|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
22.6.2009 10:29:05   
Lsica
Hvala moje navijačke user posted image

Bom poročala popoldne kaj bo novega na pregledu in CTG-ju...zaenkrat pa še nič ne dogaja. Junijski user posted image so radi zamudniki, vsaj tako kaže zadnje čase na forumu junijkuser posted image .

Bodite v cvetjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
22.6.2009 19:15:58   
miklarom
Lsica - kako je bilo na pregledu in CTG-ju, upam da vse vredu, ali si m ogoče že šla v Puser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
22.6.2009 21:06:14   
Serendipity
Lsička - a že dihamo? user posted image

Za nami je prvo predavanje MŠ. Je bilo še dokaj zanimivo... user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
22.6.2009 21:20:36   
lučka 25
Po dolgem času se spet javljam user posted image
Vidim, da je kar nekaj novic.

Rubin, želim vam da bi bilo vse v redu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lsica, kako si opravila na CTG. A so te kar v P obdržali? Ja, mi pa že odštevamo. Gre tako hitro vse skupaj, da je kaj.

Goldy, res se dobro rihtate. Je prav lepo to prebrat. Mi bomo pa tudi 1,2,3 trije.user posted image

Reby, me tako razvajajo, da je joj. Pa še za vsak moj korka morajo vedet.

Špelka, potem pa ti želim da ta teden spiješ bolj okusen koktajl s pomočjo limone in, da pokaže da nimaš sladkorne.

anci banci, tako malo sva narazen glede na PDP, pa se meni kar zdi, da si ti že na koncu. Ne vem, a za sebe ne dojemam, da sem tudi že pri koncu. user posted image

Bumo, na žuru (dekliščini) je bilo dobro. Polno smeha, klepeta,....da sem komaj znala it domov.user posted image

Sempre*, ja smo imele vikend mrk pred RR. Vsaj jaz. user posted image

barchy, super za dva korenjaka. Vrjamem pa, da ti/vama polepšata vsak dan posebej. user posted image

Se*, še dva dni pa boš videla svoj zakladek. Midva sem se tudi noro veselila vsakega UZ. No, jaz sem pa danes bila na predzadnjem predavanju MŠ. Še jutri gremo v P, da nam bolj natančno povedo o sprejemu v P, pa o možnosti lajšanja bolečin pri porodu.

miklarom, ti boš pa tudi kmalu imela NS. Boš videla kakšen čudež je to. Tako majhno bitjece, pa ma že čisto človeško podobo.

Danes je bila prav panika. Najprej me je tašča cel dopoldan klicala na domači telefon, šele po parih urah ji je kapnilo, da smo v dobi GMS-jev. Jaz sem pa bila dopoldan  v službi, ker sem se šla poslovit od sodelavk in otrok, predno se začnejo počitnice. Tašča pa že mislila, da je kaj narobe z mano. Potem me je pa zvečer klicala mami z morja, pa se nisem javila, ker sem mela GMS na potiho, saj sem bla v MŠ. Ko sem jo pa nazaj poklicala, je pa že imela črni scenarij v glavi, da sem padla, ko sem se tuširala in dobila popadke, pa ne morem do telefona,... (ja, ja moja mami ma buuuujno domišlijo user posted image ), pa je že hotla klicat taščo in tasta, da naj gresta pogledat če je vse v redu z mano. Itak je pa pozabila, da sem ji povedala, da mam MŠ. Kot kaže bo te dni tako, da bodo vsi morali vedeti za vsak moj korak, kje sem, s kom sem, ..... Bom pod strogim nadzorom. Zdaj pa ne vem, a so vsi že opravili tečaj za nadzornike, a kateremu še manjka kak izpit. user posted image  

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
22.6.2009 21:59:00   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Lsička - a že dihamo? user posted image

Za nami je prvo predavanje MŠ. Je bilo še dokaj zanimivo... user posted image

Ne vzemi vsega 100%! Že v porodnišnici te bodo o določenih stvareh drugače podučili, nakar bo patronažna na obisku pri tebi doma zavrgla vse njihove teze itd...

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

Neposredna povezava do sporočila: 3005
22.6.2009 22:02:19   
Kruce Fiks
Ejej, pa še to! Ma katera izkušnje z zatekanjem nog?
Naša je imela včeraj kar precej zatečena gležnja danes pa samo desnega in to kar krepko. Ma sej bi se mi zdelo normalno če bi bla tudi danes še oba, ma sam o eden...???

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
22.6.2009 22:39:30   
lučka 25
Kruce, kar se tiče zatekanja nog lahko povem kako jaz rešujem te težave. Zvečer noge namakam v mrzli slani vodi, potem pa jih namažem s kremo ERBRAVEN (je naravna), ki sem jo kupila v lekarni, in osveži noge. Lahko ji ti namažeš noge in hkrati zmasiraš noge od stopal proti koleni (obvezno samo v to smer). Poleg tega naj pije koprivov čaj, čeprav jaz kar pijem čaj od Teekane za nosečnice, ki ima poleg koprive še druga zelišča in poskrbi za boljše odvajanje vode. Poleg tega naj proba jesti manj salno hrano in veliko, veliko pije (da bo bolj odvajala vodo s sečom in tako se je manj nabira v telesu - čudno a resnično). Je pa tako, če je pritisk v redu, ni previsok je to nekako normalno. Pa tudi, če zjutraj niso tako zatečene noge, je tudi dobro. Veliko naj počiva, noge naj bodo v zraku. Je pa večji problem, če noge zatekajo že v mečih, če pa "samo" v gležnjih pa je nekako "normalno" za nosečnico.
Tako, to so vse nasveti mojega G, pa prijateljice ki je imela s tem težave pri vseh 3 nosečnostih, je bila zaradi tega tudi v P na opazovanju.Je pa tudi pri meni tako, da mi desna noga bolj zateka od leve, pa G ni nič kompliciral zaradi tega. Skratka zatekanje in visok pritisk je pa nevarno in je meni G rekel, da naj takoj pridem v P na opazovanje.
Upam, da se bo vse umirilo in zatekanje ne bo tako močno.

Neposredna povezava do sporočila: 3007
22.6.2009 23:00:33   
Kruce Fiks
Hvala lučka! Sem ji kar na glas prebral, ker bolj velja če kdo drug  pove....
Naša "čeča" namreč zadnje čase vsako stvar res presoli in to tako da bi žlica v mineštri lahko pokonci stala...
Pa ji prav previdno omenim pa ne zaleže, pravzaprav je zanjo OK. Zanjo je vse preplevkouser posted image No in posledica so potem res zatečeni bodelni.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
23.6.2009 6:37:01   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image
Lsica - tut men se zdi, da so te kr v P obrdžal...
Lučka - a pr vas pa taka panika, pri nas zaenkrat samo mož teži, še psičko ne smem sam lulat pelat brez telefona user posted image
Kruce - glede zatekanja nog, men so mal zatekale, ko je bla vročina, zdej ne, mi je pa Hedi dala eno super kremo - Mustela in morm rečt, da je svetovna.
Se* - mogoče pa imaš aritmijo? Jaz jo imam, zato vem, kako to izgleda...
barchy81 - dobrodošla, te bomo poseznamčkali, sta pa lušna tale tvoja dva cukra na slikci user posted image
miklarom - en pozdravček v Savinjsko, še mal, pa se vidmo

Neposredna povezava do sporočila: 3009
23.6.2009 6:42:04   
Reby
Punce, danes fajn opravite user posted image  user posted image  user posted image
Torek, 23.06.
Obayifo - pregled
anci banci - pregled v P

user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
23.6.2009 6:48:31   
Reby
user posted image  
user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (22.07.2009)
Serendipity (18.08.2009)
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
Miklarom (18.01.2010)
Andreja 07
Kimsy (18.01.2010)
a.jrad (14.01.2010)

Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)
spelka12 (23.10.2009)

Bumo (16.08.2009)
jona3 (12.11.2009)

Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Miška73 user posted image user posted image  (10.11.2009)
hummer user posted image user posted image  (08.01.2010)

user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja

Objemčkometer:

user posted image user posted image                   user posted image user posted image

Torek, 23.06.
Obayifo - pregled
anci banci - pregled v P

Sreda, 24.06.
Serendipity - UZ

Petek, 26.06.
punsha - UZ

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JULIJU

Sreda, 01.07.
Reby - pregled
Sempervivum - CTG
miska73 - morfologija

Četrtek, 02.07.
lučka 25- posvetovalnica

Petek, 03.07.
miklarom - NS in pregled

Sreda, 08.07.
a.jrad - NS

Sreda, 22.07.
Reby - UZ

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v JUNIJU user posted image user posted image

user posted image  Punsha (LJ)    
 user posted image  Lana08 (LJ)  
user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE: user posted image  
Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, Lana08, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, sapi 

user posted image   

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
23.6.2009 7:10:33   
Serendipity
Jutrooo,

najprej virtualni kafe (mmmm, spet eden ta najlepših) nato pa še en mičken ta pravi.

Reby - a misliš? Ma, to mi zdaj dela zadnja dva, tri (?) tedne... Prav naenkrat (tudi, če lenaim in se ne naprezam) mi začne kar zabijat - in potem kakšni dve do  pet minut ga žura tak, te pa preneha... Kaj narediš takrat? Horizontala / vertikala  / pivce za živce / ipd ? user posted image user posted image user posted image
Kruce - saj, meni je tudi vse neslano... Moj še pa tak nič ne soli (navajen od doma, ker je oče bil ledvični bolnik) in potem tudi išče poti kak povedati, da je too much user posted image
lučka - superca za tvoj mesič - sicer zaenkrat še nimam težav  s tem, ampak lahko pa prav pride... One can never tell... user posted image

Tale krema Mustela - je mene spomnila, da imam še nekje Nutello doma. Sem dobila idejo za zajtrk... user posted image

Želim vam lep dan in Lsica - upam, da sta OK!

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 23.6.2009 7:11:20 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
23.6.2009 7:14:01   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Punce, danes fajn opravite user posted image  user posted image  user posted image
Torek, 23.06.
Obayifo - pregled
anci banci - pregled v P

Dajmo pupe!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
23.6.2009 7:39:18   
Lsica

Torek, 23.06.
Obayifo - pregled
anci banci - pregled v P

Dajmo pupe!

Navijamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Se nisem uspela od včeraj še javit...
Drugače smo pa mi še kar po starem, bebe uživa v mojem bušiju, jaz pa tud...saj pravim, da se mi nič še ne mudi. Na pregledu j blo vse OK, brez popadkov in zaprto. Ker pa mojo G skrbi zame (to je prava srčica od G.), me je naročila spet čez dva dni - v sredo. Pa po mojem tud ne bo nič drugače. Čakamo na luno 29. user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3014
23.6.2009 8:00:41   
Bumo

IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Torek, 23.06.
Obayifo - pregled
anci banci - pregled v P

Dajmo pupe!

Navijamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Se nisem uspela od včeraj še javit...
Drugače smo pa mi še kar po starem, bebe uživa v mojem bušiju, jaz pa tud...saj pravim, da se mi nič še ne mudi. Na pregledu j blo vse OK, brez popadkov in zaprto. Ker pa mojo G skrbi zame (to je prava srčica od G.), me je naročila spet čez dva dni - v sredo. Pa po mojem tud ne bo nič drugače. Čakamo na luno 29. user posted image .

navijam tudi jazuser posted image user posted image

lsicka.....super, da je vse OK!!!!!! pridno odsetvaj dneve, bebica bo ze sla ven pravocasnouser posted image user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
23.6.2009 9:25:47   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

lsicka.....super, da je vse OK!!!!!! pridno odsetvaj dneve, bebica bo ze sla ven pravocasnouser posted image user posted image

Ma sevedauser posted image . Pa ti? Si OK? Pridno počivaš? Jaz sem tudi ful preležala v prvi polovici nosečnosti. Pa še zdaj si brez slabe vesti vzamem čas za poležavanje na levem boku. Vse po občutku, pa bo OK, boš videla.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
23.6.2009 9:36:42   
miklarom
Reby - hvala  za pozdrave , ti jih vračam nazajuser posted image , ja upam, da se res vidimo. a sta se s podganco kaj zmenle

lučka - ja komaj čakam NS da spet vidim svojo bebikouser posted image

Torek, 23.06.
Obayifo - pregled
anci banci - pregled v P

tudi jaz držim pesti da dobro opravite danes

joj, kako bedno vreme je danes, pri nas zdajle kar fejst dežujeuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
23.6.2009 10:18:29   
Reby
O, Lsica je še vedno med nami, super user posted image
Se* - nimaš kej nardit, to pride in mine, če ležiš, kej delaš, ni važn, men se je pojavla, ko sem nehala trenirat, pivce pa ni slaba ideja user posted image  Sem pa tud danes zjutri Nutelo jedla user posted image
Mikla - se še nisma zmenle, sej to je torek in najbolš, da se v ponedeljek zmenma, če ne bo vse skup prej v vodo padl, jaz v vsakem primeru pridem dopoldan, ti bom poslala v ponedeljek  ZS user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
23.6.2009 11:25:25   
Sempervivum
Še jaz navijam!!!

Torek, 23.06.
Obayifo - pregled
anci banci - pregled v P

Lsica - smo te že kar rodit poslale, ti pa se še vedno ne daš user posted image  Verjetno bo dete res na luno počakalo, ane? Noja, glavno, da je rakec ... Moj nečak je rakec - ful simpatičen, pa veliko manj zahteven v primerjavi s starejšim bratcem, ki je škorpijon ... Uživaj še zadnje nosečniške dneve user posted image

Lučka - ti si nam pa vsem postregla s tako fajn razlago otekanja ... mislim, da mamo kar vse nosečke trenutno s tem probleme. Jaz sem bila že na prejšnjem pregledu pohvaljena, ker se je zatekanje zmanjšalo, pa sem samo soljenje zmanjšala. Se ful pozna. Pa kar hitro se navadiš - sem drugače ful dosoljevala hrano. Drugače pa ima tvoja mami res bujno domišljijo user posted image  user posted image  user posted image

Reby, kavica je super user posted image  pa seznamček seveda tudi user posted image

Miklarom, Bumo en poseben pozdravček še vama!

Midva z možem bova pa danes šla v BC in Pikapolonico previjalne mize pogledat, sam ne vem, če ne bom kar tiste z Recinkota naročila ... Sem včeraj malo surfala po netu, pa ful pohvalijo tole od Lip Poljčane ... Kaj pa vi pravite? Kje boste previjali/kje previjate svoje prelepe otročičke user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
23.6.2009 14:39:45   
lučka 25
obi, anci banci dobro opravita.user posted image user posted image

Kruce, no samo da si Kruceki malo povedal kaj ji bo koristilo.user posted image

Reby, mene ma moj dragi že dalj časa na kratkem kar se dela tiče user posted image  Ampak tako bujne domišljije kot moja mami p nimauser posted image

Se* to neenakomerno bitje srca naj te ne skrbi preveč. Sem tudo to imela. Je kar normalen pojav v noasečnosti. Ti se takrat samo poskusi umirit, malo se vleži pa bo.

Lsica, vidim da je vse O.K Me smo te pa kar rodit poslale. Ja nič, če ne drugače naj pa luna pomaga.user posted image

Bumo, za tebe pa vsakič ko vidim na RR, me pomiri da ste še lepo v enem kosu.user posted image

miklarom, tudi pri nas dežuje, samo ni take krize. Edino zeeeebeee.

Sempre*, ja jaz grem za vsako stvar v akcijo. Pokličem prijateljice, ki so imele podobne težave, da se vseh tegob čim prej rešim. Mam preveč časa.user posted image  Glede previjalne pa je tako. Midva sva jo vzela preko Recinkota. Nama ta od Lip Poljčane odgovarja. Sva pa tudi gledala druge pa ali majo premalo predalov, majo bolj kot omaro spodnji del, ali pa niso tako globoke. Brat in svakinja pa jo tudi pohvalita, ker jo že 8 mescov uporabljata.

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
23.6.2009 18:53:49   
anci banci

no da vam javim kako je bilo na pregledu

za enkrat nič ne bo sprožitvijo poroda, ker pravi ginekologinja da je malemu prelepo in mu nič ne manjka in še ni potrebe da ga na silo ven metali, CTG ni nič pokazal, čeprav 2 dni že čutim popadke, sem pa odprta za 1,5 cm, glavica je nizko in maternični vrat zmehčan in čist na koncu... ginekologinja je rekla da se bo mali kar sam odločil kdaj pride tako da imam pregled 30.6.

bumo.. res je poln kufr mam ampak z dihanjem očitno še nič ne bo...
serendipity ja res je hitrost proti Rimu amapk se je začelo vlečt.. pa saj boš tudi ti hitro na koncu
lučka ... res je midve imava pa res blizu PDP, boš videla lahko me še prehitiš

ostalim pa lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 3021
23.6.2009 21:13:06   
Goldy
Olja!

Se* - razbijanje srca sem imela jaz velikokrat, sem se morala kar uležit, da je minilo, ali pa se mi je zdelo, da me bo še zadušilo zraven.

lsica - joj, še maloooo, jaz sem tak čas že rodila. Zdej je pa že 14 dni od tega...user posted image  

anci banci - ti še tudi samo 3 tedneee! Jeee!

lučka - ti pa malo več. Še malo pa boš cartala!

semper* - mi previjamo v kopalnici, imamo stensko previjalno, delano po meri. Res cool zadeva. Za kaj več pri nas, ni prostora. Ima pa Alja svojo omaro v spalnici. 

bumo - kako gre?

miklarom - in ti?

reby - deklica moja, ti pa vsako jutro takooo zgodnja? A že zdej treniraš za pol...??

Mi smo šli pa danes v svet. Smo našo punčko peljali pokazat v mojo službo in je spala ves čas, še očk ni odprla. Pridna je, spet spi.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
23.6.2009 23:04:32   
spelka12

Pupe - a vam tudi občasno začne tak srce močno razbijat? Kar naenkrat, da komaj diham - kaj naredite takrat?

Jup Se*. Meni srce nabija že od ene 15t. Pa je dr. rekel, da to ni nič takega v nosečnosti. Usedem se ali uležem in probam nadzorovat dihanje. Včasih pomaga, včasih pa tud ne in takrat samo čakam, da se vse umiri. Me pa zraven ponavadi še duši a tebe tud kaj?. Aja pa takrat ne leži na hrbtu, ker se samo poslabša. Pojdi na bok.
lsica in anci banci je otrokom prefino notr ane? Ste predobre gostiteljiceuser posted image .

A katera ve kako je kaj z Rubin in malima dvema?
Kaj pa naši novi mamici mlinčka in blanč?

Neposredna povezava do sporočila: 3023
24.6.2009 6:14:31   
Reby
Dobro jutro pupike! user posted image

user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
24.6.2009 6:40:26   
Reby
Se*, Lučka in Semper - men je ta previjalna od Lip Poljčane ful lepa, pa še kvalitetna, jaz sem hotla celo tako sobico, sam sva potem vse v Ikei nabavla, mi je pa kr mal žal, da nisva vzela samo posteljice in omare, previjalno pa od Lipa, sam pri tej omari, ki jo imam, se previjalna potem sname in je takšna omarica s poličkami in je tud ful lepo. Semper - a sta kaj nabavila?
Goldy - a potem praviš, da je Alja tako pridna in že 14 dni jo mate, joj čas pa res gre tak hitr. Jaz ne vem, kako bom kej, pa upam, da se še vidmo, preden pobegnem v P. Lepe pozdravčke atiju, Aljo pa fejst pocartaj in polubčkaj user posted image
anci banci - naj še škratek en čas počaka pri tebi user posted image
Kaj pa naše nove nosečke, nič se ne javijo user posted image  Punsha, Lana, Kimsy, Andreja, punce, kje ste?

Aha, pa še eno vprašanje, kaj menite o akupunkturi? Jaz sem razmišljala, da bi šla, se gre po 36. tednu - 5 terapij. Poznam enih par in tud na internetu sem brala, so ble ful zadovoljne, predvsem zato, ker je porod potekal hitreje, baje se hitreje odpiraš... Sem naročena za 1. obisk-pogovor, pa še ne vem al bi šla al ne.

Se* - danes boš pa spet vidla svoje detece, a boš vprašala, kaj je, če se bo vidlo al se boš zadržala? Navijamo user posted image  user posted image  user posted image
Sreda, 24.06.
Serendipity - UZ
Lsica - CTG

user posted image   user posted image   user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 24.6.2009 6:41:56 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?