|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
24.6.2009 14:33:14   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ojle pupike - mi smo nazaj z UZ-ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš otrok ma dooolge noge, z glavo je dol, G je rekla, da imam ''zanimiv'' trebušček user posted image user posted image ampak ni panike, ker skriva ravno prav velikega in zdravega user posted image ! user posted image user posted image

Naslednji pregled imamo 24.7.09 in začnemo z CTG-jem...

user posted image user posted image user posted image Za spol smo pa tudi zvedeli! user posted image  user posted image  user posted image

Poglej jo, kako je skrivnostna ... Z besedo na dan!!!!!

Pa že tako zgodaj imaš CTG???? Jaz sem v 35. tednu, pa ga še nisem imela user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
24.6.2009 14:41:38   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Na septembrkah novičke od Rubin

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Imam novice od Rubin.Pravi,da je čez dan ok,ko sta mož in Lara pri njej in ko lahko vidi Gajo in Zojo.Noči pa so grozne.Včeraj sta dobili možganske krvavitve in drenirali so jima pljučka,danes pa sta stabilni.Sestre in DR na oddelku pa so pravi angeli.

Držim pestke zanjo in za Gajo in Zojo, boščike male  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Moj Bog! Tole je še prebrati grozno user posted image  Pošiljam pozitivno energijo in mislim na vas!

Hvala Reby za obveščanje user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
24.6.2009 14:47:57   
kimsy
Ekola, da se pofočkam še k vam. Sm  še ena srečka nosečka po ivf-ju.user posted image

a.jard - super za uspešen pregled.
Rubin  - držim pesti!
miklarom - evo me! user posted image  A vidiš da znam? A tako, da si me spet prešišala pri datumu? Ma ni panike, sam da obe pridemo do konca, pa ni važno katera bo prva. A ne?
Reby - NS mam 09.07.2009, pdp pa 16.01.2010. Tako, da si zdaj na tekočem!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
24.6.2009 15:00:55   
Lsica
Rubin pošiljam vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in držim pesti za vašo Gajo in Zojo.

miklarom, jaz si nisem pomagala z bonboni pač pa takrat nisem mogla brez žvečilne...limonin okus mi je pa najbolj pasal. Mogoče ti kaj prav pride.

Sempervivum, ja meni se je zdelo to kar učijo v MŠ mal prekomplicirano...dve posodi pa vrč...pa pol najbolje da na kuhinjski mizi previjam, zraven pomivalnega koritauser posted image . No včasih pa praksa prinese svoje...tako tud men ni potegnilo da lahko uporabim kakršnokoli posodo za vodo...in ja, posoda od sladoleda bo čist OK.

Kar se pa tiče stolčkov, so pa meni leseni veliko bolj fensi kot tisti plastični...čim manj komplicirat, otroku pa je po mojem itak bolj všeč če je z odraslimi, pa še prej se nauči reda.

Serendipity, a spol za nas ostaja skrivnost?

Lučka...kaj si spakirala v torbo?

No pa da še jaz na kratko poročam:
pr men pa nč novega...dete reaktivno - kar pomeni da je migec, tko da še nikamor ne gremo. če ne bo nič do ponedeljka se pa še enkrat k G. oglasim na pregled. pa štet moram gibe. se pravi počivat, ker drugač jih ne čutim .

ja ni kaj, praznike bomo poskušali še nekako doma preživet.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
24.6.2009 15:00:56   
lučka 25
Reby, hvala za novice o Rubin, Gaji in Zoji. Močno upam, da bo z nimi vse v redu.

Se*, vidim da je z otročkom vse v redu. Super. Še posebej, ker je lepo obrnjen/obrnjena z glavo navzdol. A za spol nam pa ne boš zaupala.user posted image

a.jrad, super za lep rezultat z UZ. Si tako takoj bolj mirna, a ne? user posted image

miklarom, bomo me pošiljale pozitivno energijo, da boš vse skupaj lažje prenašala. user posted image

kimsy, lepo da si se pofočkala še tu. NS bo kmalu tu, čeprav tebi se gotovo vleče (tako kot se nam je vsem, samo zdaj smo vse pametne in tolažimo nove nosečke, da gre čas hitro naokoli user posted image ). Ja PDP je pa tudi lep, tak zimski in v začetku leta.

Sempre*, ja za stolčke sem jaz še vedno pristaš trip-trap. So res bolj praktični, pa za dalj časa. Tu pa je še seznam, ki sem ga dobila v MŠ in je vse enako kot pri svakinji, ki je rodila pred 8 meseci.

ZA V PORODNIŠNICO POTREBUJEŠ - ZA SEBE:
  • urejeno kartico zdravstvenega zavarovanja,
  • materinska knjižica z vsemi izvidi, ki si jih dobila v G ambulanti,
  • osebni dokument,
  • toaletno torbico s priborom (zobna ščetka in pasta, milo, glavnik, kremo, bepanten ali lanolin kremo za bradavico,vazelin - ker imaš pri porodu hitro spokane ustnice, papirnate robčke)
  • modrc za dojenje in blazinice za dojenje,
  • 3 tetra plenice (za čez noč, če ne boš imela gor modrca, da daš čez prsa, da ne boš mokra, če ti bo ven teklo mleko)
  • dodatne vložke VIR 80 ali VIR Natural (važno, da so naravni in bombažni) - čeprav jih pri nas dobiš v P
  • copate
  • kratke športne nogavice, če te rado zebe v noge,
  • rezervno brisačo,
  • rezervne spodnje hlače(čeprav pri nas dobiš mrežaste za 1x uporabo,
  • polnilec za telefon,
  • fotoaparat,
  • blokec in pisalo - so nam rekli, da dostikrat mamica hoče kaj vprašati sestro ali patronažno ob viziti, p v danem trenutku pozabi, pa je fino, če si vprašanja sproti zapisuješ in potem tudi odgovore,
  • oblačila za tebe - za domov, ti lahko kasneje prinese tudi partner.

Jaz spalne srajce in plašča ne bom nosila svojega, ker itak krvaviš, pa je škoda svojih cunj, če jih dobiš tam. Poleg tega pa imajo pri nas spalne srajce s širokim ovratnikom (dekoltejem) in tako veliko lažje dojiš.

ZA ODHOD DOMOV - ZA NOVOROJENČKA POTREBUJEŠ:

• 1 tetra plenička (jaz sem za vsak slučaj 2)
  • 1 ali 2 plenički za enkratno uporabo (npr. Pampers),
  • 1 bodi,
  • 1 bombažno kapico,
  • 1 bombažne hlačke,
  • 1 bombažno jopcico,
  • jaz sem vzela še en mini paket robčkov za brisanje ritke, ter tebu hladilnega mazila
  • copatke,
  • odejo,
  • lupinico.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
24.6.2009 15:11:47   
Reby
kimsy - sem že vse na seznamčku napisala na prejšnji strani user posted image
miklarom - teb bom ob naslednji priliki popravla PDP user posted image
lučka - trip-trap so res najboljši stolčki, pa še vzdržljivi, men ga bo šenkala sestrca, pa pridna, da si že vse spakirala, čeprav jaz navijam za 24. user posted image
Lsica - no, pol še ne bomo dihale, super, da je detece migec, sem pa za kopanje že tud jaz študirala, da bi to delala kr na kuhinjskem pultu, ker mam ful prostora user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
24.6.2009 16:11:31   
Goldy
miklarom - poznam slabosti, ene 2 meseca so trajale pri meni, pol je minilo, pol me je začel pa križ bolet...user posted image  Aljo lupčkam, sam še nisem prišla do milijona...user posted image

reby - 15. je dnar za zavitek, jah, upam, da se vidimo še kaj do tvojega odhoda v Rim, glede akupunkture - 2 kolegici sta hodili in se je krasno obnilo, res hitri porodi...pri nas hodijo k dr. Ocvirkovi iz Dobrne.

lsica - bomo dihale s teboj, se moram malo spomnit kako že greuser posted image

lučka - ko vsaj ne bi deževalo, komaj čakamo, da voziček na plan potegnemo

rubin - za Gajo in Zojo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi še nismo razmišljali glede stolčka, jaz se bolj nagibam k trip-trap.

Glede posodic za umivanje, mi nič ne kompliciramo - imamo previjalno v kopalnici in je voda na dosegu rok,  sem  zadnjič kar eno plastično posodico v kuhinji vzela. Mam te plastike na tone.

Lp še vsem  ostalim!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
24.6.2009 17:16:03   
Serendipity
No, sem pravkar domov pispela - mmm, pizza in sadna kupa  Zdaj me pa spet želodček buba user posted image user posted image user posted image user posted image
Čaka nas pa nekaj takega: user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
24.6.2009 17:50:46   
Goldy
seren* - user posted image  za pupiko!!!!

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3059
24.6.2009 17:54:12   
Goldy
Ugotavljam, da je to tema nosečke po IVF/ICSI, jaz pa še kar tu visim!!!user posted image user posted image user posted image

Samo kaj, ko ste mi tu tako domače. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
24.6.2009 17:57:49   
Reby
Goldy - ti kar bodi še pri nas... Sem ti poslala mail user posted image
Se* - super za pupiko user posted image  user posted image  user posted image , se mi je zdel, da je pupa, ker je bil datum pregleda napisan z roza user posted image  al se motim?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
24.6.2009 18:01:22   
Serendipity

Goldy - ti kar bodi še pri nas... Sem ti poslala mail user posted image
Se* - super za pupiko user posted image  user posted image  user posted image , se mi je zdel, da je pupa, ker je bil datum pregleda napisan z roza user posted image  al se motim?

user posted image user posted image user posted image
Eeee, točno tak. Dobro si sklepala! user posted image user posted image user posted image user posted image

Goldy - nikamor pobegnit - ti si naša in pika. Pa komaj čakam kakšno slikco vaše lepotičke!
Samo sem pa premišljevala, da kakšna tema o IVF/ICSI/ IUI dojenčkih/otročkih tudi ne bi bila sčasoma slaba ideja, mar ne?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
24.6.2009 18:11:47   
Goldy
seren* - sem jaz tudi razmišljala o kakšni primerni temi za naše dojenčke!

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3063
24.6.2009 18:14:27   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

seren* - sem jaz tudi razmišljala o kakšni primerni temi za naše dojenčke!

Ma, jaz sem glih prejšnjič o tem razmišljala - že tak smo ustvarile eno prijetno debato (no, dve - če štejem na Zanositvi), zakaj ne bi nadaljevale s tradicijo? Ampak, pod obljubo, da se boste mamice še naprej tu redno javljale ... Drugače ne bo nič z novo temo  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
24.6.2009 18:15:52   
sonček33
Se* moja draga, a punčko bosta dobila? Ooooo .... Lovro je vesel.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 3065
24.6.2009 18:20:05   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Se* moja draga, a punčko bosta dobila? Ooooo .... Lovro je vesel.

user posted image user posted image user posted image
Saj veš - to bosta najlepši par! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
24.6.2009 19:05:41   
Goldy
reby - imaš mail.

seren* - bomo se tudi tu javljale, ni problema...user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3067
24.6.2009 19:45:16   
Reby
Evo Goldy tvojega cukrčka Alje  user posted image

user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
24.6.2009 19:55:36   
Serendipity

Evo Goldy tvojega cukrčka Alje  user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Wau .. kak je lepa! Iiiiiiii! Goldy - ta bo še srčke lomila!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
24.6.2009 19:56:19   
sonček33
Goldy čudovito punčko imaš.

Neposredna povezava do sporočila: 3070
24.6.2009 19:56:47   
sonček33
Se* da mi ne pokvariš presenečenja na ivfjevkah

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
24.6.2009 19:58:14   
Pija76
Vidim da se imate luštno tukaj!

Goldy kako lepa pupika!

Pozdravček vsem!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
24.6.2009 20:09:28   
Goldy
reby - hvala!user posted image

Hvala za pohvale naši Alji! user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
24.6.2009 20:36:31   
Reby
user posted image

user posted image
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (22.07.2009)
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
a.jrad (14.01.2010)
kimsy (16.01.2010)
Miklarom (18.01.2010)
Andreja 07

user posted image

Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)
spelka12 (23.10.2009)

user posted image

Bumo (16.08.2009)
Serendipity (18.08.2009)
jona3 (12.11.2009)

user posted image

Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Miška73 user posted image user posted image  (10.11.2009)
hummer user posted image user posted image  (08.01.2010)

user posted image
user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja

Objemčkometer:

user posted image user posted image                   user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JUNIJU

Sreda, 24.06.
Serendipity - UZ
Lsica - CTG

Petek, 26.06.
punsha - UZ

Torek, 30.06.
anci banci - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JULIJU

Sreda, 01.07.
Reby - pregled
Sempervivum - CTG
miska73 - morfologija

Četrtek, 02.07.
lučka 25- posvetovalnica

Petek, 03.07.
miklarom - NS in pregled

Sreda, 08.07.
a.jrad - NS

Sreda, 09.07.
kimsy - NS
loremi - UZ

Torek, 14.07.
Bumo - pregled

Sreda, 22.07.
Reby - UZ

Petek, 24.07. 
Serendipity - pregled + CTG

Torek, 28.07. 
a.jrad - pregled

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v JUNIJU user posted image user posted image

user posted image  Punsha (LJ)    
 user posted image  Lana08 (LJ)  
user posted image  Gapiii27 (LJ)
user posted image  Loremi (LJ)
user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE: user posted image  
Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, Lana08, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, sapi 
user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 24.6.2009 20:46:18 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
24.6.2009 21:13:12   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

No, sem pravkar domov pispela - mmm, pizza in sadna kupa  Zdaj me pa spet želodček buba user posted image user posted image user posted image user posted image
Čaka nas pa nekaj takega: user posted image

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,
a punčka bo? JUHU user posted image

Kimsy: user posted image

Reby: tebe pa ne damo, niti slučajno, si naša user posted image

Lučka, ful hvala za seznam. Bom jaz tudi počasi porihtala stvari user posted image

Se*, tema IVF/ICSI/IUI otročički je super ideja!

Punce, ste me prepričale s svojimi izkušnjami, tako da sem k naročilu dodala še trip-trap stolček. Tudi meni se zdi lesen bolj fajn, pa za dolgo časa je, tudi kot dodaten stolček je OK, pa še družina je skupaj user posted image  
Sem prav vesela user posted image

Posluš, Reby, sam tale seznamček je pa čedajle lepši!!! Ful lepo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?