Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 11:48:16
|
|
|
|
ledenka
|
bjondi to bo pa kmalu! imaš vse pripravljeno?
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 12:02:23
|
|
|
|
bjondi
|
Imam vse pripravljeno...sem pa včeraj mojega v trgovino poslala pa mu izrecno naročila,da naj ne kupuje preveč ,ker ne vem kdo bo potem vse to pojedel ,če mene ne bo,ker on se bo vrjetno znajdu pa šel mal k svoji mami pa mal k tašči...tko da najprej mormo vse še pojest vso solato in ves sadje ,da naumo stran metal pol pa lahko grem ... Madona pol nosečnosti so me lažni popadki dajal...zdej jih pa že dva dni ni...bo treba rit mal premigat...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 14:26:19
|
|
|
|
Lsica
|
no to pa so novice, bjondi...pa le dogaja. 4 cm...pa to kaj čutiš ? pr men pa nč novega...dete reaktivno - kar pomeni da je migec, tko da še nikamor ne gremo. če ne bo nič do ponedeljka se pa še k G. oglasim na pregled. pa štet moram gibe. se pravi počivat, ker drugač jih ne čutim . ja ni kaj, praznike bo treba nekako še doma preživet.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 14:36:47
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica no to pa so novice, bjondi...pa le dogaja. 4 cm...pa to kaj čutiš ? pr men pa nč novega...dete reaktivno - kar pomeni da je migec, tko da še nikamor ne gremo. če ne bo nič do ponedeljka se pa še k G. oglasim na pregled. pa štet moram gibe. se pravi počivat, ker drugač jih ne čutim . ja ni kaj, praznike bo treba nekako še doma preživet. Ja čutim zdaj ko me je G prežokal -hodim ko račka ,da je potipal ,če sem kej odprta...drgač pa to nič ne čutim,da sem odprta...ma moj je pa še tok gibčen da ga čutim tud v gibanju...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 24.6.2009 14:38:08 >
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 14:38:33
|
|
|
|
Lsica
|
Ja ti si bolj suhica veš, jaz pa mam mal bolj obložen buši...pol pa se to amortizira
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 14:43:50
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Ja ti si bolj suhica veš, jaz pa mam mal bolj obložen buši...pol pa se to amortizira ...pa je šlo res pol kilce dol v zadnjem tednu-me je neki želodc matru...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 16:18:52
|
|
|
|
ana**
|
Sam poste nabiram kr vas tko ni,da bi čvekale
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 17:06:54
|
|
|
|
katrinka
|
da se na hitro javim preden spet selitev me prevzame na pregledu vse ok, srcek uredu, naročila me za 2 ctg-ja, urin ok, malce visok zg.pritisk a nic posebnega,sem se naročila za streptokok - 10eur, kar je v primerjavi z nekaterimi k so velik več placevale zlo mal no, tok na hitro, se oglasim se kaj zvecer a ja - lsica - ob 9:00 sm mela dekompresijo, mene vedn da tko zgodaj, naslednjic mam v cetretek ob 8:30
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 19:19:56
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: ana** blue no ti si še kr dobra za masažo Jst,če grem ene 5× na leto je to že taki luksuz zame.. Wuhu na začetku sem hodila iz zdravstvenih razlogov, pol sem pa ugotovila da je to zaaaaaaaaaaaaakon sem pa kr hodila in hodila... dnar je pa kr kopnel drag je tale šport IZVIRNO SPOROČILO: Lsica Blu, ti pa kar vsak teden na masažo? Blagor tebi, jaz še v življenju nisem bla, ma saj ni čudno, če se še do frizerja spravljam pol leta, k ene hodijo 1x - 2x na teden. sej jz sem bla prvič na masaži pred 2 leti... pol sem pa cca skor eno leto hodila vsaj 1x na 2 tedna na masažo.. mal refleksna masaža stopal, pa mal masaža hrbta... pr frizerju pa nisem bla že brez zafrkancije od osnovne šole... me sestra striže... tko da ne vem zakaj... edin za posebne priložnosti (maturantski ples) sem si šla narest frizuro k frizerju... IZVIRNO SPOROČILO: bjondi No jaz pa iz pregleda..naslednjega datuma mi ni dal ,ker je reku da lahko grem že danes rodit...madona so me kr mal čustva preplevila...poslušal je srčka in me končno tudi vaginalno pregledal-odprta 4 cm...tako da je reku da če ne prej nej grem kar v soboto na PDP v porodnišnico in me zagotovo ne bodo pošiljali domov ... uuu, dejmo dejmo.. navijamo.. mogoče ti bomo kej pomagal da bo prej IZVIRNO SPOROČILO: bjondi sem pa včeraj mojega v trgovino poslala pa mu izrecno naročila,da naj ne kupuje preveč ,ker ne vem kdo bo potem vse to pojedel ,če mene ne bo,ker on se bo vrjetno znajdu pa šel mal k svoji mami pa mal k tašči...tko da najprej mormo vse še pojest vso solato in ves sadje ,da naumo stran metal pol pa lahko grem ... jz sm mela iste probleme... sem mojmu isto govorila da nej ne hodi v velike nabave.. tko da sva si kupovala hrano glih za sproti.. sej itak da je šlo pol vseeno nekaj stvar v smeti k sem bla jz v P...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 19:21:43
|
|
|
|
Blueeyes
|
dons sva se z mojo frajlo mal igrale... je blo velik petja, vzklikov in seveda smeha.. tkole je pa zgledalo
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 19:54:16
|
|
|
|
majana79
|
O, tole je pa zgledalo zabavno. Jaz ravno gledam tele 'telovadnice' za dojenčke. Od katere znamke ga imaš ti? Ker vidim da ima kar nekaj igrač, pa glasbo? Ker eni dajo gor 2 igrački in to je to... Kr neki
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 20:39:54
|
|
|
|
vim
|
Katrinka no ti dam primerjavo: Streptokok: Jaz sem plačala 40 EUR. Včeraj klicala za dekompresijo me je naročila šele 1.7. je rekla da je prej vse zasedeno. In še CTG-ja sploh še nisem imela. Tako, da superca zate.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 20:55:40
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 O, tole je pa zgledalo zabavno. Jaz ravno gledam tele 'telovadnice' za dojenčke. Od katere znamke ga imaš ti? Ker vidim da ima kar nekaj igrač, pa glasbo? Ker eni dajo gor 2 igrački in to je to... Kr neki takle je
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 21:02:12
|
|
|
|
majana79
|
Hvala Blue, to je od Leclerca znamka, če se ne motim? Sploh nisem pomisla da jih imajo tam, pa sigurno so cenejši kot v kakem BC...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 21:05:54
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Hvala Blue, to je od Leclerca znamka, če se ne motim? Sploh nisem pomisla da jih imajo tam, pa sigurno so cenejši kot v kakem BC... jaz sem to dobila za darilo za novo leto od sosede, lahko se pa pozanimam kje je to kupila če želiš..
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 21:08:09
|
|
|
|
majana79
|
Ah ne se matrat, sem 99% da je iz tam. Bom poslala očita v šoping za Jureta pa bo preveru
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 21:23:52
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Ah ne se matrat, sem 99% da je iz tam. Bom poslala očita v šoping za Jureta pa bo preveru fajn.. sicer ker tega nisem niti iskala po Leclercu (ker že imam), nisem niti zasledila da to imajo.. sej tko je ponavad.. dokler nisem bla noseča sploh nisem vedla da Leclerc prodaja otroške stvari.. sem vedla sam za odrasle...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 21:35:12
|
|
|
|
majana79
|
Jst sem tam vzela bodije na preklop, se mi zdi da jih je blo 5 za 10 evrov pa so čist fajni. Baje majo tut vsake tolk časa majčke na preklop z gumbki, samo jih takoj razgrabijo. Bo treba it še kej pogledat... A ti že greš kej po trgovinah z Gajo? Jure je še tako nepredvidljiv, da sploh ne upam nikamor z njim...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 21:39:35
|
|
|
|
Tanja_
|
V Leclercu imajo tud meni fajn bodije. Se mi zdijo kvalitetni. Mam 2 njihova z dolgimi rokavi in zanč sm jih kupla 5 za 10€ s kratkimi. Pa so ful mehki in res dober bombaž. blue in majana sem se kar malo uštulila v vajino debato, upam da nista hudi.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 21:48:07
|
|
|
|
majana79
|
Ah kaj bova hudi, ti kar povej še kaj Sem se jaz mislila prej v vašo pri zmajčkih uštulit, ker sem videla da te šivi še vedno matrajo. Mene tudi in sicer se mi rana čudno celi, so me očitno premalo tesno zašili - imam kot nek 'kanal' vse skupaj Tako da že en teden odlašam, da bi šla v P, predvsem zaradi Jureta...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 22:01:32
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Jst sem tam vzela bodije na preklop, se mi zdi da jih je blo 5 za 10 evrov pa so čist fajni. Baje majo tut vsake tolk časa majčke na preklop z gumbki, samo jih takoj razgrabijo. Bo treba it še kej pogledat... A ti že greš kej po trgovinah z Gajo? Jure je še tako nepredvidljiv, da sploh ne upam nikamor z njim... jz zdej full jemljem bodije pr njih, k sem ugotovila da so res dobri, dobra kvaliteta... k se operejo so tko lepo mehki, pa ne raztegnejo se preveč... po pranju skočijo v prvotno obliko... pa res so poceni.. 7 bodijev za 8€.. men to ni velik ja mi hodimo po šopingu, sam je vedno moj dragi zraven tko da jo on čuva v avtu.. al sem pa jz v avtu in on nakupuje... odvisno po kaj gremo.. je pa tud gaja nepredvidljiva
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 22:02:12
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ V Leclercu imajo tud meni fajn bodije. Se mi zdijo kvalitetni. Mam 2 njihova z dolgimi rokavi in zanč sm jih kupla 5 za 10€ s kratkimi. Pa so ful mehki in res dober bombaž. blue in majana sem se kar malo uštulila v vajino debato, upam da nista hudi. ne ne, super da še kdo čveka... da nisva samo 2... vel k nas je bolj zanimivo je
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 22:21:01
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes ja mi hodimo po šopingu, sam je vedno moj dragi zraven tko da jo on čuva v avtu.. al sem pa jz v avtu in on nakupuje... odvisno po kaj gremo.. je pa tud gaja nepredvidljiva No sej midva sva tut misla it tako, zaenkrat gre pa moj sam, ker itak rabimo samo za jest pa za njega je kupil neki stvari za oblečt, takoj ko sva prišla domov, ker mu je bilo vse preveliko.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 22:27:22
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: bjondi No jaz pa iz pregleda..naslednjega datuma mi ni dal ,ker je reku da lahko grem že danes rodit...madona so me kr mal čustva preplevila...poslušal je srčka in me končno tudi vaginalno pregledal-odprta 4 cm...tako da je reku da če ne prej nej grem kar v soboto na PDP v porodnišnico in me zagotovo ne bodo pošiljali domov ... uuu, dejmo dejmo.. navijamo.. mogoče ti bomo kej pomagal da bo prej Jaz še kar doma...naš je čist naspidiran... IZVIRNO SPOROČILO: bjondi sem pa včeraj mojega v trgovino poslala pa mu izrecno naročila,da naj ne kupuje preveč ,ker ne vem kdo bo potem vse to pojedel ,če mene ne bo,ker on se bo vrjetno znajdu pa šel mal k svoji mami pa mal k tašči...tko da najprej mormo vse še pojest vso solato in ves sadje ,da naumo stran metal pol pa lahko grem ... jz sm mela iste probleme... sem mojmu isto govorila da nej ne hodi v velike nabave.. tko da sva si kupovala hrano glih za sproti.. sej itak da je šlo pol vseeno nekaj stvar v smeti k sem bla jz v P... Madona sem se dans basala,pa še kej bo treba pojest,da res nau vse zgnil pa se pokvarl...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 24.6.2009 22:29:14
|
|
|
|
majana79
|
bjondi, kar najej se, hrana v P ni bog ve kaj, potem pa itak moraš pazit neki časa kaj ješ Kje pa je Anči, nič postov več ne nabira? Mende ni spet ušla v P, na E oddelek?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?