal v vozičku)
kaj drugega pa zanj ne rabim razn še kak paket pleničk in vlažilne robčke, aja pa plastično žličko za kašiceuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 723
28.6.2009 22:16:51   

cita-user posted image user posted image user posted image želim ti da se čimprej zvlečeš iz telih težav in da začneš uživati življenje...saj vsak tukaj ima kdaj kakšne težave-večje ali manjše, pa si nekako pomagamo, ne vem kaj te matra ampak res ti želim da boš hitro bolje...kako nimaš nikogar, partner, prijatelji...ali ti nihče ne prisluhne...

Hvala za objemčke...jaz tudi upam na bolje ampak še nekaj časa ne...upam pa da čim prej...prijatelje spoznaš v nesreči in sedaj vidim ko res koga potrebujem da nimam pravih prijateljev....

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 724
28.6.2009 22:16:57   
rebeka84
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Hvala za objemčke...moj dragi vse ve ampak določene stvari pa so ko jih lažje poveš komu drugemu kot pa partnerju sej hvala bogu da ga imam sej mi pomaga...Hvala da ga imam...imam eno prijateljico sej ne vem če je to prijateljica kadar ima probleme jo vedno poslušam ko pa jih imam jaz pa nima časa al pa reče sej bo...to je prijateljica???

res mi je žal, da je tako. upam, da se vse uredi!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako veste, da je dojenček visoko občutljiv?
Če je dojenček visoko občutljiv, je njegov živčni sistem veliko hitreje hiperstimuliran in razdražen, zato pogosteje jok...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?