Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.6.2009 22:18:48
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- kak je bilo včeraj? Kak si rešila problemček? Te res zanima? Za oblečt sem že našla na koncu... Bolj je bil problem, ker mi je bilo že ves dan malo slabo (oz. od kosila dalje, ker mi zgleda nekaj v hrani ni pasalo) in ko sva šla ven, je bilo samo še slabše. Tako da tud pojest nisem mogla in sva po hitrem postopku šla nazaj domov, kjer sem se samo v posteljo zvalila in zaspala do jutra. Z 1x-nim bujenjem, da sem Niko nahranla. Tako je bilo. a dej... kakšna škoda še dobro, da je obletnica vsako leto
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.6.2009 22:19:40
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A obletnico sta imela? Poroke? A nisem povedala? Ja! Aja, ti nisi na fb... Si bom zapomnila, kako sem morala trpet, da je pojedel svojo večerjo, jaz pa svojega krožnika še pogledat nisem smela, tak mi je bilo slabo. No, da vam povem, zakaj nisem na FB! Ta FB kritiziram že od vsega začetka kar obstaja in se iz principa ne želim tam registrirati. Pa še sedaj, ko je prišla ta afera ven, ko so lepo razkrili vse tam objavljene podatke. Da me ne boste več zezale... moj mož je bil isti, se ga je branil par mesecev in mene skoz špikal, kaj skoz na FB visim... Pol si ga je pa naložil (ne vem, zakaj si je premislil, pravi, da iz firbca) in zdaj se še on ne odlima od njega je pa FB fin zato, ker se lahko pogovarjamo tudi o bolj osebnih temah, ker imamo forum, ki ga ne more brati nihče drug kot samo me. Mogoče te pa prepričamo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.6.2009 22:19:47
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 3 MESECE JURE OD FELIX IN MATTEO OD LEJCE! hvalaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.6.2009 22:19:59
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= P.S. - Naša punca se sicer velik smeje, ampak ko jo fotkam pa me sam resno gleda Jo bom enkrat tako presenetila in jo dobila smejočo na fotko. kaj tvoja tudi?? moj tudi... se reži na polno, vzamem gsm da ga bom slikala... in takoj resno faco... nimam skoraj nobene slike, ko se smeje... pa je taka kokica ko to dela očitno imajo vsi marčevčki ta sindrom
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.6.2009 22:20:01
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: lejca Cer.. Mi smo pa danes 3 mesce stari...Najaa dodajam podatke iz pregleda, zrasli samo za 1 cm..torej 59cm ,pridobili na tezi samo 450g..torej,sedaj 5700....je rekla P da mora mal vec pojest...pa se napotnico za k nevrologu nama je dala ,ker se nas ful trese ....v smislu..jaz sem mislila da se vsakic trese od veselja kadar se igrava,pojeva,se greva kopat...zdej pa mi ni vec nc jasno...ne vem kak nej razlozim..zacne mahati z rokicami in nogicami zelo hitro,pa pestke skup stisne..men se je to zdel normalno...zdej me pa skrbi ...se se kateri otrocek tako trese,al je samo moj tak? lejca pr nam Lija tudi full maha z nogicami in rokicami, sem se na začetku hecala če ona motor vžiga ker tako dela. Samo bom pa zdaj v pon. vprašala P. če je to kaj narobe ali kaj.. glede na to, koliko vas je napisalo, da vaši otroci isto počnejo, po mojem ni nič narobe
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.6.2009 22:30:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Jaz sem pa zadnjič kupila filter Brita za vodo. No, pa nisem vedela, a res kaj pomaga in prečisti vodo ali ne... No, pa zadnjič prekuhavam vodo iz pipe in jo zlijem v flaško, fuj, čisto bela voda je bila... Sem jo kar stran zlila. Potem sem pa prekuhala filtrirano vodo in jo zlila v flaško, pa je bila čisto prozorna. Tako da očitno ti filtri res prečistijo vodo... Jaz tudi razmišljam, da bi kupila tole Britto. A da je tako čista voda? ojoj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.6.2009 22:30:24
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A je med nami kakšna z imenom na A, ki se želi pridružit skupini na fb? Punce, če se bo še katera želela pridružit (KOKICA, ko boš podlegla pritisku ) naj to pove meni ali MaJaLe, da vas potrdi ena od naju. mogoče je pa dana? Ne, ni dana.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.6.2009 22:30:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- kak je bilo včeraj? Kak si rešila problemček? Te res zanima? Za oblečt sem že našla na koncu... Bolj je bil problem, ker mi je bilo že ves dan malo slabo (oz. od kosila dalje, ker mi zgleda nekaj v hrani ni pasalo) in ko sva šla ven, je bilo samo še slabše. Tako da tud pojest nisem mogla in sva po hitrem postopku šla nazaj domov, kjer sem se samo v posteljo zvalila in zaspala do jutra. Z 1x-nim bujenjem, da sem Niko nahranla. Tako je bilo. a dej... kakšna škoda še dobro, da je obletnica vsako leto haha, ma ne, bova ponovila. Nasl. teden...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.6.2009 23:06:10
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
Da še vam drage moje pupce zaželim lahko nočko in se pohvalim s tem, da sem danes domow že prinesla poročne prstane... še dobra 2 mesca in bom gospa bomo skupaj odštevale tle na rr...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.6.2009 23:11:45
|
|
|
|
Najaa
|
MaJaLe, še 2 meseca in 3 dni!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.6.2009 23:14:28
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa MaJaLe, še 2 meseca in 3 dni! a si končno opazla moj ticker?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.6.2009 23:14:30
|
|
|
|
Piruri
|
VSE NAJBOLJŠE ZA 3 MESECE JURE OD FELIX IN MATTEO OD LEJCE! Tudi od nas
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.6.2009 23:14:44
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri VSE NAJBOLJŠE ZA 3 MESECE JURE OD FELIX IN MATTEO OD LEJCE! Tudi od nas od mene tudi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.6.2009 23:17:37
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa MaJaLe, še 2 meseca in 3 dni! a si končno opazla moj ticker? Ja končno! Lep je! Zdaj ti bom vsak dan povedala, koliko še. Ko bom pisala čestitko za obmesečnice, bom še tebi spodaj napisala, koliko je še do usodnega da!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.6.2009 23:18:44
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa MaJaLe, še 2 meseca in 3 dni! a si končno opazla moj ticker? Ja končno! Lep je! Zdaj ti bom vsak dan povedala, koliko še. Ko bom pisala čestitko za obmesečnice, bom še tebi spodaj napisala, koliko je še do usodnega da! haha... nebi blo slabo... pri moji pozabljivosti se zna zgodit, da pozabim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.6.2009 23:23:05
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa MaJaLe, še 2 meseca in 3 dni! a si končno opazla moj ticker? Ja končno! Lep je! Zdaj ti bom vsak dan povedala, koliko še. Ko bom pisala čestitko za obmesečnice, bom še tebi spodaj napisala, koliko je še do usodnega da! haha... nebi blo slabo... pri moji pozabljivosti se zna zgodit, da pozabim in potem bi me zastonj stale pred poročno dvorano z rižem v rokah
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.6.2009 23:33:51
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* haha... nebi blo slabo... pri moji pozabljivosti se zna zgodit, da pozabim in potem bi me zastonj stale pred poročno dvorano z rižem v rokah sej če bi mi kakšen sms poslale zna bit, da bi na hitro še priletela
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.6.2009 23:35:39
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A je med nami kakšna z imenom na A, ki se želi pridružit skupini na fb? Punce, če se bo še katera želela pridružit (KOKICA, ko boš podlegla pritisku ) naj to pove meni ali MaJaLe, da vas potrdi ena od naju. Jaz sem na A
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 26.6.2009 23:42:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.6.2009 8:50:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
PA DOBRO JUTRO!!!! Kje ste punce? So vas otročki okupirali? No, jaz sem ga že nahranila, sedaj pa je zaspal nazaj. Danes bi morali na praznovanje enega rojstnega dne (2 leti je stara punčka), pa ne vem če bo kaj iz tega, ker želijo imeti piknik, je pa že sedaj oblačno. So morali že 2x zaradi vremena prestaviti. Bomo videli, če gre v tretje rado!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.6.2009 9:28:10
|
|
|
|
dushka
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia eno vprašanje punce-kdaj boste začele s GH??jaz mislim tam po 4mesecu...kako jabolko,kašice mi nekak ne dišijo,ker to ni sveže.koliko žličk za začetek?in kdaj?dopoldan?sploh si ne morem prestavljat kako začet ...sem že pozabila..sem prvemu s 3in pol mesece dala kuhan korenček,in svež na sokovnik,,s 4mesece je jedel že kako juhico...njej si ne bi upala tako zgodaj. je pa res da prvi ni imel nobenih alergij ker sem mu vse sama delala(kašice mislim).keks in jabolko,in banano je imel najraje...kako boste začele ko bo čas?vem da vsaka po svoje pa da se treba ravnat po otroku..meni je p rekla da ji lahko dam kako kuhano ujabolko..a ni prehitro?bom počakala še kake 4tedne...kaj pa ve?so vam p omenile kaj glede uvajanja gh? Jaz sem začela pri 4 mesecih. Najprej sem ji dala žličko jabolčnega soka, čez nekaj dni pa šele kašico. Čez en teden pa borovnice.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.6.2009 9:47:10
|
|
|
|
Najaa
|
VSE NAJBOLJŠE ZA 3 MESECE LEONARD OD PUPE7, OTROČEK OD SANNE IN NAJA OD MALENAJE!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.6.2009 9:48:12
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A je med nami kakšna z imenom na A, ki se želi pridružit skupini na fb? Punce, če se bo še katera želela pridružit (KOKICA, ko boš podlegla pritisku ) naj to pove meni ali MaJaLe, da vas potrdi ena od naju. Jaz sem na A Tiste, ki še NISTE prijavljene!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.6.2009 9:48:45
|
|
|
|
Najaa
|
MaJaLe, še 2 meseca in 2 dneva!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 27.6.2009 11:38:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 PA DOBRO JUTRO!!!! Kje ste punce? So vas otročki okupirali? No, jaz sem ga že nahranila, sedaj pa je zaspal nazaj. Danes bi morali na praznovanje enega rojstnega dne (2 leti je stara punčka), pa ne vem če bo kaj iz tega, ker želijo imeti piknik, je pa že sedaj oblačno. So morali že 2x zaradi vremena prestaviti. Bomo videli, če gre v tretje rado! mi ga bomo pa imeli, kljub temu, če bo dež se ne pustimo motit -bomo pod streho
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?