lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa lunca se še ni javila - kako je kaj z majem? Evo,me,hvala za vse lepe želje in pika poke,danes je maj bolje,ampak je bil še mal čuden,pa vročino ma,ampak od včeraj boljši,je lahko saj jedel,pa tud pipkal -mal nagajal,me je že mal,tko da se izboljšuje.Smo pa mel dop.spet tisto sestro in me je napizdila ko psa,ko sem dala maju,za jest žemljico,ker zajtra,ni maral pojest,in naj bi moral jest danes samo speštano hrano,meni ni tega nihče povedal,in me je potem napizdila res,ko psa,pol pa sem ji rekla,da mi ni nihče nič rekel,kaj naj voham,če je pa bil lačen..........ma na koncu sem ji rekla,naj me neha napizdevat,da sama odgovarjam zanj,in da je to slabo zanjo da se jezi,je utihnila in šla.Upam,da gre lahko jutri domov......aja,pa polen oddelek je ciganov,v sosednji sobi pa leži dojenčica ciganka stara 6 mesecev,ki je sama cel dan,brez mamice in se joka ko zmešana,ima rota virus,jest sem se začela jokat,ko sem jo poslušala,ma,kako lahko katera mami pusti svojega bolnega otroka samega.....sam ,pa noben drug,pol,pa pride zvečer njena mami,je pri njej eno uro in gre,pa še noseča je,pa še enega otroka ma.Pa baje je ta otrok že skor od rojstva na tem oddelku,jo poštimajo,pa jo spet pripeljejo,čez par dni,kot bi jo namensko ispostavlaji virusom-gorza,jaz bi jo prijavila na socialno,tamala pa tok luškana,da je maj rekel,če je ona ne mara,jo bomo pami sprejeli v našo družino .