|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del
26.6.2009 22:18:48   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Najaa- kak je bilo včeraj? Kak si rešila problemček?

Te res zanima? user posted image
Za oblečt sem že našla na koncu... Bolj je bil problem, ker mi je bilo že ves dan malo slabo (oz. od kosila dalje, ker mi zgleda nekaj v hrani ni pasalo) in ko sva šla ven, je bilo samo še slabše. Tako da tud pojest nisem mogla in sva po hitrem postopku šla nazaj domov, kjer sem se samo v posteljo zvalila in zaspala do jutra. Z 1x-nim bujenjem, da sem Niko nahranla. Tako je bilo. user posted image

a dej... kakšna škoda user posted image še dobro, da je obletnica vsako leto user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 476
26.6.2009 22:19:40   
felix7

A obletnico sta imela? Poroke?

A nisem povedala? Ja! user posted image  Aja, ti nisi na fb... user posted image
Si bom zapomnila, kako sem morala trpet, da je pojedel svojo večerjo, jaz pa svojega krožnika še pogledat nisem smela, tak mi je bilo slabo. user posted image

user posted image user posted image user posted image No, da vam povem, zakaj nisem na FB! Ta FB kritiziram že od vsega začetka kar obstaja in se iz principa ne želim tam registrirati. Pa še sedaj, ko je prišla ta afera ven, ko so lepo razkrili vse tam objavljene podatke. Da me ne boste več zezale...user posted image

moj mož je bil isti, se ga je branil par mesecev in mene skoz špikal, kaj skoz na FB visim... Pol si ga je pa naložil (ne vem, zakaj si je premislil, pravi, da iz firbca) in zdaj se še on ne odlima od njega user posted image user posted image user posted image
je pa FB fin zato, ker se lahko pogovarjamo tudi o bolj osebnih temah, ker imamo forum, ki ga ne more brati nihče drug kot samo me. Mogoče te pa prepričamo user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 477
26.6.2009 22:19:47   
felix7

VSE NAJBOLJŠE ZA 3 MESECE JURE OD FELIX IN MATTEO OD LEJCE! user posted image  user posted image  user posted image

hvalaaaaaaaaaaa user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 478
26.6.2009 22:19:59   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe*

IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

P.S. - Naša punca se sicer velik smeje, ampak ko jo fotkam pa me sam resno gleda user posted image Jo bom enkrat tako presenetila in jo dobila smejočo na fotko. user posted image

kaj tvoja tudi??
moj tudi... se reži na polno, vzamem gsm da ga bom slikala... in takoj resno faco...
nimam skoraj nobene slike, ko se smeje... pa je taka kokica ko to delauser posted image

očitno imajo vsi marčevčki ta sindrom user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 479
26.6.2009 22:20:01   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Cer..

Mi smo pa danes 3 mesce stari...Najaa dodajam podatke iz pregleda, zrasli samo za 1 cm..torej 59cm ,pridobili na tezi samo 450g..torej,sedaj 5700....je rekla P da mora mal vec pojest...pa se napotnico za k nevrologu nama je dala ,ker se nas ful trese ....v smislu..jaz sem mislila da se vsakic trese od veselja kadar se igrava,pojeva,se greva kopat...zdej pa mi ni vec nc jasno...ne vem kak nej razlozim..zacne mahati z rokicami in nogicami zelo hitro,pa pestke skup stisne..men se je to zdel normalno...zdej me pa skrbiuser posted image ...se se kateri otrocek tako trese,al je samo moj tak?

lejca
pr nam Lija tudi full maha z nogicami in rokicami, sem se na začetku hecala če ona motor vžiga ker tako dela. Samo bom pa zdaj v pon. vprašala P. če je to kaj narobe ali kaj..user posted image user posted image  

glede na to, koliko vas je napisalo, da vaši otroci isto počnejo, po mojem ni nič narobe user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 480
26.6.2009 22:30:17   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Jaz sem pa zadnjič kupila filter Brita za vodo. No, pa nisem vedela, a res kaj pomaga in prečisti vodo ali ne... No, pa zadnjič prekuhavam vodo iz pipe in jo zlijem v flaško, fuj, čisto bela voda je bila... Sem jo kar stran zlila. Potem sem pa prekuhala filtrirano vodo in jo zlila v flaško, pa je bila čisto prozorna. Tako da očitno ti filtri res prečistijo vodo... user posted image

Jaz tudi razmišljam, da bi kupila tole Britto. A da je tako čista voda? ojoj.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 481
26.6.2009 22:30:24   
Najaa

A je med nami kakšna z imenom na A, ki se želi pridružit skupini na fb?
Punce, če se bo še katera želela pridružit (KOKICA, ko boš podlegla pritisku user posted image ) naj to pove meni ali MaJaLe, da vas potrdi ena od naju. user posted image

mogoče je pa dana?

Ne, ni dana. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 482
26.6.2009 22:30:27   
Najaa

Najaa- kak je bilo včeraj? Kak si rešila problemček?

Te res zanima? user posted image
Za oblečt sem že našla na koncu... Bolj je bil problem, ker mi je bilo že ves dan malo slabo (oz. od kosila dalje, ker mi zgleda nekaj v hrani ni pasalo) in ko sva šla ven, je bilo samo še slabše. Tako da tud pojest nisem mogla in sva po hitrem postopku šla nazaj domov, kjer sem se samo v posteljo zvalila in zaspala do jutra. Z 1x-nim bujenjem, da sem Niko nahranla. Tako je bilo. user posted image

a dej... kakšna škoda user posted image še dobro, da je obletnica vsako leto user posted image

haha, ma ne, bova ponovila. Nasl. teden...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 483
26.6.2009 23:06:10   
*MaJaLe*
Da še vam drage moje pupce zaželim lahko nočko in se pohvalim s tem, da sem danes domow že prinesla poročne prstane... še dobra 2 mesca in bom gospauser posted image bomo skupaj odštevale tle na rr...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 484
26.6.2009 23:11:45   
Najaa
MaJaLe, še 2 meseca in 3 dni! user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 485
26.6.2009 23:14:28   
*MaJaLe*

a si končno opazla moj ticker?user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 486
26.6.2009 23:14:30   
Piruri
VSE NAJBOLJŠE ZA 3 MESECE JURE OD FELIX IN MATTEO OD LEJCE! user posted image  user posted image  user posted image

Tudi od nas user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 487
26.6.2009 23:14:44   
*MaJaLe*
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Tudi od nas user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

od mene tudiuser posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 488
26.6.2009 23:17:37   
Najaa

Ja končno! user posted image  Lep je! Zdaj ti bom vsak dan povedala, koliko še. Ko bom pisala čestitko za obmesečnice, bom še tebi spodaj napisala, koliko je še do usodnega da! user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 489
26.6.2009 23:18:44   
*MaJaLe*

Ja končno! user posted image  Lep je! Zdaj ti bom vsak dan povedala, koliko še. Ko bom pisala čestitko za obmesečnice, bom še tebi spodaj napisala, koliko je še do usodnega da! user posted image

haha... nebi blo slabo...
pri moji pozabljivosti se zna zgodit, da pozabimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 490
26.6.2009 23:23:05   
felix7

pri moji pozabljivosti se zna zgodit, da pozabimuser posted image user posted image user posted image

in potem bi me zastonj stale pred poročno dvorano z rižem v rokah user posted image user posted image

(odgovor članu *MaJaLe*)
Neposredna povezava do sporočila: 491
26.6.2009 23:33:51   
*MaJaLe*

in potem bi me zastonj stale pred poročno dvorano z rižem v rokah user posted image user posted image

sej če bi mi kakšen sms poslale zna bit, da bi na hitro še priletelauser posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 492
26.6.2009 23:35:39   
Piruri

Punce, če se bo še katera želela pridružit (KOKICA, ko boš podlegla pritisku user posted image ) naj to pove meni ali MaJaLe, da vas potrdi ena od naju. user posted image

Jaz sem na A user posted image  user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 493
26.6.2009 23:42:27   
KOKICA32
LAHKO NOČ! user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 494
27.6.2009 8:50:59   
KOKICA32
PA DOBRO JUTRO!!!! user posted image

Kje ste punce? So vas otročki okupirali? user posted image No, jaz sem ga že nahranila, sedaj pa je zaspal nazaj. user posted image

Danes bi morali na praznovanje enega rojstnega dne (2 leti je stara punčka), pa ne vem če bo kaj iz tega, ker  želijo imeti piknik, je pa že sedaj oblačno. So morali že 2x zaradi vremena prestaviti. Bomo videli, če gre v tretje rado! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 495
27.6.2009 9:28:10   
dushka
IZVIRNO SPOROČILO: leo#tia

eno vprašanje punce-kdaj boste začele s GH??jaz mislim tam po 4mesecu...kako jabolko,kašice mi nekak ne dišijo,ker to ni sveže.koliko žličk za začetek?in kdaj?dopoldan?sploh si ne morem prestavljat kako začetuser posted image ...sem že pozabila..sem prvemu s 3in pol mesece dala kuhan korenček,in svež na sokovnik,,s 4mesece je jedel že kako juhico...njej si ne bi upala tako zgodaj.user posted image je pa res da prvi ni imel nobenih alergij ker sem mu vse sama delala(kašice mislim).keks in jabolko,in banano je imel najraje...kako boste začele ko bo čas?vem da vsaka po svoje pa da se treba ravnat po otroku..meni je p rekla da ji lahko dam kako kuhano ujabolko..a ni prehitro?bom počakala še kake 4tedne...kaj pa ve?so vam p omenile kaj glede uvajanja gh?

Jaz sem začela pri 4 mesecih. Najprej sem ji dala žličko jabolčnega soka, čez nekaj dni pa šele kašico. Čez en teden pa borovnice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 496
27.6.2009 9:47:10   
Najaa
VSE NAJBOLJŠE ZA 3 MESECE LEONARD OD PUPE7, OTROČEK OD SANNE IN NAJA OD MALENAJE! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 497
27.6.2009 9:48:12   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Jaz sem na A user posted image  user posted image

Tiste, ki še NISTE prijavljene! user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 498
27.6.2009 9:48:45   
Najaa
MaJaLe, še 2 meseca in 2 dneva! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 499
27.6.2009 11:38:14   
spps

PA DOBRO JUTRO!!!! user posted image

Kje ste punce? So vas otročki okupirali? user posted image No, jaz sem ga že nahranila, sedaj pa je zaspal nazaj. user posted image

Danes bi morali na praznovanje enega rojstnega dne (2 leti je stara punčka), pa ne vem če bo kaj iz tega, ker  želijo imeti piknik, je pa že sedaj oblačno. So morali že 2x zaradi vremena prestaviti. Bomo videli, če gre v tretje rado! user posted image

mi ga bomo pa imeli, kljub temu, če bo dežuser posted image user posted image user posted image  se ne pustimo motit -bomo pod strehouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?