Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 21:55:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A obletnico sta imela? Poroke? A nisem povedala? Ja! Aja, ti nisi na fb... Si bom zapomnila, kako sem morala trpet, da je pojedel svojo večerjo, jaz pa svojega krožnika še pogledat nisem smela, tak mi je bilo slabo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 21:55:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, to je je shit! Mogoče pa si boš takrat samo še malo pogledala in BOŠ dosegla tiste manjkajoče pike. Ne vem...mene bi to tudi dotolklo...pač zaradi poroke. Kaj pa če jo prestaviš? Kok sem se zdej nasmejala. Ženska že komaj čaka, da dahne usodni da! Obleka prštimana, prstani doma, vabila v fazi izdelave... itd. No, vidiš...vse kar si naštela je možno prestaviti...in uporabiti kasneje...vabila pa še tudi niso šla ven.. ti pa ga vsekaš..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 21:56:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A obletnico sta imela? Poroke? A nisem povedala? Ja! Aja, ti nisi na fb... Si bom zapomnila, kako sem morala trpet, da je pojedel svojo večerjo, jaz pa svojega krožnika še pogledat nisem smela, tak mi je bilo slabo. bogica ma bosta nadoknadla pa gre ven Najaa a že veš če prideš kaj na naš konec??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 21:58:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A obletnico sta imela? Poroke? A nisem povedala? Ja! Aja, ti nisi na fb... Si bom zapomnila, kako sem morala trpet, da je pojedel svojo večerjo, jaz pa svojega krožnika še pogledat nisem smela, tak mi je bilo slabo. No, da vam povem, zakaj nisem na FB! Ta FB kritiziram že od vsega začetka kar obstaja in se iz principa ne želim tam registrirati. Pa še sedaj, ko je prišla ta afera ven, ko so lepo razkrili vse tam objavljene podatke. Da me ne boste več zezale...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 21:59:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A obletnico sta imela? Poroke? A nisem povedala? Ja! Aja, ti nisi na fb... Si bom zapomnila, kako sem morala trpet, da je pojedel svojo večerjo, jaz pa svojega krožnika še pogledat nisem smela, tak mi je bilo slabo. bogica ma bosta nadoknadla pa gre ven Najaa a že veš če prideš kaj na naš konec?? A da prideš? To ste se tudi na FB pogovarjale? Bi te prav rada spoznala in tvoji mali sreči!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 22:03:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A da prideš? To ste se tudi na FB pogovarjale? Bi te prav rada spoznala in tvoji mali sreči! ne to smo se tud tu pogovarjale!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 22:09:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A da prideš? To ste se tudi na FB pogovarjale? Bi te prav rada spoznala in tvoji mali sreči! ne to smo se tud tu pogovarjale!! Te pa sem to ven spustila...Se opravičujem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 22:10:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A obletnico sta imela? Poroke? A nisem povedala? Ja! Aja, ti nisi na fb... Si bom zapomnila, kako sem morala trpet, da je pojedel svojo večerjo, jaz pa svojega krožnika še pogledat nisem smela, tak mi je bilo slabo. bogica ma bosta nadoknadla pa gre ven Najaa a že veš če prideš kaj na naš konec?? Nič ne vem... Mogoče gremo drug teden v Ce, pa bom probala kaj skombinirat... Kaj npr. v soboto bi imela kaj časa za kofe al imate sobote bolj rezervirane za družinske opravke?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 22:11:08
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A obletnico sta imela? Poroke? A nisem povedala? Ja! Aja, ti nisi na fb... Si bom zapomnila, kako sem morala trpet, da je pojedel svojo večerjo, jaz pa svojega krožnika še pogledat nisem smela, tak mi je bilo slabo. No, da vam povem, zakaj nisem na FB! Ta FB kritiziram že od vsega začetka kar obstaja in se iz principa ne želim tam registrirati. Pa še sedaj, ko je prišla ta afera ven, ko so lepo razkrili vse tam objavljene podatke. Da me ne boste več zezale... Tako sem tudi jaz dolgo govorila... Pol sem se pa le registrirala in je fajn! Tudi jaz bi tebe rada spoznala. Ko pridem, bomo naredile štajersko srečanje s ščepcem primorske.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 22:13:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A obletnico sta imela? Poroke? A nisem povedala? Ja! Aja, ti nisi na fb... Si bom zapomnila, kako sem morala trpet, da je pojedel svojo večerjo, jaz pa svojega krožnika še pogledat nisem smela, tak mi je bilo slabo. No, da vam povem, zakaj nisem na FB! Ta FB kritiziram že od vsega začetka kar obstaja in se iz principa ne želim tam registrirati. Pa še sedaj, ko je prišla ta afera ven, ko so lepo razkrili vse tam objavljene podatke. Da me ne boste več zezale... Tako sem tudi jaz dolgo govorila... Pol sem se pa le registrirala in je fajn! Tudi jaz bi tebe rada spoznala. Ko pridem, bomo naredile štajersko srečanje s ščepcem primorske. Ja!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 22:15:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
Pupe moje, jaz ne morem več...moj že posteljo greje..sedaj pa grem še jaz! Se oglasim spet jutri! LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 22:15:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nič ne vem... Mogoče gremo drug teden v Ce, pa bom probala kaj skombinirat... Kaj npr. v soboto bi imela kaj časa za kofe al imate sobote bolj rezervirane za družinske opravke? ma če pride taka gostja iz primosrke bomo si pa vzeli čas Sicer grem v Lenart v sob. ker gremo ponoči na morje ampak, se bi našel čas
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 22:16:05
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, to je je shit! Mogoče pa si boš takrat samo še malo pogledala in BOŠ dosegla tiste manjkajoče pike. Ne vem...mene bi to tudi dotolklo...pač zaradi poroke. Kaj pa če jo prestaviš? Kok sem se zdej nasmejala. Ženska že komaj čaka, da dahne usodni da! Obleka prštimana, prstani doma, vabila v fazi izdelave... itd. No, vidiš...vse kar si naštela je možno prestaviti...in uporabiti kasneje...vabila pa še tudi niso šla ven.. hahahaha... NE HVALA
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 22:17:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pupe moje, jaz ne morem več...moj že posteljo greje..sedaj pa grem še jaz! Se oglasim spet jutri! LAHKO NOČ! nočko in lepo pančaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 22:25:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Pupe moje, jaz ne morem več...moj že posteljo greje..sedaj pa grem še jaz! Se oglasim spet jutri! LAHKO NOČ! Pa lepo spite!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 22:26:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nič ne vem... Mogoče gremo drug teden v Ce, pa bom probala kaj skombinirat... Kaj npr. v soboto bi imela kaj časa za kofe al imate sobote bolj rezervirane za družinske opravke? ma če pride taka gostja iz primosrke bomo si pa vzeli čas Sicer grem v Lenart v sob. ker gremo ponoči na morje ampak, se bi našel čas O, sem kar zrastla. No sej se bomo zmenile, obljubim pa nič ne. Višje sile in to...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 22:41:16
|
|
|
|
lejca
|
Cer.. Mi smo pa danes 3 mesce stari...Najaa dodajam podatke iz pregleda, zrasli samo za 1 cm..torej 59cm ,pridobili na tezi samo 450g..torej,sedaj 5700....je rekla P da mora mal vec pojest...pa se napotnico za k nevrologu nama je dala ,ker se nas ful trese ....v smislu..jaz sem mislila da se vsakic trese od veselja kadar se igrava,pojeva,se greva kopat...zdej pa mi ni vec nc jasno...ne vem kak nej razlozim..zacne mahati z rokicami in nogicami zelo hitro,pa pestke skup stisne..men se je to zdel normalno...zdej me pa skrbi ...se se kateri otrocek tako trese,al je samo moj tak? lejca
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 22:47:14
|
|
|
|
Najaa
|
VSE NAJBOLJŠE ZA 3 MESECE JURE OD FELIX IN MATTEO OD LEJCE!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 22:49:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Cer.. Mi smo pa danes 3 mesce stari...Najaa dodajam podatke iz pregleda, zrasli samo za 1 cm..torej 59cm ,pridobili na tezi samo 450g..torej,sedaj 5700....je rekla P da mora mal vec pojest...pa se napotnico za k nevrologu nama je dala ,ker se nas ful trese ....v smislu..jaz sem mislila da se vsakic trese od veselja kadar se igrava,pojeva,se greva kopat...zdej pa mi ni vec nc jasno...ne vem kak nej razlozim..zacne mahati z rokicami in nogicami zelo hitro,pa pestke skup stisne..men se je to zdel normalno...zdej me pa skrbi ...se se kateri otrocek tako trese,al je samo moj tak? lejca Ne bi vedla glede tresenja, ampak Nika se tud cela trese od navdušenja. Še posebej, ko mene vidi. Kar cepeta zraven. Tako da po moje je čisto normalno.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 22:50:54
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
!FB!- A je katera od vas Tina G.? ker sem dobila prošnjo za sprejem v skupino, pa če ni nobena od vas, je ne bom dodala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 22:52:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* !FB!- A je katera od vas Tina G.? ker sem dobila prošnjo za sprejem v skupino, pa če ni nobena od vas, je ne bom dodala Zadnjič so bile še ene 3 sumljive prošnje. Si dobila?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 22:54:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer! Malo zanemarjam RR, ampak sej smo na FB vsena tekočem in še malo več. No, tiste ki smo tam. Naša Katja je včeraj dojela, da flaška le ni tak bav-bav. Ampak pije pa samo vodo, čaj ji ne gre. No, ne še čist pije, ampak parkrat pa že potegne. Dosežek, če je prej samo kričala, če je flaško videla. Sicer pa smo po starem. Spimo ponoči še ne. Smo še daleč od tega. Sicer tudi Jure pri več kot 2-eh letih ne prespi noč, pa bom od Katje to pričakovala. Najaa - slika za seznam (izberi sama eno).
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 22:57:07
|
|
|
|
Anonimen
|
P.S. - Naša punca se sicer velik smeje, ampak ko jo fotkam pa me sam resno gleda Jo bom enkrat tako presenetila in jo dobila smejočo na fotko.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 22:58:06
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
Eko mojega lepega možička Najaa pa še zate, da boš zamenjala v seznamu prosim..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del 25.6.2009 22:59:06
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* !FB!- A je katera od vas Tina G.? ker sem dobila prošnjo za sprejem v skupino, pa če ni nobena od vas, je ne bom dodala Zadnjič so bile še ene 3 sumljive prošnje. Si dobila? ja... ma sm zavrnla če mi ne sporočijo kdo so in kaj hočejo jih ne sprejemam... neka miška maška al neki...NEMA!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?