|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
24.6.2009 9:07:08   
miklarom
Reby - kot vsako jutro tudi danes nam tako lepo postrežeš s kavico. pa ti si tak fajn babika, si zaslužiš medaljo. no prav ti mi samo pošlji ZS, in komaj čakam da se vidimouser posted image

Semper - ekola hvala za pozdrave, ti jih vračam nazaj, sam danes bolj deževne, k je tak kilavo vreme da jojuser posted image

Goldy - evo mi smo dobro , počutimo se tudi dobro, samo te slabosti in user posted image  mi ne data mira. In kako kaj mala Alja, joj že 14.dni ste doma, pa kak vam to hiter tečejo dneviuser posted image , daj ji milijon poljubčkov od mene

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
24.6.2009 9:29:11   
Lsica
Dobro jutro...

Še 5 dni (al pa mal več al pa mal manjuser posted image user posted image user posted image )

anci banci ti se pa že pripravljaš? Če bo šlo tako naprej me boš prehitela...no bomo videli kaj bo danes. Včeraj me je tako trebuh bolel, ampak to je blo po mojem čist zarad drugega vzroka. Mi je blo ful slabo, pa kislina,.... Mam na sumu tale železov sirup...včeraj ga nisem vzela, pa danes bom tud mal pavze naredila.

Sempervivum, jaz sem se tud kar nekaj časa odločala za previjalno. Čeprav nimam ravno veliko prostora sva vzela od Lip Poljčane in sicer pri Recinku, kjer je malo cenejša pa še p. blazino dobiš zraven, skratka se splačauser posted image user posted image user posted image . Narejena je kvalitetno, ful stabilno - kar vidiš, ko jo sestavljaš. Saj od Ikee so tudi lepe, boš sama videla, meni v glavnem ni žal. Tud posteljo sva vzela pri Recinku (stane 80 evrov, kar je toliko kot v Ikei in precej manj kot npr. v BC) in je tudi kul. Tako da če se boš za to varinto odločila, nič bat, ne bo ti žal.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
24.6.2009 10:08:19   
Bumo

Halo lubice, hvala, da mislite tako name.
Ja, sem še tukaj z vami, v enem kosu :-))))Sem zadnjič pozabila dati datum naslednjega pregleda.
14.07.2008

Predvsem ponoči mam krče ampak nekako guramo s spasmexom pa magnesolom skozi dneve....naj le traja!!!

Sicer pa se pridružujem Lsički.
Tudi midva sva vzela v Recinkoju posjtlico pa komodo in sem zadovoljna s tem, kar je prišlo. Ostale zadeve s emogoče splača malo koli po štacunah pogledat, ker so ene kar fajn dražje, cotik se mi zdi, da je brezveze za paketek jemat, ker gre skoraj dobesedno dnar za malenkosti cez par mesecev v nic, komoda pa ti ostane še tudi kasneje, ko bodo deca mal ovečja in bodo rabila mladinsko sobico....
Ikea je meni sicer super in veliko smo tam nabavili ampak, kaj se pa opreme tiče pa mogoče malo pogrešam večjo izbiro pohištva iz lesa...kar precej imajo kombinacij s plastičnimi boxi trenutno........je pa definitivno ugodno.

in za danes še navijamouser posted image user posted image user posted image user posted image

[/image]  user posted image
Sreda, 24.06.
Serendipity - UZ
Lsica - CTG

user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
24.6.2009 10:16:10   
Reby
Bumo, super, da je vse ok user posted image

Dejte mi še neki povedat, ko ste oddale na CSD-ju vse papirje, v kolikšnem času se dobi odločba in kdaj denar oz. kdaj lahko kupiš zavitek?

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
24.6.2009 10:24:56   
miklarom
Sreda, 24.06.
Serendipity - UZ
Lsica - CTG

še jaz navijam za danes

Bumo - super, samo da je vse vredu, ti držim pesti še naprej do konca

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
24.6.2009 10:37:36   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Dejte mi še neki povedat, ko ste oddale na CSD-ju vse papirje, v kolikšnem času se dobi odločba in kdaj denar oz. kdaj lahko kupiš zavitek?

Zdajle je ravno poštar prinesel obe odločbi user posted image  Dobila sem odločbo za porodniški - za varstvo in nego najbrž dobim potem, preden porodniški poteče ali kako? Za pomoč ob rojstvu pa tudi ne piše, kdaj dobim denar...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
24.6.2009 10:42:04   
Lsica

Zdajle je ravno poštar prinesel obe odločbi user posted image  Dobila sem odločbo za porodniški - za varstvo in nego najbrž dobim potem, preden porodniški poteče ali kako? Jp. Za pomoč ob rojstvu pa tudi ne piše, kdaj dobim denar...

Reby, ponavadi nakažejo 15. (kakor imam še v spominuuser posted image , saj veš, user posted image pa pozabljivost...)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
24.6.2009 10:44:04   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica
Reby, ponavadi nakažejo 15. (kakor imam še v spominuuser posted image , saj veš, user posted image pa pozabljivost...)

Super, hvala ti user posted image  Ja, pozabljivost tut mene daje, včasih pa se tud kr zgovorim na njo user posted image  
Joj, Lsica, sam 5 dni še, sej ne morem verjet...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
24.6.2009 10:52:39   
miklarom
Lsica - ja res samo še 5.dni, jaz se že pripravljam na pomoč pri dihanjuuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
24.6.2009 11:04:57   
Sempervivum

Se*, Lučka in Semper - men je ta previjalna od Lip Poljčane ful lepa, pa še kvalitetna, jaz sem hotla celo tako sobico, sam sva potem vse v Ikei nabavla, mi je pa kr mal žal, da nisva vzela samo posteljice in omare, previjalno pa od Lipa, sam pri tej omari, ki jo imam, se previjalna potem sname in je takšna omarica s poličkami in je tud ful lepo. Semper - a sta kaj nabavila?

Aha, pa še eno vprašanje, kaj menite o akupunkturi? Jaz sem razmišljala, da bi šla, se gre po 36. tednu - 5 terapij. Poznam enih par in tud na internetu sem brala, so ble ful zadovoljne, predvsem zato, ker je porod potekal hitreje, baje se hitreje odpiraš... Sem naročena za 1. obisk-pogovor, pa še ne vem al bi šla al ne.

Na bolhi sem našla tiste previjalne na koleščkih z banjico spodaj, pa me je zanimalo, kako to v živo zgleda, če je stabilno in če je sploh OK. No, ugotovila sva, da niso v redu, ker je previjalna preozka, ko pa banjico ven potegneš, je pa vse skupaj čist preširoko in predvsem ful nerodno. Tako sva si dobro ogledala še ostale previjalne in se končno odločila, da bova prek Recinkota naročila to od Lip Polčane, ki jo mimogrede res skoraj vsaka mamica ful pohvali. Tudi v trgovini je rekla, da je les masiven in da so vodila predalov kovinska, skratka, da je res OK. Potem sva pa naročila še banjico posebej, pa stojalo, pa vse možne krpice, vato, brisačko ... v glavnem, sva si dala duška user posted image

Drugače se pa spomnim jaz tele tvoje otroške sobice iz Ikee in mi je ful všeč (tudi Ikeine previjalne zelo pohvalijo), samo moj mož žal ni za tovrstna "potovanja" user posted image

OK, zdej mam pa še eno  vprašanje: ali boste imele za otročka trip-trap stolček, ali tiste fensi, ki imajo svojo mizico in so vsi obloženi? Meni je pri trip-trapu všeč to, da otrok je skupaj z družino, lepo za mizo ...

Tudi jaz sem razmišljala o neki alternativi, ki bi pomagala pri porodu ... Akupunktura ni zame, ker se bojim teh igel, pa si ne bi upala it, ampak ti le pojdi, če ti to ni problem user posted image  Jaz sem razmišljala, da bi šla h Karmen v Radomlje, saj jo verjetno poznate, ane? Pred tem ta zadnjim postopkom sem šla prvič k njej, pa je bilo očitno le nekaj na tem ... pa bi sprobala še za lažji porod user posted image  Kaj pa vem ...

Miklarom revčica, tebi je pa slabo, kaj? Tudi meni je bilo, bruhala nisem. Pomagalo je, da sem ves čas lizala kakšen bonbonček, poskusi, mogoče bo tudi tebi koristilo user posted image

No super, zdaj pa vidim, da si Lsica tudi pri Recinkotu naročila previjalno. Super. Saj cena je res bistveno nižja kot v BC. Sem pa včeraj brala tudi tvojo debato o tistih plastičnih posodicah za vodo, ki jih (kao) rabiš pri previjanju - zanimivo je brat, kako se punce znajdejo po svoje ... Mi bomo po moje tudi kar pri posodicah od sladoleda Planica pristali, hehe user posted image

Reby, odločba pride baje v nekaj dnevih, denar pa nakazujejo okrog 15. v mesecu.

Še navijat, da ne pozabim user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Sreda, 24.06.
Serendipity - UZ
Lsica - CTG

Pozdravček!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
24.6.2009 11:13:11   
miklarom
semper - a misliš da bi m i bombonček pasal, sam ko me pa pol zobeki bubajouser posted image
povejte mi a ste ve tudi pogosto hodile na WC, jaz hodim k'r pogosto in me je zdej full strah ko bom šla na cerklažo, k ne bom smela vstati iz postelje tisti dan po posegu, jaz pa v postelji nikakor ne morem lulatuser posted image , to je moj zeloooo velik problem. kaj naj naredim, kako se naj z G. zmenim o tem. joj kok sem jest res boga, pa še ta kapalna ko jo imaš, ki jo tak sovražim, pa še v Trbovljah ko imajo še vse po starih načinihuser posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
24.6.2009 11:29:51   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

semper - a misliš da bi m i bombonček pasal, sam ko me pa pol zobeki bubajouser posted image  

Ja, lej jo, pa take zdrave vzemi, brez sladkorja, pa to user posted image  

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
24.6.2009 12:01:08   
Bumo
Jaz sem dobila obe odločbi v roku tedna dni. So kar hitri, dnar pa so rekli 1x Julija. Po moje res slej, kot prej....
ampak glavno, da so papiri zrihtani. Mi je možek to fajn zrihtal,ker jaz ne smem okoli letat pa sem mislila, da bo kdo kaj kompiciral, pa je vse slo super skozi.

Ja, one plasticne previjalone nz banjico so tud meni mal smesne....se mi je full nestabilna zdela ona, ko jo majo v BC...
Za stolcek pa se ne vem kterega bomo vzeli.....sigurno nekaj,kar ni tezko pucat, ker pricakujem tud malo obmetavanja s hrano, ko bo tak dalec, da ne bomo vec na joskicah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Semper....tud meni bomboncek pase, ko mi je slabo...obicajno kako Ricolo v usta dam pa je....probaj.....

Neposredna povezava do sporočila: 3038
24.6.2009 12:27:21   
lučka 25
Danes ste pa aktivne user posted image

anci banci, super da je vse v redu in bo otroček še malo pri tebi.

Goldy, vidim da ste sew šli potepat. Super. Vam to hladno vreme koristi, da greste lahko kateri koli del dneva, a ne?

špelka
, kdaj maš zdaj ti glukozni test? Ja za Rubin pa tudi mene zanima kako je?

Reby
, ja jaz mam tudi previjalno od Lip Poljčane, sva jo kar pri Racinkotu nabavla. Kar se tiče CSD odločbe sem videla, da si jo potem že danes dobila. Denar nakazujejo 15. v mesecu. Naslednjo odločbo pa dobiš, ko javiš na CSD o rojstvu otroka, da pošlejo potem odločbo za nego otroka. Vsaj tako je pri nas. Zavitek pa lahko kupiš že sedaj, ker te itak vpraša oz. potrdiš da ne boš več kupovala zavitka pri njih. A pa ti si boš paket sestavila sama? Ker drugače si tako in tako na odločbi zapisala kateri paket bi in ti ga pošlejo (če si izbrala sestavljenega).

miklarom
, a tebe pa slabosti dajejo? Pa je hudo, a le ni apetita. Jaz sem k sreči bruhala le 2x, ampak apetita pa nisem imela. Sem tako na začetku skujšala ene 5-6kg, ampak ni bilo panike, ker mam še od prej velikooo podlage.user posted image Kar se pa tiče lulanja je pa tako, da se potem v 2 tromesečju za malenkost umiri. Ja, bo kar težko prve dni po cirklaži za tebe. Pa saj bo, boš videla.

Lsica
, še 5 dni. Ojoj, kako gre hitro. Je pa mene tudi včeraj zvečer tako zvijalo po trebuhu, pa še danes malo. Ne vem, a je bil to spet vpliv prazne lune, ki je bila v ponedeljek?

Bumo, naj se krči kar lepo umirijo, da boste prigurali čim dlje.Ja, paketov pri Racinkotu se pa ne splača kupovati, ker res te cunjce tako hitro prerastejo,  previjalna komoda pa ti ostabne za dalj časa.

Sempre*, ja te previjalne z banjco spodaj so čisto preozke in nepraktične. Moji prijateljici sta oba otroka padla dol z nje, sta se kot zakleto obakrat prvič obrnila ravno med previjanjem, ko je ona na spodnjo poličko segla po kremo. Previjalna površina je fino, če je velika. Midva sva se pa tudi odločila za trip-trap stolček, ker je uporaben za dalj časa, otrok je pri mizi z družino. Pravijo prijateljice, ki so nabavile te novejše stolčke, kjer je mizica zraven, da jim to kasneje hodi narobe, ker ne more otrok z njim sedeti za mizo. Trip-trap stol pa lahko otrok uporablja ves čas (nečak ga je imel do starosti 4,5 let), pa tako je trpežen, da na njem lahko sedi tudi odrasel (smo jih me v službi uporabljale za sebe, ko so otroci spali)

Jaz sem pa danes začela s porodniško, ker meni itak PDP štejejo glede na zadnjo M, ki pa striže z IVF rokom samo za dva dni. Ampak jaz bom itak rodila okoli 10. user posted image Si kar nekaj domišljam, kot da bi to lahko bilo kar na ukaz.
Sem pa včeraj vse spakirala za v P, v en nahrbtnik za sebe in v drugega za otročka. Je moj rekel, da naj tudi za otroka spakiram, tudi cunjce, ker on takrat ne bo zmožen razmišljat.user posted image Da ga bolj skrbi, da bova prekmalu prišla domov, da se on ne bo mogel sestavit, ko pa zdaj počiljajo domov že 2 dni po porodu, ker je tak dren v P.user posted image

Nič, grem zdaj ka tašči in tasti na kosilo. Se moram malo razvajat. Čauči.user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
24.6.2009 12:52:11   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Sempre*, ja te previjalne z banjco spodaj so čisto preozke in nepraktične. Moji prijateljici sta oba otroka padla dol z nje, sta se kot zakleto obakrat prvič obrnila ravno med previjanjem, ko je ona na spodnjo poličko segla po kremo. Previjalna površina je fino, če je velika. Midva sva se pa tudi odločila za trip-trap stolček, ker je uporaben za dalj časa, otrok je pri mizi z družino. Pravijo prijateljice, ki so nabavile te novejše stolčke, kjer je mizica zraven, da jim to kasneje hodi narobe, ker ne more otrok z njim sedeti za mizo. Trip-trap stol pa lahko otrok uporablja ves čas (nečak ga je imel do starosti 4,5 let), pa tako je trpežen, da na njem lahko sedi tudi odrasel (smo jih me v službi uporabljale za sebe, ko so otroci spali)

...

Sem pa včeraj vse spakirala za v P, v en nahrbtnik za sebe in v drugega za otročka.

OJOJ, me je kar stisnilo ... da ti otrok dol pade user posted image  Sva se potem kar pametno odločila. Me veseli user posted image

Glede stolčka pa tudi jaz razmišljam zelo podobno ... čeprav ima večina mojih prijateljic te posebne stolčke, pa sem bila zato v dvomih ... mogoče bom kar v Recinkota klicala, pa še stolček dodala ...

Ja, danes sem jaz čist zahtevna z vprašanji ... imam še enega, če ni problem: mi lahko zaupaš še, kaj si zapakirala v nahrbtntnika user posted image , PLIS, mi smo tudi že v nizkem štartu, hehe ... na moža pa tako ni za računat user posted image

Tenks!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
24.6.2009 13:13:39   
Reby
Na septembrkah novičke od Rubin

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Imam novice od Rubin.Pravi,da je čez dan ok,ko sta mož in Lara pri njej in ko lahko vidi Gajo in Zojo.Noči pa so grozne.Včeraj sta dobili možganske krvavitve in drenirali so jima pljučka,danes pa sta stabilni.Sestre in DR na oddelku pa so pravi angeli.

Držim pestke zanjo in za Gajo in Zojo, boščike male  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3041
24.6.2009 13:18:54   
Reby
user posted image  
user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (22.07.2009)
Serendipity (18.08.2009)
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
a.jrad (14.01.2010)
kimsy (16.01.2010)
Miklarom (18.01.2010)
Andreja 07

Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)
spelka12 (23.10.2009)

Bumo (16.08.2009)
jona3 (12.11.2009)

Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Miška73 user posted image user posted image  (10.11.2009)
hummer user posted image user posted image  (08.01.2010)

user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja

Objemčkometer:

user posted image user posted image                   user posted image user posted image

Sreda, 24.06.
Serendipity - UZ
Lsica - CTG

Petek, 26.06.
punsha - UZ

Torek, 30.06.
anci banci - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JULIJU

Sreda, 01.07.
Reby - pregled
Sempervivum - CTG
miska73 - morfologija

Četrtek, 02.07.
lučka 25- posvetovalnica

Petek, 03.07.
miklarom - NS in pregled

Sreda, 08.07.
a.jrad - NS

Sreda, 09.07.
kimsy - NS

Torek, 14.07.
Bumo - pregled

Sreda, 22.07.
Reby - UZ

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v JUNIJU user posted image user posted image

user posted image  Punsha (LJ)    
 user posted image  Lana08 (LJ)  
user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE: user posted image  
Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, Lana08, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, sapi 

user posted image   

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
24.6.2009 13:25:53   
Serendipity
Ojle pupike - mi smo nazaj z UZ-ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš otrok ma dooolge noge, z glavo je dol, G je rekla, da imam ''zanimiv'' trebušček user posted image user posted image ampak ni panike, ker skriva ravno prav velikega in zdravega user posted image ! user posted image user posted image

Naslednji pregled imamo 24.7.09 in začnemo z CTG-jem...

user posted image user posted image user posted image Za spol smo pa tudi zvedeli! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
24.6.2009 13:26:21   
a.jrad
Pozdravljene; da se še tu javim:

moj pregled je včeraj bil ok; pikica je velika 30 mm, ji veselo utripa srček in je vse ok. Noseča pa sem 9/4; naslednji pregled pri svoji ginekologinji imam 28.7., še prej pa nuhalno 8.7. v Dravljah.

Držim pestke za Rubinovi pikici !

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
24.6.2009 13:35:22   
Serendipity

Na septembrkah novičke od Rubin

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Imam novice od Rubin.Pravi,da je čez dan ok,ko sta mož in Lara pri njej in ko lahko vidi Gajo in Zojo.Noči pa so grozne.Včeraj sta dobili možganske krvavitve in drenirali so jima pljučka,danes pa sta stabilni.Sestre in DR na oddelku pa so pravi angeli.

Držim pestke zanjo in za Gajo in Zojo, boščike male  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Rubin - držim pestke za tvoji lepotički! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
24.6.2009 13:35:51   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad

Pozdravljene; da se še tu javim:

moj pregled je včeraj bil ok; pikica je velika 30 mm, ji veselo utripa srček in je vse ok. Noseča pa sem 9/4; naslednji pregled pri svoji ginekologinji imam 28.7., še prej pa nuhalno 8.7. v Dravljah.

Držim pestke za Rubinovi pikici !

Superca! Lepo že napredujete! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
24.6.2009 13:37:06   
Reby
Se* - jeeee, bravo za super pregled, CTG imaš pa na tako lep datum user posted image  Dej povej kaj bo, veš da me firbec matra!!!!!
a.jrad - tvoja pikica pridno raste, super user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
24.6.2009 13:38:38   
a.jrad
Reby, Se....   hvala ja; zdaj pa že itak komaj čakamo nuhalno user posted image user posted image user posted image ; še dva tedna, pa čeprav se bo potrebno 2 uri peljat do Ljubljane....

lp vsem

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
24.6.2009 14:00:24   
Reby
user posted image  
user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (22.07.2009)
Serendipity (18.08.2009)
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
a.jrad (14.01.2010)
kimsy (16.01.2010)
Miklarom (18.01.2010)
Andreja 07

Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)
spelka12 (23.10.2009)

Bumo (16.08.2009)
jona3 (12.11.2009)

Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Miška73 user posted image user posted image  (10.11.2009)
hummer user posted image user posted image  (08.01.2010)

user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja

Objemčkometer:

user posted image user posted image                   user posted image user posted image

Sreda, 24.06.
Serendipity - UZ
Lsica - CTG

Petek, 26.06.
punsha - UZ

Torek, 30.06.
anci banci - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JULIJU

Sreda, 01.07.
Reby - pregled
Sempervivum - CTG
miska73 - morfologija

Četrtek, 02.07.
lučka 25- posvetovalnica

Petek, 03.07.
miklarom - NS in pregled

Sreda, 08.07.
a.jrad - NS

Sreda, 09.07.
kimsy - NS
loremi - UZ

Torek, 14.07.
Bumo - pregled

Sreda, 22.07.
Reby - UZ

Petek, 24.07. 
Serendipity - pregled + CTG

Torek, 28.07. 
a.jrad - pregled

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v JUNIJU user posted image user posted image

user posted image  Punsha (LJ)    
 user posted image  Lana08 (LJ)  
user posted image  Gapiii27 (LJ)
user posted image  Loremi (LJ)
user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE: user posted image  
Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, Lana08, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, sapi 

user posted image   

Sem dodala še nove nosečke user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 24.6.2009 14:15:03 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
24.6.2009 14:14:09   
miklarom
lučka25 - ja, ja mi bo kar hudo, se n'č kaj ne veselimuser posted image .

a.jrad - še tukaj super za uspešen pregled in pikicouser posted image

Rubin  - držim pesti zate in aza tvojo pupikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Semper - če pa mi ni za bombončke, ze od nekdaj neuser posted image

Se - user posted image user posted image user posted image  za pregled. Kaj pa boste imeliuser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?