|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del
24.6.2009 20:38:31   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

samsa....torta je že narejena? okranclana? darila zavita????user posted image

ja ja in ja user posted image user posted image user posted image

mam kar malo treme hihi

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
24.6.2009 20:39:43   
Samsa
pa mal me nostalgija daje in kar na jok mi gre user posted image user posted image user posted image

jao..... pa nikoli nisem bila taka user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
24.6.2009 20:40:40   
alea01
zakaj pa imaš tremo? a da torta ne bo dobra?user posted image user posted image user posted image ...zezam se

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
24.6.2009 20:41:48   
Samsa

zakaj pa imaš tremo? a da torta ne bo dobra?user posted image user posted image user posted image ...zezam se

ja itak da.... saj jutri ne bodo upali šinfat javno ( bojo pol ) user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
24.6.2009 20:42:25   
alea01
boste imeli jutri praznovanje?

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
24.6.2009 20:43:52   
Samsa
aha... saj je čisto vseeno - do konca vikenda ne napovedujejo oh in sploh vreme user posted image

lani tak čas je blo pa fulllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll vroče

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
24.6.2009 20:45:31   
alea01
itak....mi smo tudi imeli genau na njen RD.....
Saj vreme je nekak bilo..vmes je mal poškropilo.....ravno, ko smo torto ven prinesliuser posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
24.6.2009 20:46:13   
Samsa

itak....mi smo tudi imeli genau na njen RD.....
Saj vreme je nekak bilo..vmes je mal poškropilo.....ravno, ko smo torto ven prinesliuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

tu ni kake vraže? tako kot za poroko? user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
24.6.2009 20:49:29   
alea01
upam, da ne user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
24.6.2009 20:49:51   
Samsa
lunca se še ni javila - kako je kaj z  majem?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
24.6.2009 20:51:43   
alea01
ojoj....saj res

Maj zate in za vso tvojo družino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
24.6.2009 20:52:25   
Samsa
hmmmm.... očitno je dež odplaknil glavne čveke user posted image

vztrajama pa alea in jaz ( alea... a ob 21 - ih me pa zapuščaš? )user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
24.6.2009 21:09:14   
*anamor*
Oj punce,
jaz sem danes v takšni gužvi, da groza. Imeli smo norišnico, nosili smo ven iz stanovanja pohištvo in še jutri bomo.

No zdaj pa obljubljene slikice od mojega princa:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
24.6.2009 21:15:00   
Samsa
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....kaki cartek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
24.6.2009 21:17:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor*

Oj punce,
jaz sem danes v takšni gužvi, da groza. Imeli smo norišnico, nosili smo ven iz stanovanja pohištvo in še jutri bomo.

No zdaj pa obljubljene slikice od mojega princa:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa dober večer čveke. Jaz sem vsa raznežena od user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   pa te prime, pa te mine....jao, imam take nostalgične trenutke na čas, ko je bla Sara tako majhna user posted image

U, tortice. Njami. Ko berem na FB, se sam še o tortah menmo...itak, sej je to čas naših malčkov, ko praznujejo.user posted image Jaz pa še zdej nisem prpopala nobene slike iz praznovanja.user posted image Grem zdej.user posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2240
24.6.2009 21:19:46   
*anamor*
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....kaki cartek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja res je pravi cartek, pojma nimam kako bom ga lahko septembra lahko dala v vrtec, mi bo počilo srce.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
24.6.2009 21:27:00   
Anonimen
Cer

Didli,prpopi.ker sem sla ze 2x gledat kje je vasa torta,sem mislila da sem zgresilauser posted image .
Jaaaa toooortoooo bi.Jutr si bom prav eno zmrznjeno sla kupit.
Daj povej kaksen je jencek,si ga imela kaj v narocju,pa kaj Sara pravi???

Anamor,kolk je zrastel tvoj tamaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .A vi se selite.Kako to in kam?Boste zdaj v hisi,obratno...me zanima,itakuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2242
24.6.2009 21:31:44   
Anonimen
Kleo, mislim, da ima brat od user posted image javni profil gledanja slik na FB. Sem komentirala in mislim, da se ti izpisuje na FB na desni strani, da sem komentirala sliko od M.K. Vsaj men tako kaže, če nekdo komentira od mojih prijateljev slike javnega profila.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2243
24.6.2009 21:37:53   
lunca14

lunca se še ni javila - kako je kaj z  majem?

Evo,me,hvala za vse lepe želje in pika poke,danes je maj bolje,ampak je bil še mal čuden,pa vročino ma,ampak od včeraj boljši,je lahko saj jedel,pa tud pipkal -mal nagajal,me je že mal,tko da se izboljšuje.Smo pa mel dop.spet tisto sestro in me je napizdila ko psa,ko sem dala maju,za jest žemljico,ker zajtra,ni maral pojest,in naj bi moral jest danes samo speštano hrano,meni ni tega nihče povedal,in me je potem napizdila res,ko psa,pol pa sem ji rekla,da mi ni nihče nič rekel,kaj naj voham,če je pa bil lačen..........ma na koncu sem ji rekla,naj me neha napizdevat,da sama odgovarjam zanj,in da je to slabo zanjo da se jezi,je utihnila in šla.Upam,da gre lahko jutri domov......aja,pa polen oddelek je ciganov,v sosednji sobi pa leži dojenčica ciganka stara 6 mesecev,ki je sama cel dan,brez mamice in se joka ko zmešana,ima rota virus,jest sem se začela jokat,ko sem jo poslušala,ma,kako lahko katera mami pusti svojega bolnega otroka samega.....samuser posted image ,pa noben drug,pol,pa pride zvečer njena mami,je pri njej eno uro in gre,pa še noseča je,pa še enega otroka ma.Pa baje je ta otrok že skor od rojstva na tem oddelku,jo poštimajo,pa jo spet pripeljejo,čez par dni,kot bi jo namensko ispostavlaji virusom-gorza,jaz bi jo prijavila na socialno,tamala pa tok luškana,da je maj rekel,če je ona ne mara,jo bomo pami sprejeli v našo družinouser posted image .

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
24.6.2009 21:39:53   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Kleo, mislim, da ima brat od user posted image javni profil gledanja slik na FB. Sem komentirala in mislim, da se ti izpisuje na FB na desni strani, da sem komentirala sliko od M.K. Vsaj men tako kaže, če nekdo komentira od mojih prijateljev slike javnega profila.user posted image

jp.... sem pogledala novorojenčka - kako hitro pozabiš kako izgleda user posted image

Didlinaa, saj je čistno normalno, da si raznežena ob takem tinivinijenčku user posted image
Pogodbo si že podpisala?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
24.6.2009 21:40:00   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor*

res,je cartekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja res je pravi cartek, pojma nimam kako bom ga lahko septembra lahko dala v vrtec, mi bo počilo srce.

teško,a bo šlo,na začetku,je teško,potem,pa vidiš,da je v varnih rokah,damu je všeč in se sprijazniš s temuser posted image user posted image user posted image ....................user posted image user posted image user posted image user posted image za selitev,se kmalu pridružim,temu opraviluuser posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
24.6.2009 21:43:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Jou.Sem ravn pogledala.Ker si ti moja prjatelca,jaz lahko vidim vse slike kjer ti kaj komentiras in obratno.Men je to mal cudn.Sem samo zaradi tega dve pri meni skenslala-no tri,ker imajo take prijatle za katere nocem,da v moje slike skos buljo.

Ja kolk je mini maricka.Pa tam sele 10min star.To se clovek cist raznezi,kaj sele v zivo.To sta bla dedija paf,vnuk pa touser posted image .
Ampak tvoj pa brat sta si pa podobna nulo...a sta ziher v zlahtuser posted image .
Pa svakinja,ja no,lustna drgac,pa ravn rodila,jest sem bla k carovnica....samo njen obraz mi vlece tko na eno zatezenko.

Zdej pa dej slike od r.d.,jaz bom pa probala cd od poroke najdt pa kaksno sliko gor dat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2247
24.6.2009 21:47:47   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

tamala pa tok luškana,da je maj rekel,če je ona ne mara,jo bomo pami sprejeli v našo družinouser posted image .

ajejajej.....

user posted image user posted image user posted image  maj - mislim, tako mali in taki komentar - kapo dol user posted image user posted image user posted image  Res pa je, da me je kar pri srcu stisnilo glede mamice od dojenčice

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
24.6.2009 21:48:03   
Anonimen
O Lunca,samo da je Maj boljeuser posted image user posted image user posted image .Pa kaj za uno zemljo,a naj bi bil raje lacen.Sem jaz tali tudi hrano tihotapla v bolnico,alo,3dni brez jest,pa tak shirancuser posted image .
Joj lunca,men gre na jok,zakaj si napisala to o cigancici bogiciuser posted image .Pa kje je socialna,pra..i pokvarjeni,vsi za pobituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2249
24.6.2009 21:49:05   
lunca14

Luka

user posted image

user posted image

Čestitke tudi mamici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......