|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del
29.6.2009 8:39:42   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Uuuuu... Še neki sm pozabla...
Babe moje zlate, jst sm začela nazaj kadit... Sicer ne redno, sam že ene dva tedna spušim ene 4,5 na dan!!! user posted image  user posted image

ti ti packa, takoj nehatuser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 901
29.6.2009 8:40:55   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: timy

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

timyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem za, da se dobimo:)

za morje bom vzela škarijce za nohtke, fizijološko, sirup za zbijanje vročine (calpol) in paracetamol svečke, ognjičevo mazilo, bepanten in fenistil.....
za oblečt je čist odvisno kolk ti poliva in to... mo bomo na morju če bo lepo vreme poskusl bit veliko nageci..... drgač pa za vsak dan vsaj ena majčka in hlače 1- 2 kompletka dolgih rokavov in hlač, nekaj zoknčkov in za vsak dan en body nekaj z nekaj pa brez rokavov pa 2 z dolgimi rokavi, kapico (za zaščito pred soncem, torej kaka šilt kapica) nekaj slinčkov....
za kopanje napihljiv čolnek, olje, tuš gel za otročke.....
mleko, nekaj kašic (bom s sabo nesla), čaj, 2 flaški za mleko in 1 za čaj, termovko za vročo vodo.... aja pa prekuhano vodo bom s sabo nesla, ker ne bom tam kuhala vsak dan.... mlečno kašico....
prenosna posteljca, voziček in prenosna torba, če ne bo hotu spat v prenosni postelji ga bom uspavala v vozičku in s prensono torbo prenesla v postlco (če še sploh gre v prenosno torbo, drgač bo pač spal v vozičku)
kaj drugega pa zanj ne rabim razn še kak paket pleničk in vlažilne robčke, aja pa plastično žličko za kašiceuser posted image

Superuser posted image user posted image user posted image

Hvala za odgovor, bom jaz nesla zraven zelo podobno. Kaj pa je fenistil?

fenistil je kremica za vse vrste pikov in če te meduza oplazi, ..... blaži srbečico

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 902
29.6.2009 8:44:17   
Katjusa
dobro jutro jst že kuham jabolko not bom pa dala še polovico breskve.... tamal vstal ob pol 8 pojedu mlekeca in za pol ure zaspal..... zdej je pa zmatran k je mene zbajkal bi šel pa nazaj ajatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tapravi navihanec je ni kej....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 903
29.6.2009 8:49:30   
Urša08
Punce dobro jutro.

Za nazaj še nisem uspela brat, ker nisem včerej mela nič časa.

Katjuša vidim da že uvajaš gosto hrano. Jaz bom tudi kmalu začela. V soboto bo star 5 mesecev in bom najbrž drug teden začela.user posted image Sem opazila da ga ful zanima hrana in kar gleda k mi jemo.user posted image

Žiga kliče se kasneje oglčasim

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 904
29.6.2009 8:51:23   
Katjusa
benjamin kr cmoka k mi jemo in če mu dam kej v rokico misli, da ma to k mi in je cel vesel tak da sem zdej mu že 3x zapored dala jabolko no dons bom dodala breskvico..... (ker imam pač to doma) a lahko je češnje iz kompota?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 905
29.6.2009 8:52:36   
tanci29
jutro

naj vam samo sporočim, da sem vas use s kulikopterja dol pometala...smo prišli v rahlo turbolenco in smo zgubili stikuser posted image ...tako da veste da ste vse na varnem pri svojih otročičkihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 906
29.6.2009 9:08:08   
Urša08
Katjuša pri Nejcu so bile ravno češnje prva gosta hrana. Sem mela domače češnje in sem jih skuhala ter zmiksala in mu jih dala. Kako je z očetom, ga mate že doma?

tanci a ste spet fešto mele? Pa neki sem brala da ima Hana alergijo na kravje mleko? sem prav prebrala? Kdaj ste pa to ugotovili?

punce se opravičujem k sprašujem najbrž tisto kar ste pisale sam me teden dni ni bilo in sem čist out user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 907
   [Brisano sporočilo]
29.6.2009 9:08:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 908
29.6.2009 9:09:57   
MIHAILO
Dobro jutro...vidim ,da ste imele nocni zur.,...Mihailo je vceraj zaspal ob 17h in spal do 21h jedel in naprej zaspal do 2h jedel in zaspal do 4:30h jedel in zaspal do 7:30h-ne mors verjet...sem misla da ne bo spal k je spal popoldan...drugac ima pa levo ucko skoz vneto,koker s pozdravi je spet vneta...pa ko diha se slisi kot bi imel poln nos ampak ,ko pucam pa ni nicuser posted image
BRKN majcko sem kupila v c&a ,zdaj so v akciji znizane,v Celju...v sob. sem videla...so pa zraven se hlacke...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 909
29.6.2009 9:16:50   
Urša08
kolumbo ste začel z odvajanjem pleničk? Pa super slikice tvojih dveh sončkov user posted image user posted image user posted image

Rebeka vidim da ste uživali v ZOO-ju user posted image lepe slikice user posted image

Vesnozaver super slikice user posted image user posted image user posted image pa super zta dolge sprehodeuser posted image Sej od srede naprej je bil pa sonček a ne?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 910
29.6.2009 9:18:17   
Balonchy
Ojla... Mi smo nazaj od zdravnika...
Zraven kapljic Tobrex,ki jih mamo že od prej, smo dobili še mazilo, ker ma vnete tut veke mal... user posted image

Full je bil dobre volje in vsi so ga neki buci buci buci, sam se ni dal - se je režal k cigan belmu kruhu user posted image

V sredo kontrola po potrebi. No... to je to...

Tanchy - tebe je pa hitr zafasal s kulikopterja učer... Sm kr sama ostala... user posted image

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 29.6.2009 9:19:03 >

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 911
29.6.2009 9:18:38   
Urša08
Claud super za nov avtouser posted image user posted image user posted image c5 je pa men tud všeč user posted image

cita kaj to beremuser posted image user posted image user posted image jaz vam iz srca želim, da se vam končno vse obrne na boljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 912
29.6.2009 9:19:41   
Urša08
Balonchy kaj je z Maticem? Ima uček vnet al še kaj drugega? Vsekakor pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se pozdravi

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 913
29.6.2009 9:20:34   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Claud super za nov avtouser posted image user posted image user posted image c5 je pa men tud všeč user posted image

cita kaj to beremuser posted image user posted image user posted image jaz vam iz srca želim, da se vam končno vse obrne na boljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A to sm včer sprašvala, pa me nobena 5 posto ne je... user posted image
CLAUD JAVI SEEEEEE....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 914
29.6.2009 9:22:02   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Balonchy kaj je z Maticem? Ima uček vnet al še kaj drugega? Vsekakor pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se pozdravi

Obe učki ma še kr vneti, ja... Mu je potegnlo iz enga na drugo (kt ponavad).
Viš, pa sm pozabla vprašat, če lahk normalno vn hodva!?

Kaj mente ve???

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 915
29.6.2009 9:28:16   
MIHAILO
jaz pa ,ko sem bla v soboto v shoppingu in v c&a vprasam trgovko,kje majo stvari za fantka od 4-6m in mi tko grdo rece:kaj ,obleke??? pa sem rekla :ja...pa mi tko pokaze z roko...jaz se pa obrnem,ker je v meni kr zavrelo kaj je tko nesramna i jo vprasam-a prodajate mogoce se kaj druzga ,razen oblaciluser posted image pa vsa zmdena rece,ne,ja oprostite ker sem vas vprasala....pa sploh niso bla oblacila tam kjer je pokazala ,sem jih sama najdla...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 916
29.6.2009 9:38:27   
Urša08
Balonchy ob lepem vremenu brez vetra bi šla jaz vn na sprehod - moje mnenje user posted image

Mihailo ja prodajalke so včasih tok nesramne da bi najrajše šel it trgovine pa nč kupiluser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 917
29.6.2009 9:43:19   
MIHAILO
Ursa dobrodosla nazajuser posted image ...ja nazalost je tko...meni se je ze 2. zgodoilo da sem kupila oblacilo ,ki ima na etiketi ,ki je na oblacilu eno stevilku na oni ,ki jo pa prodajalci gor devajo pa drugo in ,ker sem gledala ono ,ki jo prodaljalci gor devajo sem mislila da sem kupila od 4-6m v bistvu j pa od 2-4m ...mam rac. in mi bojo verjetno zamenjali

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 918
29.6.2009 9:44:16   
Urša08
Sedaj mam pa mal časa, ker mi Žiga spančka, Nejca je pa tašča vzela.user posted image

Na morje smo šli v nedeljo in je bilo celo malce sončno ampak vetrovno. V ponedeljek in torek je bilo najslabi in smo se velik sprehajali, ogledat smo šli tudi Rovinj. V torek popoldan je deževali in smo se napokali in šli v merkator center Pula na igrala. Nejc je tok užival da ga več k eno uro vn nisva spravila.user posted image Midva sva šla v Santano na kavico in potem smo šli še po eno igračo za Nejca. V glavnem od srede naprej je bilo vreme super - sončno, smo se kopali. Nejc je res užival sto na uro, ves čes se mu je dogajalo, imel je vso najino pozornost in smo skupi kamenčke metali v vodo, pa s čolnom ga vozili, .... Žiga je bil pa tudi neverjetno priden, veliko je spal , se zamotil na igralni, no pa tud crklala sva ga velik user posted image user posted image user posted image

No tako smo mi uživali. Tudi noči so bile daljše, se je ponavadi samo 1 x zbudl za hranjenje tako da sem se ful spočila. Ob priliki napopam slikice.user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 919
29.6.2009 9:45:19   
Urša08
Mihailo nesi nazaj pa nej ti zamenjajo. A veliko v C&A kupuješ? Jaz moram reči da kar precej user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 920
29.6.2009 9:55:51   
tanci29
urša-super da ste se meli krasno...slišat je prav fajn dopust

balonchy-kot je napisala urša, če je lepo vreme bi šla ven, ampak je itak za en drek....ja učer mi je neki zašteku rač. in tud lahko noč nisem zaželela

mihailo-kar nesi nazaj, pa to se velikokrat dogaja, skoraj povsod, najbolje da preverjaš na oblačilu številke

urša-ja sva ble s hano na pediatrični in so jo testriral za alergije...na rokici ni blo nč v krvi pa ja...tako da sem sedaj na brezmlečni dietiuser posted image ...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 921
29.6.2009 9:56:14   
MIHAILO
URSA-tudi jaz imam nekaj casa ,ker Mihailo panca...lepo ste uzivaliuser posted image kdaj bos dala pa kake slikice?Ja veliko kupujem v c&a mi je bolj vsec h&m ,ker tam vsi kupujejo in pol srecam vse otroke oblecene v h&m...user posted image v sob. sem iskala kompletek za krst pa sem si zapicla bele hlace in bela srajca,paniso mel ne v ca,ne hm,ne v kik,ne v s oliverju no v pikapolonic sem nasla bez hlace in belo srajcko...pol pokazem kaj sem kupla...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 922
29.6.2009 10:11:19   
Urša08
eto slikice

Nejc na igralih

user posted image

na sprehodu s kengurujčkom

user posted image

Nejc v Rovinju

user posted image

Žiga na plaži

user posted image

user posted image

no takole smo pa Žiga dali spat ko smo pakirali za domovuser posted image

user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 923
29.6.2009 10:12:48   
MIHAILO
to bo za krst,pa se bela rutica zraven
user posted image
user posted image
tole sem se kupla,ker se nisem mogla odlocituser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
BRKN to je kompletek
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 924
29.6.2009 10:14:48   
MIHAILO
URSA full lepe slikeuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poskok v rasti: Dojenček neprestano joče
S t.i. poskoki v rasti se pri dojenčku pojavijo spremembe v ritmu hranjenja, pogosta prebujanja, spremembe v vedenju - o...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?