*anamor*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: *anamor* Mi pa bomo očitno imeli svetlo noč. Naš se samo premetava pa jokca, sploh nevem kaj mu je. Mogoče še je to malo od vročine. Kaj je katera imela izkušnjo z virusom, ko je otrok posut s pikicami po telesu in z visoko vročino? Midva sva včeraj bila pri zdravniku in je rekla, da je to virus. Zdaj pa nimam pojma. Slini se grozno, noče imeti dude, kot ga še dodatno bolijo zobi. ...........verjetno,ma šesto bolezen,ali mogoče škrlatinko,sam če sta bla pri zdravniku,bi ti za škrlatinko povedal.Čez dva dni bo dobro,sam na vročino pazi,da ne preseže 38,5.pa pije naj veliko. ,pri nas ma tud lun nek virus,ker mu blato tako čudno smrdi,drugače nič kaj dosti ne kašlja,ne smrka,sam smrdeče blato je,upam,da ne bo še on kaj zakuhal,ker imam dovoooooooooooooooooooooolj,teh bolezni in dohtarjev. Ne Lunca to je nek virus mi je pediatrinja rekla. Samo bi morala videti kako so naju obravnavali. Znorela sem skoraj. Najprej sva čakala 3 ure. Ko pa sva prišla na vrsto in ga pregleda, pa je postala cela zaskrbljena. Nato mi reče, da naj upam, da ima virus in nič kaj hujšega. Nakar sem vprašala kaj sumi, mi ni hotela ničesar povedati. Potem greva v laboratorij in mi sestra pravi, da jo je klicala zdravnica, da si mora dati masko gor prej ko naju sprejme. Halo jaz sem bila že čisto zmešana. Mali se mi je pa tako jokal, ker ga je očitno že vse bolelo, zaspan je bil full pa še tako ali tako nima rad teh pregledov. Znoriš v glavnem.