|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pomurke - nosečke
19.6.2009 16:45:59   
detelja
ge ste gnes vse? v senci ta ležite??? user posted image user posted image user posted image ge bi tudi samo moja čebelica mi ne da...ona bi ka bi jo ge koli vozila, ali če si vležen te bi brenčalauser posted image user posted image user posted image user posted image

evo to pa sta dvej ful nevarnivi čebeliciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
20.6.2009 8:42:20   
darjussa
Dobro jutro vseen pomurkan!

detelja: kakša dobraaa slika!! Neverjetna si s to tvojo malo fčelico user posted image . Lepo lepo...

Ja gnes pa lekaj nemo v senci ležali...mo se nenre segrevali še nazadnje.
Bi van skuhala kavico...sam me je že moj prehito, pa moren ite user posted image ...

Lep dan!

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
20.6.2009 9:47:18   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: darjussa

detelja: kakša dobraaa slika!! Neverjetna si s to tvojo malo fčelico user posted image . Lepo lepo...

Bi van skuhala kavico...sam me je že moj prehito, pa moren ite user posted image ...

Lep dan!

te nan pa popoldansko skujaš..zdaj je fajn vreme za stiskavanje...samo je moja fčelica takšna tečka...pa nemreve vo...niti neman doma avta ka bi vsaj šle v maximusa ali nekan ge bi jo vsaj malo lejko vozičkala...vupan ka de v toj kmici pol dneva prespala kak včeraj...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
20.6.2009 9:47:31   
detelja

Lep dan!

aja, vabilo si dobila za mš???

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
20.6.2009 15:40:46   
Nončika
detelja, bravo že mate dvej fčelici. pazi ka te kera ne piči.user posted image user posted image user posted image

mene pa gnes samo na WC tira. non stop mi je lulat. doma mamo opet delovno akcijo, mati pa stvara svoje. user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
20.6.2009 15:58:17   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

detelja, bravo že mate dvej fčelici. pazi ka te kera ne piči.user posted image user posted image user posted image

mene pa gnes samo na WC tira. non stop mi je lulat. doma mamo opet delovno akcijo, mati pa stvara svoje. user posted image user posted image user posted image

čuj ta moja je najbolj nevarna...brenči tak..sicer moja ne pika bole škraba kda nej kaj po njenouser posted image user posted image user posted image user posted image pa takšna tečka je v ton vremeni...ka naj če skoz tej dež sere...ti se pa pazi...ka pa te pa materi je? malo jo na dež postavi ka se ohladiuser posted image user posted image user posted image sorry ka san tak nesramna...mene kda v nogej zebej tudi skoz na wc lejčen...drugače kak je počutje???

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
20.6.2009 16:29:54   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

čuj ta moja je najbolj nevarna...brenči tak..sicer moja ne pika bole škraba kda nej kaj po njenouser posted image user posted image user posted image user posted image pa takšna tečka je v ton vremeni...ka naj če skoz tej dež sere...ti se pa pazi...ka pa te pa materi je? malo jo na dež postavi ka se ohladiuser posted image user posted image user posted image sorry ka san tak nesramna...mene kda v nogej zebej tudi skoz na wc lejčen...drugače kak je počutje???

mati? ja ona je tečna neglede na vrejme. dosadna je. zaj sta odišla na 50letnico. vupan, ka jiva dugo nede. zaj je mir.

počutje? kak je vrejme. enkrat ok, drugič pa beee. bolniško so mi podaljšali do 31.7, man pa gibanje okrog kuče. šment. na WC pa dosta lejčen, ka man nizko posteljico in sega vse do NMU. kak san malo čitala po neti mi grozi CR. user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
21.6.2009 20:10:55   
darjussa
Halo dikline!

Neka me zanima...z mojin zdaj malo te papere gledava, glede očetovskoga dopusta. On je npr. delal v zadnjih 12 mescih pri dveh različnih delodajalcih. Te more nesti k obema...ka njemi to vo spunijo? Pa zakoj sploj to morejo spunite (to za plačo)? Ok ge san mogla dati spunite ka mo pač dobivala porodniško po ton povprečje. Ali zakoj on?

Pa še to? Vaši moški so bili včase te doma...tistih 15 dni...al malo kasneje? Kak so kaj koristile te očetovski dopust? Malo mi kaj povejte...ka mo kaj znala.

Ajd...lepo nedeljo, kar je še preostalo!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
21.6.2009 20:27:35   
detelja

Halo dikline!

Neka me zanima...z mojin zdaj malo te papere gledava, glede očetovskoga dopusta. On je npr. delal v zadnjih 12 mescih pri dveh različnih delodajalcih. Te more nesti k obema...ka njemi to vo spunijo? Pa zakoj sploj to morejo spunite (to za plačo)? Ok ge san mogla dati spunite ka mo pač dobivala porodniško po ton povprečje. Ali zakoj on?

Pa še to? Vaši moški so bili včase te doma...tistih 15 dni...al malo kasneje? Kak so kaj koristile te očetovski dopust? Malo mi kaj povejte...ka mo kaj znala.

Ajd...lepo nedeljo, kar je še preostalo!

ja, tvoj de te verjetno mogo nesti obema delodajalcama...pol en spuni pol drugi...ka boš pa ziher pa rajši pozovi na center...(evo tel.št. 53 511 46-to je tan ge oddaš papere za porodniško)..moj je takoj kak san domov prišla koristo očetovskoga...kda boš rodila te mu tak pripadata 2 dni oz to se naj v službi pozanima kelko dni mu dajo fraj (tejva sta neplačaniva dneva)...teh 15 dni pa se šteje soboto in nedelo, tak ka neboš te razočarana...ti svoje peper odnesi 60 dni pred rokon, njegve pa lejko te on nesej, kda boš že rodila, ka te lejko točno napišeta datum kda ščej doma biti...muva sva tudi tak napravila...ge san v sredo rodila, v čet. je bil neuraden den tak ka je v petek neso ka kao v pon zača z očetovskin dopuston....živita samiva? če ja te ti priporočan ka takoj zača koristiti, ker je malo čudno kda domov pridše nov član, pa nej si navajena, ne vejš kama bi ga dala, kama bi sebe dala, joče ne vejš zakoj joče...pa ne ven nekšno varnost čutiš, če je dragi poleg, ka ti pomaga ...to je moje mnenje vuvapa itak lejko napravita kak ščeta...

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
21.6.2009 20:29:03   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

mati? ja ona je tečna neglede na vrejme. dosadna je. zaj sta odišla na 50letnico. vupan, ka jiva dugo nede. zaj je mir.

počutje? kak je vrejme. enkrat ok, drugič pa beee. bolniško so mi podaljšali do 31.7, man pa gibanje okrog kuče. šment. na WC pa dosta lejčen, ka man nizko posteljico in sega vse do NMU. kak san malo čitala po neti mi grozi CR. user posted image user posted image

sta dugo odla vašiva?user posted image user posted image user posted image moja fčela je zaspala je tak pocukrana...kao na rokaj kda se nagej zaspij pa do spalnice nič, te pa jo dan v postelko pa oči odprej pa se mi tak na velko vo smejej...te pa kao ka dale spij pa iden iz sobe pa mala v smej...pogejla bi jo kak je zlata...juuuuuuppppppppiiiiiiiiiiiiiiii vutro pa mave atija doma, te pa samo v tor.dela te pa vse do sobote doma (to je že svetek)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
21.6.2009 21:29:51   
Nalini
oj

materinska šola je bijla za mene zapravljanje časa..... brezveze ...nič pametnega san nej čujla ....user posted image
pejglanje možganov glede dojenja .....
dihanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  med popadki - ge san si pa tou zapomnila .....  ------ kda san mejla popadke mi je že babica pokazala kak naj dihan .... samo meni je tisto dihanje nej pasalo in mi je nej nič pomagalo .... san dihala kar po svoje user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
22.6.2009 8:37:16   
darjussa
Nalini - saj maš po enoj strani prav. Mo vidla ka de gnes to vo spadnolo. Če me sploj zemejo...ka iden to tak na blef ta.

Gnes man ctg, pa še te pregled....mo pa vidla babija. Vupan ka je se ok...ka mi je vnoče tak nekše nej dobro bilo. Tak mi je vse gor šlo, ka san mislila ka mo br....  . Te se je končno po polnoče umirilo.

Fajn mi bojte...čau!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
22.6.2009 9:46:05   
Serendipity
Nalini - saj je man tuj te feeling. Še posebej ka de vneto peglanje glede dojenja... No, upam, ka de vse šlo hitro skouz pa ka povej bole bistvene stvarij... Hja, no - optimist san user posted image  user posted image

darjussa - se vijidve te gnjes!

Nončika - preživejla proščenje? Meni se je nikak nej dalo ite... In kak napreduje vaše prenavlanje?

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
22.6.2009 9:54:38   
darjussa

JA se te vijdive...samo kak mo pa znala kero si tij? Tvoj ide s tebo? Moj ide. Naju boš spoznala...ka san ge mala on pa velki.. he he he.

< Sporočilo je popravil darjussa -- 22.6.2009 9:55:14 >

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
22.6.2009 9:56:52   
Serendipity

JA se te vijdive...samo kak mo pa znala kero si tij? Tvoj ide s tebo? Moj ide. Naju boš spoznala...ka san ge mala on pa velki.. he he he.

user posted image user posted image user posted image
San ti glij ščela postali ZS - no muva sva pa obratno - je večja, on menši ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
22.6.2009 14:12:06   
darjussa
Ola!

San že nazaj s pregelda. Je vse ok...vse merno...tak kak more bite.

Man pa novico glede MŠ! Mi je ena sestra (neven imena) prišla povedat ka je dobila moj mail...ka san pisala v bolnico (ka ge lejko dobin informacije, gda mo mela materinsko šolo, pa te zadeve) in ka do me gnes kcoj dali in ka naj samo prijden, čeglij ka de nas dosta. Tak san bila vesela, pa tude nej mi je bilo vseeno ka san mela občutek ka je ta sestra bijla kao kregana zavolo mene ka me je nej obvestila. sAJ verjamen ka se zgodi, ka pošta ge ostane, pa se zgibij...ge neven kak je bilo, samo glij meni se je to moglo zgodite! Ampak sestra je bila taaaaaak prijazna, še pravla je ka se spomni ka pošijlala moje obvestilo, ka je bilo edino v te naš kraj. Pa saj ji verjamen...pa tude je nej nič kriva...samo pismo se je zgubilo user posted image . Saj nebi neka zazavala pa me nebi neka skrbelo, če bi dobijla.  Naj bo, vse se je dobro rešilo, pa vupan ka glij fajn opravin vse to...ka me beba počaka. Hvala sestri ka se je, kljub tem težavam, potrudila in mi prijazno povedala kak pač je.

Ajde pomurkice...fajn bojte, čeglij je slabo vreme!

Neposredna povezava do sporočila: 2316
22.6.2009 19:33:17   
detelja
no ka čujen kak sta zadovolnivi z MŠ????user posted image ge san malo pozabljiva, ker man telko v glavi stvari, ka več nega mesta v njejuser posted image user posted image user posted image kda mate vej kaj rok??

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
22.6.2009 21:03:39   
Serendipity
Ojla,

detelja - no, meni je bilo zanimijvo ... čiglij san z večijnim seznanjena (literatura, pa še od srednje šole) ampak - vseeno mi je bilo še kar OK.
Moj je pravo, ka san tan pri predavanji o porodi malo spreblednula user posted image , samo je on tudi user posted image ...

Hehe - je pa bijla fora, ka so nan dali nekše te lisjteke za spuniti pa je pijsalo, eno pod drugim, najprle izobrazba, te pa število porodov. Pa san namesto na stopnja izobrazbe, napijsala na črto za število porodov 7 user posted image , še dobro ka je možek vido, ka me je popravo... user posted image ovačik bi pri svoji rosnih dvajset pa nekaj centov (hehe, se tolažim dokeč je še dvajset naprej) mejla že osmo dejte na poute ... user posted image

Ah, seveda pa še našo darjussso san spoznala. user posted image user posted image Ve se skup fčilej dihate ... user posted image , no samo de ona prle sprobala tou bole aktivno ...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
23.6.2009 8:41:53   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ojla,

detelja - no, meni je bilo zanimijvo ... čiglij san z večijnim seznanjena (literatura, pa še od srednje šole) ampak - vseeno mi je bilo še kar OK.
Moj je pravo, ka san tan pri predavanji o porodi malo spreblednula user posted image , samo je on tudi user posted image ...

Hehe - je pa bijla fora, ka so nan dali nekše te lisjteke za spuniti pa je pijsalo, eno pod drugim, najprle izobrazba, te pa število porodov. Pa san namesto na stopnja izobrazbe, napijsala na črto za število porodov 7 user posted image , še dobro ka je možek vido, ka me je popravo... user posted image ovačik bi pri svoji rosnih dvajset pa nekaj centov (hehe, se tolažim dokeč je še dvajset naprej) mejla že osmo dejte na poute ... user posted image

Ah, seveda pa še našo darjussso san spoznala. user posted image user posted image Ve se skup fčilej dihate ... user posted image , no samo de ona prle sprobala tou bole aktivno ...

hehe hitro se zatipkaš...oz narobe napišeš...saj nej san pravla ka je nej zanimivo itd...samo nej pa je zdaj to neka čist novega, ka če bi zamudo ka bi bila katastrofa...pa meni so bila tudi še dokaj vsa predavanja zanimiva edino dojenje mi je katastrofa...ker razlagajo kak je to vse normalno in te nas je pitala kera je večkrat rodila in je bila samo ena in te je to peglala kak dugo je dojila in zakoj je henjalala itd...ge če bi še 1x bila pa bi me isto pitala bi pravla ker san tak ščelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če glih nama je z miško nej šlo pa so bili problemi, ali nema veze, mala rastej kak gobe po dežju tak ka se ne sekejran...še dobro ka malina dr ne teži glede dojenja...ona v bistvi podpera dojenje samo do 6 m dale pa prej more gesti vse kak se šika nej na cecki na vsakon ovinki viseti...no, to pa kak pa ka saki san odloča...

voni je tak bedno vreme...mala je že od včeraj takšna tečka...spala bi pa te ččist malo spij...pa te se nalejva z čajon..gejmi ful slabo...komaj čakan ka tej dež henja...

na soboške dneve te kaj šle? muva va prej šla v čet., če de ok vreme...babi de prej pazila majo, ker ovak prej maja vkraj od mamice ne pride...sicer pa de tak slabo vreme....v petek pa idemo v mb na slikanje kolkov te pa še malo po bautaj...super...

Neposredna povezava do sporočila: 2319
23.6.2009 9:09:15   
darjussa
Hej...

Ja ka se še ge oglasin...zdaj san komaj stanola...wauu rekord (tak san že dugo nej spala). Glede MŠ včeraj mi je bilo lepo...tude moj je pravo ka nej slabo..ka bar kaj čul, če glij zdaj več nede mogel ite,..no mogoče gnes...te pa drujge teden nemre ka je na Blede. Ahh.. Pa naj bo...vsaj zdaj. Pa fajn mi je bilo ka san spoznala Serendipity...samo je fora bijla...ka san vse okrog najprle gledala kero bi lejko ona bijla...pa san eno drujgo mela na očaj. Te pa gda smo meli pavzo se mi predstavi..samo je nej tista bila..ta prava je za meno sedejla...normalno, ka san je te nej vidla user posted image .

oK zdaj pa letin ka je prišla kolegica na kavo...se tipkamo sledi!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
23.6.2009 10:33:31   
detelja

Hej...

Ja ka se še ge oglasin...zdaj san komaj stanola...wauu rekord (tak san že dugo nej spala). Glede MŠ včeraj mi je bilo lepo...tude moj je pravo ka nej slabo..ka bar kaj čul, če glij zdaj več nede mogel ite,..no mogoče gnes...te pa drujge teden nemre ka je na Blede. Ahh.. Pa naj bo...vsaj zdaj. Pa fajn mi je bilo ka san spoznala Serendipity...samo je fora bijla...ka san vse okrog najprle gledala kero bi lejko ona bijla...pa san eno drujgo mela na očaj. Te pa gda smo meli pavzo se mi predstavi..samo je nej tista bila..ta prava je za meno sedejla...normalno, ka san je te nej vidla user posted image .

oK zdaj pa letin ka je prišla kolegica na kavo...se tipkamo sledi!

no, super...meni se zmejša not, če de še tej dež dugo sračko...mala je tečka, balkon ji ne zadostuje...ge san že tečna posledično...user posted image user posted image user posted image user posted image pa cejle dneve za naš konec dež napovedujejo...komaj čakan soboto če de te resno kaj boljše...

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
23.6.2009 13:37:48   
Serendipity
Pa fajn mi je bilo ka san spoznala Serendipity...samo je fora bijla...ka san vse okrog najprle gledala kero bi lejko ona bijla...pa san eno drujgo mela na očaj. Te pa gda smo meli pavzo se mi predstavi..samo je nej tista bila..ta prava je za meno sedejla...normalno, ka san je te nej vidla user posted image .

user posted image user posted image user posted image Ma je še bijla kera drujga večja od svojega partnera? user posted image
Je san že mojemi pravla, kda sva šla ta - pa san vijdla kda si šla v trgovino, ka tou moreš biti tij. No, utemeljitev je bijla, ka zatou ka je tvoj večji od tebe - te pa san opazila, ka jih je večina v takšon višinskom razmerji user posted image user posted image

detelja - ja, saj ''dokaj'' zanimivo user posted image . Meni tuj preseda, či do ger preveč vsiljivo utrujali z dojenjem. Pa neman nika proti dojenji - si resno želim in se bom maksimalno potrujdila ka de nam gratalo. Ali s pretiranim siljenjem ponavadi znajo zasr* to...pa se zgleda ka ne zavedajo tega, ali kaj  user posted image
Glavno je ka tvoja fčelica raste in ka je OK! Zatou si nej nikaj menje vredna, pa ona tuj nej - je man včasik gda te debate šten takšen feeling, ka sugererajo radi tisti občutek manjvrednosti... No, sicer so pa tou lejko kilometerske debate user posted image

Te dešč pa tuj meni žifce para user posted image

Ej, kak je pa naša Snoopyka? Nikaj se je že dugo nej javila ...

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 23.6.2009 13:38:57 >

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
23.6.2009 13:50:46   
darjussa
... Ja Serendipity, maš prav, dosta nas je bilo takšij ka so bilij moški večji od žensk. Obratno pa se mi je še zdela ena tan ka je mela svetle kratke lase. Samo tebe san pa za sebo sploj nej vidla..zato san pa nej mogla še tebe sumiti user posted image .

Ge san tude opazila ka nega Snoopyke nika več...lejko že bebo varvle?? No neven...

Nahh..vora je pa že pa pomale telko, ka de se trbelo ite pakvat. No pa nemo dvej vore prle šla..iden še nekše stvari nabavit v trgovino.

Aja pa zdaj bi pa resno že lejko kakšo kavo gda vkup spile...bar de detelja tude mela malo rekreacije z malo včelico.

Čau čau

Neposredna povezava do sporočila: 2323
23.6.2009 15:25:25   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Pa fajn mi je bilo ka san spoznala Serendipity...samo je fora bijla...ka san vse okrog najprle gledala kero bi lejko ona bijla...pa san eno drujgo mela na očaj. Te pa gda smo meli pavzo se mi predstavi..samo je nej tista bila..ta prava je za meno sedejla...normalno, ka san je te nej vidla user posted image .

user posted image user posted image user posted image Ma je še bijla kera drujga večja od svojega partnera? user posted image
Je san že mojemi pravla, kda sva šla ta - pa san vijdla kda si šla v trgovino, ka tou moreš biti tij. No, utemeljitev je bijla, ka zatou ka je tvoj večji od tebe - te pa san opazila, ka jih je večina v takšon višinskom razmerji user posted image user posted image

detelja - ja, saj ''dokaj'' zanimivo user posted image . Meni tuj preseda, či do ger preveč vsiljivo utrujali z dojenjem. Pa neman nika proti dojenji - si resno želim in se bom maksimalno potrujdila ka de nam gratalo. Ali s pretiranim siljenjem ponavadi znajo zasr* to...pa se zgleda ka ne zavedajo tega, ali kaj  user posted image
Glavno je ka tvoja fčelica raste in ka je OK! Zatou si nej nikaj menje vredna, pa ona tuj nej - je man včasik gda te debate šten takšen feeling, ka sugererajo radi tisti občutek manjvrednosti... No, sicer so pa tou lejko kilometerske debate user posted image

Te dešč pa tuj meni žifce para user posted image

Ej, kak je pa naša Snoopyka? Nikaj se je že dugo nej javila ...

ge san si tudi ful želela ka bi se dojili...ampak predzadnji den so me tak peglale kda san sama v sobi bila ka san že skoraj mojega zvala naj pripela mleko ka ji skup napravin pa po dudi dan, ker me je vse minilo in sploj me ne čudi, če kera zanalašč nešče dojiti, ker te do toga v soboški porodnišnici pripelajo...

Neposredna povezava do sporočila: 2324
23.6.2009 15:27:23   
detelja

... Ja Serendipity, maš prav, dosta nas je bilo takšij ka so bilij moški večji od žensk. Obratno pa se mi je še zdela ena tan ka je mela svetle kratke lase. Samo tebe san pa za sebo sploj nej vidla..zato san pa nej mogla še tebe sumiti user posted image .

Ge san tude opazila ka nega Snoopyke nika več...lejko že bebo varvle?? No neven...

Nahh..vora je pa že pa pomale telko, ka de se trbelo ite pakvat. No pa nemo dvej vore prle šla..iden še nekše stvari nabavit v trgovino.

Aja pa zdaj bi pa resno že lejko kakšo kavo gda vkup spile...bar de detelja tude mela malo rekreacije z malo včelico.

Čau čau

ge san vas pitala kda mate roke pa nega odg.user posted image user posted image te pa ge napravin rokuser posted image za kavico...vupan ka do tej ka so mamice tudi prišle, bon jih ge te obvestila samo pogoj je lepo vreme, ker ovak ge z fčelo nemren nikan - nemave avtojauser posted image drugi teden mo napravila akcijo...smao povejte ge bi rajši v varaši ali kakšni TC???

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?