Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:41:41
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa lahko noč no name ne pozabit grem spat k bojda greste proti primosrski tak da mam še neki časa..... upam sam da niset name pozable CELJE JAVI SE CELJE JAVI SE....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:42:05
|
|
|
|
Balonchy
|
Babe, jst uzamem dva pira in grem mal u pozadino... Mejte se in prosim ne me pozabit u kulikopterju - zjutri me vršte vn, k Matic mora bit ob 7:30 pr zdravniku!!! Najt, najt...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:42:08
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Kera bo pa trezna za ohcet??? Ena more kulikopter vozit, ne??? Jst se ne javim!!! jst ne pijem pa vabila lahko izdelam Vabila kr nared, sam en pir boš pa spila - pa makar te.... po enem piru sme že pjana... jst ga spijem 1dcl pa se mi začne vrtet in začnem vragolije špilat tak da če bi rade mele ornk party pol morem dcl piva spit nočko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:42:23
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy To mi neki ne štima, da ju ni!!! a je krea vn padla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:43:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa lahko noč no name ne pozabit grem spat k bojda greste proti primosrski tak da mam še neki časa..... upam sam da niset name pozable CELJE JAVI SE CELJE JAVI SE.... celje gre spat slab signal pomeni, da ste še daleč
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.6.2009 23:43:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:43:45
|
|
|
|
SURF
|
Katjuša pa sej ti že maš svoj zic rezerviran..ko prideš ima da se hitro vsedeš Važi-vabila so tvoja,obkljukano
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:43:55
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy To mi neki ne štima, da ju ni!!! a je krea vn padla Dej spust se mal nižje pa lampo pržgi, da vidm kaj je tam odspodi - nekdo maha se mizdi... Sam n vem al je kolumbo vn padla, al je pa sunnyka s čikom na balkonu!?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:45:15
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo tANCY POMOJE ŽE BOROVNIČKE IŠČE...ČAKI TE JST POVUĆEM surf-sej za poroko bo bel kulikopter....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:46:40
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo tANCY POMOJE ŽE BOROVNIČKE IŠČE...ČAKI TE JST POVUĆEM surf-sej za poroko bo bel kulikopter.... Hahahaha...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:46:52
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo tANCY POMOJE ŽE BOROVNIČKE IŠČE...ČAKI TE JST POVUĆEM evo borovničke sveže danes nabrane
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:47:06
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy To mi neki ne štima, da ju ni!!! a je krea vn padla Dej spust se mal nižje pa lampo pržgi, da vidm kaj je tam odspodi - nekdo maha se mizdi... Sam n vem al je kolumbo vn padla, al je pa sunnyka s čikom na balkonu!? dej hitr sunnyka skoč gor da nauš balkona zažgala....kolumbo ne ispadaj mi tako...šta ti je...a s na glavo padla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:47:47
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo tANCY POMOJE ŽE BOROVNIČKE IŠČE...ČAKI TE JST POVUĆEM evo borovničke sveže danes nabrane Ne jih šparat, u šnopc jih dej, da bodo za na dekliščino!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.6.2009 23:48:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:48:23
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy To mi neki ne štima, da ju ni!!! a je krea vn padla Dej spust se mal nižje pa lampo pržgi, da vidm kaj je tam odspodi - nekdo maha se mizdi... Sam n vem al je kolumbo vn padla, al je pa sunnyka s čikom na balkonu!? dej hitr sunnyka skoč gor da nauš balkona zažgala....kolumbo ne ispadaj mi tako...šta ti je...a s na glavo padla Viš d je kulikopter iskala...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:49:22
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Kaj zdej Katjuša, a ste danes že naredil domačo nalgo ....grem jst zdej mal na pavzo ....Šime je glih kar nehal delat za službo....ajde...mam vas na uču Če maš Šimeta doma, pol greš ti lahk na domačo nalogo... Da nau panike k ga ne bo...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:49:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo tANCY POMOJE ŽE BOROVNIČKE IŠČE...ČAKI TE JST POVUĆEM evo borovničke sveže danes nabrane Ne jih šparat, u šnopc jih dej, da bodo za na dekliščino!!! ka si nora te bom pocukrala pa pojedla seveda z možekom in florjanom....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:49:45
|
|
|
|
tanci29
|
katjuša-hitr u šnops borovničke...pa glej da jih bomo na dekliščini use popile....da jih nau kera na poroko vlekla slučajno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:50:30
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo tANCY POMOJE ŽE BOROVNIČKE IŠČE...ČAKI TE JST POVUĆEM evo borovničke sveže danes nabrane Ne jih šparat, u šnopc jih dej, da bodo za na dekliščino!!! ka si nora te bom pocukrala pa pojedla seveda z možekom in florjanom.... A dej no Katjuša - tist boš še 100x, dekliščina in RR party bo pa sam enkrat!!! A ne SALT???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:50:32
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Kaj zdej Katjuša, a ste danes že naredil domačo nalgo ....grem jst zdej mal na pavzo ....Šime je glih kar nehal delat za službo....ajde...mam vas na uču ej tak pridni še nismo nikol bli vsak drugi dan smo v akciji in se ful držimo joj kak si želim bit spet
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:51:03
|
|
|
|
SURF
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:51:41
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Kaj zdej Katjuša, a ste danes že naredil domačo nalgo ....grem jst zdej mal na pavzo ....Šime je glih kar nehal delat za službo....ajde...mam vas na uču ej tak pridni še nismo nikol bli vsak drugi dan smo v akciji in se ful držimo joj kak si želim bit spet te bomo me s kulikopterjem pelale rodit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:51:51
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Kaj zdej Katjuša, a ste danes že naredil domačo nalgo ....grem jst zdej mal na pavzo ....Šime je glih kar nehal delat za službo....ajde...mam vas na uču ej tak pridni še nismo nikol bli vsak drugi dan smo v akciji in se ful držimo joj kak si želim bit spet
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:52:19
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Kaj zdej Katjuša, a ste danes že naredil domačo nalgo ....grem jst zdej mal na pavzo ....Šime je glih kar nehal delat za službo....ajde...mam vas na uču ej tak pridni še nismo nikol bli vsak drugi dan smo v akciji in se ful držimo joj kak si želim bit spet te bomo me s kulikopterjem pelale rodit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del 28.6.2009 23:52:59
|
|
|
|
SURF
|
Katjuša pust vabila...vidm da maš dobre BOROVNIČKE...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?