|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
24.6.2009 15:38:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Joj pikica, kuk se jst zdaj matram zate na kofetkanju user posted image

Joj a res?? Pridna, pridna. In na kakšen način se matraš? user posted image

Sicer pa sem si že zrihtala prijavo takoj "včeraj" ko sem se vrnila domov, sam zdaj moram baje čakat par dni da se aktivira al kako user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4126
24.6.2009 15:40:50   
Anonimen
Menčy, škoda za včeraj. Ja, zamenjaj računalnik čimprej. Itak pa ponovimo tole vse skupaj, še večkrat, a ne punce?user posted image

Šibamo zdaj v ZD, Zoji se je pojavilo ogromno izpuščajev. Gremo dat kri (namesto v petek) še enkrat, potem pa v izolirno. Tako nam je bilo naročeno.
Drugače pa spet spi že 2 uri, jo bo treba budit. "Zjutraj" pa se je zbudila ob 11:30 user posted image user posted image user posted image   Nekaj ne štima, ja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4127
24.6.2009 15:41:17   
Anonimen
Aja, sayuri kako je bilo na srečanju? Sem se spomnila nate user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4128
24.6.2009 15:55:00   
sayuri

Sicer pa sem si že zrihtala prijavo takoj "včeraj" ko sem se vrnila domov, sam zdaj moram baje čakat par dni da se aktivira al kako user posted image

V bistvu te mora šefica potrdit user posted image  Jst zdej same lepe stvari o teb govorim user posted image  Ker so babe firbčne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
24.6.2009 15:56:26   
sayuri

Sploh mi ni uspelo pridt do tja. user posted image  Bla v Citiy parku in se preveč cajta zadržala v H&Mu user posted image  Pol me je pa že mami klicala - je mela en pregled v Kliničnem centru. tko da sem ostala brez kafeta. Pa L&Z sta bila briljantne volje danes. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
24.6.2009 17:30:43   
Anonimen

V bistvu te mora šefica potrdit user posted image  Jst zdej same lepe stvari o teb govorim user posted image  Ker so babe firbčne user posted image

user posted image user posted image user posted image  Ma ti si carica, sam bi res rada noter prišla, ste bile tako zanimive včeraj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4131
24.6.2009 17:31:15   
Anonimen

..se pravi "nakladaš" a ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4132
24.6.2009 17:32:04   
Anonimen

Sploh mi ni uspelo pridt do tja. user posted image  Bla v Citiy parku in se preveč cajta zadržala v H&Mu user posted image  Pol me je pa že mami klicala - je mela en pregled v Kliničnem centru. tko da sem ostala brez kafeta. Pa L&Z sta bila briljantne volje danes. user posted image

Ajej, škoda. Pa drugič, a ne?

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4133
24.6.2009 17:33:40   
Anonimen
Zoja ima šesto bolezen. Še dobro sayuri, da nisem bila pri tebi na kofetkanju, ker bi potem rekla da je to Lovrova bolezen user posted image  user posted image user posted image
Skratka je že boljše volje, brez vročine ves dan (tok,tok,tok), v petek še enkrat kontrola in to je to. Upam.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4134
24.6.2009 17:34:52   
Anonimen
Muklla- si že zbasala vse v kufer? user posted image
Uživajte maximalno! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4135
24.6.2009 20:35:38   
sayuri
Kje ste pa danes vse? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
24.6.2009 21:05:25   
Anonimen
Evo nas. Pikica danes tukaj namesto vseh ostalih user posted image user posted image user posted image
Pa še kofetkarije sem si nakopala user posted image  Zdaj pa imam dela. Adijo nezlikane cunje, nadrobljene politanke po tleh, razmetane igrače, adijo možek user posted image user posted image user posted image  Pikica nima cajta sploh user posted image
Aja, sayuri- hvala, si se potrudila res user posted image  Veselo berem, pokomentirat kaj me je kar malo strah user posted image user posted image  
UŽIVAJTE JUTRI!!!!!! user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4137
24.6.2009 22:07:23   
smrka
Cer! Mi smo danes bili v Porecu, vreme precudovito 24 stopinj.... sprehajali smo se ob morju in po centru zelooooo lep dan. Tako da ce se kera odpravlja na morje kar nc bat, napovedujejo zdaj vsak dan topleje in soncno.... Mi gremo v nedelo spet se mal sprehodit.. ce bo vreme kul se se kaj vrzemo v morje user posted image user posted image user posted image

Vceri je blo super! Se priporocam za se kdaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
24.6.2009 23:01:37   
Anonimen
Oooo smrka, kul :) vidiš, da je tud na morju luštno, sam odpravit se moraš a ne? Ja, ja, saj vem kako to gre. 
Kam pa jutri? :)

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4139
25.6.2009 0:20:14   
Anonimen
Evo še mene čveko spet tukaj gor user posted image
Sem se mogla še tu ustavit preden zavijem v spalnico user posted image

Moja pikica je danes dobila slikice iz vrtca. Kok je cartkana srčica moja user posted image user posted image user posted image Tako jo pogrešam, da jo bom najbrž jutri cel dan samo lubčkala user posted image
Jutri sem pa doma user posted image user posted image user posted image , ZOO žal odpade, bova pa kam drugam krenile.

Lepo se imejte jutri če gre pa katera v shopping v SN naj me pa zvrcne za kavico, bom ziher tam user posted image

smrka danes se je že kazal sonček, kako sem ga bila vesela user posted image user posted image user posted image A greste kaj na morje v tem času ko boš tu?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4140
25.6.2009 9:52:24   
Menčy

IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

O, ŠKODA, NISEM VEDELA ZA VEČERNO DRUŽENJE OB PIZZI, SEM OČITNO PREPOZNO PRIŠLA, KO STE SE ŽE ZMENILE, ZVEČER PA MOJ TUD RAČKOTA NI MEL S SEBOJ, MATER PA TOK MI JE BLO DOLGČAS IN LAKOTA ME JE GRABNILA PA SEM mogla kar suh kruh in maslo gljavit user posted image  user posted image
mi že ugasuje , sem ga že 3x prklopla , sorry , sam po 1 min mi špe vzdrži
tole sem pisla 4x

Sam zdaj je pa res cajt, da zamenjaš račkota. user posted image  Ker tkole lačna bit ni zdravo. user posted image

JA DRŽI, SAM MOJ NEKI ŠTRAJKA, PRAV DA NIMA ČASA, RES DELA CELE DNEVE, SAM PO DUPUSTU MA ŠE NEKAJ DOPUSTA IN BOVA MOGLA V NABAVO, sam saj sploh ni tok star
nakolk ga pa ve menjate user posted image user posted image user posted image račkota mislim, ne MOŽA user posted image user posted image user posted image ...???

Si že danes dobila voziček? Sem vidla unga dostavljalca-je za mano vozil, ko sem šla iz LJ user posted image

JA, RES, JE, SUPER EXPRESNA POŠILJKA, user posted image  je zelo fajn, sam naklon mi ni najbolj všeč, pr tvojmu gre precej niže,
ma saj ne vem al naj kličem, da bi ga zamenjala za druzga k ma večjo naklon al naj vse skupaj pustim in mam tega user posted image  da ne bom komplicirala user posted image , k pa nisem taka

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
25.6.2009 9:54:57   
Menčy

Menčy, škoda za včeraj. Ja, zamenjaj računalnik čimprej. Itak pa ponovimo tole vse skupaj, še večkrat, a ne punce?user posted image

HVALA SI ME POTOLAŽILA, SEM MISLILA, DA SMO ZA LETOS OPRAVILE, SAJ ES NE VEM, ZAKAJ SE NEBI DOBIVALE ŠE TUD POL K BOMO ŽE 1X PO SLUŽBAH, AL KAJ , VSAJ NEKAJX user posted image ...KAJ PRAVITE user posted image ..

Šibamo zdaj v ZD, Zoji se je pojavilo ogromno izpuščajev. Gremo dat kri (namesto v petek) še enkrat, potem pa v izolirno. Tako nam je bilo naročeno.

PA UPAM, DA STE FAJN OPRAVILE....
Drugače pa spet spi že 2 uri, jo bo treba budit. "Zjutraj" pa se je zbudila ob 11:30 user posted image user posted image user posted image   Nekaj ne štima, ja.

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
25.6.2009 9:57:10   
Menčy

Zoja ima šesto bolezen. Še dobro sayuri, da nisem bila pri tebi na kofetkanju, ker bi potem rekla da je to Lovrova bolezen user posted image  user posted image user posted image
Skratka je že boljše volje, brez vročine ves dan (tok,tok,tok), v petek še enkrat kontrola in to je to. Upam.

BRAVO , ZOJA user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
25.6.2009 10:00:24   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Cer! Mi smo danes bili v Porecu, vreme precudovito 24 stopinj.... sprehajali smo se ob morju in po centru zelooooo lep dan. Tako da ce se kera odpravlja na morje kar nc bat, napovedujejo zdaj vsak dan topleje in soncno.... Mi gremo v nedelo spet se mal sprehodit.. ce bo vreme kul se se kaj vrzemo v morje user posted image user posted image user posted image
HVALA SMRKA ZA SUPER NOVICO, POL PA KAR PAKIRAT, SAM ne vem če se nam ne bo kaj pokvačkal, bolj ko pazimo slabje je, sedaj se je ma možeku ena "bulca"pod očmi nardila, upam, da ni kak gnoj v zobu user posted image ker pol ostanemo doma user posted image ...

Vceri je blo super! Se priporocam za se kdaj.

ŠKODA, KER ME NI BILO user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
25.6.2009 10:01:49   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Evo še mene čveko spet tukaj gor user posted image
Sem se mogla še tu ustavit preden zavijem v spalnico user posted image

Moja pikica je danes dobila slikice iz vrtca. Kok je cartkana srčica moja user posted image user posted image user posted image Tako jo pogrešam, da jo bom najbrž jutri cel dan samo lubčkala user posted image
Jutri sem pa doma user posted image user posted image user posted image , ZOO žal odpade, bova pa kam drugam krenile.

Lepo se imejte jutri če gre pa katera v shopping v SN naj me pa zvrcne za kavico, bom ziher tam user posted image

PR MEN SE JE PRELOŽILO NA PETEK, DANES MORAM PAZIT OBA OTROKA, J+KER SO NAŠI V GRIČU-DRVA user posted image

smrka danes se je že kazal sonček, kako sem ga bila vesela user posted image user posted image user posted image A greste kaj na morje v tem času ko boš tu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
25.6.2009 10:04:24   
Menčy
NO, PA ŠE DOPOLDANSKA user posted image user posted image user posted image ZA VSE...
PO MORJU JO PA DOBITE PR MEN...
A STE PO 8. JULIJU ŠE VSE DOMA?user posted image ?

upam, da...user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
25.6.2009 10:12:09   
Menčy
mi mamo drugače težke dneve, Zarja se doma dolgočasi in sploh se ne najkde in sam živčke kravžlja , noče več spat dopoldanskega spancauser posted image
T. pa tud ne skoraj nič ne spi, najprej se boriva skupaj pol ure pol pa še sam več ko pol ure, da za spi za 20 minut, sitna oba ko user posted image .... in sem že tako utrujena, da komaj čakam da odrinemo, sam ne vem če ne bo tam samo še vse slabše, ma saj ne more bit user posted image
ta teden swem res ena razburjena user posted image ...

včeraj sem poklicala NINO IN se prijavila za večerno pedikuro , nisem več zdržala doma, zato mi je res hudo za vaše torkovo druženje, mater drugič me kar domov prite iskat user posted image , saj bom čist pridna z vamuser posted image , nič sitna user posted image

tok za sedaj, grem kuhat za danes pa še porcijo za seboj
papap
danes me je pa ubogal , bravo račko  user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
25.6.2009 12:57:31   
Anonimen
Menčy user posted image user posted image  za tele tvoje težke dneve. Upam, da čimprej minejo. Še predobro vem kako to zgleda..
In hvala za user posted image .
Ne smejo bit službe ovira, da se ne bi še dobivale naprej. Sicer jaz lahko na dopoldansko kofetkanje pozabim. Adijo, pa pa user posted image user posted image user posted image  Bomo pa že našle kakšen popoldan, večer.. al pa če se zmenimo, da ne kupujemo fasnge čez teden, da bo konec tedna totalno prazen hladilnik,ACV pa bo treba nujno v soboto zjutraj v nabavo, pa se zavije še kam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ehh, bomo že nekaj našle, a ne?
Jaz nič ne menjam. Ne računalnika, ne moža. Zaenkrat še oba funkcionirata tako kot treba user posted image user posted image user posted image
Kako si ti rešila v službo? Glede zaposlitve za krajši del. čas mislim..?

Jaz pa danes tako na sayuri mislim user posted image  Res. Kako morjo zdaj uživat tam, že ob pogledu na Filipove radovedne očke user posted image  Mi je lušte naredila, sem prej G. vprašala če bi šli jutri v Gardaland ali pa Guliverlandijo. user posted image  Mogoče se celo kaj izcimi iz tega.

Lana je šla z mojimi starši v Ljubjano se vozit z ladjico po Ljubljanici, Zoja spi, možek travo kosi, mene pa čaka cel kup dela..Jah nič, grem veselo na delo.

Pa pa

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4148
25.6.2009 18:29:21   
Menčy

Menčy user posted image user posted image  za tele tvoje težke dneve. Upam, da čimprej minejo. Še predobro vem kako to zgleda..
In hvala za user posted image .
Ne smejo bit službe ovira, da se ne bi še dobivale naprej. Sicer jaz lahko na dopoldansko kofetkanje pozabim. Adijo, pa pa user posted image user posted image user posted image  Bomo pa že našle kakšen popoldan, večer.. al pa če se zmenimo, da ne kupujemo fasnge čez teden, da bo konec tedna totalno prazen hladilnik,ACV pa bo treba nujno v soboto zjutraj v nabavo, pa se zavije še kam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ehh, bomo že nekaj našle, a ne?
Jaz nič ne menjam. Ne računalnika, ne moža. Zaenkrat še oba funkcionirata tako kot treba user posted image user posted image user posted image
Kako si ti rešila v službo? Glede zaposlitve za krajši del. čas mislim..?

Jaz pa danes tako na sayuri mislim user posted image  Res. Kako morjo zdaj uživat tam, že ob pogledu na Filipove radovedne očke user posted image  Mi je lušte naredila, sem prej G. vprašala če bi šli jutri v Gardaland ali pa Guliverlandijo. user posted image  Mogoče se celo kaj izcimi iz tega.

Lana je šla z mojimi starši v Ljubjano se vozit z ladjico po Ljubljanici, Zoja spi, možek travo kosi, mene pa čaka cel kup dela..Jah nič, grem veselo na delo.

Pa pa

HVALA ZA VSPODBUDNE BESEDE IN user posted image NAZAJ, ja, prav maš bomo že nekaj iznašle, da se dobimo user posted image
SLUŽBA - super, imam polovični delovni čas- mislim, da od 12.oo do pol štirih, en dan prosto, razen , ko imamo konference in GU, pridem za ob 17.00 in sem tam, sam ponavadi za Podaljšano bivanje ni GU tak dolgih, kot pri pouku user posted image
mislim, da bom eno leto še uživala user posted image  pa zakaj ne , če je to mogoče, bomo pa mal bolj šparal user posted image  user posted image
sem pa dala tud vlogo za podaljšanje pa saj vem da ne bo nič, ker pravijo da so začeli stiskat, ampak probat ni greh; ti pa tud še nisi dobila odločbe nazaj, kot berem...morda ti pa uspe user posted image user posted image user posted image ti privoščimuser posted image da bi se še mal crkljale a ne, s svojima user posted image  user posted image

ja, prav maš Sayuri najbrž uživa s svojo družinico user posted image , super za njih user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
25.6.2009 18:35:12   
Menčy
no, jaz pa že pridno pakiram in seveda spet se mučim z mojima dvema, čeprav je Zarja danwes super volje in še spala je user posted image , za razliko od tobija, ki je spal čez dan celih 15 minut, potem si milsite kaki user posted image sitko je...

joj to pakiranje me nažira user posted image , saj ne vem kaj naj sploh uzamem, pa premajhen avto imamo, da bi vzeli vse kar sem si zamislila, pa joj , joj, joj
ko pridemo domov je lažje - vse zmečeš v pranje in je user posted image

po drigi strani pa komaj čakamuser posted image
nič grem še pakirat

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.