|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 25.6.2009 18:29:21
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Menčy za tele tvoje težke dneve. Upam, da čimprej minejo. Še predobro vem kako to zgleda.. In hvala za . Ne smejo bit službe ovira, da se ne bi še dobivale naprej. Sicer jaz lahko na dopoldansko kofetkanje pozabim. Adijo, pa pa Bomo pa že našle kakšen popoldan, večer.. al pa če se zmenimo, da ne kupujemo fasnge čez teden, da bo konec tedna totalno prazen hladilnik,ACV pa bo treba nujno v soboto zjutraj v nabavo, pa se zavije še kam Ehh, bomo že nekaj našle, a ne? Jaz nič ne menjam. Ne računalnika, ne moža. Zaenkrat še oba funkcionirata tako kot treba Kako si ti rešila v službo? Glede zaposlitve za krajši del. čas mislim..? Jaz pa danes tako na sayuri mislim Res. Kako morjo zdaj uživat tam, že ob pogledu na Filipove radovedne očke Mi je lušte naredila, sem prej G. vprašala če bi šli jutri v Gardaland ali pa Guliverlandijo. Mogoče se celo kaj izcimi iz tega. Lana je šla z mojimi starši v Ljubjano se vozit z ladjico po Ljubljanici, Zoja spi, možek travo kosi, mene pa čaka cel kup dela..Jah nič, grem veselo na delo. Pa pa HVALA ZA VSPODBUDNE BESEDE IN NAZAJ, ja, prav maš bomo že nekaj iznašle, da se dobimo SLUŽBA - super, imam polovični delovni čas- mislim, da od 12.oo do pol štirih, en dan prosto, razen , ko imamo konference in GU, pridem za ob 17.00 in sem tam, sam ponavadi za Podaljšano bivanje ni GU tak dolgih, kot pri pouku mislim, da bom eno leto še uživala pa zakaj ne , če je to mogoče, bomo pa mal bolj šparal sem pa dala tud vlogo za podaljšanje pa saj vem da ne bo nič, ker pravijo da so začeli stiskat, ampak probat ni greh; ti pa tud še nisi dobila odločbe nazaj, kot berem...morda ti pa uspe ti privoščim da bi se še mal crkljale a ne, s svojima ja, prav maš Sayuri najbrž uživa s svojo družinico , super za njih
|
|
|