Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 23:00:32
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= P.S. - Naša punca se sicer velik smeje, ampak ko jo fotkam pa me sam resno gleda Jo bom enkrat tako presenetila in jo dobila smejočo na fotko. kaj tvoja tudi?? moj tudi... se reži na polno, vzamem gsm da ga bom slikala... in takoj resno faco... nimam skoraj nobene slike, ko se smeje... pa je taka kokica ko to dela
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 23:04:06
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= P.S. - Naša punca se sicer velik smeje, ampak ko jo fotkam pa me sam resno gleda Jo bom enkrat tako presenetila in jo dobila smejočo na fotko. Zakaj si dala toliko slik na izbiro? Kako naj od vseh teh lepih fotk izberem eno?? Jutri boma zamenjala in tvojega "samovšečneža" MaJaLe, tudi. He is sooooooo cute!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 23:05:20
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= P.S. - Naša punca se sicer velik smeje, ampak ko jo fotkam pa me sam resno gleda Jo bom enkrat tako presenetila in jo dobila smejočo na fotko. Zakaj si dala toliko slik na izbiro? Kako naj od vseh teh lepih fotk izberem eno?? Jutri boma zamenjala in tvojega "samovšečneža" MaJaLe, tudi. He is sooooooo cute!!! sej si ni sam kupu majce, bogi pa js mu je tudi nism, da ne bo pomote!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 23:07:12
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= P.S. - Naša punca se sicer velik smeje, ampak ko jo fotkam pa me sam resno gleda Jo bom enkrat tako presenetila in jo dobila smejočo na fotko. Zakaj si dala toliko slik na izbiro? Kako naj od vseh teh lepih fotk izberem eno?? Jutri boma zamenjala in tvojega "samovšečneža" MaJaLe, tudi. He is sooooooo cute!!! sej si ni sam kupu majce, bogi pa js mu je tudi nism, da ne bo pomote!!! Nima veze, kar je res, je res.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 23:09:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 3 MESECE JURE OD FELIX IN MATTEO OD LEJCE! happy mini birthday !!! IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= P.S. - Naša punca se sicer velik smeje, ampak ko jo fotkam pa me sam resno gleda Jo bom enkrat tako presenetila in jo dobila smejočo na fotko. kaj tvoja tudi?? moj tudi... se reži na polno, vzamem gsm da ga bom slikala... in takoj resno faco... nimam skoraj nobene slike, ko se smeje... pa je taka kokica ko to dela pr nam je ist enako. In pol ko jo hočem slikat me pogleda tak resno koda bi ji ne vem kaj nardila..očino smo jo že preveč poslikali..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 23:11:31
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= P.S. - Naša punca se sicer velik smeje, ampak ko jo fotkam pa me sam resno gleda Jo bom enkrat tako presenetila in jo dobila smejočo na fotko. Zakaj si dala toliko slik na izbiro? Kako naj od vseh teh lepih fotk izberem eno?? Jutri boma zamenjala in tvojega "samovšečneža" MaJaLe, tudi. He is sooooooo cute!!! sej si ni sam kupu majce, bogi pa js mu je tudi nism, da ne bo pomote!!! Nima veze, kar je res, je res. hvala Najči
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 23:11:53
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 3 MESECE JURE OD FELIX IN MATTEO OD LEJCE! happy mini birthday !!! se pridružujem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 23:13:04
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= P.S. - Naša punca se sicer velik smeje, ampak ko jo fotkam pa me sam resno gleda Jo bom enkrat tako presenetila in jo dobila smejočo na fotko. kaj tvoja tudi?? moj tudi... se reži na polno, vzamem gsm da ga bom slikala... in takoj resno faco... nimam skoraj nobene slike, ko se smeje... pa je taka kokica ko to dela pr nam je ist enako. In pol ko jo hočem slikat me pogleda tak resno koda bi ji ne vem kaj nardila..očino smo jo že preveč poslikali.. moj ma najhujše face, ko smo z marčevkami na kavici in ga katera slika... Piruri pravi, da mu je tata naročil, da me mora čuvat tako da mu je oproščeno
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 23:14:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* moj ma najhujše face, ko smo z marčevkami na kavici in ga katera slika... Piruri pravi, da mu je tata naročil, da me mora čuvat tako da mu je oproščeno aha, pol nebomo več presenečeni, ko ne bo na nobeni sliki nasmejan..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 23:15:19
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Cer.. Mi smo pa danes 3 mesce stari...Najaa dodajam podatke iz pregleda, zrasli samo za 1 cm..torej 59cm ,pridobili na tezi samo 450g..torej,sedaj 5700....je rekla P da mora mal vec pojest...pa se napotnico za k nevrologu nama je dala ,ker se nas ful trese ....v smislu..jaz sem mislila da se vsakic trese od veselja kadar se igrava,pojeva,se greva kopat...zdej pa mi ni vec nc jasno...ne vem kak nej razlozim..zacne mahati z rokicami in nogicami zelo hitro,pa pestke skup stisne..men se je to zdel normalno...zdej me pa skrbi ...se se kateri otrocek tako trese,al je samo moj tak? lejca Zdaj sem pa še jaz malo v skrbeh...naš se tudi dkozi trese, ko ga ogovarjam na previjalni mizi...kot, da je "vzhičen"...brca, maha kot, da je na šušti...pa mi pediatrinja ni nič rekla...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 23:23:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Cer.. Mi smo pa danes 3 mesce stari...Najaa dodajam podatke iz pregleda, zrasli samo za 1 cm..torej 59cm ,pridobili na tezi samo 450g..torej,sedaj 5700....je rekla P da mora mal vec pojest...pa se napotnico za k nevrologu nama je dala ,ker se nas ful trese ....v smislu..jaz sem mislila da se vsakic trese od veselja kadar se igrava,pojeva,se greva kopat...zdej pa mi ni vec nc jasno...ne vem kak nej razlozim..zacne mahati z rokicami in nogicami zelo hitro,pa pestke skup stisne..men se je to zdel normalno...zdej me pa skrbi ...se se kateri otrocek tako trese,al je samo moj tak? lejca pr nam Lija tudi full maha z nogicami in rokicami, sem se na začetku hecala če ona motor vžiga ker tako dela. Samo bom pa zdaj v pon. vprašala P. če je to kaj narobe ali kaj..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 23:24:26
|
|
|
|
tasa_m
|
=jasna= kak je dobra slika frajerka mala!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 23:24:49
|
|
|
|
tasa_m
|
Lija se smeji, ko si pojema na veliko : zna pa delat tudi grde grimase (npr. ko dobi kaj drugega za probat, kar ni mleko): in ker očitno moje mleko ni več dovolj, je potrebno pojest še prste Sem že premišljevala, če ji dam še mal mojo pest da jo proba,da nebo stalno eno in isto imela v ustih .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 23:37:21
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* moj ma najhujše face, ko smo z marčevkami na kavici in ga katera slika... Piruri pravi, da mu je tata naročil, da me mora čuvat tako da mu je oproščeno aha, pol nebomo več presenečeni, ko ne bo na nobeni sliki nasmejan.. ne ne... nič naj vas ne preseneti
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.6.2009 7:13:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= P.S. - Naša punca se sicer velik smeje, ampak ko jo fotkam pa me sam resno gleda Jo bom enkrat tako presenetila in jo dobila smejočo na fotko. kaj tvoja tudi?? moj tudi... se reži na polno, vzamem gsm da ga bom slikala... in takoj resno faco... nimam skoraj nobene slike, ko se smeje... pa je taka kokica ko to dela Moj tudi..kak zagleda objektiv fotoaparata ali kamere STOP!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.6.2009 7:19:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
No, pa še DOBRO JUUUUTROOOO! A sem prva danes. Nisem mogla več spat, Valentin pa še kar dremucka... Aja kavica... tako malo pa vam še jaz lahko skuham. Pa uživajte! Sončeeeek je!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.6.2009 7:19:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m =jasna= kak je dobra slika frajerka mala!! Se podpišem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.6.2009 7:23:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ful dobra fotka! Jaz sem mojemu v sredo dala malo banane, čisto malo, ker sem jo ravno sama jedla...Pa se mu je menda ful dopadla, jo je kar nekaj po ustih obračal in zadovoljno gledal. Zvečer in naslednji dan pa je imel zeleno drisko! A je možno, da je od banane???
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.6.2009 8:52:29
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro. kokica hvala za kavico, bi zdaj pasalo da bi mi jo nekdo skuhal ja.. Ma ne vem če je od banane to, če pa Lija ima tud kašico iz jabolk in banan pa ima rjavo blato. Ne vem no.. da nebom preveč pametna tu gor, bom raje tiho
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.6.2009 9:14:54
|
|
|
|
Najaa
|
VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE LUCIJA OD GRAHEC!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.6.2009 9:19:26
|
|
|
|
Najaa
|
dOBRO jutro! Dobre fotke. tasa, ko je moja Tija prvič jedla korenček, je bil fris podoben kot ga ima Lija. In =jasna=, lepe fotke sem že včeraj rekla. Leon je pa itak najlepši in še sam se tega dobro zaveda. tasa, vidim da ti tud skoz skačeš okol s fotičem, no kar nekaj nas je takih. haha, meni so vsi rekli, da drugega otroka pa ne bom toliko slikala kot prvega. Pa so se zmotili. Kako smo spali? Feno-feno-fenomenalno! No sej vidite, da mi na polno dogaja. Nikec pikec se je zbudila ob 4h in pol spala še do 8h. Pa še bi, če se ne bi Tija zbudila in sva bili malo glasni, ko sva se pregovarjali ali bo najprej zajtrk ali kahlica.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.6.2009 10:40:57
|
|
|
|
čebeica maja
|
DAN TE OTROČKI SO TAKI CUKRČKI, naš tud resen ko fotoapaat vid, pol se pa jaz zraven pačim pa rata nasmešek. Miha se je približno do 18 mesca sm smejav ko sem ga slikala, zdej pa resni pogledi, pa hoče on slikat. VPRAŠANJE Boste bance za kopat sabo vzele NA MORJE?. Kolkrat ve umivate z milom, jaz dvakrat na teden, tako sem se navadla že od mihca ob sobotah in sredah, ostale dni pa sm z vodo, mihca zdaj seveda vsak dan nahiter z milom ko je ves od peska in ostalih zadevščin ki so potleh. Vbistvu me zanima, kreme za sončenje ko namažeš in bi blo to faj zvečer dol sprat tud z milom pa, vsak dan
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.6.2009 10:48:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= P.S. - Naša punca se sicer velik smeje, ampak ko jo fotkam pa me sam resno gleda Jo bom enkrat tako presenetila in jo dobila smejočo na fotko. super slikce ma kar se pa tiče nasmešek dobit s fotkičem, je pa že skor znanstvena fantastika
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.6.2009 10:56:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 4 MESECE LUCIJA OD GRAHEC! ČESTITAM!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.6.2009 11:37:51
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Kolkrat ve umivate z milom, jaz dvakrat na teden, tako sem se navadla že od mihca ob sobotah in sredah, ostale dni pa sm z vodo, mihca zdaj seveda vsak dan nahiter z milom ko je ves od peska in ostalih zadevščin ki so potleh. Vbistvu me zanima, kreme za sončenje ko namažeš in bi blo to faj zvečer dol sprat tud z milom pa, vsak dan Niko z milom cca 2x na teden, Tijo pa vsak dan stuširamo z milom, ker je umazana in včasih tud od kreme za sonce. Nike pa ne mažem s kremo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?