|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del
24.6.2009 21:49:51   
Anonimen
Men Fb spet nagaja za nalaganje slik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samsa, pogodbo čakam, da jo dobim po pošti.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2251
24.6.2009 21:50:02   
Samsa
Grem se jaz dragemu posvetit - lani tak čas sva se že pripravljala na prihod najine čmrlike

Želim vam mirno, dolgo noč user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
24.6.2009 21:51:52   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

O Lunca,samo da je Maj boljeuser posted image user posted image user posted image .Pa kaj za uno zemljo,a naj bi bil raje lacen.Sem jaz tali tudi hrano tihotapla v bolnico,alo,3dni brez jest,pa tak shirancuser posted image .
Joj lunca,men gre na jok,zakaj si napisala to o cigancici bogiciuser posted image .Pa kje je socialna,pra..i pokvarjeni,vsi za pobituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

.................ej,to jaz poslušam,že dva dni,kako se joka,in jo gledam,kako se valja po posteljici in ji nogice bingljajo dol,ko se zagozdi,mislim groza,res,kako so lahko ljudje tako bresrčni,otrok,pa nič kriv

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
24.6.2009 21:51:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Grem se jaz dragemu posvetit - lani tak čas sva se že pripravljala na prihod najine čmrlike

Želim vam mirno, dolgo noč user posted image

Lepi spomini, ne? user posted image

Jutr pa le kakšno solzico potoči ob uri rojstva. user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2254
24.6.2009 21:53:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

O Lunca,samo da je Maj boljeuser posted image user posted image user posted image .Pa kaj za uno zemljo,a naj bi bil raje lacen.Sem jaz tali tudi hrano tihotapla v bolnico,alo,3dni brez jest,pa tak shirancuser posted image .
Joj lunca,men gre na jok,zakaj si napisala to o cigancici bogiciuser posted image .Pa kje je socialna,pra..i pokvarjeni,vsi za pobituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

.................ej,to jaz poslušam,že dva dni,kako se joka,in jo gledam,kako se valja po posteljici in ji nogice bingljajo dol,ko se zagozdi,mislim groza,res,kako so lahko ljudje tako bresrčni,otrok,pa nič kriv

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2255
24.6.2009 21:54:29   
Anonimen

KLaj pa sestre,a jo nihce ne porajta al kako???Men se strena,da sem na tvojem mestu.A si jo ti kj tolazila?

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2256
24.6.2009 21:57:06   
Anonimen
Didlina a si mene preskocila?Tooolk sem zejna,pa se mi ne da vstt in it po vodo?A je kje kak kandidatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2257
24.6.2009 21:58:48   
Anonimen

Didlina a si mene preskocila?Tooolk sem zejna,pa se mi ne da vstt in it po vodo?A je kje kak kandidatuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2258
24.6.2009 22:03:20   
*anamor*
Mi pa bomo očitno imeli svetlo noč. Naš se samo premetava pa jokca, sploh nevem kaj mu je. Mogoče še je to malo od vročine. Kaj je katera imela izkušnjo z virusom, ko je otrok posut s pikicami po telesu in z visoko vročino? Midva sva včeraj bila pri zdravniku in je rekla, da je to virus. Zdaj pa nimam pojma. Slini se grozno, noče imeti dude, kot ga še dodatno bolijo zobi.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
24.6.2009 22:04:17   
lunca14
Kleo,sestre,jo poštimajo,tok,da jo nahranijo,preoblečejo,malo pocrklajo,ampak več tud ne morejo,potem pa se joka po uro,jaz ne morem k njej ,ker ima rota virus in je v izolaciji,če bi bla v normalni sobi,bi jo pocartala,tako,pa jo ne smem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
24.6.2009 22:04:48   
*anamor*
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vem, da to kar bom zdaj rekla ni prav, samo res ne prenesem teh ciganov. Imajo vse bonitete v naši državi, na svet spravljajo otroke samo zato, ker jih pač imajo, potem pa ti bogi otroci trpijo. GROZA. Kje je tu res socialna?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
24.6.2009 22:06:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor*

Mi pa bomo očitno imeli svetlo noč. Naš se samo premetava pa jokca, sploh nevem kaj mu je. Mogoče še je to malo od vročine. Kaj je katera imela izkušnjo z virusom, ko je otrok posut s pikicami po telesu in z visoko vročino? Midva sva včeraj bila pri zdravniku in je rekla, da je to virus. Zdaj pa nimam pojma. Slini se grozno, noče imeti dude, kot ga še dodatno bolijo zobi.

Naša je zadnjič fasala tole okužbo. Mine. Neješčost, visoka vročina, po 5 dneh se vse zasuka za 300%.user posted image Zbijaj vročino s svečkami, čimveč pit, če se le da komarčkov čaj, ker baje tud trebušček boli.user posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2262
24.6.2009 22:07:54   
lunca14

...........verjetno,ma šesto bolezen,ali mogoče škrlatinko,sam če sta bla pri zdravniku,bi ti za škrlatinko povedal.Čez dva dni bo dobro,sam na vročino pazi,da ne preseže 38,5.pa pije naj veliko.user posted image user posted image user posted image user posted image ,pri nas ma tud lun nek virus,ker mu blato tako čudno smrdi,drugače nič kaj dosti ne kašlja,ne smrka,sam smrdeče blato je,upam,da ne bo še on kaj zakuhal,ker imam dovoooooooooooooooooooooolj,teh bolezni in dohtarjev.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
24.6.2009 22:09:20   
*anamor*

Naša je zadnjič fasala tole okužbo. Mine. Neješčost, visoka vročina, po 5 dneh se vse zasuka za 300%.user posted image Zbijaj vročino s svečkami, čimveč pit, če se le da komarčkov čaj, ker baje tud trebušček boli.user posted image

Evo vidiš, se je meni zdelo pa nisem vedela ali se mi samo sanja. Joj groza, jaz pa sem mu dajala kamilični čaj. Kaj pa ponoči ti je veliko pila? Malo mi prosim več povej, ker sem zdaj že res čisto adijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
24.6.2009 22:12:48   
*anamor*

...........verjetno,ma šesto bolezen,ali mogoče škrlatinko,sam če sta bla pri zdravniku,bi ti za škrlatinko povedal.Čez dva dni bo dobro,sam na vročino pazi,da ne preseže 38,5.pa pije naj veliko.user posted image user posted image user posted image user posted image ,pri nas ma tud lun nek virus,ker mu blato tako čudno smrdi,drugače nič kaj dosti ne kašlja,ne smrka,sam smrdeče blato je,upam,da ne bo še on kaj zakuhal,ker imam dovoooooooooooooooooooooolj,teh bolezni in dohtarjev.

Ne Lunca to je nek virus mi je pediatrinja rekla. Samo bi morala videti kako so naju obravnavali. Znorela sem skoraj. Najprej sva čakala 3 ure. Ko pa sva prišla na vrsto in ga pregleda, pa je postala cela zaskrbljena. Nato mi reče, da naj upam, da ima virus in nič kaj hujšega. Nakar sem vprašala kaj sumi, mi ni hotela ničesar povedati. Potem greva v laboratorij in mi sestra pravi, da jo je klicala zdravnica, da si mora dati masko gor prej ko naju sprejme. Halo jaz sem bila že čisto zmešana. Mali se mi je pa tako jokal, ker ga je očitno že vse bolelo, zaspan je bil full pa še tako ali tako nima rad teh pregledov. Znoriš v glavnem.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
24.6.2009 22:19:32   
Anonimen
Ja, ponoči takoj ko se je zbudila sem ji dala komarčkov čaj. V tistih parih dneh mi je spila verjela ali ne več kot liter čaja na dan.user posted image če sem jo preveč silila jest, je bruhala.user posted image Nam je P rekel lahko hrano, najboljše kakšne zelenjavne mineštrce, kakšno čežano iz preventive...v bistvu tako lahko prebavljivo hrano. No, mi smo flikali kar s frutki.user posted image user posted image

Pa krvna slika nam je pokazala tipično sliko virusne infekcije, ker so bili levkociti povečani.

Upam, da bo kmalu bolje. Mi smo imeli sprva sum na norice, ker je blo glih 14 dni inkubacijske dobe mimo, za škrlatinko je bil sum takoj opuščen, ker ni blo na grlu nič , niti v ustni votlini tipičnih rdečin in težkega požiranja ali belih oblog na jeziku.

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2266
24.6.2009 22:23:05   
*anamor*

Ja, ponoči takoj ko se je zbudila sem ji dala komarčkov čaj. V tistih parih dneh mi je spila verjela ali ne več kot liter čaja na dan.user posted image če sem jo preveč silila jest, je bruhala.user posted image Nam je P rekel lahko hrano, najboljše kakšne zelenjavne mineštrce, kakšno čežano iz preventive...v bistvu tako lahko prebavljivo hrano. No, mi smo flikali kar s frutki.user posted image user posted image

Pa krvna slika nam je pokazala tipično sliko virusne infekcije, ker so bili levkociti povečani.

Upam, da bo kmalu bolje. Mi smo imeli sprva sum na norice, ker je blo glih 14 dni inkubacijske dobe mimo, za škrlatinko je bil sum takoj opuščen, ker ni blo na grlu nič , niti v ustni votlini tipičnih rdečin in težkega požiranja ali belih oblog na jeziku.

Ja pri nas je enako. Krvna slika je pokazala virusno infekcijo. Spije pa tudi veliko. Ponoči spi zelo nemirno, zato sem vedla, da ga nekaj boli. Sklepala sem na trebušček. Nič mi skoraj ne je, sicer danes je že nekaj več pojedel. Je skozi tako mehki, nič ne more se ne igrat ne nič. Spije mi pa res ogromno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
24.6.2009 22:42:00   
Anonimen
No, sam da spije ogromno. Ko bo tole minilo, bo imel tak apetit, za vse zanazaj.user posted image Vsaj pr nas je blo tako. V tistih parih dneh je zgubila ene pol kile, zdej je pa že vse nadoknadila.user posted image user posted image

Za tak odnos  zdravnikov sem pa brez komentarja. user posted image user posted image user posted image user posted image

Kleo, maš prav, si dobro prečitala tisto faco.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2268
24.6.2009 22:56:43   
Anonimen
Evo pa sem.Tickerje sem spreminjala,ker kje mela Marisa ze cist predolgo eno letouser posted image ,pa neki sem dodala....madonca kaksna listauser posted image

Anamor,z nasveti ti ravn ne morem pomagat,ker je mpoja do zdaj imela samo sesto otrosko,pa cist mini vrocince,se to ponoci,edino pikice po hrbtu.
Tko k Didlina pravi,pipi,pipi,pa komarckov caj.
Moja se je ze 3x zbudila,pa nic duda ne pomaga,samo flasa sokka...sem jo mogla ze previt.tako se je trapasto navadila.user posted image

Didli,a da sem uganila.Bravo jestuser posted image

..................ooooooooo madonauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se prevod:
pipi,pipi-piti,piti...................................umiramuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 24.6.2009 23:01:42 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2269
24.6.2009 23:08:04   
Anonimen
user posted image je se kje kaksna,sicer odpujsam se mal k knjigi...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2270
25.6.2009 7:52:27   
Anonimen
LARA - vseeeeeeeeeeeeeeeeee najboljšeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2271
25.6.2009 11:53:11   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: nya

LARA - vseeeeeeeeeeeeeeeeee najboljšeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sofija bi se tudi morala lani na ta dan roditi, pa je še en teden počakala user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
25.6.2009 12:28:26   
Anonimen
Lara, čestitke še tukaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2273
25.6.2009 12:47:25   
Anonimen
Vse najboljse Lara.Pravi dan za prihod na svet si si izbrala,bosta mami in oci vsakic frej,ko bos ti rojstni dan praznovalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2274
25.6.2009 16:21:35   
lidija***
Lara vse najlepše za tvoj 1. rojstni dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.