Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 29.6.2009 8:39:42
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Uuuuu... Še neki sm pozabla... Babe moje zlate, jst sm začela nazaj kadit... Sicer ne redno, sam že ene dva tedna spušim ene 4,5 na dan!!! ti ti packa, takoj nehat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 29.6.2009 8:40:55
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa timy sem za, da se dobimo:) za morje bom vzela škarijce za nohtke, fizijološko, sirup za zbijanje vročine (calpol) in paracetamol svečke, ognjičevo mazilo, bepanten in fenistil..... za oblečt je čist odvisno kolk ti poliva in to... mo bomo na morju če bo lepo vreme poskusl bit veliko nageci..... drgač pa za vsak dan vsaj ena majčka in hlače 1- 2 kompletka dolgih rokavov in hlač, nekaj zoknčkov in za vsak dan en body nekaj z nekaj pa brez rokavov pa 2 z dolgimi rokavi, kapico (za zaščito pred soncem, torej kaka šilt kapica) nekaj slinčkov.... za kopanje napihljiv čolnek, olje, tuš gel za otročke..... mleko, nekaj kašic (bom s sabo nesla), čaj, 2 flaški za mleko in 1 za čaj, termovko za vročo vodo.... aja pa prekuhano vodo bom s sabo nesla, ker ne bom tam kuhala vsak dan.... mlečno kašico.... prenosna posteljca, voziček in prenosna torba, če ne bo hotu spat v prenosni postelji ga bom uspavala v vozičku in s prensono torbo prenesla v postlco (če še sploh gre v prenosno torbo, drgač bo pač spal v vozičku) kaj drugega pa zanj ne rabim razn še kak paket pleničk in vlažilne robčke, aja pa plastično žličko za kašice Super Hvala za odgovor, bom jaz nesla zraven zelo podobno. Kaj pa je fenistil? fenistil je kremica za vse vrste pikov in če te meduza oplazi, ..... blaži srbečico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 29.6.2009 8:44:17
|
|
|
|
Katjusa
|
dobro jutro jst že kuham jabolko not bom pa dala še polovico breskve.... tamal vstal ob pol 8 pojedu mlekeca in za pol ure zaspal..... zdej je pa zmatran k je mene zbajkal bi šel pa nazaj ajat tapravi navihanec je ni kej....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 29.6.2009 8:49:30
|
|
|
|
Urša08
|
Punce dobro jutro. Za nazaj še nisem uspela brat, ker nisem včerej mela nič časa. Katjuša vidim da že uvajaš gosto hrano. Jaz bom tudi kmalu začela. V soboto bo star 5 mesecev in bom najbrž drug teden začela. Sem opazila da ga ful zanima hrana in kar gleda k mi jemo. Žiga kliče se kasneje oglčasim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 29.6.2009 8:51:23
|
|
|
|
Katjusa
|
benjamin kr cmoka k mi jemo in če mu dam kej v rokico misli, da ma to k mi in je cel vesel tak da sem zdej mu že 3x zapored dala jabolko no dons bom dodala breskvico..... (ker imam pač to doma) a lahko je češnje iz kompota?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 29.6.2009 8:52:36
|
|
|
|
tanci29
|
jutro naj vam samo sporočim, da sem vas use s kulikopterja dol pometala...smo prišli v rahlo turbolenco in smo zgubili stik ...tako da veste da ste vse na varnem pri svojih otročičkih
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 29.6.2009 9:08:08
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša pri Nejcu so bile ravno češnje prva gosta hrana. Sem mela domače češnje in sem jih skuhala ter zmiksala in mu jih dala. Kako je z očetom, ga mate že doma? tanci a ste spet fešto mele? Pa neki sem brala da ima Hana alergijo na kravje mleko? sem prav prebrala? Kdaj ste pa to ugotovili? punce se opravičujem k sprašujem najbrž tisto kar ste pisale sam me teden dni ni bilo in sem čist out
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.6.2009 9:08:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 29.6.2009 9:09:57
|
|
|
|
MIHAILO
|
Dobro jutro...vidim ,da ste imele nocni zur.,...Mihailo je vceraj zaspal ob 17h in spal do 21h jedel in naprej zaspal do 2h jedel in zaspal do 4:30h jedel in zaspal do 7:30h-ne mors verjet...sem misla da ne bo spal k je spal popoldan...drugac ima pa levo ucko skoz vneto,koker s pozdravi je spet vneta...pa ko diha se slisi kot bi imel poln nos ampak ,ko pucam pa ni nic BRKN majcko sem kupila v c&a ,zdaj so v akciji znizane,v Celju...v sob. sem videla...so pa zraven se hlacke...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 29.6.2009 9:16:50
|
|
|
|
Urša08
|
kolumbo ste začel z odvajanjem pleničk? Pa super slikice tvojih dveh sončkov Rebeka vidim da ste uživali v ZOO-ju lepe slikice Vesnozaver super slikice pa super zta dolge sprehode Sej od srede naprej je bil pa sonček a ne?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 29.6.2009 9:18:17
|
|
|
|
Balonchy
|
Ojla... Mi smo nazaj od zdravnika... Zraven kapljic Tobrex,ki jih mamo že od prej, smo dobili še mazilo, ker ma vnete tut veke mal... Full je bil dobre volje in vsi so ga neki buci buci buci, sam se ni dal - se je režal k cigan belmu kruhu V sredo kontrola po potrebi. No... to je to... Tanchy - tebe je pa hitr zafasal s kulikopterja učer... Sm kr sama ostala...
< Sporočilo je popravil Balonchy -- 29.6.2009 9:19:03 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 29.6.2009 9:18:38
|
|
|
|
Urša08
|
Claud super za nov avto c5 je pa men tud všeč cita kaj to berem jaz vam iz srca želim, da se vam končno vse obrne na boljše
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 29.6.2009 9:19:41
|
|
|
|
Urša08
|
Balonchy kaj je z Maticem? Ima uček vnet al še kaj drugega? Vsekakor pošiljam da se pozdravi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 29.6.2009 9:20:34
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Claud super za nov avto c5 je pa men tud všeč cita kaj to berem jaz vam iz srca želim, da se vam končno vse obrne na boljše A to sm včer sprašvala, pa me nobena 5 posto ne je... CLAUD JAVI SEEEEEE....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 29.6.2009 9:22:02
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Balonchy kaj je z Maticem? Ima uček vnet al še kaj drugega? Vsekakor pošiljam da se pozdravi Obe učki ma še kr vneti, ja... Mu je potegnlo iz enga na drugo (kt ponavad). Viš, pa sm pozabla vprašat, če lahk normalno vn hodva!? Kaj mente ve???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 29.6.2009 9:28:16
|
|
|
|
MIHAILO
|
jaz pa ,ko sem bla v soboto v shoppingu in v c&a vprasam trgovko,kje majo stvari za fantka od 4-6m in mi tko grdo rece:kaj ,obleke??? pa sem rekla :ja...pa mi tko pokaze z roko...jaz se pa obrnem,ker je v meni kr zavrelo kaj je tko nesramna i jo vprasam-a prodajate mogoce se kaj druzga ,razen oblacil pa vsa zmdena rece,ne,ja oprostite ker sem vas vprasala....pa sploh niso bla oblacila tam kjer je pokazala ,sem jih sama najdla...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 29.6.2009 9:38:27
|
|
|
|
Urša08
|
Balonchy ob lepem vremenu brez vetra bi šla jaz vn na sprehod - moje mnenje Mihailo ja prodajalke so včasih tok nesramne da bi najrajše šel it trgovine pa nč kupil
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 29.6.2009 9:43:19
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ursa dobrodosla nazaj ...ja nazalost je tko...meni se je ze 2. zgodoilo da sem kupila oblacilo ,ki ima na etiketi ,ki je na oblacilu eno stevilku na oni ,ki jo pa prodajalci gor devajo pa drugo in ,ker sem gledala ono ,ki jo prodaljalci gor devajo sem mislila da sem kupila od 4-6m v bistvu j pa od 2-4m ...mam rac. in mi bojo verjetno zamenjali
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 29.6.2009 9:44:16
|
|
|
|
Urša08
|
Sedaj mam pa mal časa, ker mi Žiga spančka, Nejca je pa tašča vzela. Na morje smo šli v nedeljo in je bilo celo malce sončno ampak vetrovno. V ponedeljek in torek je bilo najslabi in smo se velik sprehajali, ogledat smo šli tudi Rovinj. V torek popoldan je deževali in smo se napokali in šli v merkator center Pula na igrala. Nejc je tok užival da ga več k eno uro vn nisva spravila. Midva sva šla v Santano na kavico in potem smo šli še po eno igračo za Nejca. V glavnem od srede naprej je bilo vreme super - sončno, smo se kopali. Nejc je res užival sto na uro, ves čes se mu je dogajalo, imel je vso najino pozornost in smo skupi kamenčke metali v vodo, pa s čolnom ga vozili, .... Žiga je bil pa tudi neverjetno priden, veliko je spal , se zamotil na igralni, no pa tud crklala sva ga velik No tako smo mi uživali. Tudi noči so bile daljše, se je ponavadi samo 1 x zbudl za hranjenje tako da sem se ful spočila. Ob priliki napopam slikice.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 29.6.2009 9:45:19
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo nesi nazaj pa nej ti zamenjajo. A veliko v C&A kupuješ? Jaz moram reči da kar precej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 29.6.2009 9:55:51
|
|
|
|
tanci29
|
urša-super da ste se meli krasno...slišat je prav fajn dopust balonchy-kot je napisala urša, če je lepo vreme bi šla ven, ampak je itak za en drek....ja učer mi je neki zašteku rač. in tud lahko noč nisem zaželela mihailo-kar nesi nazaj, pa to se velikokrat dogaja, skoraj povsod, najbolje da preverjaš na oblačilu številke urša-ja sva ble s hano na pediatrični in so jo testriral za alergije...na rokici ni blo nč v krvi pa ja...tako da sem sedaj na brezmlečni dieti ...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 29.6.2009 9:56:14
|
|
|
|
MIHAILO
|
URSA-tudi jaz imam nekaj casa ,ker Mihailo panca...lepo ste uzivali kdaj bos dala pa kake slikice?Ja veliko kupujem v c&a mi je bolj vsec h&m ,ker tam vsi kupujejo in pol srecam vse otroke oblecene v h&m... v sob. sem iskala kompletek za krst pa sem si zapicla bele hlace in bela srajca,paniso mel ne v ca,ne hm,ne v kik,ne v s oliverju no v pikapolonic sem nasla bez hlace in belo srajcko...pol pokazem kaj sem kupla...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 29.6.2009 10:11:19
|
|
|
|
Urša08
|
eto slikice Nejc na igralih na sprehodu s kengurujčkom Nejc v Rovinju Žiga na plaži no takole smo pa Žiga dali spat ko smo pakirali za domov
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 29.6.2009 10:12:48
|
|
|
|
MIHAILO
|
to bo za krst,pa se bela rutica zraven tole sem se kupla,ker se nisem mogla odlocit BRKN to je kompletek
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 29.6.2009 10:14:48
|
|
|
|
MIHAILO
|
URSA full lepe slike
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Poskok v rasti: Dojenček neprestano jočeS t.i. poskoki v rasti se pri dojenčku pojavijo spremembe v ritmu hranjenja, pogosta prebujanja, spremembe v vedenju - o...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?